Jump to content
Kostas-MotoLover

Παραποίηση μοτό σε ΣΤΟΚ και παραπληροφόρηση. Προσοχή!!!

Recommended Posts

Εγω αγορασα το μηχανακι μου για μοντελο 96, εβαλα τον αριθμο πλαισιου σε ενα site και μου εβγαλε οτι ειναι του 97, πρωτη αδεια εχει τελος ιανουαριου του 97 και με παραξενεψε καπως, δηλαδη μεσα σε λιγες μερες το μονταρισαν και το στειλαν Ελλαντα και αγοραστηκε κατευθειαν..? εκτος και αν εγινε παραγγελια γιατι ειναι "σπανιο" μοντελακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπραβο Κωστα...περιμενουμε την απαντηση της μαμας Honda τωρα και μετα θα κλαψουν μανουλες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Κωστα...περιμενουμε την απαντηση της μαμας Honda τωρα και μετα θα κλαψουν μανουλες....

Ειχαμε κανενα νεο με την απαντηση αρχηγε μου;

Όχι παίδες, δεν έχω κάποια απάντηση.

Ανησυχώ λίγο μήπως με γράψουνε (από Ιάπωνες ειδικά δεν το νομίζω), αλλά εδώ που τα λέμε η καταγγελία μου είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και δυσφημιστική για την εταιρεία τους, οπότε θέλω να πιστεύω ότι το ψάχνουνε επισταμένως.

Δεν θα ήταν άλλωστε υπεύθυνο εκ μέρους τους να πάρουνε θέση έτσι χωρίς προσεκτική έρευνα επειδή κάποιος άγνωστος κατήγγειλε κάτι.

Βέβαια έχω βάλει στο mail και link με αγγελία τέτοιου παραποιημένου μοντέλου, οπότε αυτοί ως πιο έμπειροι θα δούνε αμέσως ότι υπάρχει θέμα. Άλλωστε στην αγγελία αναγραφόταν ως μοντέλο '09 και αυτό ως αριθμός δε χρειάζεται μετάφραση...... :winking:

Σίγουρα, αν και όποτε έχω απάντηση, θα την ποστάρω στο παρόν θέμα. Don't worry. Άμα αρχίζω μια δουλειά, την τελειώνω. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέτα από 3 χρονιά πάλι ένα up και από μένα:_devil: με ερώτησή ... έχω βρει ένα kaze r με 0χλμ σε στοκ ήταν μέσα σε αποθήκη του καταστήματος ... τι μπορεί να έπαθε λόγο ακινησίας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος ziaba έγραψε:

Μέτα από 3 χρονιά πάλι ένα up και από μένα:_devil: με ερώτησή ... έχω βρει ένα kaze r με 0χλμ σε στοκ ήταν μέσα σε αποθήκη του καταστήματος ... τι μπορεί να έπαθε λόγο ακινησίας?

Μπορει να μην εχει παθει και τιποτα αλλα μπορει μετα που θα αρχισει να κυκλοφορει να σου βγαλει αρκετα για ψιλοσυμμαζεμα, δηλαδη οτι εχει λαστιχενιο πανω του το μηχανακι μπορει να εχει σκληρυνει οπως τσιμουχες αναρτησεων, τσιμουχες μανιβελας και μοχλου ταχυτητων, αν σου δινει εγγυηση και το μηχανακι σε καλη τιμη τοτε χτυπα το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Μπορει να μην εχει παθει και τιποτα αλλα μπορει μετα που θα αρχισει να κυκλοφορει να σου βγαλει αρκετα για ψιλοσυμμαζεμα, δηλαδη οτι εχει λαστιχενιο πανω του το μηχανακι μπορει να εχει σκληρυνει οπως τσιμουχες αναρτησεων, τσιμουχες μανιβελας και μοχλου ταχυτητων, αν σου δινει εγγυηση και το μηχανακι σε καλη τιμη τοτε χτυπα το.

σ ευχαριστώ για άμεση ανταπόκρισή, οκ κατάλαβα Τζόκερ φάση ... εγγύησή δεν είναι να μου δώσει το μαγαζί πάει για λουκέτο άλλα αν είναι να τρέχω στα συνέργεια να μου αλλάζουν τσιμούχες κτλ να το βράσω ας είναι και σε καλή τιμή 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 ευρώ έχουν οι τσιμούχες στο παπί στο πηρούνι. Οι τσιμούχες στο μοτέρ σιγά μην έχουν χαλάσει επειδή καθοταν το παπί. Κανά 10ρικο έχουν όλο το σετ.

Άιντε να αλλάξεις και τα λάστιχα.

Δεν είναι σοβαρά κόστη αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 27/4/2018 at 10:51 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

5 ευρώ έχουν οι τσιμούχες στο παπί στο πηρούνι. Οι τσιμούχες στο μοτέρ σιγά μην έχουν χαλάσει επειδή καθοταν το παπί. Κανά 10ρικο έχουν όλο το σετ.

Άιντε να αλλάξεις και τα λάστιχα.

Δεν είναι σοβαρά κόστη αυτά.

συμφωνώ σαν ανταλλακτικά μπορεί να να φτηνά άλλα αν αλλάξω λάστιχά, τσιμούχες - λάδια στις μπουκάλες, υγρά φρένων, λάδι  - φίλτρο και ίσως τις τσιμούχες του μοτέρ, νομίζω πάει μακάρια η βαλίτσα λόγο εργατικών ... όλα αυτά ποσά θα στοιχίσουν λέτε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε άμα πάει μακάρια η βαλίτσα... :laugh:

Τσιμούχες στο πηρούνι το παπίσιο ειδικά, είναι ντροπή να μην αλλάζει κάποιος μόνος του, ειδικά στην εποχή του ιντερνετ που καποιος θα λέει πως γίνεται βήμα-βήμα. Το λάδι ανάρτησης έχει το λίτρο 10-12 ευρώ, και κάθε μπουκάλα θέλει κανά 200ρι ml ανάλογα τον κατασκευαστή.

Τσιμούχες μέσα στο μοτέρ, θα αλλάξεις σε μια γενική επισκευή, όταν θα έρθει η ώρα της, για kaze-r 115 κάπου στα 50.000 km που όλο και κάτι θα βαρέσει.

Γενικά, αν ένα όχημα, το παίρνεις καινούριο λόγω αποθήκευσης φτηνότερα από ότι κοστίζει φρέσκο καινούριο, και η διαφορα είναι μεγαλύτερη από κάποια πράγματα που θα αλλάξεις (λάδια κ λάστιχα ίσως), ε προφανώς συμφέρει.

Σάμπως το φρέσκο καινούριο, χθες βγήκε από το εργοστάσιο στην Ασία, και σήμερα το αγοράζει στην Ελλάδα ο πελάτης; Πλοία, τελωνεία, διανομή στους εμπόρους, αναμονή πώλησης, μήνες δεν είναι κι αυτοί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να κάνω επισκευές και διάφορα τέτοια δεν είμαι δεν υπάρχουν ούτε χώρος, ούτε εργαλεία, ούτε χρόνος, αυτά τα κάνα σε άλλη ηλικία:yes: ... άλλο μήνες και άλλο χρονιά το συγκεκριμένο παίζει να ναι και 20 χρονών 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H εισαγωγή των Kaze-R 115 σταμάτησε το 2004 αφού δεν πληρούσαν τις επερχόμενες προδιαγραφές Ε3 :winking: ...που είναι να έρθω να το αρπάξω στα μουλωχτά, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παπίσια μοτέρ στον αιώνα των αιώνων :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 29/4/2018 at 9:27 ΜΜ, το μέλος Nikos Nikon έγραψε:

H εισαγωγή των Kaze-R 115 σταμάτησε το 2004 αφού δεν πληρούσαν τις επερχόμενες προδιαγραφές Ε3 :winking: ...που είναι να έρθω να το αρπάξω στα μουλωχτά, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παπίσια μοτέρ στον αιώνα των αιώνων :yes:

Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω τηλέφωνο με πμ έχει 3-4 κομμάτια και βρίσκονται Μυτιλήνη 

Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει βγει καινουριο το 2013 αν θυμαμαι σωστα αυτο λεω

@ziaba δεν ειναι τζοκερ ρε σι αν ειναι σχετικα καινουριο (4-5χρονων), χλωμο το κοβω να υπαρχει στοκ το παλιο κλασικο 115.

μετεχειρο να παρεις νομιζεις κανουν σερβις στην αναρτηση η αλλαζουν τσιμουχακια-λαστιχακια? για κανενα λογο!

κοψε οτι μπορεις απο την τιμη και παρε το στοκ που βρηκες. τουλαχιστον θα εχεις καινουριο μοτερ το οποιο θα συντηρησεις σωστα απο την αρχη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα