Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σήμερα φορέθηκαν και στο Dero τα καινούργια του πατούμενα. Tα Pilot Road 3 αντικαθιστούν τα Michelin Anakee 2 που φορούσα τα τελευταία τρία περίπου χρόνια και πού ήταν μακράν τα καλύτερα λάστιχα που είχα δοκιμάσει ποτέ στο Ντέρο. Βαρύ το φορτίο που έχουν λοιπόν, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι παραπάνω από θετικά. Πρώτη επαφή σήμερα λοιπόν, πρώτα χιλιόμετρα στην "γνωστή" διαδρομή και πρώτες εντυπώσεις: Αρκετά πιο γρήγορη γεωμετρία, ακόμα καλύτερη πληροφόρηση, περισσότερη γόμα στον δρόμο, καλύτερο πάτημα. Ελαφρώς μειωμένη άνεση. Με αρχικό βάθος πέλματος 6 mm πίσω και 5 mm μπροστά σαφώς και υπολοίπονται σε βάθος από τα προηγούμενα, άρα λιγότερη κινητικότητα στο πέλμα, πιό σαφής αίσθηση και πιο αισθητές πλέον οι ελαστικότητες του πλαισίου. Στο ψάξιμο λοιπόν για νέα κλικ στην ανάρτηση αλλά κυρίως στον εγκέφαλο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2015 από τον innova 04 Ετικέτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Ααααα....εσυ τα πλακωσες ολα μαζι ρε Παναγιωτ'...... Καλοπατητα και καλοστριφτα λοιπον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Μεγειά τα λάστιχα Παναγιώτη! Πολύ ασφάλτινο ελαστικό και θα το ευχαριστηθείς κάργα! Τι εννοείς νέα κλικ στον εγκέφαλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 καλως τον κι`ας αργησε.καλοπατητα και καλοστριφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Τι εννοείς νέα κλικ στον εγκέφαλο? Να διαμορφωσει το στυλ οδηγησης του,συμφωνα με τα νεα δεδομενα,απο τα νεα ελαστικα. Feedback και αναλογος τροπος οδηγησης,για να το φερει στα μετρα που θελει. Αλλιως θα ''πεφτει'' τωρα στα στροφιλικια ο Παναγης,αλλιως θα βγαινει,αλλου θα ανοιγει το γκαζι..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Καλορίζικα Παναγιώτη, περιμένω νέα απ΄την συμβίωση μαζί τους. Με ενδιαφέρουν και εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Να διαμορφωσει το στυλ οδηγησης του,συμφωνα με τα νεα δεδομενα,απο τα νεα ελαστικα. Feedback και αναλογος τροπος οδηγησης,για να το φερει στα μετρα που θελει. Αλλιως θα ''πεφτει'' τωρα στα στροφιλικια ο Παναγης,αλλιως θα βγαινει,αλλου θα ανοιγει το γκαζι..... Αυτό ακριβώς, αλλιώς στρίβει, αλλιώς φρενάρει πλέον το μηχανάκι οπότε πρέπει και να προσαρμοστώ ανάλογα. Να το "ξαναμάθω" δηλαδή από την αρχή........ ........σαν το Ρόσσι με την Ντουκάτι ένα πράμα να πούμε αλλά από την ανάποδη........... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Είσαι μισελενάκιας όμως! Εγώ μάλλον δεν θα ευτυχίσω να βάλω τα roadsmart. Ο χρόνος με πιέζει πολύ πια και αυτά δεν έχουν έρθει. Βασικά απ' ότι μου είπαν από τα λαστιχάδικα, έχει πάει μόνο το πισινό σε 150άρι V ενώ το μπροστινό ακόμα τίποτα! (καλά... μλκες είναι εκεί στην αντιπροσωπεία της dunlop? Στέλνουν το πίσω και το μπροστινό όχι? ποιος θα βάλει μόνο πισινό ενώ το μπροστά δεν έχει καν κυκλοφορήσει? Θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη μάλλον κι αν δεν δω προκοπή με την Dunlop τότε θα πάω κι εγώ στα PR3. To να βάλω μόνο το πισινό RS2 αφήνοντας το TR91 μπροστά όπως μου πρότειναν, δεν το βλέπω σωστό. Άλλο πάτημα το ένα λάστιχο (και δουλεμένο μάλιστα) κι άλλο το άλλο. Το ένα on off και το άλλο street touring. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Είσαι μισελενάκιας όμως!................. Ναι και όχι Άλεξ............. Για παράδειγμα, στο Ντέρο έβαλα Μισελέν τον 10ο χρόνο που το είχα γιατί μέχρι τότε τα metzeler και τα Pirelli ήταν καλύτερα για το μηχανάκι μου. Και φυσικά έχω κατά καιρούς δοκιμάσει όλες τις "μεγάλες" μάρκες στα μηχανάκι και τα αμάξια που είχα. Όμως, έχοντας δεί "από μέσα" τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει, εξελίσσει και παράγει τα λάστιχα η Μισελέν, τον τρόπο που επιλέγει, υποστηρίζει και ενημερώνει τεχνικά το δίκτυο συνεργατών, και έχοντας διαβάσει την τεράστια τεχνική βιβλιογραφία της στα "πως" και τα "γιατί" των ελαστικών, όντως πιστεύω πως η θέση leader που έχει στον τομέα των ελαστικών μόνον τυχαία δεν είναι. Και έχοντας εργαστεί και στην Πιρέλλι, σε διαβεβαιώ πως η διαφορές είναι χαώδεις....... Μισελενάκιας ναι, αλλά όχι χωρίς λόγο ή από "κόλλημα".............. To να βάλω μόνο το πισινό RS2 αφήνοντας το TR91 μπροστά όπως μου πρότειναν, δεν το βλέπω σωστό. Άλλο πάτημα το ένα λάστιχο (και δουλεμένο μάλιστα) κι άλλο το άλλο. Το ένα on off και το άλλο street touring. Αυτό ΜΗΝ το κάνεις φίλε, θα είναι σαν να προσπαθείς να οδηγήσεις ταυτοχρόνως δύο διαφορετικά μηχανάκια. Αυτός που σου το πρότεινε ή είναι παντελώς άσχετος, ή απλά ήθελε να πουλήσει.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
simeon 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 παιδια ΜΕΓΑΛΗ προσοχη σε οσους έχουν PR3. Δεν ξέρω αν εχει βάση ή οχι αλλα διαβάστε το παρακάτω ποστ που έπεσα κατά τύχη... τουλάχιστον να έχετε το νου σας.... http://www.wristtwisters.com/forums/f289/heads-up-possible-michelin-pilot-road-pr3-tire-problem-27393.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 γενικα μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τα PR 3 , το μονο που εχω ακουσει ειναι το ''πολυ καλα στο βρεγμενο'' πραγμα που δεν με ενδιαφερει προσωπικα .....για να δουμε, ας περπατησουνε λιγο για να ακουσουμε καμια πιο ολοκληρομενη αποψη .... 6 του Ιουνιου ερχονται επιτελους τα roadsmart 2 και σε 19 αρι μπροστα , εγω θα τα προτιμησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 στη βροχη οντος ειναι πολυ καλα στο στεγνο ομως πολυ καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ακουσα κατι...τα εβαλα κ ειμαι πολυ ευτυχης! γρηγορη γεωμετρια το μηχανακη βεντουζαρει κ στους ελληνικους δρομους κ οσοι τα φοραν κ εχουμε συζητησει την ιδια γνωμη εχουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Στο βρεγμένο, τα είπα κι εγώ. Κορυφή! Στο στεγνό όμως, δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν. Είναι ένα καλό ελαστικό που κρατάει σε γενικές γραμμές καλά, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα. Πχ. τα Dunlop Trailmax TR91 που φορούσα πριν ήταν τα ίδια τουλάχιστον σε κράτημα (και ίσως και καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις) παρόλο που ήταν και ονοφάδικα! (και στη βροχή δεν ήταν και άσχημα. Ήταν το καλύτερο ονοφάδικο λάστιχο με τέτοιο κράτημα!) Οπότε εγώ δεν θα τα ξαναβάλω τα Michelin. Η αλλαγή τους θα γίνει με τα Dunlop Roadsmart 2 που τόσο τα περίμενα αλλά δεν πρόλαβα να τα βάλω πριν το 36ωρο. Και κάτι που πρόσεξα αυτές τις μέρες. Στην πόλη δεν κρατάνε και τόσο καλά. Ίσως να είναι σκονισμένοι οι δρόμοι, αλλά η εντύπωση που μου δίνουν, είναι σαν ενός οποιουδήποτε σχεδόν ελαστικού που έχω φορέσει και στο παρελθόν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 παιδια ΜΕΓΑΛΗ προσοχη σε οσους έχουν PR3. Δεν ξέρω αν εχει βάση ή οχι αλλα διαβάστε το παρακάτω ποστ που έπεσα κατά τύχη... τουλάχιστον να έχετε το νου σας.... http://www.wristtwis...blem-27393.html Παίδες, η παράθεση μιας φώτο πραγματικά δεν λέει τίποτα. Να το πώ απλά, δεν μας λέει ούτε τί πιέσεις είχε το λάστιχο, ούτε με τί ταχύτητα το πήγαινε. Αν πχ πάρεις ένα οποιοδήποτε λάστιχο και το κατεβάσεις στα 20 psi και μετά πας και τελικιάσεις το μηχανάκι για κάνα πεντάλεπτο, έτσι και χειρότερα θα γίνει. Παρόμοια περίπτωση είχε αναφερθεί και εδώ και τελικά αποδείχθηκε πως το λάστιχο περπατούσε (ένας Θεός ξέρει για πόσες εβδομάδες/μήνες) με καρφάκι. Τί να σου κάνει το καημένο; Για το ότι η Μισελέν ερευνά το συμβάν, η Μισελέν ερευνά ΟΛΑ τα συμβάντα σε λάστιχά της που της αναφέρονται και δίνει απάντηση για την αιτία που τα προκάλεσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Στο βρεγμένο, τα είπα κι εγώ. Κορυφή! Στο στεγνό όμως, δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν. Είναι ένα καλό ελαστικό που κρατάει σε γενικές γραμμές καλά, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα. Πχ. τα Dunlop Trailmax TR91 που φορούσα πριν ήταν τα ίδια τουλάχιστον σε κράτημα (και ίσως και καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις) παρόλο που ήταν και ονοφάδικα! (και στη βροχή δεν ήταν και άσχημα. Ήταν το καλύτερο ονοφάδικο λάστιχο με τέτοιο κράτημα!) Οπότε εγώ δεν θα τα ξαναβάλω τα Michelin. Η αλλαγή τους θα γίνει με τα Dunlop Roadsmart 2 που τόσο τα περίμενα αλλά δεν πρόλαβα να τα βάλω πριν το 36ωρο. Και κάτι που πρόσεξα αυτές τις μέρες. Στην πόλη δεν κρατάνε και τόσο καλά. Ίσως να είναι σκονισμένοι οι δρόμοι, αλλά η εντύπωση που μου δίνουν, είναι σαν ενός οποιουδήποτε σχεδόν ελαστικού που έχω φορέσει και στο παρελθόν. ετσι ακριβως.καποτε τα ελεγα αλλα ποιος με ακουγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Εγώ! Ακούω πάντα όλες τις απόψεις (και ειδικά από ανθρώπους που γνωρίζω οδηγικά) και βγάζω τα συμπεράσματά μου. Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί, αν δεν το περπατήσεις ο ίδιος το λάστιχο στο δικό σου μηχανάκι, ό,τι και να σου πουν οι άλλοι.... άκρη δεν βγάζεις. Εγώ με την Michelin ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις όσον αφορά τα ελαστικά μοτό. (ούτε και στα ελαστικά αυτοκινήτου έχω καλές εντυπώσεις εδώ που τα λέμε) Απλά τα έβαλα γιατί είχα αποφασίσει να δοκιμάσω στρητάδικο ελαστικό αυτή τη φορά κι αφού δεν έκατσαν τα Roadsmart2 έβαλα αυτά. Αν είχαν προλάβει να έρθουν τα RS2, δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω τα Michelin! Τέσπα.... σαν ελαστικό είναι ΟΚ (μην λέμε ότι είναι κακό) Είναι από τα καλά ελαστικά γενικώς αλλά υπάρχουν και καλύτερα. Αυτό που φοβάμαι εγώ, είναι μην αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν του αυτοκινήτου! (γι' αυτό είπα παραπάνω πως ούτε από τα ΙΧήδικα είμαι ευχαριστημένος) Δουλεύουν καλά κάνα εξάμηνο και μετά αρχίζει η τσουλήθρα μόλις αρχίσουν να ξεραίνονται! Μια ζωή με τα Michelin όποτε τα έβαζα στο αυτοκίνητο, το ίδιο πρόβλημα είχα! Την τελευταία φορά έβαλα τα Continental και μέχρι που χάθηκαν τα αυλάκια από το πέλμα, είχα κράτημα!!! Το ίδιο και με τα TR91 στο BMW! To λάστιχο κρατούσε πολύ καλά παρόλο που ήταν ενός χρόνου και χωρίς πλέον πέλμα! Βέβαια, έκανα ξανά τη λαμακία να ξαναβάλω Michelin στο αυτοκίνητο γιατί ήταν λίγο φθηνότερα από τα Continental (γμμένη κρίση!) και ήδη μετά από ένα 6μηνο που τα έχω, βλέπω ξανά τα ίδια. Άρχισαν τα χαζογλιστρήματα και η δυσκολία να ξεκινήσω χωρίς σπινιάρισμα σε ανηφόρες που δεν έχουν καλή πρόσφυση. Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και με τα Pilot Road 3. Άρα για μένα πλέον... Dunlop στη μοτό και Continental στο ΙΧ. Εγγύηση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Με τα συγκεκριμενα λαστιχα εχω κανει κοντα στα 16.000 χιλιομετρα και τα εχω 10 μηνες. Ειναι πολυ καλο λαστιχο στο βρεγμενο και στο στεγνο Εχουν ενα μικρο προβλημα στην οδηγηση στην πολη γιατι αργουν να ζεσταθουν. Για οποιον ομως εχει το μηχανακι του μονο για ταξιδια νομιζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη. Στο fjr club που ειμαι, το συγκεκριμενο λαστιχο το εχουν φορεσει τα περισσοτερα μηχανακια και εχουν ολοι περιπου την ιδια αποψη. Να πω κατι ομως γενικα για τα λαστιχα.Θεωρω οτι ολα τα λαστιχα που υπαρχουν (παντα μιλαμε για το ιδιο τυπο και διασταση) ειναι περιπου ιδια.Οι διαφορες τους ειναι ελαχιστες και δεν φαινονται στην χρηση που τους κανουμε. Ακουω για γεωμετρια, για κορωνα, για διαφορετικες ρυθμισεις στις αναρτησεις και διαφορα αλλα.Τα θεωρω ολα λιγο πολυ υπερβολες.Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις μαρκες και διαφορες δεν ειδα.Ολα ειναι απιθανα για τα πρωτα 6.000 χιλ και μετα αρχιζουν και πεφτουν λιγο λιγο μεχρι τα 20.000 χιλ( ή ενα ετος )που πρεπει να αλλαχτουν.Για μενα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα και λιγοτερο πραγματικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ώπα ρε παιδί! Όχι κι όλα τα ελαστικά το ίδιο! Είναι δυνατόν? Άλλα κρατάνε βεντούζα στο στεγνό, άλλα πας τσουλήθρα. Άλλα κρατάνε στο νερό, άλλα είναι παγοπέδιλα. Άλλα τελειώνουν στις 10000χιλ κι άλλα στις 20000χιλ. Άλλα σου δίνουν περιθώριο κλήσης μεγάλο, άλλα όχι τόσο. Κι εγώ έχω βάλει ένα σωρό μάρκες και μοντέλα και από λάστιχο σε λάστιχο έβλεπα θετικά αλλά και αδυναμίες. Διαφορετικά πράγματα στο καθένα. Τι ψυχολογικό θέμα λες μετά? Η μόνη πραγματικά περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι λάστιχα φοράει είναι να οδηγεί μόνιμα σε εθνικές οδούς. Το ποιόν του ελαστικού το καταλαβαίνεις στα στροφιλίκια όταν πιέζεις την μοτοσυκλέτα. Όταν κάνεις απλά βόλτα, όλα καλά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Το τριήμερο που μας πέρασε έγιναν και τα πρώτα "σοβαρά" χλμ με τα Pilot Road 3 (Καβάλα - Θεσσαλονίκη από την παλιά εθνική με ανεβοκατέβασμα Χορτιάτη). Διπλός με την κόρη και ελαφρύ φορτίο, τα λάστιχα έδειξαν πως έχουν και καλή πληροφόρηση και πολύ καλό κράτημα και φρένο. Έχουν μια πιό βαριά αίσθηση από τα ΑΝΑΚΕΕ 2 αλλά πολύ μεγαλύτερα περιθώρια πρόσφυσης. Εχθές τα δοκίμασα και στον βρεγμένο, 10 χλμ παραλιακού επαρχιακού δίχως ούτε μια ευθεία για Καβάλα, ψιλόβροχο στο κατέβασμα και φούλ βροχή στην επιστροφή. Ακόμα και στο ψιλόβροχο το κράτημα απίστευτο, στην βροχή σαν να πήγαινα (περίπου) σε στεγνό. Ακόμα και στις διαγραμμίσεις που τα δοκίμασα, φυλαγμένα στην αρχή και πιό "τολμηρά" μετά, δεν έλεγαν να κουνήσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 πες μας οτι κρατουσαν σαν βεντουζα και στον δρομο Αγιου Βασιλειου - Χορτιατη να πιδιχτω απ το παραθυρο :shock: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Πηδήξου από όπου θέλεις, αλλά ναι. Ακόμα και εδώ κρατούσαν............. (για όσους δεν είναι από Θεσσαλονίκη, μιλάμε για ΤΟ παγοδρόμιο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Ώπα ρε παιδί! Όχι κι όλα τα ελαστικά το ίδιο! Είναι δυνατόν? Άλλα κρατάνε βεντούζα στο στεγνό, άλλα πας τσουλήθρα. Άλλα κρατάνε στο νερό, άλλα είναι παγοπέδιλα. Άλλα τελειώνουν στις 10000χιλ κι άλλα στις 20000χιλ. Άλλα σου δίνουν περιθώριο κλήσης μεγάλο, άλλα όχι τόσο. Κι εγώ έχω βάλει ένα σωρό μάρκες και μοντέλα και από λάστιχο σε λάστιχο έβλεπα θετικά αλλά και αδυναμίες. Διαφορετικά πράγματα στο καθένα. Τι ψυχολογικό θέμα λες μετά? Η μόνη πραγματικά περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι λάστιχα φοράει είναι να οδηγεί μόνιμα σε εθνικές οδούς. Το ποιόν του ελαστικού το καταλαβαίνεις στα στροφιλίκια όταν πιέζεις την μοτοσυκλέτα. Όταν κάνεις απλά βόλτα, όλα καλά είναι. Κατ αρχην μιλαω παντα για ιδιο τυπο ελαστικου και ιδια διασταση. Δηλαδη το bridgeston 023 το metzerer z8, το danlop roadmax 2, τo michelin rοαd 3, το continental roadattack, ειναι πανομοιοτυπα. Ελαχιστες διαφορες.Τα εχω φορεσει ολα (εκτος απο το danlop που θα το βαλω στην επομενη αλλαγη.) Σκεψου και κατι αλλο.Ενα λαστιχο ειναι τελειο για εναν και αχρηστo για καποιον αλλον. Ειναι αυτο δυνατον? Γι αυτο μιλησα για ψυχολογικο θεμα. Ακομα δες και τα συγκριτικα τεστ (καπου νομιζω εχει και στο mybike ενα).Οι διαφορες που βγαζουν ειναι μηδαμινές Δεν ξερω που ειδες διαφορες στο ενα 10.000 χιλ και στο αλλο 20.000. Εννοεις στο ιδιο μηχανακι και με τον ιδιο οδηγο? Διαφορες σιγουρα υπαρχουν μεταξυ δυο γρηγορων οδηγων,ενος πολυ επιθετικου και ενος πιο "γλυκου". Εκει μπορει να δεις διαφορες μεχρι και 3.000 χιλ. αλλα 10.000 χιλ. δεν εχω δει ποτε. Y.Γ. Θα χαρω πολυ να ερθεις μια βολτα μαζι μας, (ή μπορω να ερθω και εγω μαζι σας, αν με καλεσετε) για να διαπιστωσεις αν πηγαινουμε απλως βολτα, ή οδηγουμε πραγματικα την μοτοσικλετα μας Και μιλαω ειλικρινα (για να μην παρεξηγηθω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad1 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Άρα για μένα πλέον... Dunlop στη μοτό και Continental στο ΙΧ. Εγγύηση! Ακριβως το ιδιο συμπερασμα εχω βγαλει και εγω. Ισως με την michelin να μην τα παω καλα γιατι οταν πηρα την μηχανη ειχε τα Pilot Road 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Ακόμα και εδώ κρατούσαν............. (για όσους δεν είναι από Θεσσαλονίκη, μιλάμε για ΤΟ παγοδρόμιο) :pray: :pray: Δρομος-τρομος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 ΘΑ χαρώ και εγώ να με φωνάξετε σε βόλτα μαζί σας...... Θέλω να δω και εγώ.............. Είχα καταλήξει πως μέχρι να καταργηθούν θα τα φοράω τα road. Πραγματικά, για την χοντρή και άσφαλτο, δεν υπήρχε άλλο λάστιχο, αλλά κρατούν μόνο 7χιλ -8 χιλ...... Ελπίζω και τα 3 να είναι έτσι και καλύτερα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες