wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 και παλι ομως σε βαθος χρονου χανεις αρκετα χρηματα.Ειναι και ομορφο ομως το γ@μημενο... Θελω να παρω πληροφοριες και για το daytona πριν καταληξω.Σ'ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.Ειναι πραγματικα πολυ χρησιμες.Οτιδηποτε αλλο γνωριζεις θα μου χρησιμευε. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 και εγώ ψάχνομαι για το sprinter είναι πολύ ωραίο και είναι λίγα τα λεφτά που κάνει 1300 πρπ τώρα τα άλλα ξεπερνάνε τα 2000 και για μένα είναι πετμένα λεφτα για μηχανάκι 2000+ € αλλά ο καθένας ότι αντέχει η τσέπη του. Το μόνο που με προβληματίζει στο daytona αίναι η αξιοπιστία του δεν λέω να βγει σκυλί αλλά να μην μου βαρέσει και καμιά μπιέλα στα καλα καθούμενα. Υ.Γ ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια του (πραγματικά)??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 και εγώ ψάχνομαι για το sprinter είναι πολύ ωραίο και είναι λίγα τα λεφτά που κάνει 1300 πρπ τώρα τα άλλα ξεπερνάνε τα 2000 και για μένα είναι πετμένα λεφτα για μηχανάκι 2000+ € αλλά ο καθένας ότι αντέχει η τσέπη του. Το μόνο που με προβληματίζει στο daytona αίναι η αξιοπιστία του δεν λέω να βγει σκυλί αλλά να μην μου βαρέσει και καμιά μπιέλα στα καλα καθούμενα. Υ.Γ ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια του (πραγματικά)??? κινέζικο είναι και συναρμολογείται στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris-innova 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 παιδια εχω ενα ιννοβα μαματο και θελω να αρχισω να το ανανεωνω σιγα σιγα... περισσοτερο σε εμφανιση...ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
picasso 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Τα daytona όντως από όσο ξέρω κι εγώ συναρμολογούνται εδώ. Πάντως για μαμά κατάσταση μηχανάκια δεν έχω ακούσει μηχανικά προβλήματα από φίλους που έχουν 20 και σχεδόν 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Τα λαδάκια στην ώρα τους και είσαι οκ. Τώρα σχετικά με τα λάδια που είπε ο φίλος παραπάνω κ το αν καίνε ή όχι αυτό είναι καθαρά θέμα χρήσης. Όλα μπορούν να κάψουν ανάλογα με τη χρήση. Αερόψυκτα μηχανάκια είναι και τα 3 και δεν έχουν κάποιο ψυγείο νερού ή λαδιού για να βοηθήσει στον τομέα ψύξη. Αν εσύ το πηγαίνεις το μηχανάκι τάπα (πχ για καμιά ώρα συνεχόμενα με πολλές στροφές κ υψηλή ταχύτητα πάνω από 100) είναι λογικό ότι θα σου κάψει και λίγο λάδι μιας και θα έχει σχεδόν βράσει. Και το αν καίει ή δεν καίει γενικά λάδια δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάθε 500-600 χιλιόμετρα θα ρίχνεις και μια ματιά στη στάθμη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Με ολα αυτα που λετε παιδια,εγω θα προτιμουσα το daytona σε τελικη αναλυση.Δε λεω,αν ειχα τα 2000 θα τα εδινα για το innova αλλα αν το daytona ειναι εξισου αξιοπιστο σε νορμαλ καταστασεις θα το προτιμουσα 1000 φορες.1400 για την ακριβια :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Τελικά τι αποφάσισες ? Πήρες daytona ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Οχι,δε πηρα ακομα.Παω για διπλωμα αυτο τον καιρο.Ξερει κανεις αν γινεται να βγαλω τους καλοκαιρινους μηνες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Οχι,δε πηρα ακομα.Παω για διπλωμα αυτο τον καιρο.Ξερει κανεις αν γινεται να βγαλω τους καλοκαιρινους μηνες??? Γιατί να μη γίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Ειχα την εντυπωση πως το υπουργειο δε τα εγκρινει τους καλοκαιρινους μηνες.Παιζει κατι τετοιο ή κομπλε ολα δε τρεχει καστανο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spect7 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 εγώ θυμαμαι ειχα παρει το διπλωμα μου τελη Ιουλιου.μονο τον αυγουστο κλεινει το υπουργειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 αυτο που λεει ο spect...και γω τα ιδια...α και το καλοκαιρι παιζει να σου καθυστερησει να ερθει στα χερια σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 με βαση τα κριτηρια σου το adress ειναι καταλληλο.. πανεμορφο και δυνατο το ιννοβα απ οτι ξερω βαραει μπιελα στα 30.000 χλμ.. για το daytona δεν το συζητω απορω γιατι βγαλαν ιντζεξιον 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie156 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Η αληθεια ειναι πως μ'οποιον μιλαω μου βγαζει το daytona αχρηστο... χμμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Εγώ πάντως μεγάλε κατέληξα στην 3ετή Εγγύηση της kawasaki και πήρα το zx130 για την δύναμη και την ευχρηστία του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 το μονο καλο σπριντερ ειναι το 50αρι γιατι ειναι καινουριο και πιο νεανικο στα 50 κυβικα.. στα 125 ομως υπαρχουν πληθωρα μηχανων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgis 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 εγώ θα πρότεινα daytona sprinter125i καθώς είναι νευρικά παπιά από την άλλη το injection έχω ακούσει ότι αν χαλάσει δεν είναι εύκολη η επισκευή από την άλλη τοinnova είναι ωραίο σταθερό παπί και βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά......όσο γιθα το andressδεν το ξέρω καθόλου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
46xoctora46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2015 και εγώ ψάχνομαι για το sprinter είναι πολύ ωραίο και είναι λίγα τα λεφτά που κάνει 1300 πρπ τώρα τα άλλα ξεπερνάνε τα 2000 και για μένα είναι πετμένα λεφτα για μηχανάκι 2000+ € αλλά ο καθένας ότι αντέχει η τσέπη του. Το μόνο που με προβληματίζει στο daytona αίναι η αξιοπιστία του δεν λέω να βγει σκυλί αλλά να μην μου βαρέσει και καμιά μπιέλα στα καλα καθούμενα. Υ.Γ ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια του (πραγματικά)???κινεζικό φίλε μου άστρα και γω δν ξέρω τι να παρω ειμαι σε μεγάλο δίλυμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες