A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος funk έγραψε: [.........] Ξενερώνω ρε γμτ γιατί η μοτό είναι όντως 10 χρονών αλλά την προσέχω όσο μπορώ καλύτερα! Δε μπορώ να πιστέψω πως μια καλοσυντηρημένη μοτό δε μπορεί να αντέξει 10-15 χρόνια έτσι για πλάκα. Η άποψη μου είναι πως τα μηχανήματα δεν είναι αναλώσιμα. Οι απαιτήσεις μας πρέπει να είναι υψηλές άσχετα αν εταιρείες (πρωτίστως) και συνεργεία (δευτερευόντως) ψάχνουν για......κορόιδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος A-nik-i έγραψε: Η άποψη μου είναι πως τα μηχανήματα δεν είναι αναλώσιμα. Οι απαιτήσεις μας πρέπει να είναι υψηλές άσχετα αν εταιρείες (πρωτίστως) και συνεργεία (δευτερευόντως) ψάχνουν για......κορόιδα Συμφωνώ φίλε! Δε μπορώ να πιστέψω πως 200 κιλά σίδερο είναι για 5 χρόνια... Απλά αν δεν γίνεται η σωστή συντήρηση τότε είνια εύκολο ο προσδόκιμος χρόνος ζωής να μειωθεί δραματικά. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 από τον funk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος funk έγραψε: Ο πρώτος μάστορας (που είναι και γνωστός εξουσιοδοτημένος και πήρε και ένα σκασμό λεφτά για διάφορες εργασίες) ρε φίλε φόρτωσε τα πάντα στο "Ε... τι να κάνουμε... 10 χρονών είναι το μηχανάκι... αναμμενόμενο να ανεβάζει και λίγο θερμοκρασία... Πάει για ψυγείο...". Ο καινούριος που είνια συνοικιακό μαγαζί μου έκανε σωστή ξήγα... "Φίλε θα αλλάξουμε θερμοστάτη και τάπα, θα πλύνουμε και το ψυγείο και κατά 90% θα είσαι κομπλε...". Ελπίζω να είμαστε όντως κομπλε! Ξενερώνω ρε γμτ γιατί η μοτό είναι όντως 10 χρονών αλλά την προσέχω όσο μπορώ καλύτερα! Δε μπορώ να πιστέψω πως μια καλοσυντηρημένη μοτό δε μπορεί να αντέξει 10-15 χρόνια έτσι για πλάκα. Αν ο γνωστός αρχίζει από κ το επίθετο, δε μου κάνει εντύπωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Αν ο γνωστός αρχίζει από κ το επίθετο, δε μου κάνει εντύπωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τέταρτη μέρα σήμερα χρήσης μετά το service στο σύστημα ψύξης και έχω να πω πως απλά σταμάτησα να ακούω το βεντιλατέρ... Έχει μπει 2-3 φορές μέσα σε κίνηση και δούλεψε το πολύ 40'' με το ρολόι και μετά έσβησε. Για λαμπάκι θερμοκρασίας ούτε λόγος... ΥΓ. Έρχεται μεγάλη βόλτα πριν πιάσουν βροχές και κρύα να 'υχαριστηθούμε κανά χιλιόμετρο γιατί έχουμε καιρό να βγούμε παραέξω με τη μοτό! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 από τον funk 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 Επίσης να σημειώσω πως διαβάζοντας το service manual σχετικά με το σύστημα ψύξης, προβλέπεται κάθε 50Κ χλμ ή κάθε 5 χρόνια νομίζω αλλαγή σε θερμοστάτη, κολάρα, σωληνάκαι και τάπα... Για κάποιο λόγο αυτό δεν μου το είχε αναφέρει κανένας μάστορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2019 Την 19/9/2019 at 3:01 ΜΜ, το μέλος funk έγραψε: Για κάποιο λόγο αυτό δεν μου το είχε αναφέρει κανένας μάστορας. Γιατί νομίζεις οτι το γνώριζαν; Δυστυχώς βλέπω με τα χρόνια πως πολλοί τεχνικοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ορίζει ο κατασκευαστής σαν συντήριση - επισκευή ενός μηχανήματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις μοτοσυκλέτες. Σε όλους του κλάδους . Είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν και ψάχνονται με τα workshop manuals 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2019 Την 9/22/2019 at 10:33 ΠΜ, το μέλος HLIAS έγραψε: Γιατί νομίζεις οτι το γνώριζαν; Δυστυχώς βλέπω με τα χρόνια πως πολλοί τεχνικοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ορίζει ο κατασκευαστής σαν συντήριση - επισκευή ενός μηχανήματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις μοτοσυκλέτες. Σε όλους του κλάδους . Είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν και ψάχνονται με τα workshop manuals Είναι για κλάματα τα μαστόρια... Σχετικά με τη θερμοκρασία του Funkasakiου τώρα όλα καλά... Έπαψε θερμοκρασία να ανεβάζει και το βεντιλατέρ μπαίνει μόνο όταν ειμαι σταματημένος για αρκετά λεπτά και μετά από ώρα χρήσης και μόνο για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Τώρα το μόνο που παρατηρώ είναι πως όταν επιστρέφω το απόγευμα και αφήνω τη μοτό το πρωί βρίσκω να έχουν στάξει 2-3 σταγόνες υγρού από το σωληνάκι. Θα το αναφέρω στο μάστορα σύντομα που θα πάω για αλλαγή λαδιών αλλά μήπως έχετε καμια ιδέα που μπορεί να ωφείλεται αυτή η διαρροή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος funk έγραψε: όταν επιστρέφω το απόγευμα και αφήνω τη μοτό το πρωί βρίσκω να έχουν στάξει 2-3 σταγόνες υγρού από το σωληνάκι. Θα το αναφέρω στο μάστορα σύντομα που θα πάω για αλλαγή λαδιών αλλά μήπως έχετε καμια ιδέα που μπορεί να ωφείλεται αυτή η διαρροή? Δες για διαρροές από τους σφιγκτήρες στα σωληνάκια, πιθανό να θέλουν σφίξιμο. Είναι κάτι που το κάνεις και μόνος σου σε έναν μεγάλο βαθμό, αν δεν δεις κάτι που να βγάζει μάτια θα είναι κάποιο σωληνάκι το οποίο από συστολή - διαστολή έχει κοπεί μια σταλιά και ρίχνει από εκεί 1-2 σταγόνες. Έτσι παθαίνουν και μερικά vstorm του 07 με το σωληνάκι βενζίνης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Σημειώστε κ μία σπιτική αλλαγή λαδιών στα 85000 χλμ με Motul 3100 10w40. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα πάω στο μάστορα και για αλλαγή ρουλεμάν μπροστινού τροχού. Είναι μια εργασία που δεν έχει γίνει ποτέ κ πιστεύω πως είναι η ώρα της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 Την 9/22/2019 at 10:33 ΠΜ, το μέλος HLIAS έγραψε: Γιατί νομίζεις οτι το γνώριζαν; Δυστυχώς βλέπω με τα χρόνια πως πολλοί τεχνικοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ορίζει ο κατασκευαστής σαν συντήριση - επισκευή ενός μηχανήματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις μοτοσυκλέτες. Σε όλους του κλάδους . Είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν και ψάχνονται με τα workshop manuals Σαν τους πολιτικούς, έχουμε και τους μάστορες που μας αξίζουν.. Διότι πως θα σου φαινόταν εαν σε 5 χρόνια σου έλεγε ο μάστορας οτι πρέπει να αλλάξεις θερμοστάτη, κολάρα, σωληνάκαι και τάπα...; Το 90% των ιδικτητών, ειδικά εαν είναι και "γνώστης.." θα έλεγε οτι ο μάστορας πάει να βγάλει λεφτά, να μου φάει τα ανταλλακτικά και τέτοια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος Manalishi έγραψε: Σαν τους πολιτικούς, έχουμε και τους μάστορες που μας αξίζουν.. Διότι πως θα σου φαινόταν εαν σε 5 χρόνια σου έλεγε ο μάστορας οτι πρέπει να αλλάξεις θερμοστάτη, κολάρα, σωληνάκαι και τάπα...; Το 90% των ιδικτητών, ειδικά εαν είναι και "γνώστης.." θα έλεγε οτι ο μάστορας πάει να βγάλει λεφτά, να μου φάει τα ανταλλακτικά και τέτοια... Δημητρο θεωρω πωςο γνωστης, δεν θα το πει. Ισα ισα. . Βασικα κανενας νοημων και ας μην ειναι γνωστης. το θεμα ειναι να ξερεις τι λεει ο κύριος μανιουαλ και να σεβεσαι τι λεει. Αν σου λεει αυτο. Το τηρεις και τελος. Ναι ειναι τα φραγκα στην μεση. Οκ το δεχομαι. Αν δεν το κανεις τοτε ουτε το μηχανακι φταιει ουτε ο μ@λακας ο μηχανικος. Αρκει το τελευταίος να ξερει και να διαβαζει τα service handbooks Ασχετο σχετικο. Οταν αγορασα το fiesta μου. Ηταν με 40000 αλλα 8ετιας. Η φορντ λεει. Αλλαγη ιμαντα εκκεντροφορου στα 80000 ή στα 8 χρονια. Ε προφανως και τον αλλαξα. Παρε πακετο αντλιες κλπ ετσι; Οταν το ειδα; μεταξυ μας δεν ειχε δειγματα φθορας ή γηρανσης. Αλλα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες