billdv50 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Ναι σωστά 200 ευρώ έχουν και κάνα 50 αρι που παίρνει ο μάστορας!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sevastianos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 Φιλε fx@kodres εσυ που εχεις παει μυτιληνη, το παπι το θελω για να κανω διαδρομες περιπου 15 χιλιομετρων, δηλ απο το λοφο του Ξενια μεχρι θερμη (δεν ξερω αν ξερεις ). Οποτε εσυ μου προτηνεις ακομα glx . Α! αν το townmate (επειδη μου εχει κολλησει στον εγκεφαλο αυτο το μηχανακι!!!) φοραει πανω του 100αρη μοτερ κ εχει κ ποδια πανω ειναι ευκολο να το καταλαβει ο μπατσος; Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Glx4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Φιλε fx@kodres εσυ που εχεις παει μυτιληνη, το παπι το θελω για να κανω διαδρομες περιπου 15 χιλιομετρων, δηλ απο το λοφο του Ξενια μεχρι θερμη (δεν ξερω αν ξερεις ). Οποτε εσυ μου προτηνεις ακομα glx . Α! αν το townmate (επειδη μου εχει κολλησει στον εγκεφαλο αυτο το μηχανακι!!!) φοραει πανω του 100αρη μοτερ κ εχει κ ποδια πανω ειναι ευκολο να το καταλαβει ο μπατσος; Ευχαριστω εκ των προτερων! για Μυτιλήνη παρε glx με 200-300 € και καντο 100 cc η 110 και θα είσαι άρχοντας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sevastianos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 για Μυτιλήνη παρε glx με 200-300 € και καντο 100 cc η 110 και θα είσαι άρχοντας ;) Το να βρω glx με 200- 300 ευρω πιστευω θα ειναι το ιδανικο για εμενα. Να ρωτησω κατι: ενα φιλαρακι εχει ενα townmate κ θα το κανει 80ρι , το συγκεκριμενο μηχανακι θελω να το αγορασω εγω , αυτος μου το πουλαει 450 ευρω. Αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για ενα townmate ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες