Jump to content
Sevastianos

Honda glx ή Yamaha townmate για πρώτο μηχανάκι;

Recommended Posts

Φιλε fx@kodres εσυ που εχεις παει μυτιληνη, το παπι το θελω για να κανω διαδρομες περιπου 15 χιλιομετρων, δηλ απο το λοφο του Ξενια μεχρι θερμη (δεν ξερω αν ξερεις ). Οποτε εσυ μου προτηνεις ακομα glx .

Α! αν το townmate (επειδη μου εχει κολλησει στον εγκεφαλο αυτο το μηχανακι!!!) φοραει πανω του 100αρη μοτερ κ εχει κ ποδια πανω ειναι ευκολο να το καταλαβει ο μπατσος;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε fx@kodres εσυ που εχεις παει μυτιληνη, το παπι το θελω για να κανω διαδρομες περιπου 15 χιλιομετρων, δηλ απο το λοφο του Ξενια μεχρι θερμη (δεν ξερω αν ξερεις ). Οποτε εσυ μου προτηνεις ακομα glx .

Α! αν το townmate (επειδη μου εχει κολλησει στον εγκεφαλο αυτο το μηχανακι!!!) φοραει πανω του 100αρη μοτερ κ εχει κ ποδια πανω ειναι ευκολο να το καταλαβει ο μπατσος;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

για Μυτιλήνη παρε glx με 200-300 € και καντο 100 cc η 110 και θα είσαι άρχοντας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για Μυτιλήνη παρε glx με 200-300 € και καντο 100 cc η 110 και θα είσαι άρχοντας ;)

Το να βρω glx με 200- 300 ευρω πιστευω θα ειναι το ιδανικο για εμενα.

Να ρωτησω κατι: ενα φιλαρακι εχει ενα townmate κ θα το κανει 80ρι , το συγκεκριμενο μηχανακι θελω να το αγορασω εγω , αυτος μου το πουλαει 450 ευρω. Αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για ενα townmate ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα