angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 69€ από 350€ (Έκπτωση 80,28%) για δίπλωμα μοτοσυκλέτας για όλες τις κατηγορίες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ από τη Σχολή Οδηγών Μιχάλης Γραμματικάκης, στη Νέα Ιωνία!!! http://www.doitnow.gr/frontend/campaigns/single/279/Diploma-Motosukletas-MONO-GIA-LIGES-IMERES-69?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=DoItNow.MotoDiploma.Athens&utm_content=Motodiploma Τυχαία το βρήκα, απλα προς ενημέρωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αχ να το ειχες ποσταρει 2 3 ωρες νωριτερα Και η σχολη αυτη ειναι διπλα μου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Μόλις το βρήκα το πόσταρα! Επίσης πολλά από αυτά τα κουπονάδικα παρατείνουν την προσφορά, η ή συγκεκριμένη σχολή να παίζει και σε άλλα κουπονάδικα. Αν ενδιαφέρεσαι περίμενε ή κάνε ένα τηλέφωνο. Όλα αυτά στα λέω εμπειρικά, αλλά σαφώς εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Μόλις το βρήκα το πόσταρα! Επίσης πολλά από αυτά τα κουπονάδικα παρατείνουν την προσφορά, η ή συγκεκριμένη σχολή να παίζει και σε άλλα κουπονάδικα. Αν ενδιαφέρεσαι περίμενε ή κάνε ένα τηλέφωνο. Όλα αυτά στα λέω εμπειρικά, αλλά σαφώς εσύ αποφασίζεις. Θα περασω αυριο μια βολτα να δω τι παιζει. Thanx παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 no prob! Πάντως είναι ακομη ενεργή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 προσθεστε χαλαρα εμα 150αρι γιατι στην τιμη δεν ειναι μεσα τα παραβολα και αι η παρασταση ! κλασικη κινηση που σου αποσπα την προσοχη και την πατας .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 προσθεστε χαλαρα εμα 150αρι γιατι στην τιμη δεν ειναι μεσα τα παραβολα και αι η παρασταση ! κλασικη κινηση που σου αποσπα την προσοχη και την πατας .... Ναι αλλα τα παραβολα δεν πανε στην σχολη οδηγων.... πανε στο κρατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Επίσης αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά δίπλωμα αυτοκινήτου οποιασδήποτε κατηγορίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Capitan 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 ναι η τιμες που λενε ολοι αυτοι (γιατι δεν ειναι ο πρωτος που ακουω που βγαζει διπλωματα με <100ευρω) ειναι χωρις παραβολα, παρασταση, ανοιγμα φακελων, μπλα μπλα μπλα... Μην τσιμπατε κατ' ευθειαν και πρωτα ρωτηστε ποσο θα κοστισει ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ η ολη διαδικασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Ναι αλλα τα παραβολα δεν πανε στην σχολη οδηγων.... πανε στο κρατος. Σωστα , αλλα τον Υποψηφιο νομιζω δεν το ενδιαφερει ποσα θα λαβει η Σχολη και ποσα το Κρατος , αλλα το ποσα θα βγαλει απο την τσεπη του ! Αν λοιπον επιλεγουμε με κυριο γνωμονα την τιμη τοτε το τελικο συνολο θα πρεπει να προσεχουμε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 αμα ηθελε να πει οτι κανει και εκπτωση θα το εκανε 250-220 ευρω οπως εχουν πολλοι αλλοι...κοροιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Μόλις μίλησα με την υπάλληλο του γραφείου... 69 ευρώ κοστίζουν τα 11 θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα..... Όοοοοοολα τα υπόλοιπα κοστίζουν 151 ευρώ...... Άρα, για να πάρει κανείς δίπλωμα ανεξαρτήτων κυβικών μέσω προσφοράς χρειάζεται 220 ευρώ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Άρα, για να πάρει κανείς δίπλωμα ανεξαρτήτων κυβικών μέσω προσφοράς χρειάζεται 220 ευρώ...... βαλε και 200 ακομα για το ελαιολαδο, συνολο 420 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 280 μου ειχε παει μενα τον νοεμβριο ενταξει καλη τιμη ειναι ρε παιδια. ελαιολαδο οχι απαραιτητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 βαλε και 200 ακομα για το ελαιολαδο, συνολο 420 Καλά τα λες... Αφού είμαστε χαζοί και το υπολογίζουμε έτσι καλά μας κάνουν και μας τα πέρνουν! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί το θεωρείτε δεδομένο ότι πρέπει να λαδώσεις! Εγώ από ότι κατάλαβα άμα είσαι τυπικός(τα κάνεις όπως θέλουν) σε αυτά που κάνεις στις εξετάσεις και στον πιο στραβό να πέσεις δε μπορεί να σε κόψει... Αλλά αφού σε όλους μας περισεύουν 200 ευρώ ας τα δώσουμε για να ξεμπερδεύουμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Εγώ από ότι κατάλαβα άμα είσαι τυπικός(τα κάνεις όπως θέλουν) σε αυτά που κάνεις στις εξετάσεις και στον πιο στραβό να πέσεις δε μπορεί να σε κόψει... Αλλά αφού σε όλους μας περισεύουν 200 ευρώ ας τα δώσουμε για να ξεμπερδεύουμε...... Μη λες μεγάλες κουβέντες, αυτοί οι απίθανοι αν λαδώνονται κάτι θα βρουν για να σε κόψουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Παίδες επειδή από ότι καταλαβαίνω έχει παραγίνει με τα λαδώματα κλπ πιστεύω πως σε βλέπουν έτοιμο να λαδώσεις και σου την πέφτουν... Γιατί πρέπει να θεωρείται ντε και καλά απαραίτητο?? Αν τόσο πολύ υπάρχει πρόβλημα κοιτάξτε στην πιο κοντινή επαρχία και σίγουρα θα είναι καλύτερα... Εδώ αλλοι αλλάζουν Νομούς για φθηνότερα, δεν το συζητώ αν είναι να λαδώσεις.. Κανονίζεις με μία σχολή προετοιμάζεσαι μόνος σου και πας τις 2 μέρες που είναι να δώσεις.... Μην πέφτουμε σε παγίδες και δείχνουμε εύκολα θύματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Παιδες ότι τιμες ακούτε κατω απο 350-400ε αφορουν δίπλωμα μοτοσυκλέτας εαν υπαρχει αλλο δίπλωμα, αμα ειναι και κοντα στα 200 δεν μετρανε ουτε τα παραβολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Firekostas 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2012 Αν υπαρχουν ακομα προβατα που πεφτουν στην παγιδα του λαδωματος τοτε τι να πω...?Εχουμε αυτα που μας αξιζουν...Ριξτε κανα καντηλι σε αυτον που θα σας πει ''Ε αμα θελετε να το περασετε και σιγουρα,ολο και κατι μπορουμε να κανουμε'' μαζι απειλη για καταγγελια και θα σου πω εγω...Στην τελικη πας να παρεις διπλωμα για να βγεις στον δρομο να οδηγας...ΠΡΕΠΕΙ να το περνας ΑΕΡΑ αλλιως μη δινεις καν...Δε παιζουμε με τις ζωες των αλλωνων ποσο μαλλον με την δικια μας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Αν υπαρχουν ακομα προβατα που πεφτουν στην παγιδα του λαδωματος τοτε τι να πω...? Το πρόβατο βρωμάει απο τα...........κέρατα ! http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=80915&cid=312 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Αχ να το ειχες ποσταρει 2 3 ωρες νωριτερα Και η σχολη αυτη ειναι διπλα μου κ εγω ενα διπλα ειμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sorokolevantes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Παντως παιδια επειδη δυστυχως απεκτησα προσωπικη εμπειρια απο αυτη τη Σχολη που δινει στο internet "και καλα" διπλωματα μηχανης... και φυσικα επειδη νομιζω οτι πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, μιλαω για τη σχολη "ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ" ... Ο θεος να την κανει σχολη... Θα σας πω και εγω την εμπειρια μου... Λοιπον οπως ολοι, ειδα και εγω την προσφορα η οποια ητα ν πολυ φθηνη ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. Ετσι την αγορασα. Καποια στιγμη ξεκινησα τα μαθηματα. Να σημειωσω οτι με τις μηχανες δεν ειχα καμια σχεση .... Δεν ηξερα τιποτα! Εεεε και πηγα να μαθω... Φυσικα εκει δεν ασχολειται κανεις μαζι σου, σου λενε απλα μερικα πραγματα για να μην φας τα μουτρα σου και τους διαλυσεις τη μηχανη και μετα σε αφηνουν σχεδον στην τυχη σου. Δεν βγηκαμε ποτε στο δρομο, φυσικα δεν καναμε ποτε θεωρητικα μαθηματα, και δεν θα συζητησω για την ποιοτητα των μηχανων ... Ερειπια!!! Το κολπο λοιπον σε ολη αυτη τη διαδικασια ειναι ενα: τα εξοδα παραστασης!!! Τα εξοδα λοιπον στην συγκεκριμενη σχολη ειναι 110 ευρω.. Ομως επειδη "φροντιζουν" να μην τα μαθεις καλα τουλαχιστον απο την πρωτη φορα...ειναι πολυ ευκολο να την "πατησεις" , να κοπεις και φυσικα να ξαναπληρωσεις 110 ευρω... Και φυσικα αυτα τα λεφτα πανε σε αυτους και οχι στο Υπουργειο. Ετσι και εγω πηγα και κοπηκα γιατι πατησα σε γραμμη στο γρηγορο... Οποτε λοιπον , ουτε λιγο ουτε πολυ σου λενε οτι γενικα δεν φτασανε και τα μαθηματα που εκανες.. Δεν τα παιρνεις και πολυ ευκολα... Οποτε θελεις λιγα παραπανω μαθηματα extra και φυσικα να τους ξαναπληρωσεις την παρασταση ... κ.ο.κ Τελικα το διπλωμα σου ερχεται πολυ πιο ακριβο, και το χειροτερο ειναι οτι δεν μαθαινεις τιποτα. Φυσικα δεν θα δεχομουν ουτε μια στο εκατομμυριο να ξαναπηγαινα να δωσω εξετασεις μεσω αυτης της σχολης.. Εψαξα και βρηκα αλλη. Δεν θα πω το ονομα για να μην νομιζετε οτι θελω να κανω διαφημιση. Ομως εκανα με τους ανθρωπους δυο μαθηματα... Εεεεεε τι να πω;; Η μερα με τη νυχτα... Σε δυο μαθηματα οι ανθρωποι μου ειπαν οσα αυτος ο Γραμματικακης δεν ειχε πει σε 10 μαθηματα. Και βεβαια στην τελικη εμαθα και πεντε πραγματα... Απλα ειναι μια πολυ μεγαλη απατη, τοσο για την τσεπη σας οσο και για την ασφαλεια σας. Ψαξτε το καλα! Βαλτε τα ολα κατω, υπολογιστε τα χρηματα, μαζι με παραβολα, μαθηματα και φυσικα... Το μεγαλο κολπο... Τα εξοδα παραστασης... Στο τελος θα διαπιστωσετε οτι και ακριβα θα σας ερθει με το να πατε εκει αλλα και δεν θα μαθετε τιποτα!!! Οποιος θελει ας μου στειλει e-mail να του πω και αλλες λεπτομερειες!!! Μακρια παιδια απο αυτον!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 ποιο ειναι το email σου για να σου στειλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παντως παιδια επειδη δυστυχως απεκτησα προσωπικη εμπειρια απο αυτη τη Σχολη που δινει στο internet "και καλα" διπλωματα μηχανης... και φυσικα επειδη νομιζω οτι πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, μιλαω για τη σχολη "ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ" ... Ο θεος να την κανει σχολη... Θα σας πω και εγω την εμπειρια μου... Λοιπον οπως ολοι, ειδα και εγω την προσφορα η οποια ητα ν πολυ φθηνη ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. Ετσι την αγορασα. Καποια στιγμη ξεκινησα τα μαθηματα. Να σημειωσω οτι με τις μηχανες δεν ειχα καμια σχεση .... Δεν ηξερα τιποτα! Εεεε και πηγα να μαθω... Φυσικα εκει δεν ασχολειται κανεις μαζι σου, σου λενε απλα μερικα πραγματα για να μην φας τα μουτρα σου και τους διαλυσεις τη μηχανη και μετα σε αφηνουν σχεδον στην τυχη σου. Δεν βγηκαμε ποτε στο δρομο, φυσικα δεν καναμε ποτε θεωρητικα μαθηματα, και δεν θα συζητησω για την ποιοτητα των μηχανων ... Ερειπια!!! Το κολπο λοιπον σε ολη αυτη τη διαδικασια ειναι ενα: τα εξοδα παραστασης!!! Τα εξοδα λοιπον στην συγκεκριμενη σχολη ειναι 110 ευρω.. Ομως επειδη "φροντιζουν" να μην τα μαθεις καλα τουλαχιστον απο την πρωτη φορα...ειναι πολυ ευκολο να την "πατησεις" , να κοπεις και φυσικα να ξαναπληρωσεις 110 ευρω... Και φυσικα αυτα τα λεφτα πανε σε αυτους και οχι στο Υπουργειο. Ετσι και εγω πηγα και κοπηκα γιατι πατησα σε γραμμη στο γρηγορο... Οποτε λοιπον , ουτε λιγο ουτε πολυ σου λενε οτι γενικα δεν φτασανε και τα μαθηματα που εκανες.. Δεν τα παιρνεις και πολυ ευκολα... Οποτε θελεις λιγα παραπανω μαθηματα extra και φυσικα να τους ξαναπληρωσεις την παρασταση ... κ.ο.κ Τελικα το διπλωμα σου ερχεται πολυ πιο ακριβο, και το χειροτερο ειναι οτι δεν μαθαινεις τιποτα. Φυσικα δεν θα δεχομουν ουτε μια στο εκατομμυριο να ξαναπηγαινα να δωσω εξετασεις μεσω αυτης της σχολης.. Εψαξα και βρηκα αλλη. Δεν θα πω το ονομα για να μην νομιζετε οτι θελω να κανω διαφημιση. Ομως εκανα με τους ανθρωπους δυο μαθηματα... Εεεεεε τι να πω;; Η μερα με τη νυχτα... Σε δυο μαθηματα οι ανθρωποι μου ειπαν οσα αυτος ο Γραμματικακης δεν ειχε πει σε 10 μαθηματα. Και βεβαια στην τελικη εμαθα και πεντε πραγματα... Απλα ειναι μια πολυ μεγαλη απατη, τοσο για την τσεπη σας οσο και για την ασφαλεια σας. Ψαξτε το καλα! Βαλτε τα ολα κατω, υπολογιστε τα χρηματα, μαζι με παραβολα, μαθηματα και φυσικα... Το μεγαλο κολπο... Τα εξοδα παραστασης... Στο τελος θα διαπιστωσετε οτι και ακριβα θα σας ερθει με το να πατε εκει αλλα και δεν θα μαθετε τιποτα!!! Οποιος θελει ας μου στειλει e-mail να του πω και αλλες λεπτομερειες!!! Μακρια παιδια απο αυτον!!! Και εγω εκει κοντα μενω,και ενας γνωστος πιτσιρικας που εδωσε εκει για διπλωμα αυτοκινητου μου ειπε οτι του εκανε μαλακια με τα λεφτα του λαδωματος. Και εγω θα συνιστουσα μακρια απο κει !!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2013 από τον g.klomi13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 υπαρχει δλδ κακη φημη στην περιοχή μιας και εισαι αοό τα πέριξ...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες