Jump to content
wheelie156

Innova 125,suzuki address 125 ή daytona sprinter 125 injection?

Recommended Posts

και παλι ομως σε βαθος χρονου χανεις αρκετα χρηματα.Ειναι και ομορφο ομως το γ@μημενο... Θελω να παρω πληροφοριες και για το daytona πριν καταληξω.Σ'ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.Ειναι πραγματικα πολυ χρησιμες.Οτιδηποτε αλλο γνωριζεις θα μου χρησιμευε. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και εγώ ψάχνομαι για το sprinter είναι πολύ ωραίο και είναι λίγα τα λεφτά που κάνει 1300 πρπ τώρα τα άλλα ξεπερνάνε τα 2000 και για μένα είναι πετμένα λεφτα για μηχανάκι 2000+ € αλλά ο καθένας ότι αντέχει η τσέπη του. Το μόνο που με προβληματίζει στο daytona αίναι η αξιοπιστία του δεν λέω να βγει σκυλί αλλά να μην μου βαρέσει και καμιά μπιέλα στα καλα καθούμενα.

Υ.Γ ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια του (πραγματικά)???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγώ ψάχνομαι για το sprinter είναι πολύ ωραίο και είναι λίγα τα λεφτά που κάνει 1300 πρπ τώρα τα άλλα ξεπερνάνε τα 2000 και για μένα είναι πετμένα λεφτα για μηχανάκι 2000+ € αλλά ο καθένας ότι αντέχει η τσέπη του. Το μόνο που με προβληματίζει στο daytona αίναι η αξιοπιστία του δεν λέω να βγει σκυλί αλλά να μην μου βαρέσει και καμιά μπιέλα στα καλα καθούμενα.

κινέζικο είναι και συναρμολογείται στην Ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχω ενα ιννοβα μαματο και θελω να αρχισω να το ανανεωνω σιγα σιγα...

περισσοτερο σε εμφανιση...ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα daytona όντως από όσο ξέρω κι εγώ συναρμολογούνται εδώ. Πάντως για μαμά κατάσταση μηχανάκια δεν έχω ακούσει μηχανικά προβλήματα από φίλους που έχουν 20 και σχεδόν 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Τα λαδάκια στην ώρα τους και είσαι οκ.

Τώρα σχετικά με τα λάδια που είπε ο φίλος παραπάνω κ το αν καίνε ή όχι αυτό είναι καθαρά θέμα χρήσης. Όλα μπορούν να κάψουν ανάλογα με τη χρήση. Αερόψυκτα μηχανάκια είναι και τα 3 και δεν έχουν κάποιο ψυγείο νερού ή λαδιού για να βοηθήσει στον τομέα ψύξη. Αν εσύ το πηγαίνεις το μηχανάκι τάπα (πχ για καμιά ώρα συνεχόμενα με πολλές στροφές κ υψηλή ταχύτητα πάνω από 100) είναι λογικό ότι θα σου κάψει και λίγο λάδι μιας και θα έχει σχεδόν βράσει.

Και το αν καίει ή δεν καίει γενικά λάδια δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάθε 500-600 χιλιόμετρα θα ρίχνεις και μια ματιά στη στάθμη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ολα αυτα που λετε παιδια,εγω θα προτιμουσα το daytona σε τελικη αναλυση.Δε λεω,αν ειχα τα 2000 θα τα εδινα για το innova αλλα αν το daytona ειναι εξισου αξιοπιστο σε νορμαλ καταστασεις θα το προτιμουσα 1000 φορες.1400 για την ακριβια :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι,δε πηρα ακομα.Παω για διπλωμα αυτο τον καιρο.Ξερει κανεις αν γινεται να βγαλω τους καλοκαιρινους μηνες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι,δε πηρα ακομα.Παω για διπλωμα αυτο τον καιρο.Ξερει κανεις αν γινεται να βγαλω τους καλοκαιρινους μηνες???

Γιατί να μη γίνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα την εντυπωση πως το υπουργειο δε τα εγκρινει τους καλοκαιρινους μηνες.Παιζει κατι τετοιο ή κομπλε ολα δε τρεχει καστανο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θυμαμαι ειχα παρει το διπλωμα μου τελη Ιουλιου.μονο τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που λεει ο spect...και γω τα ιδια...α και το καλοκαιρι παιζει να σου καθυστερησει να ερθει στα χερια σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με βαση τα κριτηρια σου το adress ειναι καταλληλο.. πανεμορφο και δυνατο

το ιννοβα απ οτι ξερω βαραει μπιελα στα 30.000 χλμ..

για το daytona δεν το συζητω απορω γιατι βγαλαν ιντζεξιον :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως μεγάλε κατέληξα στην 3ετή Εγγύηση της kawasaki και πήρα το zx130 για την δύναμη και την ευχρηστία του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο καλο σπριντερ ειναι το 50αρι γιατι ειναι καινουριο και πιο νεανικο στα 50 κυβικα.. στα 125 ομως υπαρχουν πληθωρα μηχανων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ θα πρότεινα daytona sprinter125i καθώς είναι νευρικά παπιά από την άλλη το injection έχω ακούσει ότι αν χαλάσει δεν είναι εύκολη η επισκευή από την άλλη τοinnova είναι ωραίο σταθερό παπί και βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά......όσο γιθα το andressδεν το ξέρω καθόλου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κινεζικό φίλε μου άστρα και γω δν ξέρω τι να παρω ειμαι σε μεγάλο δίλυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα