blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Καλησπερα. Λοιπον σκεφτομαι να βαλω φωτα xenon στο glx μου γιατι δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο τα τωρινα φωτα. Οι ερωτησεις μου ειναι : Να παρω ολοκληρο κιτ (ειδα ενα σχετικα φθηνο με τον 25) η να παρω μονο λαμπα στα ιδια βολτ με της τωρινης (το διαβασα σε ενα θεμα) και υπαρχει περιπτωση να μου καει η λαμπα και στις 2 περιπτωσεις ; Θα πρεπει να αλλαξω μπαταρια ; Το θεμα το εγραψα γιατι τα αλλα που διαβασα δεν με ικανοποιησαν και επειδη ειναι σχετικα παλιο το παπι... Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Τωρα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα γενικα σε παπια τυπου GLX , Townmate , C50 και λοιπα πρεπει περα απο ολοκληρο το κιτ να εχεις και καινουργια ρευματα μιας και τα εργοστασιακα ειναι ανεπαρκη για την τροφοδοτηση γενικα. Αλλα οπως ειπα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος , απλα θυμαμε ενας φιλος μου με Townmate ειχε αλλαξη ηλεκτρονικη , οχι για Xenon αλλα γενικα για πιο δυνατα φωτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 κανεις αλλος ρε παιδια πιο σιγουρος? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 αποσο γνωριζω πρεπει αρχικα να δεις μεχρι ποσα V*I=W μπορει να δωσει το συστημα σου αν χρειαζεται περισσοτερα απο τα μαξ που δεινει θα πρεπει λογικα να πας σε αλλαγη ειτε ηλεκτρονικης ειτε μπαταριας ειτε και τα 2 μαζι...διαφορετικα τα ξενον δεν θα λειτουργουν στο μαξ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Αν βάλεις Xenon με ballast θα γονατίσει το κύκλωμα και η μπαταρία!(Αν η μπαταρία είναι 3ah ή 5ah) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν μπορώ να καταλάβω για τι να γονατίσει?η λάμπες στα παπιά-σκουτερ κτλ νομίζω πρέπει να είναι 40'45watt όσα έχω δει τουλάχιστον εγώ....και τα ξένον είναι 35watt.σε γλχ δεν έχω δει ακόμα...αλλά σε ιννοβα πολλές φορές.τωρα τι ακριβές κάνεις δεν ξέρω...απλά κάτι κάνεις σίγουρα με τα ρεύματα γιατί λογικά τα φώτα παίρνουν ρεύμα από το μηχανάκι κ όχι από την μπαταρία(για παπί λέω)σε ραννερ μια χαρά μπαίνουν που παίρνει ρεύμα και από την μπαταρία!γενικά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει με κάτι να σταθεροποιήσεις το ρεύμα γιατί στο ρελαντί του παπιού δεν έχουν ένταση και παίζει να τα κάψεις!αν κάποιος το έχει κάνει ας ποσταρει να μας πει! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2012 από τον Moto-Kodra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν μπορώ να καταλάβω για τι να γονατίσει?η λάμπες στα παπιά-σκουτερ κτλ νομίζω πρέπει να είναι 40'45watt όσα έχω δει τουλάχιστον εγώ....και τα ξένον είναι 35watt.σε γλχ δεν έχω δει ακόμα...αλλά σε ιννοβα πολλές φορές.τωρα τι ακριβές κάνεις δεν ξέρω... Γιατί στην εκκινήση στιγμιαία τα ballast τραβάνε 3,5Ah! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2012 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) άρα βάζεις ποιο μεγάλη μπαταρία?τα ραννερ αν δεν κάνω λάθος έχουν μπαταρία 8με9 ah γιαυτό παίζει μπάλα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2012 από τον Moto-Kodra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες