Jump to content
Emmanouel

Αξιοπιστη Βελτιωση.

Recommended Posts

Καλησπερα και επο εμενα παιδια. Απο τα χριστουγεννα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος μικρου Honda Supra. To μηχανακι μου χαριστηκε απο ενα πολυ καλο φιλο που δεν το χρειαζοταν πλεον. Το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι ναι μεν λειτουργει αλλα εχει χτυπησει μπιελα. Λογω του οτι ειναι πλεον το μονο μου οχημα οταν ερχομαι ελλαδα, θα ηθελα να του κανω μια μικρη ανακατασκευη ετσι ωστε να μπορει να με πηγαινει σε καποιες σχετικα κοντινες αποστασεις οποτε το χρειαζομαι. Το μηχανακι ειναι σχεδον μαμα, φοραει κυλινδρο πιστονι 52 ενα εκεντροφορο shark και μια ζεμπριγκ. Τα χρηματα που διαθετω ειναι 200 ευρο και θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το πως θα τα ξοδεψω σωστα και καλα. Αξιζει να αναφερω οτι εχω ηδη στην κατοχη μου κεφαλη cdi με μεγαλες βαλβιδες και ενα κυλινδρο 53. Οι σκεψεις μου ειναι οι εξεις. Μπομπε μπιστονακι aasa, καρμπυλατερ που εχω ηδη παραγγειλει keihin 26, τριγωνικος στροφαλος aasa 54 η 56??? , θυριδωματακι, και καποια ρευματα που μου εχουν προτεινει. Πως σας φαινετε σαν ιδεα? Θα μπορουσα να βαλω και κατι παραπανω? Το μηχανακι δεν ειναι καγκουριστικο ουτε για κοντρες. Εχει καθρεπτακια πανω και βαλιτσακι απλα θελω να κινουμε με καποια ανεση ειδικα δικαβαλος. Ελπιζω στην βοηθεια σας. Ευχαριστω.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

H εργασια φιλε εχει μηδενικη αξια για εμενα. Ενδιαφερομαι απλα και μονο για το κοστος των ανταλλακτικων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αυτα τα πραγματα το μηχανακι θα πηγαινει αρκετα καλα μπορω να πω και οταν θα εισαι δικαβαλος. αν θες βαλε και ενα καλο εκκεντροφορο στη cdi οπως aasa ή ενα fuego τον στροφαλο με 56μμ διαδρομη και εισαι αρχοντας. το προβλημα ειναι οτι 200 ευρω που διαθετεις κανουν μονο το πιστονι και το καρμπιρατερ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Ο εκεντροφορος εχει γινει ηδη παραγγελια aasa στα 40 ευρο. Πιστονι aasa 53 στα 40 ευρο επισης. Καρμπυλατερ αγοραστικε keihin 26 στα 70 ευρο, και μενει να δω ενα στροφαλο τριγωνικο aasa στα 54 χιλιοστα. Κεφαλη cdi και κυλινδρο 53 εχω ηδη δεν χρειαζεται να αγορασω, οπως και μια jebring που φοραει πανω το μηχανακι. Ελπιζω με αυτα τα πραγματακια να φτασω τα 10 αλογακια και να κινειται με αξιοπρεπεια σε σχεση με τωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα δεν ξερω ποσα αλογα ακριβως θα βγαζει αλλα θα πηγαινει πολυ καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο και δεις μεγαλη διαφορα απο πριν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Ο εκεντροφορος εχει γινει ηδη παραγγελια aasa στα 40 ευρο. Πιστονι aasa 53 στα 40 ευρο επισης. Καρμπυλατερ αγοραστικε keihin 26 στα 70 ευρο, και μενει να δω ενα στροφαλο τριγωνικο aasa στα 54 χιλιοστα. Κεφαλη cdi και κυλινδρο 53 εχω ηδη δεν χρειαζεται να αγορασω, οπως και μια jebring που φοραει πανω το μηχανακι. Ελπιζω με αυτα τα πραγματακια να φτασω τα 10 αλογακια και να κινειται με αξιοπρεπεια σε σχεση με τωρα.

Keihin 26'' 70euro Οταν λες???ιμιτασιον???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και εχουν περασει μηνες το μηχανακι εχει φτιαχτει απο το καλοκαιρι που μας περασε. Χρησιμοποιειται κυριως οταν βρισκομαι ελλαδα και καποιες φορες απο τον πατερα μου στο εξοχικο. Τελικα εγινε 54 με πιο αγριο εκεντροφορο, και 54 στροφαλο. Καρμπυλατερ φοραει το 26αρι κειχιν μεταχειρισμενο απο Ebay. Δυστηχως εκανε πολυ φασαρια η εξατμιση και μπηκε παλι η εργοστασιακη. Κεφαλη cdi πλαναρισμενη και μεγαλες βαλβιδες. Με ολα αυτα το μηχανακι μεταφορφωθηκε. Πλεον μπορω να πω οτι εχει αρκετο νευρακι και κανει πολλες πλακιτσες στα cbr +crypton x.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα