spynexes 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Iδου το ολοκαινουργιο "Honda Vision" Λοιπον εχουμε και λεμε... κυβικα 110,(108 για την ακριβεια)κινητηρας αεροψυκτος τετραχρονος (2 βαλβιδος) και με ψεκασμο παρακαλω!,καταναλωση 2 λιτρα στα 100 χλμ.! Ιπποδυναμη: 8,3/8000 στροφες, Πεδηση εμπρος 3 εμβολη δαγκανα της Nissin,και πισω ταμπουρο...για χαρη οικονομιας μαλλον! Γονιδια απο το "Honda SH300i/A" o ο στροφαλος λειτουργει με το ελαχιστο δυνατον λιπαντικο! Ρεζερβουαρ:5,5 λιτρα,με εργοστασιακη αυτονομια συρω στα 250 χλμ, παρακαλω!,Βαρος 102 κιλα,υψος σελας 72 εκατοστα, Τιμη γυρω στα 2.200 €, Χρωματα:Μαύρο, Γκρι, Άσπρο, Βυσινί και Μπλε, Καλως ηρθες λοιπον! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Όχι και άσχημα,αν όντος έχει τέτοια κατανάλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Μου εβαλαν τριεμβολη δαγκανα στο σαμιαμιδι το Vision και στο Integra που εχει 5πλασια αλογα και διπλασιο βαρος πάλι μονο δισκο και τριεμβολη δαγκανα εβαλαν!!! Ωρες ωρες δεν τους καταλαβαινω εκει στη Honda... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spynexes 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 συμφωνω απολυτα...και εγω αναρωτιεμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Εμφανισιακά πάντως θυμίζει έντονα piaggio... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 τιμη κατω απο 2000. βλέπω 1940 ε. Χαμηλό βάρος για 110 σκουτερ. Είναι μόλις 3 κιλά βαρύτερο απο Ιννόβα. http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=5&model_id=260&action=tech&model_year=2011 και μονό πλαινό αμορτισέρ.... Κρατάει αυτό το πράμα, το βάρος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ενα Lead 110 είναι με μεγαλύτερους (άρα ασφαλέστερους) τροχούς απ' ό,τι βλέπω. Εχουν κάνει λάθος στο site και έχουν γράψει για τη ροπή 8,7 Kgm (χιλιογραμμόμετρα) , ενώ προφανώς είναι Nm (Νιουτόμετρα). Σκέψου ότι το Transalp έχει 6 kgm. http://www.honda-mot...model_year=2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 14άρηδες τροχούς έχει το Vision μπρός πίσω ενώ το Lead 12άρη μπροστά, 10άρη πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το πήρε φίλος πριν από μερικούς μήνες και είναι πολύ ευχαριστημένος. Στέφανεεεεεεεεεε, περιμένουμε εντυπώσεις. (και νυχτερινή φώτο παρακαλώ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλό θα ήταν να διαβάσουμε εντυπώσεις πραγματικές από κάτοχο γιατί μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει μόνο από περιοδικά που δεν είναι και ότι καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 2000 για αυτο το πράμα..........................................? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Μου εβαλαν τριεμβολη δαγκανα στο σαμιαμιδι το Vision και στο Integra που εχει 5πλασια αλογα και διπλασιο βαρος πάλι μονο δισκο και τριεμβολη δαγκανα εβαλαν!!! Ωρες ωρες δεν τους καταλαβαινω εκει στη Honda... Απορώ ώρες ώρες με τις εμμονές σας............ Δηλαδή, αν η Καβασάκι βάλει τα φρένα του ZX-1 R στο ER6 πώς θα το δείς; (Άσε μην απαντάς, ξέρω. Τότε θα είναι αναβάθμιση των φρένων του ER. Όταν το κάνει η Honda είναι υποβάθμιση των φρένων του Integra)............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 "ο στροφαλος λειτουργει με το ελαχιστο δυνατον λιπαντικο" αυτό, τι σημαίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Οτι θα λειτουργει ακομα και οταν θα καει λαδι καργα... :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 "ο στροφαλος λειτουργει με το ελαχιστο δυνατον λιπαντικο" αυτό, τι σημαίνει? Για το συγκεκριμένο δεν είμαι αρκετά μελετημένος για σου απαντήσω σωστά φίλε μου οπότε θα κάνω μια προσπάθεια συνδυάζοντας αυτά που ξέρω για το δικό μου. Άν όπως λέει ο φίλος spynexes έχει καταβολές από το SH 300. O κινητήρας του SH 300 έχει ξηρό κάρτερ και ο στροφαλοφόρος άξονάς του δεν κολυμπά στο λάδι. Το λάδι ψεκάζεται σε αυτόν με κάποια ειδική διάταξη και εφόσον το SH 300 φοράει τον κινητήρα του CRF υποκυβισμένο, το ίδιο θα συμβαίνει και στο CRF και αν υπάρχει ομοιότητα με το VISION στον σχεδιασμό τα ίδια και σε αυτό. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Το SH 300 πάντως έχει κατανάλωση λαδιού περί τα 60 ml ανά 1.000 χλμ όταν είναι στρωμένο, άστρωτο λίγο παραπάνω για να απαντήσω και στον φίλο Γιαμαχάκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Εντυπωσεις μετα απο 3 μηνες και 1000 χιλιομετρα Καλη ποιοτητα κατασκευης με ενα μικρο τριξιμο στα πλαστικα του τιμονιου - Διορθωνεται ευκολα με λιγη ειδικη ταινια Καταναλωση απο 2,3 - 2,5 /100 χιλ - Φτανει σχετικα ανετα τα 220-230 χιλιομετρα αυτονομια Ενδειξη καυσιμου αλου νταλου - Τερμα αδειο και εβαλα με το ζορι 4 λιτρα (εχει 5,5 ντεποζιτο) Πολυ ελαφρυ και στο βαρος και στην αισθηση και πολυ στενο για σκουτερ - Ιδανικο για το μποτιλιαρισμα στην κινηση Λαστιχα μαμα κινεζικα ναυλον - Παραδοξως πολυ μαλακη γομα και κρατανε αρκετα αλλα στο βρεγμενο αστα να πανε - Αρκετα στενη διασταση 90/90/14 & 80/80/14 - Υπαρχουν επιλογες σε ενα νουμερο μεγαλυτερο και τα παιρνει ανετα Πολυ ησυχη και στρωτη λειτουργια κινητηρα - τραβαει στρωτα και απο χαμηλα χωρις κραδασμους - Ξεκολαει γρηγορα απο το φαναρι και ποιανει ευκολα τα 80 αλλα απο εκει και πανω αρχιζουν τα ζορια Το μονο αμορτισερ καλυπτει ικανοποιητικα (ειμαι και σχετικο γομαρι) αλλα με δυο ατομα τερματιζει συχνα Φρενα απλα αψογα και σε αισθηση και σε αποκριση (το μπροστινο δουλευει ανεξαρτητα - το πισω εχει κατανεμητη "cbs") Απο χωρους τα γνωστα (κατω απο την σελα παιρνει ενα jet κρανος η με το ζορι καποιο μικρο fullface - εχει γαντζο στην ποδια και δυο μικρες θηκες - Εγω εβαλα και ενα βαλιτσακι και με καλυπτει πληρως Εχει πολυ ανετη θεση οδηγησης με αρκετο χωρο στην ποδια - Λεπτη και μακρια σελα - Χωραει πολυ ανετα δυο ατομα Μου λειπει ενα μικρο ρολοι στο καντραν - Ειναι πολυ χρησιμο οταν τρεχεις ολη μερα στην δουλεια Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ειναι μια τιμια προταση για τα λεφτα της με την γνωστη ποιοτητα και εργονομια της Honda να το συνοδευουν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Για το συγκεκριμένο δεν είμαι αρκετά μελετημένος για σου απαντήσω σωστά φίλε μου οπότε θα κάνω μια προσπάθεια συνδυάζοντας αυτά που ξέρω για το δικό μου. Άν όπως λέει ο φίλος spynexes έχει καταβολές από το SH 300. O κινητήρας του SH 300 έχει ξηρό κάρτερ και ο στροφαλοφόρος άξονάς του δεν κολυμπά στο λάδι. Το λάδι ψεκάζεται σε αυτόν με κάποια ειδική διάταξη και εφόσον το SH 300 φοράει τον κινητήρα του CRF υποκυβισμένο, το ίδιο θα συμβαίνει και στο CRF και αν υπάρχει ομοιότητα με το VISION στον σχεδιασμό τα ίδια και σε αυτό. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Το SH 300 πάντως έχει κατανάλωση λαδιού περί τα 60 ml ανά 1.000 χλμ όταν είναι στρωμένο, άστρωτο λίγο παραπάνω για να απαντήσω και στον φίλο Γιαμαχάκια. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι, δεν με μπέρδεψες, ασχολούμαι (υπερβολικά θα έλεγα) με μηχανικά αυτοκινήτων και μότο και κατέχω αρκετούς όρους. Δύο ερωτήσεις μόνο: >τι σχέση μπορεί να έχει το crf με το sh? >είναι καλό ή κακό που δουλεύει με ελάχιστο λαδι? Προσωπικά το μόνο μου δεν μου αρέσει στο vision, είναι ότι φταιάχνεται στην κίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Οτι θα λειτουργει ακομα και οταν θα καει λαδι καργα... Α, τρισάθλιο γατί ! Παρείσφρυσες εντέχνως + υπογείως και...........λουμπινιάρικα σε Χοντοτόπικ ! Όξω ρεεε ! :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι, δεν με μπέρδεψες, ασχολούμαι (υπερβολικά θα έλεγα) με μηχανικά αυτοκινήτων και μότο και κατέχω αρκετούς όρους. Δύο ερωτήσεις μόνο: >τι σχέση μπορεί να έχει το crf με το sh? >είναι καλό ή κακό που δουλεύει με ελάχιστο λαδι? Προσωπικά το μόνο μου δεν μου αρέσει στο vision, είναι ότι φταιάχνεται στην κίνα. -Το SH 300 φορά τον κινητήρα του CRF υποκυβισμένο. Το ένα χωμάτινο το άλλο σκούτερ, υποθέσεις μόνο μπορώ να κάνω στο γιατί και πώς. Μερικές είναι ότι το χωμάτινο θέλει κινητήρα που να είναι αστέρι στις μικρομεσαίες στροφές, το ίδιο και ένα σκούτερ. Επίσης είναι αρκούντως φθηνότερο μάλλον μιας και έχει η εταιρεία τον κινητήρα αποδεδειγμένα καλό να τον υποκυβίσει και να τον βάλει και σε άλλα μοντέλα. Το ίδιο άλλωστε δεν συμβαίνει με την αθάνατη Άφρικα και το Τράνσαλπ? Από την εμπειρία δε των 16.600 περίπου χλμ σε όλες τις συνθήκες, προσωπικά είμαι κατευχαριστημένος από αυτόν τον κινητήρα. -Άν είναι κακό το να δουλεύει με ελάχιστο λάδι? Προφανώς όχι όταν υπάρχουν SH πούχουν ξεπεράσει απροβλημάτιστα τα 120.000 + χλμ Να προσθέσω ποιός είναι ο λόγος ? Λιγότερη αντίσταση - τριβές. Για αυτόν τον λόγο από 279,1 κυβικά παίρνει απόδοση 27,2 αλόγων. -Στην Κίνα πλέον κατασκευάζουν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένης της PIAGGIO, YAMAHA, SYM, KYMCO κ.λ.π. Κίνα είναι και η TΑIWAN υπόψη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Άν συγκρίνω την ποιότητα ειδικά του YAMAHA CYGNUS X που έχω από το 3/2008 είναι κορυφαία κατ' ελάχιστον. Άν τώρα το VISION μοιράζεται τον ίδιο κινητήρα, τότε αυτό είναι εγγύηση μακροζωίας. Θα δείξε βέβαια με την πάροδο των ετών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Με κάλυψες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redian1987 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 παιδια σκεφτομαι να παρω το honda vision 110 επειδη βλεπω καλα σχολια ..το θεμα ειναι οτι βγαινει εκδοση και με 16'' τροχους 140Ε παραπανω απο την εκδοση με τα 14''..τι λετε..αξιζει να τα δωσω ??ή να παρω αυτο με τα 14'' ελαστικα και μετα απο καποιο καιρο μπορω να βαλω καποια αλλα καλυτερα 16'' δικης μου επιλογης ???θα τα παιρνει ομως ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μάλλον φίλε μου μας έπιασες αδιάβαστους. Πρώτη φορά το ακούω ότι το βγάζουν και με 16άρη αντί του 14άρη που βλέπω εδώ : http://www.honda.gr/...model_year=2011 Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μου εβαλαν τριεμβολη δαγκανα στο σαμιαμιδι το Vision και στο Integra που εχει 5πλασια αλογα και διπλασιο βαρος πάλι μονο δισκο και τριεμβολη δαγκανα εβαλαν!!! Ωρες ωρες δεν τους καταλαβαινω εκει στη Honda... Εγώ πάλι δεν αναρωτιέμαι καθόλου γιατί το οδήγησα και όταν λέω το οδήγησα δεν εννοώ έκανα τον γύρο του τετραγώνου, άλλα πολεμική δικαβαλη βόλτα στην Αρναία και τα βρήκα υπεραρκετά σε σημείο που θα μπορούσαν άνετα να ντροπιάσουν πολυ πιο σπορ κατασκευές. Αλλωστε και το σούπερ ντουπερ ktm duke μονό δίσκο έχει, αλλά δεν άκουσα κανένα να το κατακρίνει... Τέλος πάντων για να μην είμαι και εντελώς οφ τοπικ το vision μοιάζει σε μένα ως εναλλακτική επιλογή για κάποιον που θέλει ένα παπί που να μη μοιάζει όμως με παπί και μ' αυτήν την τιμή και την χαμηλή κατανάλωση θα λεγα πως τα καταφέρνει μια χαρά Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2012 από τον Vic 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Συμφωνώ, αν δεν τα οδηγήσει κάποιος είναι αδύνατον να τα κρίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) το vision μοιάζει σε μένα ως εναλλακτική επιλογή για κάποιον που θέλει ένα παπί που να μη μοιάζει όμως με παπί και μ' αυτήν την τιμή και την χαμηλή κατανάλωση θα λεγα πως τα καταφέρνει μια χαρά Συμφωνω - Ετσι ακριβως ειναι !!! Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2012 από τον stef64 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες