Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλησπερα και επο εμενα παιδια. Απο τα χριστουγεννα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος μικρου Honda Supra. To μηχανακι μου χαριστηκε απο ενα πολυ καλο φιλο που δεν το χρειαζοταν πλεον. Το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι ναι μεν λειτουργει αλλα εχει χτυπησει μπιελα. Λογω του οτι ειναι πλεον το μονο μου οχημα οταν ερχομαι ελλαδα, θα ηθελα να του κανω μια μικρη ανακατασκευη ετσι ωστε να μπορει να με πηγαινει σε καποιες σχετικα κοντινες αποστασεις οποτε το χρειαζομαι. Το μηχανακι ειναι σχεδον μαμα, φοραει κυλινδρο πιστονι 52 ενα εκεντροφορο shark και μια ζεμπριγκ. Τα χρηματα που διαθετω ειναι 200 ευρο και θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το πως θα τα ξοδεψω σωστα και καλα. Αξιζει να αναφερω οτι εχω ηδη στην κατοχη μου κεφαλη cdi με μεγαλες βαλβιδες και ενα κυλινδρο 53. Οι σκεψεις μου ειναι οι εξεις. Μπομπε μπιστονακι aasa, καρμπυλατερ που εχω ηδη παραγγειλει keihin 26, τριγωνικος στροφαλος aasa 54 η 56??? , θυριδωματακι, και καποια ρευματα που μου εχουν προτεινει. Πως σας φαινετε σαν ιδεα? Θα μπορουσα να βαλω και κατι παραπανω? Το μηχανακι δεν ειναι καγκουριστικο ουτε για κοντρες. Εχει καθρεπτακια πανω και βαλιτσακι απλα θελω να κινουμε με καποια ανεση ειδικα δικαβαλος. Ελπιζω στην βοηθεια σας. Ευχαριστω.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Φιλε αυτα που λες δεν τα κανεις με 200€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 H εργασια φιλε εχει μηδενικη αξια για εμενα. Ενδιαφερομαι απλα και μονο για το κοστος των ανταλλακτικων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 με αυτα τα πραγματα το μηχανακι θα πηγαινει αρκετα καλα μπορω να πω και οταν θα εισαι δικαβαλος. αν θες βαλε και ενα καλο εκκεντροφορο στη cdi οπως aasa ή ενα fuego τον στροφαλο με 56μμ διαδρομη και εισαι αρχοντας. το προβλημα ειναι οτι 200 ευρω που διαθετεις κανουν μονο το πιστονι και το καρμπιρατερ..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Ο εκεντροφορος εχει γινει ηδη παραγγελια aasa στα 40 ευρο. Πιστονι aasa 53 στα 40 ευρο επισης. Καρμπυλατερ αγοραστικε keihin 26 στα 70 ευρο, και μενει να δω ενα στροφαλο τριγωνικο aasa στα 54 χιλιοστα. Κεφαλη cdi και κυλινδρο 53 εχω ηδη δεν χρειαζεται να αγορασω, οπως και μια jebring που φοραει πανω το μηχανακι. Ελπιζω με αυτα τα πραγματακια να φτασω τα 10 αλογακια και να κινειται με αξιοπρεπεια σε σχεση με τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 τωρα δεν ξερω ποσα αλογα ακριβως θα βγαζει αλλα θα πηγαινει πολυ καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο και δεις μεγαλη διαφορα απο πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoridis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 keihin 26 στα 70 ευρο????υπαρχει τετοιο πραγμα???μεταχειρισμενο μηπως λες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 Μπορεις να βρεις και μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση βεβαια στροφαλο γυρο στο 50αρικο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoridis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Ο εκεντροφορος εχει γινει ηδη παραγγελια aasa στα 40 ευρο. Πιστονι aasa 53 στα 40 ευρο επισης. Καρμπυλατερ αγοραστικε keihin 26 στα 70 ευρο, και μενει να δω ενα στροφαλο τριγωνικο aasa στα 54 χιλιοστα. Κεφαλη cdi και κυλινδρο 53 εχω ηδη δεν χρειαζεται να αγορασω, οπως και μια jebring που φοραει πανω το μηχανακι. Ελπιζω με αυτα τα πραγματακια να φτασω τα 10 αλογακια και να κινειται με αξιοπρεπεια σε σχεση με τωρα. Keihin 26'' 70euro Οταν λες???ιμιτασιον??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Αν και εχουν περασει μηνες το μηχανακι εχει φτιαχτει απο το καλοκαιρι που μας περασε. Χρησιμοποιειται κυριως οταν βρισκομαι ελλαδα και καποιες φορες απο τον πατερα μου στο εξοχικο. Τελικα εγινε 54 με πιο αγριο εκεντροφορο, και 54 στροφαλο. Καρμπυλατερ φοραει το 26αρι κειχιν μεταχειρισμενο απο Ebay. Δυστηχως εκανε πολυ φασαρια η εξατμιση και μπηκε παλι η εργοστασιακη. Κεφαλη cdi πλαναρισμενη και μεγαλες βαλβιδες. Με ολα αυτα το μηχανακι μεταφορφωθηκε. Πλεον μπορω να πω οτι εχει αρκετο νευρακι και κανει πολλες πλακιτσες στα cbr +crypton x. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες