blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 φτιαξε αυτο που εχεις ρε φιλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Αν τα innova βαρανε μπιελα τα lifan που λες εσυ τι κανουν?Μη λεμε και οτι μας κατεβει..... παλικάρι επειδή από τα χέρια μου έχουν περάσει αρκετα innovakia σε κάποια χλμ βαράνε και αυτό είναι σίγουρο αλλά με σωστή συντήρηση αργούν λίγο να βαρέσουν και άλλα που δεν λες ότι ήταν και σε αθλία κατάσταση κόλλησαν πολύ γρήγορα αυτά που σου λέω στα λέω με αποδείξεις.. έπειτα έχω δοκιμάσει τρία μοτεράκια λιφάν 110 και το ένα από αυτά (μιζάτο) έχει γυρίσει κοντέρ από σουπράκι ,τα υπόλοιπα δυο έχουν γύρω στα 70.000? και μέχρι τώρα δεν έχουν βγάλει κιχ.! αυτά για να δεις πως δεν λεμέ ότι μας κατέβει απλά λέμε μια γνώμη ανάλογη της εμπειρίας μας. Άλλη γνώμη έχεις εσύ άλλη εγώ όπως λέει και ο φίλος μου ο Κώστας απο πάνω! φιλικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ρε φιλε δεν ειπα οτι λες οτι σε κατεβει αλλα και εγω σε λεω για αυτα που εχω δει. Ξερω και εγω innova που ηταν φτιαγμενα χρονια με τα φθηνοτερα πραγματα,χωρις στρωσημο και ολη μερα τα σπαγανε και βαρεσαν μετα απο χρονια.Λογικο το βρησκω.Αλλα μανησιο με σωστη συντηρηση να βαρεσει δεν εχω ακουσει.Για τα lifan δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα εχω δει πολλα και σε delivery με πανω απο 40-50000 χιλιομετρα τα μονα που βγαζουν προβλημα ειναι αυτα που τα πειραζουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Ρε φιλε δεν ειπα οτι λες οτι σε κατεβει αλλα και εγω σε λεω για αυτα που εχω δει. Ξερω και εγω innova που ηταν φτιαγμενα χρονια με τα φθηνοτερα πραγματα,χωρις στρωσημο και ολη μερα τα σπαγανε και βαρεσαν μετα απο χρονια.Λογικο το βρησκω.Αλλα μανησιο με σωστη συντηρηση να βαρεσει δεν εχω ακουσει.Για τα lifan δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα εχω δει πολλα και σε delivery με πανω απο 40-50000 χιλιομετρα τα μονα που βγαζουν προβλημα ειναι αυτα που τα πειραζουν. εδώ συμφωνούμε πάντως κι εγώ έχω πετύχει innova που έχουν φάει σκίσιμο και δεν ακούνε χριστό τι να πεις αυτή η honda πάντα μας αφήνει με την περιέργεια..:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 λοιπον εγω θα σου προτεινα να φτιαξεις το μαμισιο μοτερακι σου !!!! στειλε για ρεκτιφιε τν κινδρο και εννοειτε αλλαξε πιστονι!!!! καλο θα ηταν να αλλαξεις και την κεφαλη σου με μια μεγαλυτερη γιατι η κεφαλη απο το 50αρι ειναι υπερβολικα μικρη!!! βαλε και ενα καρμπυρατερακι mikuni κατα τη γνωμη μου 19αρι και μια sebring και θα εισαι αρχοντας!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panicas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 παιδια αυτο που λενε για τα χιλιοστα ειναι 53μμ 57 μμ τι σημαινει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 τα κυβικα ειναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Τα χιλιοστά είναι η εσωτερική διάμετρος του κυλίνδρου, η οποία συνυπολογιζόμενη με την διαδρομή του εμβόλου μέσα στον κύλινδρο μας βγαίνουν τα κυβικά απο το μηχανάκι μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 νομιζω πως θελει μια μεγαλυτερη διαδικασια για να βρουμε ακριβως τα κυβικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτη ειναι η πραξη! Εχεις π.χ. εναν στροφαλο 54mm διαδρομη και ενα κυλινδροπιστονο 56mm αρα βαζεις 54χ56χ56 και οτι βρεις το πολαπλασιαζεις με το 3.14 και αυτο που θα βρεις το διαιρεις με το 4 και σου βγαζει ακριβως τα κυβικα σου που στη συγκεκριμενη περιπτωση βγαινουν 132.93 (EDIT: η συγκεκριμενη πραξη ισχυει για μονοκυλινδρους κινητηρες..) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2012 από τον Panos95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 αυτο ακριβος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisprov 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 μην το σκεφτεσε καθολου για μοτερ innova θα δωσεις τοσα χρηματα σε μοτερ και πατεντες που δεν αξιζει.. ασε που σε μερικα χιλιομετρα τα περισσοτερα innova μπιελαρουν...! αν ντε και καλα θες 125cc βαλε ενα λιφαν (χωρις να ειμαι σιγουρος) εχω ακουσει οτι κοβουν στροφαλο! η καλυτρερη λυση ειναι ενα lifan 110 με αλλαγη λαδιων στα χιλιομετρα που πρεπει θα βγαλεις πολλαααααα χιλιομετρα! αα και πρεπει να κανεις κατι και με την δηλωση του μοτερ η με τον αριθμο πλαισιου αν παρεις καινουριο λιφαν παντος εχεις τιμολογιο ετσι θα εισαι νομιμος.! φιλε εγω lifan δν βαζω στο glx μοτερ astrea ειναι καλο?9α κανει καλή δουλεία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 χιλιες φορες astrea παρα lifan !!!! εννοειτε πως θα γινει δουλεια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 φιλε εγω lifan δν βαζω στο glx μοτερ astrea ειναι καλο?9α κανει καλή δουλεία? Αν θα κάνει λέει..? η καλύτερη λύση είναι.. άπλα εγώ σου πρότεινα λιφαν για παραπάνω κυβικά απο άστρα και χωρίς πατέντες, παντός το μοτεράκι απο το άστρα είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να του βάλεις και κάθετε και κουτί, ύστερα παίξε και λίγο με γρανάζια για τελικές η για εκκινήσεις η μπορείς να κρατήσεις και τα μαμά του άστρα για νορμάλ καταστάσεις.. (εγώ προτείνω τα μαμά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 αν μπορεις φιλε βαλε astrea με χιλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisprov 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 αν μπορεις φιλε βαλε astrea με χιλια οκ φιλε αμα βρω θα βαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες