dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 γεια σας παιδια.... θα ήθελα λίγο την βοηθηα σας.... ενας φίλος μου έχει ένα innova και θα ήθελε κάποια καλήτερη απόδοση..... έτσι πήρε την απόφαση να το κάνει 56mm..... θα δεί πολύ καλήτερη απόδοση.... και για να το κανει 56mm τι του πρωτίνετε να το κάνει.....γύρο στο (500euro)...... (καρπυρατέρ πάντα) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Κυλινδροπιστονο aasa η bull κυλινδρο και narita πιστονι, ενας γνωστος μου το ειχε ετσι(αλλα σε 57mm) 3 χρονια δεν επαθε τιποτα. Εκκεντροφορο aasa και θυριδες. Μπιελα αν εχει προβλημα. Καρμπυρατερ 24 micuni(μπορει να βαλει και μεγαλητερο αλλα θα καιει παραπανω) και μια καλη εξατμιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 γεια σας παιδια.... θα ήθελα λίγο την βοηθηα σας.... ενας φίλος μου έχει ένα innova και θα ήθελε κάποια καλήτερη απόδοση..... έτσι πήρε την απόφαση να το κάνει 56mm..... θα δεί πολύ καλήτερη απόδοση.... και για να το κανει 56mm τι του πρωτίνετε να το κάνει.....γύρο στο (500euro)...... (καρπυρατέρ πάντα) :) Εγώ δεν θα το πείραζα αλλά αφού θα το κάνει... πρώτα απ' όλα να βάλει καινούρια μπιέλα γιατί είναι το σημείο που "πονάνε" τα inovva μετά να πάει τον μαμα κύλινδρο για ρεκτιφιέ και να βάλει πιστόνι daytona (ούτε shark ούτε narita ούτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο) εκκεντροφόρο daytona ή αασα αν θέλει κάτι πιο φτηνό και τέλος καρμπυρατέρ 24mm mikuni κατά προτίμηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 οκ θα του μεταφερώ τις πρωτάσεις σας.... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες