Jump to content
Sign in to follow this  
blind

Φωτα xenon σε παπι

Recommended Posts

Καλησπερα.

Λοιπον σκεφτομαι να βαλω φωτα xenon στο glx μου γιατι δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο τα τωρινα φωτα. :thumbsdown:

Οι ερωτησεις μου ειναι :

Να παρω ολοκληρο κιτ (ειδα ενα σχετικα φθηνο με τον 25) η να παρω μονο λαμπα στα ιδια βολτ με της τωρινης (το διαβασα σε ενα θεμα) και υπαρχει περιπτωση να μου καει η λαμπα και στις 2 περιπτωσεις ;

Θα πρεπει να αλλαξω μπαταρια ;

Το θεμα το εγραψα γιατι τα αλλα που διαβασα δεν με ικανοποιησαν και επειδη ειναι σχετικα παλιο το παπι... :mB_kalo_e:

Ευχαριστω εκ των προτερων... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τωρα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα γενικα σε παπια τυπου GLX , Townmate , C50 και λοιπα

πρεπει περα απο ολοκληρο το κιτ να εχεις και καινουργια ρευματα μιας και τα εργοστασιακα ειναι ανεπαρκη

για την τροφοδοτηση γενικα. Αλλα οπως ειπα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος , απλα θυμαμε ενας φιλος μου με

Townmate ειχε αλλαξη ηλεκτρονικη , οχι για Xenon αλλα γενικα για πιο δυνατα φωτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποσο γνωριζω πρεπει αρχικα να δεις μεχρι ποσα V*I=W μπορει να δωσει το συστημα σου αν χρειαζεται περισσοτερα απο τα μαξ που δεινει θα πρεπει λογικα να πας σε αλλαγη ειτε ηλεκτρονικης ειτε μπαταριας ειτε και τα 2 μαζι...διαφορετικα τα ξενον δεν θα λειτουργουν στο μαξ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βάλεις Xenon με ballast θα γονατίσει το κύκλωμα και η μπαταρία!(Αν η μπαταρία είναι 3ah ή 5ah)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορώ να καταλάβω για τι να γονατίσει?η λάμπες στα παπιά-σκουτερ κτλ νομίζω πρέπει να είναι 40'45watt όσα έχω δει τουλάχιστον εγώ....και τα ξένον είναι 35watt.σε γλχ δεν έχω δει ακόμα...αλλά σε ιννοβα πολλές φορές.τωρα τι ακριβές κάνεις δεν ξέρω...απλά κάτι κάνεις σίγουρα με τα ρεύματα γιατί λογικά τα φώτα παίρνουν ρεύμα από το μηχανάκι κ όχι από την μπαταρία(για παπί λέω)σε ραννερ μια χαρά μπαίνουν που παίρνει ρεύμα και από την μπαταρία!γενικά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει με κάτι να σταθεροποιήσεις το ρεύμα γιατί στο ρελαντί του παπιού δεν έχουν ένταση και παίζει να τα κάψεις!αν κάποιος το έχει κάνει ας ποσταρει να μας πει!

Τροποποιήθηκε από τον Moto-Kodra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορώ να καταλάβω για τι να γονατίσει?η λάμπες στα παπιά-σκουτερ κτλ νομίζω πρέπει να είναι 40'45watt όσα έχω δει τουλάχιστον εγώ....και τα ξένον είναι 35watt.σε γλχ δεν έχω δει ακόμα...αλλά σε ιννοβα πολλές φορές.τωρα τι ακριβές κάνεις δεν ξέρω...

Γιατί στην εκκινήση στιγμιαία τα ballast τραβάνε 3,5Ah!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άρα βάζεις ποιο μεγάλη μπαταρία?τα ραννερ αν δεν κάνω λάθος έχουν μπαταρία 8με9 ah γιαυτό παίζει μπάλα :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Moto-Kodra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα