g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 υπαρχει δλδ κακη φημη στην περιοχή μιας και εισαι αοό τα πέριξ...? Δεν εχω προσωπικη εμπειρια οπως το παληκαρι ποιο πανω αλλα απλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δεν εχω προσωπικη εμπειρια οπως το παληκαρι ποιο πανω αλλα απλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Και εγω εχω ακουσει το ιδιο για αυτον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 εγώ στον Γραμματικάκη έριξα επώνυμη καταγγελία μέσω της golden deals (κλασσικό site κουπονιών) και της ΕΕΤΤ, και μάλιστα ευτυχώς που τη μυρίστηκα νωρίς τη δουλειά. για να μου επιστρέψει τα λεφτά έπρεπε να φτάσουμε να αλληλοβριζόμαστε στο τηλέφωνο σε σημείο να μου πει οτι αν έχεις τα @@δια έλα από το μαγαζί να σου δώσω τα λεφτά και ένα χέρι βρωμόξυλο. Έγνοια του και κάποια στιγμή θα τη μετανιώσει την κουβέντα που μου είπε τότε. Είμαι από εκείνους που δε χαρίζω κάστανα και δε ξεχνώ εύκολα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Εγώ προ διετίας που το έκανα για απεριόριστα το έκανα με 180 ευρώ, απο 200-210 που είχε (λίγο φιλική τιμή λόγω γνωστου). Και να ξέρετε πως το 95% των περιπτώσεων αυτών όλων των προσφορών είναι μπαρούφες. υπάρχει κέρδος για τον πελάτη, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσιάζουν αυτοί. Στην καλύτερη φτάνει στο 30%, όταν υπάρχει πραγματική προσφορά... Ένα παράδειγμα Σου λέει ξενώνας 3 μέρες από 180 μόνο 100 ευρώ... Ω, λες εσύ, μισά λεφτά... Πήρε κανείς στο ξεκάρφωτο να ρωτήσει πόσο κοστίζουν οι 3 μέρες; 180 μπορεί όντως να γράφει στον κατάλογο, το θέμα είναι πόσο τα δίνει... εγώ επειδή έχω πάρει σε τέτοια φάση μου είπε 90 ευρώ για 3 μέρες, χωρίς να αναφέρω κάτι για κουπόνι... δλδ ακόμη λιγότερα!!!! Και κάποιοι από αυτή τη φάση βγάζουν λεφτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες