Jump to content
lloyd

Αγορά καινούριου scooter γύρω στα 2000 ευρώ.

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά...

Είμαι και εγώ στην αναζήτηση για αγορά καινούριου scooter έως 2000 ευρώ. Το θέλω για καθαρά αστικές μετακινήσεις 10χλμ σε επαρχιακή πόλη.

Ξεκίνησα αρχικά με τα εξής:

1) HONDA VISION 110

2) KYMCO AGILITY CITY 125

3) SYM SYMPHONY SR 125

4) PIAGGIO LIBERTY 125

Με βασικά κριτήρια την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και την ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και με βάση αυτά που διάβασα σε διάφορα sites αποκλείω τελικά τα Kymco agility 125 και SYM sr125. Οπότε μένω με τα :

1) HONDA VISION 110

2) PIAGGIO LIBERTY 125

Για το VISION 110 διαβάζω παντού καλά λόγια αν και είναι καινούριο ακόμα, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Για το συγκεκριμένο LIBERTY 125 δεν βρήκα στο ίντερνετ πολλά στοιχεία όσον αφορά στην αξιοπιστία και την κατανάλωση.

Για τα ανταλλακτικά - service της Honda έχω διαβάσει ότι είναι τσιμπημένα, το ίδιο ισχύει και για της Piaggio;

Θα ήθελα τη γνώμη σας - γνώσεις σας πάνω στα συγκεκριμένα μοντέλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας....

Υ.Γ. Το Honda pcx το έχω αποκλείσει λόγω τιμής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

@ yamahito : Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια ήταν κυρίως για την κατανάλωση, γιατί δυστυχώς την εποχή που ζούμε κοιτάμε ακόμα και τις καταναλώσεις στα scooters, πόσο μάλλον όταν κάποια έχουν 2,5lt/100km και κάποια άλλα σε παραπλήσια κυβικά έχουν 4lt/100km. Έχουν όμως φτηνά ανταλλακτικά και 16" τροχούς που δεν έχει το Vision.

@ stef64 : Το διάβασα το post σου Στέφανε και από ότι κατάλαβα μόνο θετικά έχεις να πεις (και από προσωπική πείρα) και αυτό με οδηγεί μάλλον όλο και πιο κοντά στο vision.

Υπάρχει κάποιος κάτοχος Liberty 125 ή 150;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κυμκο ατζιλιτι 150 ή αλλιως kymco agility 150

Οικονομικό πολύ, η χαρά του τσιγκούνη! οπως εχει πει καποιος

περισσοτερα εδω http://www.mybike.gr/topic/21964-kymco-agility-city-150cc/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Piaggio Fly 125cc? Πολυ ομορφο, οικονομικοτατο και με την εγγυιση της Piaggio.! Ειναι πολυ καλο scooter και οικονομικο αρκετα.! Με φυσιολογικη οδησηση εννοειτε. Οχι full τα γκαζια..! Τσεκαρε το.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sym symphony 150sr με 1850 ευρωπουλα καινουργιο η το vs 150 και εισαι κομπλε. το symphony το εχω 2 χρονια και ειναι σκυλι.με 2 ατομα πανω και τραβαει μια χαρα και σε ανηφορες.εγω βεβαια το πουλαω γιατι παω για μοτοσυκλετακι αλλα ειναι μια χαρα εργαλειο ....ξανασκεψου το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που οδηγαω απριλια σπορτσιτι 125 σου λεω να το κοιταξεις... Πολυ καλη συμπεριφορα , γρηγορο πολυ, ομορφο και με πολους χωρους... Απο καταναλωση καλα παει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το symphony γιατί το απέκλεισες?Είναι πάρα πολύ καλό κ φυσικά η χρηματική διαφορά μεταξύ του 125 και του 150 είναι πάρα πολύ μικρή (στην πληρωμή μετρητοίς λόγω έκπτωσης).Τα 4 λίτρα σε κατανάλωση που αναφέρεις παραπάνω θα τα "γράψει" αν το σκίζεις.Στα κανονικά του τρώει γύρω στα 3.Όσο για το θέμα των ανταλλακτικών οι τιμές είναι αρκετά καλές κάτι που δε μπορώ να πω για τα piaggio όπου είναι λίγο τσιμπημένες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την στιγμή που αποκλείεις το Symphony θα σου πρότεινα να ΜΗΝ πάρεις σκούτερ.

Για την χρήση που ψάχνεις πάρε ένα παπί! Κατά πολύ πιο οικονομικό και στην αγορά και στην συντήρηση, πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές! Βάλτου πίσω και ένα ωραίο βαλιτσάκι για να βάζεις και καμιά σακούλα ή κράνος και είσαι αρχηγόπουλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω να πάρεις το pcx.. Μακράν το οικονομικότερο στην κατηγορία και κουκλί..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2259516/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2334737/

Είσαι εντός προυπολογισμού και μπορείς και να τα παζαρέψεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, αλλά όπως σας ανέφερα δεν ενδιαφέρομαι για παπί ή κάποιο μεταχειρισμένο scooter.

Ψάχνω για κάτι αξιόπιστο και οικονομικό σε απόκτηση και κατανάλωση.

(Θα μου πείτε: "Τι μας είπες τώρα; Αυτό δεν ψάχνουμε όλοι;")

Μάλλον καταλήγω στο Honda Vision 110 γιατί έχω διαβάσει γενικά ελάχιστα αρνητικά.

Καταλήγω σε αυτό κυρίως για τα εξής:

- Αξιοπιστία Honda

- Τροχούς 14" (ήθελα τουλάχιστον 14")

- Συνδυασμένα φρένα

- Ψεκασμός και όχι καρμπυρατέρ

- Πολύ χαμηλή κατανάλωση

- Εντός του budget των 2.000 ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το google με έφερε εδώ... Παιδιά τα Honda  δεν είναι μονόδρομος, και αυτά χαλάνε... είναι υπερτιμημένα... Και τα Piaggio liberty 125 χρησιμοποιουνται απο ταχυδρόμους.   

Τροποποιήθηκε από τον Kostakis88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα