foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 εμ τωρα μας τα γυριζεις ειπες 5 αλογα μονο με φιλτρο κ τα αλλα μαμα η μαμα ecu δυστυχως δεν ρυθμιζεται το τελικο εκτος απο μερικα κιλα ελαφρυτερο δεν δινει κατι αλλο ισως λεω ισως να πηρε κατι λιγο στις ψηλες στροφες και παλι ελαχιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 δηλαδη με ενα φιλτρο πηρε 5 αλογα? χαμηλα μεσαια η ψηλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 εμ τωρα μας τα γυριζεις ειπες 5 αλογα μονο με φιλτρο κ τα αλλα μαμα η μαμα ecu δυστυχως δεν ρυθμιζεται το τελικο εκτος απο μερικα κιλα ελαφρυτερο δεν δινει κατι αλλο ισως λεω ισως να πηρε κατι λιγο στις ψηλες στροφες και παλι ελαχιστα καταρχην εαν βαλεις το φιλτρο ,η μαμα ecu και συγκεκρυμενα ο αισθητηρας λ αντιλαμβανεται περισσοτερο αερα στο μιγμα και ψεκαζει περισσοτερη βενζινη για να επαναφερει την αναλογια αερα-καυσιμου (μιγμα) στα επιπεδα που πρεπει. ετσι αυξανεται και η καταναλωση.αρα περισσοτερο καυσιμο μιγμα σημαινει περισσοτερη ιπποδυναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) δηλαδη με ενα φιλτρο πηρε 5 αλογα? χαμηλα μεσαια η ψηλα? τι χαμηλα μεσαια ή ψηλα ρε μεγαλε καθε μοτερ εχει μια τιμη στις στροφες που βγαζει την μεγιστη ιπποδυναμη. απλα μετα την αντικατασταση του φιλτρου εδειξε συνολικα +5 αλογα λογικα σε λιγο πιο ψηλες στροφες.το τεστ ειναι απο το περιοδικο power bikes σε παλιο τευχος.τι να πω ισως ηθελαν να προωθησουν το προιον αλλα εδειχνε και διαγραμματα και ολα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 up foten γιατι το λες αυτο? εχεις αρνητικη εμπειρια απο ελευθερο φιλτρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω με οσα μηχανακια ειχα...οταν εβαζα απλα ενα φιλτρο καπου εχανε και καπου κερδιζε...το ιδιο και στο αμαξι...,αλλα αυτο που ξερω γενικα σε θεμα βελτιωσεων και το πιστευω ενα πραγμα απο μονο του δεν κανει δουλεια...δεν πιστευω οποτε οτι με ενα φιλτρο περνεις 5 αλογα,εκτος αν ειναι φιμωμενο τερμα αλλα και παλι.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον lefterakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω με οσα μηχανακια ειχα...οταν εβαζα απλα ενα φιλτρο καπου εχανε και καπου κερδιζε...το ιδιο και στο αμαξι...,αλλα αυτο που ξερω γενικα σε θεμα βελτιωσεων και το πιστευω ενα πραγμα απο μονο του δεν κανει δουλεια...δεν πιστευω οποτε οτι με ενα φιλτρο περνεις 5 αλογα,εκτος αν ειναι φιμωμενο τερμα αλλα και παλι.... εγω πιστευω πως ειναι και αναλογα το μηχανακι.υπαρχουν μηχανακια τερμα φιμωμενα και αλλα που εχουν πολυ καλα σχεδιασμενο φιλτροκουτι ή εξατμιση κτλπ. αυτο που λες με το ενα πραγμα ισως ισχυει σε πολλες περιπτωσεις γιαυτο καλυτερα ολοκληρωμενο πρωτο σταδιο ή τιποτα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 ειδες!στα λογια μου ερχεσαι...δεν μπορεις να βαλεις στο saxo ενα φιλτρο και να δεις διαφορα! θα κανεις απευθειας ενα φ.π.ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 ειδες!στα λογια μου ερχεσαι...δεν μπορεις να βαλεις στο saxo ενα φιλτρο και να δεις διαφορα! θα κανεις απευθειας ενα φ.π.ε κοιτα το δικο μου εχει φπε ολοκληρωμενο.σε ενος φιλου με μια σκουπα μονο (φιλτρο) ειχαμε δει διαφορα,ανοιγε με εντελως μαμα σαξο και στα ψηλα ξεμυτιζε αλλα αν ανοιγες μονος σου δεν καταλαβενες διαφορα. αλλα σε λιγα πιστευω αυτοκινητα δινει το φιλτρο. επισης μονο το ρουφηγμα που ακους νομιζεις οτι πηρε αλογα και παει καλυτερα ενω παει σχεδον το ιδιο ή λεαχιστα καλυτερα,ειναι το ψυχολογικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 οποτε ειδες που ξερεις!δεν σου φαινετε λιγακι περιεργο τα 5 αλογα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 ναι απλα ειπα πως τα εδειξε στο dyno φυσικα στο δρομο δεν τα καταλαβενεις.. τι 150 τι 155 τι να πω ισως λενε και ψεματα... τεσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lefterakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 και οσο αν το οτι η μαμα ecu στελνει παραπανω μειγμα δεν σημαινει οτι μπορει να πηγαινει καλυτερα!μπορει και να πνιγεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.866 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 [μα και στο καρμπυρατερ χρειαζεται διαφορετικο ρυθμισμα(ισως χωρις dyno δεν ξερω) που δεν υπαρχει εγκεφαλος. αν βαλες μια εξατμιση ετσι στο ντουκου χωρις ρυθμισμα χωρις τιποτα,φτωχενεις το μιγμα και καποια στιγμη οι βαλβιδες εξαγωγης θα το πουν το ποιημα και γενικα ζοριζεις ολο το μοτερ Εννοειται οτι θελει και το καρπυρατερ ρυθμηση και να παιξεις με ζιγκλερ, δεν το ειπα καν γιατι στο συγκεκριμενο θεμα μιλαμε για το CB, απλα στα καρμπυρατερισια μοτο ειναι πιο ευκολο κατ εμε να παιξεις με ρυθμισεις επειδη δεν χρειαζεσαι υπολογιστη, βεβαια για να γινει σωστη δουλεια μονο το δυναμομετρο θα το δειξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 up αυτο που εννοω ειναι οτι αν το φιλτρο αερα ειναι η μοναδικη αλλαγη τοτε ειναι πεταμενα λεφτα πρεπει να προηγηθουν αρκετα αλλα για να χρειαστει κ φιλτρο αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANTELIS76 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟ ΗΣΗΧΟ ΜΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟ ΗΣΗΧΟ ΜΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ αυτο ειπα και γω απο την αρχη,..125 αλογα για γυμνο μηχανακι ειναι αρκετα πιστευω και οσο αν το οτι η μαμα ecu στελνει παραπανω μειγμα δεν σημαινει οτι μπορει να πηγαινει καλυτερα!μπορει και να πνιγεται! και ανεβενει και η καταναλωση φυσικα...οποτε συμφωνουμε σε φουλ πρωτο σταδιο ή καραμαμα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 αυτο που εννοω ειναι οτι αν το φιλτρο αερα ειναι η μοναδικη αλλαγη τοτε ειναι πεταμενα λεφτα πρεπει να προηγηθουν αρκετα αλλα για να χρειαστει κ φιλτρο αερα αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι οτι ειπες ισως και να εχασε 1-2 αλογα. γιατι το ειπες αυτο? μπορει να ισχυει κατι τετοιο? οχι τιποτ' αλλο, αλλα σκεφτομαι να αντικαταστησω το δικο μου με DNA που το βρηκα φθηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 επειδη θα ειναι πιο φτωχο το μειγμα καθως ο μαμα εγκεφαλος δεν μπορει να δωσει παραπανω καυσιμο επισης η μαμα εξαγωγη λογω προδιαγραφων ρυπων ειναι καργα πνιγμενη οποτε ποιος ο λογος για περισσοτερο αερα στην εισαγωγη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι οτι ειπες ισως και να εχασε 1-2 αλογα. γιατι το ειπες αυτο? μπορει να ισχυει κατι τετοιο? οχι τιποτ' αλλο, αλλα σκεφτομαι να αντικαταστησω το δικο μου με DNA που το βρηκα φθηνα Τουλάχιστον από αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι το πιθανότερο είναι να "κρεμάσει" σε χαμηλές στροφές και να "δώσει" στις ψηλές! Αλλά εντάξει μη φανταστείς ότι θα δεις και καμιά τρομερή διαφορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες