Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 @billy84Πολύ όμορφα τοπία που στης φωτογραφίες χάνουν αρκετά, από Κυριακή θα είμαι και εγώ εκεί κοντά για τσίπουρα κλπ για μια βδομάδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 @billy84Πολύ όμορφα τοπία που στης φωτογραφίες χάνουν αρκετά, από Κυριακή θα είμαι και εγώ εκεί κοντά για τσίπουρα κλπ για μια βδομάδα. ετσι είναι! Οι φωτογραφίες δε μπορούν να απεικονισουν την πλήρη εικόνα και εμπειρία που έχεις όταν είσαι εκεί. Δίνουν απλά μια γεύση. Καλά να περάσεις φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 @billy84 & @ΣΑΒΒΑΣ απλά ........ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 εγω προτείνω 750 ...μικρές διάφορες αλλα τελικα μεγάλες...το 700 οςο το ειχα παντα ελεγα οτι λείπει κατι....και κυρίως λίγα άλογα....ειχα αυτο με τις ταχύτητες ...άρπαζε αλλα σε πολυ κόντρα αέρα πήγαινε μεχρι 140-150 δεν ξερω αν έφταιγε ο άνεμοθωρακας ηταν η μεγάλη της givi ....στο 750 που πήρα τωρα αρπάζει πιο γρήγορα δίνει πιο γρήγορα και εχει την δύναμη που του έλειπε σαν μηχανή και νομίζω οτι ειναι αρκετά σημαντικό στο να επιλέξεις 750 ...θα δώσει κατι παραπανω μα θα πάρεις και κατι παραπανω....σε δύναμη ....κατα αλλα ειναι μια πολυ ξεκούραστη μηχανή μεσα στην πόλη αλλα και εκτός για να κανεις αρκετά χιλιόμετρα....επίσης στο 700 σε καθε φρένο έφευγα προστα κυρίως στα απότομα λογω σέλας ....νομίζω στο 750 το διόρθωσαν και ειναι ίδια με του 2016 αν δεν κανω λάθος .....επιτέλους πατάω φρένο και δεν γλιστράω στην σέλα......Ξέρει κανεις να μου πει για το 2016 ειναι καλη επιλογή ο άνεμοθωρακας τις givi????ειμουν ανάμεσα σε αυτήν και στην puig αλλα η puig θα υπαρχει μετα απο Σεπτέμβρη και με 1,85 ύψος δεν αντεχω πόλη με την μικρή και μαμισια.....Εγώ πιστεύω ότι το 700 είναι πολύ καλύτερη αγορά. Η διαφορά σε δύναμη είναι αμελητέα και η επένδυση στη σέλα αλλάζει εύκολα και με μικρό κόστος, άσε που άμα αλλάξεις επένδυση γίνεται και καλύτερη από τα 750. Μην ξεχνάμε και τα φρένα που είναι πολύ καλύτερα και σε προδιαγραφές και στην πράξη. Ένα χειροκίνητο 700 το βρίσκεις και σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τα 750 που κρατάνε τιμή αρκετά ψηλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Καλημέρα σας με την κορφή του περάσματος του Μπάρου στα 2.000 μέτρα υψόμετρο : Η αδελφότης - γιάφκα των NC : Στην αδελφότητα προσαρτημένη και η Γιαμάχα Και η Σουζούκι : Και άμα λάχει τα περνάει χάλια η αδερφότητα (προπόνηση για να βγει κανά φράγκο να κόβουμε βόλτες): 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Ίσως η πιο όμορφη ασφαλτινη διαδρομή στην Ελλάδα από τις ορεινές. Τονίζω το ασφαλτινη γιατί χωμάτινες υπάρχουν αρκετές σε τέτοιο υψόμετρο και αντίστοιχης ομορφιάς! Ζηλεψα ρε παιδιά γιατι ξέρω πόσο γέλιο θα έπεσε! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Ίσως η πιο όμορφη ασφαλτινη διαδρομή στην Ελλάδα από τις ορεινές. Τονίζω το ασφαλτινη γιατί χωμάτινες υπάρχουν αρκετές σε τέτοιο υψόμετρο και αντίστοιχης ομορφιάς! Ζηλεψα ρε παιδιά γιατι ξέρω πόσο γέλιο θα έπεσε! Ήσουνα και συ μαζί λέμε, αφού κάθε βολτάρα το συμβούλιο των Γερόντων ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ σε βόλτα φυσικά ότι έχει τις Ευλογίες του Αρχιερέα μας και Πρωτοσταντούτος εις τα βόλτας παντός είδους, Τερρέν κλπ κλπ BILLY του Τρομερού κατά το Ιβάν ο Τρομερός!Υ.Γ. Καλά από γέλιο και χαβαλέ άλλο τίποτα, σε κάθε στάση με αποκορύφωμα τις βραδιές μάσας και ξενοδοχείου..ΧΑΜΟΥΛΗΣ λέμε... ΕΝΤΙΤ του δαίμονα του τυπογραφείου : Πρωτοστατούντος το ορθόν.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Διαβάζοντας στο Autocar στα σχέδια που κατέθεσε η Honda στο ιαπωνικό γραφείο ευρεσιτεχνιών, ότι μάλλον ήρθε η ώρα να περάσουμε σε κινητήρες με κυλίνδρους διαφορετικού κυβισμού. Αντιγράφοντας από το Autocar: Στα σχέδια της Honda βλέπουμε ότι κάθε κομβίο του στροφαλοφόρου έχει διαφορετική απόσταση από τον άξονα περιστροφής του, επηρεάζοντας αντίστοιχα την διαδρομή του αντίστοιχου εμβόλου. Για την ακρίβεια, η διαδρομή είναι μεγαλύτερη στους κυλίνδρους που αντιστοιχούν στο κέντρο του στροφαλοφόρου , και μικραίνει προς τα άκρα του. Έτσι ο συνολικός κυβισμός του κινητήρα δεν προκύπτει από τους κυλίνδρους που τον απαρτίζουν αλλά κάθε κύλινδρος συνεισφέρει με διαφορετικό ποσοστό. Και για να λειτουργεί ένας τέτοιος κινητήρας χωρίς ενοχλητικούς και πιθανά καταστροφικούς κραδασμούς πρέπει να είναι ένας άθλος. Ακόμα γράφει το περιοδικό, ότι από τα σχέδια φαίνεται ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε κινητήρες με 2, 3 ή 4 κυλίνδρους αλλά και σε V6.Αναμένεται απάντηση από τον Αρχιερέα τι θα απαντάμε όταν μας ρωτάνε πόσα κυβικά είναι το μελλοντικό μας NC. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 αυριο καμια βολτα εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Καλημέρα σύντροχοι με κατάβαση Μπάρου, Χωριό Ματσούκι, πλέον πατάμε από Θεσσαλία στην Ήπειρο.Ο αέρας κατά την κατάβαση τρομερός με ριπές απίστευτες στην κυριολεξία.Σχετικά με το πως κατεβήκαμε ρώταγαν και οι ντόπιοι στο Ματσούκι που κοιτάγανε καλά καλά τα μοτοσακά και εμάς με ύφος τεράστιας απορίας: Αξιοπιστία ΚΑΙ στο τηλέφωνο : Και το πανέμορφο παρεάκι μας : 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 φυσικά ο πιο όμορφος έχει και το πιο όμορφο μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 φυσικά ο πιο όμορφος έχει και το πιο όμορφο μηχανάκι Εννοείται..... και δεν εννοώ τον Κουασιμόδο τον εαυτό μου αλλά τις παλιές αγάπες που πήγαν στον Μοτοπαράδεισο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Αυτο που μου αρέσει στις σημερινές σου φώτο και βίντεο είναι ότι πλέον άλλαξες την φώτο στο προφίλ σου και έβαλες τον nc!!!! Πάει το sh!!!! Δεν πειράζει θα είναι πάντα στην καρδιά σου.... Απο εδω και πέρα έχεις άλλη αγάπη!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Αυτο που μου αρέσει στις σημερινές σου φώτο και βίντεο είναι ότι πλέον άλλαξες την φώτο στο προφίλ σου και έβαλες τον nc!!!! Πάει το sh!!!! Δεν πειράζει θα είναι πάντα στην καρδιά σου.... Απο εδω και πέρα έχεις άλλη αγάπη!!!Δυστυχέστατα Γιάννη, με το μικρούλι έκανα ότι δεν είχα κάνει και ονειρευόμουνα στα νιάτα μου με πολλαπλάσια κυβικά - ιπποδυνάμεις. Πήγε σε αδερφικό φίλο και είναι σαν νάναι ακόμα δικό μου αλλιώς δεν τόδινα με τίποτα θα παρέδιδα πινακίδες και θα το κράταγα, χώρο είχα, ούτε αγγελία μπήκε ποτέ. Συνοδεία πήγε στο νέο του σπίτι .Τιμής ένεκεν λοιπόν στο πανάξιο ένδοξο SH 300 που αγάπησα όσο τίποτα άλλο προηγούμενο η τελευταία του μεγάλη βόλτα : 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Φίλος έχει το 750Χ (μοντέλο 2014, εγγραφή 5/15), το manual και κατά το κούμπωμα της πρώτης , από νεκρά, ακούγεται πάρα πολύ. Το πήρε μτχ με 12000 χλμ. Λάδια αλλαγμένα 10w-30, καδένα και ντίζα συμπλέκτη σωστά ρυθμισμένα. Ακούγεται και από 1η σε 2α και από 2α σε 3η αλλά πολύ πιο λίγο. Το ίδιο και στο κατέβασμα. Επειδή αυτός πριν είχε στρώμα και το κιβώτιο ήταν πιο "μαλακό", έχει ξενερώσει. Το οδήγησα και δεν μου φάνηκε τόσο ενοχλητικό, εκτός από νεκρά σε 1η που όντως ακούγεται πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό ? υπάρχει τρόπος μείωσης του θορύβου? Οι έχοντες το μάνιουαλ, έχουν το ίδιο ¨πρόβλημα¨?Στο δικό μου (DCT) ακούγεται η 1η από νεκρά αλλά όχι σε τόσο βαθμό. Καλημέρα σύντροχοι με κατάβαση Μπάρου, Χωριό Ματσούκι, πλέον πατάμε από Θεσσαλία στην Ήπειρο.Ο αέρας κατά την κατάβαση τρομερός με ριπές απίστευτες στην κυριολεξία.Σχετικά με το πως κατεβήκαμε ρώταγαν και οι ντόπιοι στο Ματσούκι που κοιτάγανε καλά καλά τα μοτοσακά και εμάς με ύφος τεράστιας απορίας: Μπράβο σύντροχοι. Πολύ όμορφα τοπία, απ΄ότι λεν οι φωτογραφίες και ωραίες διαδρομές. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Φίλος έχει το 750Χ (μοντέλο 2014, εγγραφή 5/15), το manual και κατά το κούμπωμα της πρώτης , από νεκρά, ακούγεται πάρα πολύ. Το πήρε μτχ με 12000 χλμ. Λάδια αλλαγμένα 10w-30, καδένα και ντίζα συμπλέκτη σωστά ρυθμισμένα. Ακούγεται και από 1η σε 2α και από 2α σε 3η αλλά πολύ πιο λίγο. Το ίδιο και στο κατέβασμα. Επειδή αυτός πριν είχε στρώμα και το κιβώτιο ήταν πιο "μαλακό", έχει ξενερώσει. Το οδήγησα και δεν μου φάνηκε τόσο ενοχλητικό, εκτός από νεκρά σε 1η που όντως ακούγεται πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό ? υπάρχει τρόπος μείωσης του θορύβου? Οι έχοντες το μάνιουαλ, έχουν το ίδιο ¨πρόβλημα¨? Στο δικό μου (DCT) ακούγεται η 1η από νεκρά αλλά όχι σε τόσο βαθμό. Μπράβο σύντροχοι. Πολύ όμορφα τοπία, απ΄ότι λεν οι φωτογραφίες και ωραίες διαδρομές. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι!!! Εαν ειναι dct να κανει μηδενισμό...Όλοι ειναι καλό να κάνουν(οσοι εχουν το dct) ειδικα μετα απο ταξίδια ωστε να μπορει να ξανα μαθαίνει το μηχανάκι τους ρυθμούς κίνησης στη Πόλη.... Το μηχανάκι μαθαίνει μονο με τη D και οχι στην S (1 2 3 για τα 2016). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Φιλε μου κ εμένα κάνει δυνατό θόρυβο απο την νεκρά στην 1η. Μόνο οταν είναι κρύο και εχω παρατηρήσει οτι το κανει πάλι στα φανάρια οταν πριν βαλω την 1η κινούμε προς τα πίσω. Δεν νομίζω να είναι κάτι. Μια μέρα στα φανάρια ηταν δίπλα μου ενα Yamaha r1 οταν έβαλε την 1η τρόμαξα απο τον θόρυβο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Εαν ειναι dct να κανει μηδενισμό...Όλοι ειναι καλό να κάνουν(οσοι εχουν το dct) ειδικα μετα απο ταξίδια ωστε να μπορει να ξανα μαθαίνει το μηχανάκι τους ρυθμούς κίνησης στη Πόλη.... Το μηχανάκι μαθαίνει μονο με τη D και οχι στην S (1 2 3 για τα 2016).Του φίλου δεν είναι DCT. Αλλά επειδή το δικό μου είναι, τί εννοείς με το μηδενισμό? Φιλε μου κ εμένα κάνει δυνατό θόρυβο απο την νεκρά στην 1η. Μόνο οταν είναι κρύο και εχω παρατηρήσει οτι το κανει πάλι στα φανάρια οταν πριν βαλω την 1η κινούμε προς τα πίσω. Δεν νομίζω να είναι κάτι. Μια μέρα στα φανάρια ηταν δίπλα μου ενα Yamaha r1 οταν έβαλε την 1η τρόμαξα απο τον θόρυβο....Αυτού το κάνει και όταν είναι ζεστό, πιο λίγο φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Δεν καθαρίζει αλυσίδα κανένας βέβαια κάθε 1000χλμ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Του φίλου δεν είναι DCT. Αλλά επειδή το δικό μου είναι, τί εννοείς με το μηδενισμό?Αυτού το κάνει και όταν είναι ζεστό, πιο λίγο φυσικά. Σου εστειλα ΠΜ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα.Κατεύθυνση πλέον για το χωριό ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ .Είμαστε στα Τζουμέρκα πια.Η διαδρομή ΜΑΤΣΟΥΚΙ - ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ αποτυπώνεται στα δύο παρακάτω βίντεο : Όπως σε όλη την Ελλάδα το Μηχανικό του ΕΣ έχει στήσει στα πλέον δύσβατα σημεία γέφυρες Μπέλευ που συνδέουν τα μικροχώρια μεταξύ τους. Δυστυχώς η πρόοδος ξεχνά την επαρχία και δη τα απομονωμένα χωριουδάκια αφού για τους ιθύνοντες δυστυχώς Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και τα μέρη που αυτοί νομίζουν..... Παρόλα αυτά όμως η ομορφιά είναι ομορφιά και δεν κρύβεται 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ο babis5570 που άνοιξε το θέμα την εχει τη μηχανή άραγε? Παίρνοντας ιδέα από το μέλος ΣΑΒΒΑΣ ανοίγω αυτό το θέμα (ελπίζω να είναι οκ με τους mod) για να ενημερωνόμαστε για ότι έχει να κάνει με το HONDA NC700X , φωτογραφίες , εντυπώσεις , κόστος σέρβις , προβλήματα κλπ κλπ κλπ .Θα προτιμούσα να μείνει καθαρο αυτο το θεμα απο αντιλογους , προσωπικές απόψεις αν ειναι καλή ή χρέπι , αν οι αναβατες του ειναι κουτακιδες και ΟΧΙ μοτοσυκλετιστες κλπ , για να μπορεί κάποιος να ανατρέξει εύκολα τις σελίδες του αν θέλει να βρει καποια πληροφορία ή να ρωτήσει κάτι σχετικά με την μηχανή και να του απαντήσουν οι χρήστες της μότο όσο μπορούν πιο εμπεριστατωμένα . Όποιος θέλει να βγάλει το άχτι του (για να μην πω τίποτα χειρότερο) μπορεί να συνεχίσει στο θέμα που είναι ήδη ανοιχτό και έχει γεμίσει 80 σελίδες με μπούρδες , από τις οποίες οι μισές δεν αφορούν την μότο αλλά μόνο χαρακτηρίζουν τους αναβάτες της. Δεν γράφω κάτι άλλο τώρα γιατί πάω δουλειά , θα γράψω τις εντυπώσεις μου πιο αργά το βραδύ , από την έως τώρα συμβίωσή μου με την NC700X και θα χαρώ να απαντήσω σε απορίες (αν γνωρίζω) . Σαββα εσύ ήσουν το μέλος της έμπνευσης??? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2016 από τον gthanasis 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Ρε θανάση στο μυαλό μου είσαι!! Το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ για κάποια μέλη που έχουν χαθεί από το θέμα όπως ο babis και κάποιοι άλλοιΕύχομαι να ναι καλά τα παιδιά με ότι NC και αν έχουν!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Ο babis5570 που άνοιξε το θέμα την εχει τη μηχανή άραγε? Παίρνοντας ιδέα από το μέλος ΣΑΒΒΑΣ ανοίγω αυτό το θέμα (ελπίζω να είναι οκ με τους mod) για να ενημερωνόμαστε για ότι έχει να κάνει με το HONDA NC700X , φωτογραφίες , εντυπώσεις , κόστος σέρβις , προβλήματα κλπ κλπ κλπ .Θα προτιμούσα να μείνει καθαρο αυτο το θεμα απο αντιλογους , προσωπικές απόψεις αν ειναι καλή ή χρέπι , αν οι αναβατες του ειναι κουτακιδες και ΟΧΙ μοτοσυκλετιστες κλπ , για να μπορεί κάποιος να ανατρέξει εύκολα τις σελίδες του αν θέλει να βρει καποια πληροφορία ή να ρωτήσει κάτι σχετικά με την μηχανή και να του απαντήσουν οι χρήστες της μότο όσο μπορούν πιο εμπεριστατωμένα . Όποιος θέλει να βγάλει το άχτι του (για να μην πω τίποτα χειρότερο) μπορεί να συνεχίσει στο θέμα που είναι ήδη ανοιχτό και έχει γεμίσει 80 σελίδες με μπούρδες , από τις οποίες οι μισές δεν αφορούν την μότο αλλά μόνο χαρακτηρίζουν τους αναβάτες της. Δεν γράφω κάτι άλλο τώρα γιατί πάω δουλειά , θα γράψω τις εντυπώσεις μου πιο αργά το βραδύ , από την έως τώρα συμβίωσή μου με την NC700X και θα χαρώ να απαντήσω σε απορίες (αν γνωρίζω) . Σαββα εσύ ήσουν το μέλος της έμπνευσης???Θανάση η συγκεκριμένη μοτό ήταν στο στόχαστρο από την κυκλοφορία της οπότε παρακολουθούσα και εδώ και στο εξωτερικό την πορεία της.Σε αντίθεση με το εξωτερικό εδώ είχαμε τα γνωστά προβλήματα του κάθε ενός που έγραφε το μακρύ και το κοντό του με αποτέλεσμα οι κάτοχοι όντες αναβάτες μετριοπαθείς που ήξεραν ακριβώς τι αγόρασαν και γιατί , να μη γράφουν και εμείς που ενδιαφερόμασταν να μην μαθαίνουμε τίποτα για αυτό το μοτό που τελικά όπως είδες προσωπικά αγόρασα. Ε κάποια στιγμή έπρεπε να μπει μια τάξη και μπήκε, έτσι απλά και παρόλο ότι δεν έγινε από εμένα τουλάχιστον ούτε μια αναφορά μηνύματος σε διαχειριστή κατάλαβαν και οι λοιποί σύντροχοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και σταμάτησαν το σπαμ.Που και που μπαίνουν κάποιοι πικραμένοι και ειρωνεύονται, γράφουν τα δικά τους αλλά είναι γνωστοί πλέον και κανείς ούτε τους δίνει σημασία ούτε τους απαντά οπότε μόνοι τους τα γράφουν μόνοι τους τα διαβάζουν, μόνοι τους χαίρονται γιατί μας <<την είπανε>> και εμείς γράφουμε τετράδες χιλιάδων χιλιομέτρων σε ένα μήνα κατοχής σε βόλτες και μαζί με τα χιλιόμετρα τους γράφουμε και στα πέλματα των φαγωμένων ελαστικών μας.Έτσι απλά αδερφέ μου και όποιος παρεξηγηθεί : 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Διαβάζοντας στο Autocar στα σχέδια που κατέθεσε η Honda στο ιαπωνικό γραφείο ευρεσιτεχνιών, ότι μάλλον ήρθε η ώρα να περάσουμε σε κινητήρες με κυλίνδρους διαφορετικού κυβισμού. Αντιγράφοντας από το Autocar: Στα σχέδια της Honda βλέπουμε ότι κάθε κομβίο του στροφαλοφόρου έχει διαφορετική απόσταση από τον άξονα περιστροφής του, επηρεάζοντας αντίστοιχα την διαδρομή του αντίστοιχου εμβόλου. Για την ακρίβεια, η διαδρομή είναι μεγαλύτερη στους κυλίνδρους που αντιστοιχούν στο κέντρο του στροφαλοφόρου , και μικραίνει προς τα άκρα του. Έτσι ο συνολικός κυβισμός του κινητήρα δεν προκύπτει από τους κυλίνδρους που τον απαρτίζουν αλλά κάθε κύλινδρος συνεισφέρει με διαφορετικό ποσοστό. Και για να λειτουργεί ένας τέτοιος κινητήρας χωρίς ενοχλητικούς και πιθανά καταστροφικούς κραδασμούς πρέπει να είναι ένας άθλος. Ακόμα γράφει το περιοδικό, ότι από τα σχέδια φαίνεται ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε κινητήρες με 2, 3 ή 4 κυλίνδρους αλλά και σε V6.Αναμένεται απάντηση από τον Αρχιερέα τι θα απαντάμε όταν μας ρωτάνε πόσα κυβικά είναι το μελλοντικό μας NC. Αν βγει κατι τετοιο θα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο και θα αλλαξουν ολα οσα ξερουμε! Πιστευω ομως οτι το Ιερατειο (δηλαδη εγω) πρεπει να ορισει εναν υπευθυνο τυπου και μηχανολογικων θεματων μιας και εγω δε σκαμπαζω και πολλα!Ο υποψηφιος θα δοκιμαστει στον Νικ στον βοτανικο καθως θα πρεπει να καταναλωσει τουλαχιστον 3 καλαμακια(σουβλακια για τους βορειους)+ μια μεριδα πατατες.Μετα απο ολα αυτα θα τον βαλω να λυσει μηχανολογικα προβληματα,θα εχω φερει ενα ΚΤΜ απ'εξω!Πληροφοριες για την ημερομηνια εξετασης με pm! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 4 , 2016 από τον billy84 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες