JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2017 Καλό θα ήταν μια ενημέρωση από τον φίλο με το πρόβλημα για να μαθαίνουμε τι έγινε και πως το έλυσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
izz 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10574621/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 Καλησπέρα. Ύστερα απο 30.000 km άλλαξα λάστιχα & αλυσιδογράναζα στο wolf-άκι. Pirelli Angel city 110/70/17 μπροστά & 140/70/17 πίσω στα 165ευρώ. Γρανάζια έβαλα αναγκαστικά τα μαμά 20 & 35ευρώ, και απο αλυσίδα έβαλα την RK 520XMO RX-Ring στα 78ευρώ (είχε και με 40ευρώ o-Ring). 298 το σύνολο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 Μια χαρά οι τιμές και τα χλμ που αλλάχτηκαν όλα , πιστεύω ότι και με την αλυσίδα των 40 ευρώ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα , αλλά αφού σε έβγαζε το πορτοφόλι ok. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kult66 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2017 Καλησπέρα παιδια το προβλημα λυθηκε την επομενη μέρα που το πήγα στο μάστορα, τελικά ηταν το καλώδιο που δίνει ρεύμα ηταν 2 τσακισμένα ελαφρώς κομμένα και δεν μπορώ να καταλάβω πως εγινε αυτο στα καλα καθούμενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Καλησπερα αγελη... χρονια και ζαμανια.. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Συνοψιζω το τι εχει γινει μεχρι τωρα στο μηχανακι (250) οσο ελειπα.. Με φιλο αλλαξαμε φλασακια μπρος πισω και "κοψαμε" την πινακιδα Φτιαξαμε την πλεξουδα σε ηλεκτρολογειο γιατι κατι περιεργα συνεβαιναν με τα φωτα και την βελονα στο κοντερ που ειχε τρελαθει.. Εκανα προχτες "service" στα 27.000 Λαδια,μπουζι,βαλβιδες, καθαρισμος φ. αερα, μπροστα φρενα, λαδωμα λεβιε, αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου 170 ευρω. Παρ' ολα αυτα εγω πηγα το μηχανακι στο συνεργειο επειδη ειχαν θεμα οι ταχυτητες. Συγκεκριμενα, καποιος θα εβρισκε δυσκολο να βαλει νεκρα απο 1η σε 2α, καθως ο λεβιες ανεβοκατεβαινει σχεδον απο μονος του- πολυ ευκολα. Παρ' ολα αυτα δεν με ανησυχησε αυτο διοτι το ειχα συνηθισει. Το ζητημα ειναι το εξης.Το μηχανακι δεν κραταει τις ταχυτητες. Ανα πασα στιγμη σε οποιαδηποτε ταχυτητα ειναι σαν να βαζει Νεκρα απο μονο του, χωρις ομως να κατεβαζει. Δηλαδη δεν αναβει η ενδειξη της νεκρας το πρασινο φωτακι (Ν). Πρεπει απλα να ξανα βαλεις την ταχυτητα. Αυτο ξεκινησε στην 4η και την 3η ταχυτητα αλλα τωρα ειδα οτι συμβαινει ακομα κ με την 6η. Παλαιοτερα οταν πηγαινα ακομα στο Μοτο Σταυρος κ ειχα παρομοιο θεμα μου ειχε αλλαξει ενα ελατηριο, που αν καταλαβα καλα "κρατουσε" τις ταχυτητες, και ολα τα προβληματα λυθηκαν. Ο λεβιες ηταν παλι σφιχτος κ ηθελε "δυναμη" για να κουμπωσεις τις ταχυτητες, οι οποιες δεν εβγαιναν απο μονες τους. Ειπα λοιπον στον μαστορα που παω τωρα το μηχανακι για το ελατηριο αυτο, αλλα εκεινος μου λεει οτι θελει λυσιμο ολο το μηχανακι κ ειναι θεμα δισκου και και και... Ρωταω λοιπον αν ειχατε παρομοιο προβλημα εσεις μεχρι τωρα ή αν ξερετε τι μπορει να ειναι μπας κ καταφερω να γλιτωσω το λυσιμο κ τα λεφτα που θα μου ζητησει, αν δηλαδη ειναι κατι πιο απλο που δεν θα χρειαστει ολη αυτη η εργασια κ το τσουρομαδημα που θα ακολουθησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christosdav 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος Ge0Mast3r έγραψε: Καλησπερα αγελη... χρονια και ζαμανια.. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Συνοψιζω το τι εχει γινει μεχρι τωρα στο μηχανακι (250) οσο ελειπα.. Με φιλο αλλαξαμε φλασακια μπρος πισω και "κοψαμε" την πινακιδα Φτιαξαμε την πλεξουδα σε ηλεκτρολογειο γιατι κατι περιεργα συνεβαιναν με τα φωτα και την βελονα στο κοντερ που ειχε τρελαθει.. Εκανα προχτες "service" στα 27.000 Λαδια,μπουζι,βαλβιδες, καθαρισμος φ. αερα, μπροστα φρενα, λαδωμα λεβιε, αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου 170 ευρω. Παρ' ολα αυτα εγω πηγα το μηχανακι στο συνεργειο επειδη ειχαν θεμα οι ταχυτητες. Συγκεκριμενα, καποιος θα εβρισκε δυσκολο να βαλει νεκρα απο 1η σε 2α, καθως ο λεβιες ανεβοκατεβαινει σχεδον απο μονος του- πολυ ευκολα. Παρ' ολα αυτα δεν με ανησυχησε αυτο διοτι το ειχα συνηθισει. Το ζητημα ειναι το εξης.Το μηχανακι δεν κραταει τις ταχυτητες. Ανα πασα στιγμη σε οποιαδηποτε ταχυτητα ειναι σαν να βαζει Νεκρα απο μονο του, χωρις ομως να κατεβαζει. Δηλαδη δεν αναβει η ενδειξη της νεκρας το πρασινο φωτακι (Ν). Πρεπει απλα να ξανα βαλεις την ταχυτητα. Αυτο ξεκινησε στην 4η και την 3η ταχυτητα αλλα τωρα ειδα οτι συμβαινει ακομα κ με την 6η. Παλαιοτερα οταν πηγαινα ακομα στο Μοτο Σταυρος κ ειχα παρομοιο θεμα μου ειχε αλλαξει ενα ελατηριο, που αν καταλαβα καλα "κρατουσε" τις ταχυτητες, και ολα τα προβληματα λυθηκαν. Ο λεβιες ηταν παλι σφιχτος κ ηθελε "δυναμη" για να κουμπωσεις τις ταχυτητες, οι οποιες δεν εβγαιναν απο μονες τους. Ειπα λοιπον στον μαστορα που παω τωρα το μηχανακι για το ελατηριο αυτο, αλλα εκεινος μου λεει οτι θελει λυσιμο ολο το μηχανακι κ ειναι θεμα δισκου και και και... Ρωταω λοιπον αν ειχατε παρομοιο προβλημα εσεις μεχρι τωρα ή αν ξερετε τι μπορει να ειναι μπας κ καταφερω να γλιτωσω το λυσιμο κ τα λεφτα που θα μου ζητησει, αν δηλαδη ειναι κατι πιο απλο που δεν θα χρειαστει ολη αυτη η εργασια κ το τσουρομαδημα που θα ακολουθησει Γεια σου φιλε δεν γνωριζω να σου πω απλα θ σου πρότεινα να κάνεις έρευνα σε εξουσιοδοτημενους να δεις τι θα σου πει ο καθένας και ποσο θα σου κοστολογησει την εργασια διοτι έχω παρατηρήσει εξουσιοδοτηνενος απο εξουσιοδοτημενος εχουν διαφορετικές αποψεις και κοστολόγιο και κατι τελευταίο μακρυά απο μοτο σταυρο που χει γινει μοτο καζά νε Πακιστανούς μου χαν κανει χοντραδες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimanios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου την αγέλη ως νέος Blogger.. ευτυχώς μεχρι στιγμής δεν είχα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με το λυκάκι. Πάντως πρόβλημα σασμάν μου ακούγεται.Με την σειρά μου θα'θελα και γω να ρωτήσω αν έχετε κατα νού κάποιο εξουσιοδοτημένο service για τον λύκο σας που να μην σας "πιανει τον κώλο" και να κάνει καλή δουλειά σε λογικές τιμές. Επίσης θα του αλλάξω φίλτρα αέρος και αναρωτιέμαι αν αξίζει να βάλω DNA ή τα εργοστασιακά? Εσείς τι πιστεύετε? Όλες οι γνώμες είναι αποδεκτές! http://www.tecnomoto.gr/gr/product/?id=28074 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 από τον Jimanios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychophrenic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2017 Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτίσω τα εξής: 1) Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει αλλαγή κινητήρα σε Wolf 125? π.χ. με τον κινητήρα του Wolf 250? ή απο Honda CBF κλπ? 2) Το πλαίσιο του 125 ειναι ίδιο με το πλαίσιο του 250? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 @Ge0Mast3r Καλησπέρα! Είχα το ίδιο πρόβλημα και αλλάχτηκε ένα ελατήριο στον επιλογέα ταχυτήτων. Χρειάζεται άνοιγμα κιβωτίου. Τώρα εσένα γιατί συνέβη δεύτερη φορά δεν ξέρω... @Jimanios Πολύ τίμιος είναι ο Ρομπότης στην Καλιρρόης. Νορμαλ οι τιμές του. Είναι πολύ συζητήσιμος και συνεργάσιμος. Προσωπικά τον προτιμώ για τα service του λύκου και ό,τι άλλο προκύψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Kate10 έγραψε: @Ge0Mast3r Καλησπέρα! Είχα το ίδιο πρόβλημα και αλλάχτηκε ένα ελατήριο στον επιλογέα ταχυτήτων. Χρειάζεται άνοιγμα κιβωτίου. Τώρα εσένα γιατί συνέβη δεύτερη φορά δεν ξέρω... @Jimanios Πολύ τίμιος είναι ο Ρομπότης στην Καλιρρόης. Νορμαλ οι τιμές του. Είναι πολύ συζητήσιμος και συνεργάσιμος. Προσωπικά τον προτιμώ για τα service του λύκου και ό,τι άλλο προκύψει. Κατερίνα σε πέτυχα σήμερα στο Ποτάμι αλλά δεν άκουγες....! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kate10 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 (τροποποιήθηκε) Πλάκα κάνεις!!! Εσύ ήσουν μέσα στα μαύρα με το ER6 ? χαχαχα! Σφαίρα πας Γιάννη! Ωραιότατο! Κάπως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να συνεννοούμαστε εν κινήσει εμείς οι μοτοσυκλετιστές!!! Τελευταία πετυχαίνω πολύ κόσμο στην εθνική και κουνάμε τα κράνη σαν χαζοί και μιλάμε ο ένας στον άλλον χωρίς να πολυκαταλαβαίνουμε και πολλά...!!! χαχα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2017 από τον Kate10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Kate10 έγραψε: Πλάκα κάνεις!!! Εσύ ήσουν μέσα στα μαύρα με το ER6 ? χαχαχα! Σφαίρα πας Γιάννη! Ωραιότατο! Κάπως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να συνεννοούμαστε εν κινήσει εμείς οι μοτοσυκλετιστές!!! Τελευταία πετυχαίνω πολύ κόσμο στην εθνική και κουνάμε τα κράνη σαν χαζοί και μιλάμε ο ένας στον άλλον χωρίς να πολυκαταλαβαίνουμε και πολλά...!!! χαχα! Ναι ρε γαμωτο σου φώναζα ότι είμαι ο Γιάννης....συνεννόηση πατάτα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YannisK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2018 Γεια σας Λυκάνθρωποι! Είμαι νέος οδηγός και ως πρώτο μοτόρι επέλεξα το Wolfάκι. To πήρα 2500 με 9800 χμλ και σε εξαιρετική κατάσταση. Προχθές του άλλαξα λάδια (10.057 χμλ) και όλα πάνε μια χαρά. Ωστόσο του έκανα μία ζημιά: Το πίσω φωτάκι, αυτό που φέγγει την πινακίδα, έσπασε. Το έβγαλα, το κόλλησα και τώρα που το βιδώνω ξανά, φαινεται σαν να αφήνει ένα μεγάλο κενό με το υπόλοιπο πλαστικό, παρά το καλό βίδωμα. Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει μια φωτό από ένα wolfάκι για να δω αν είναι έτσι λόγω κατασκευής ή πρέπει να το πάω για άλλαγμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grimmjow6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2018 Καλησπέρα για Wolf 250 θέλω να ρωτήσω κάθε πότε αλλάζουμε ψυκτικό υγρό και πώς μπορώ να ελέγξω τη στάθμη, ποια πλαστικά πρέπει να αφαιρέσω? Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christosdav 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 Καλησπερα εγω εχω Θεμα με το κοντερ εκει που δειχνει τις στροφες μου αναβοσβηνουν τα λεντ απο μεσα μια τα πανω απο τις 5000χλ στροφές και πανω και μια τα κατω απο τις 5000 και κάτω και μερικες φορες σβήνει όλη η αριστερή μεριά με την δεξια που μετράει χλμ δεν εχω θέμα ανάβει κομπλε τι φταιει τα λεντ η πλακετα η καποια καλωδίωση ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 Μετά απο 37.000km άλλαξα αισθητήρα κοντέρ, και επισκευή κοντέρ γιατί παρόλο που άλλαξα αισθητήρα δεν δούλευε!! 40 η επισκευή και 45 ο αισθητήρας! καλό μήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr21house 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2019 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.Ειμαι και εγώ κάτοχος ενός wolf125 και ειμαι πικυ ικανοποιημένος απο τη μηχανη μου,αλλα οχι απο τα ανταλλακτικα που διατίθενται.Συγκεκριμενα είμαι έναν μήνα χωρίς μηχανή επειδή "κουρευτηκαν" τα γρανάζια της 3ης. Ένα 20Τ 40mm και ένα 28Τ 55mm.Ε δεν μπορώ να βρω αυτά τα ανταλλακτικα πουθενά.Μεχρι και στον Γκοργκολη έστειλα mail και μου απάντησαν πως για αυτόν τον αριθμό πλαισιου διατίθενται πλέον γρανάζια 22Τ 42.55mm και 29Τ 54mm. Τους απάντησα αν ταιριάζουν στο σασμαν μου όπως είναι η αν χρειάζεται και κάποια άλλη αλλαγή και μου απάντησαν πως ταιριάζουν όπως είναι!Είναι αυτό δυνατον;Θα μου πείτε μου απάντησε ο επίσημος αντιπρόσωπος,αλλα αν τα παραγγείλω και τελικά δεν κάνουν θα μπορώ μετά να τα επιστρέψω;;;Θα ήθελα την βοήθεια σας είτε τεχνικά είτε για κάποιον με ανταλλακτικα που δεν τον βρίσκω εγώ στο ίντερνετ.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2019 από τον Dr21house Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2020 Γειά σας. Άλλαξα μίζα στα 39000 χλμ. Είχα 2 επιλογές, την μαμά στα 130 και την κινέζικη στα 80. Πήρα την πρώτη γιατί η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη. Πέρνει μπροστά με την πρώτη η το πολύ με την δευτερη μιζιά!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2020 Χαιρετω την ωραια αγελη σας! Το λοιπον ψαχνει φιλη για μοτοσυκλετα 250κε και εχει δει ενα λυκακι απο Αθηνα στα 1900 μεσω εμπορου... Το 2020 λετε ειναι καλη επιλογη για πρωτο; Απο ανταλακτικα και αξιοπιστια τι λεει; Να στε ολοι/ες καλα και παντα ορθιοι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris meli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 μακριά φίλε. το έχω από το 2014 και μου έχει βγάλει το ΛΑΔΙ. κάθε καλοκαίρι το έχω σίγουρο ότι θα με αφήσει κάπου απομερα το μην αρχιζω και κατεβάζω. συγγνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 πριν 17 λεπτά, το μέλος chris meli έγραψε: μακριά φίλε. το έχω από το 2014 και μου έχει βγάλει το ΛΑΔΙ. κάθε καλοκαίρι το έχω σίγουρο ότι θα με αφήσει κάπου απομερα το μην αρχιζω και κατεβάζω. συγγνωμη Τώρα που απάντησες θα το χει πάρει θα έχει κάνει το γύρο του κόσμου κ θα το χει πουλήσει κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris meli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 Ο επόμενος όμως που θα το δει θα ξερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2020 πριν 47 λεπτά, το μέλος Νικος ο μεγαλοπρεπης έγραψε: Τώρα που απάντησες θα το χει πάρει θα έχει κάνει το γύρο του κόσμου κ θα το χει πουλήσει κιολας Αμα η φίλη του είναι η itchy boots..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Χαχα....έτσι που το λέτε έχετε δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες