tre 4526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Κοτόπουλα στα κάρβουνα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2016 γεμιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terms 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 12:55 PM Την 20/6/2012 at 3:59 ΜΜ, το μέλος makisp έγραψε: Παίδες η μαγειρική είναι το χόμπυ μου, μαγειρεύω από φοιτητής και είμαι πολύ καλός(Η γυναίκα μου ποτέ δεν έμαθε να μαγειρεύει). Σήμερα θα κάνω φασολάδα και θα ρίξω προς το τέλος και κάτι λουκάνικα που έχω ψιλοκομένα. Όποιος θέλει βοήθεια, ρωτάει. Παρέχουμε τεχνογνωσία και στην μαγειρική. Το θέμα σου είναι εύκολο και γρήγορο Μπράβο που μαγειρεύεις από φοιτητής Πολύ καλός είσαι Η γυναίκα έχει μάθει να μαγειρεύει κοτόπουλο με πουρε πατατας; Σήμερα έκανα μακαρόνια με λουκάνικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 04:44 PM πριν 3 ώρες, το μέλος Terms έγραψε: Το θέμα σου είναι εύκολο και γρήγορο Μπράβο που μαγειρεύεις από φοιτητής Πολύ καλός είσαι Η γυναίκα έχει μάθει να μαγειρεύει κοτόπουλο με πουρε πατατας; Σήμερα έκανα μακαρόνια με λουκάνικα Από το 2012,ως τώρα, έχει μάθει να μαγειρεύει η γυναίκα του πολύ καλά, επίσης έβγαλε χοληστερίνη και δεν ξανάβαλε λουκάνικο στη φασολάδα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1042 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 05:49 PM Εδώ πέρα παίζει κάποιο αρκετά sophisticated κινέζικο bot, δεν εξηγείται αλλιώς 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες