Jump to content
zorz59

Piaggio Beverly 350 ABS vs Honda SH300 ABS

Recommended Posts

σαββα-κωστα πειτε και για την ποιοτητα των πλαστικων του sh.ειναι ενταξει σε εφαρμογη ή τριζουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σαββα-κωστα πειτε και για την ποιοτητα των πλαστικων του sh.ειναι ενταξει σε εφαρμογη ή τριζουν?

Σε μένα φίλε μου παρατήρησα από τότε που το πήρα να ξεφεύγει απειροελάχιστα το πλαστικό κοντά στον αριστερό καθρέπτη.Ένα τμήμα του περίπου ένα εκατοστό.Υπόψη ότι προσωπικά είμαι υποχόνδριος και παρατηρώ τέτοια πράγματα.

Κατά τα άλλα εφαρμόζουν όλα μια χαρά και δεν τρίζει απολύτως τίποτα.

Επιπλέον είναι πολύ μεγάλης αντοχής.

Το διαπίστωσα όταν μετά από μιά στενή επαφή με ένα κολωνάκι που δεν είδα λόγο ποδιάς, αυτά τα χαμηλά ξέρεις, το κοπάνησα με αρκετό γκάζι (στην εκκίνηση).

Το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινές γρατζουνιές που έφυγαν άμεσα με αλοιφή και ξεκούμπωμα της δεξιάς πλευράς που με ένα απλό σπρώξιμο επανήλθε αμέσως χωρίς να σπάσει - ραγίσει τίποτα απολύτως.

Άν όμως σπάσουν κλάφτα Χαράλαμπε, ούτε που τολμώ να ρωτήσω πόσο έχουν.

Από άλλο φίλο που δυστυχώς έπεσε σε πάγο και τσούλησε κανά 50άρι μέτρα στον δρόμο βρήκαμε ότι το πλαστικό που καλύπτει την εξάτμιση έχει μαζί με το φιλέτο το ασημί 83 ευρώ !

Απαράδεκτη τιμή. Για να κάνουμε μια σύγκριση, το ίδιο πλαστικό στο YAMAHA CYGNUS X έχει 17 ευρώ.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δές και φωτό για το σημείο που λέω. Στο λάστιχο του καθρέπτη από κάτω προεξέχει ελάχιστα.

Αυτό εννοώ.

0499.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου Μάνο θα σε ρώταγα εντελώς φιλικά γιατί <<λέμε ότι νάναι>> ?

Σαββα,πριν κατσεις να γραψεις αυτο το σεντονι,καλο θα ηταν να στειλεις ενα πμ και να με ρωτησεις τι εννωω με το ''για να μην λεμε οτι να'ναι''.

Πριν απο καποια ποστ γραφω οτι το μηχανακι σβηνει,παραθετω αυτα απο αγγλικο review και κανω το παρακατω σχόλιο.

Εσυ,που ειδες οτι το σχόλιο αυτο αφορα εσενα?

Δεν ξερω,ψαχνετε ορισμενοι ευκαιριες για μανούρα?

Μήπως έχουμε κάποιο συμφέρον να υποστηρίξουμε την εν λόγω εταιρεία ?

Θες απαντηση σε αυτο?

Δεν θα σου αρεσει,πιστεψε με.................

Αλήθεια έχεις δεί πολλά σκούτερ να συμμετέχουν στα ταξιδάκια, να κάνουν 450 χλμ αυθημερόν αγόγγυστα και με ρυθμούς που δεν προκαλούν βαρεμάρα στους λοιπούς συνταξιδιώτες?

Δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο σου.Αλοιμονο αν δεν ειναι ικανα 300 κυβικα σκουτερ να καλυψουν μια αποσταση 450χλμ μονοημερως,με μια μ.ω.τ 120-130χλμ.

Η διαφορά είναι ότι εδώ βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια το σκούτερ να ταξιδεύει στην εθνική με ικανοποιητικές ταχύτητες, να στρίβει, να φρενάρει και γενικά γνωρίζεις προσωπικά τους κατόχους. Άρα ποιά θεωρείς αξιόπιστη πηγή?

Καμμια,επειδη ναι μεν ο ενας ειναι ο αγνωστος Χ,αλλα και ο αλλος(μη το παρεις παλι επι προσωπικου) ειναι ο ελληναρας που εχει το αλάθητο της επιλογης και ως γνωστο του ελληνα η ροδα ειναι η καλυτερη.

Τρανη αποδειξη των οσων λεω οι διαφοροι Βαραντεραδες που φτυνουν και αμφισβητουν τις GS,μεχρι να τις αγορασουν και οι ιδιοι.

Μετα βεβαια γραφουν παιάνες για το νεο αποκτημα,ιδιους βαβαια με τους παιάνες που εγραφαν στο παρελθον για την προηγουμενη.Πιας τ'αυγο και κουρευτο δηλαδη.Πως να τους παρω στα σοβαρα αυτους τους αναβατες λοιπον?

Χτύπησε μπιέλα λέει ο χρήστης στην παραπομπή του Μάνου. Κάτω από ποίες συνθήκες ? Ξέρει κανείς αν το σκούτερ είχε λάδι μέσα για παράδειγμα?

Σωστο ερωτημα,αλλα η απαντηση δεν μπορει να δωθει με αντικειμενικοτητα.

Εσυ παλι μπορεις να αποδειξεις,οτι δεν υπαρχει αστοχια υλικου?

Τώρα αν αυτά απευθύνονται στους γράφοντες όπως ο γνωστός Ιταλόφιλος Λεμονίτας

Ειμαι κατηγορουμενος για κατι?

Αληθεια αφου μου εξαπολυεις μομφες,για πες μου εσυ που απευθυνεσε?

Στα 16χρονα?

Επειδή βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις και δεν έχω να αποδείξω και τίποτα σε κανέναν, δεν θα ξανααπαντήσω.

Εχεις το διακaιωμα να κανεις one man show............................no prob.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Μάνο ξέρεις νάχω κέφια για μανούρα?

Δεν έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω ?

Μην με τρελαίνεις τώρα με το κωλομηχανάκι έλεος δηλαδή κάνουμε σαν τα παιδάκια.

Προσπαθούμε να δώσουμε την γνώμη μας σε κάποιον που ρωτάει τι να πούμε δηλαδή ψέμματα? Όλη την αλήθεια του λέω.

Ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται το ξέρουμε όλοι. Αυτά βαριέμαι και μετά μου λένε δεν θέλω να απαντήσω, τι να απαντάω να βρίσκω τον διάολό μου μετά?

Τέλος πάντων για πές ρε φίλε, μόνο αυτό τι εννοείς γιατί δεν το κατάλαβα : <<Μήπως έχουμε κάποιο συμφέρον να υποστηρίξουμε την εν λόγω εταιρεία ?

Θες απαντηση σε αυτο?

Δεν θα σου αρεσει,πιστεψε με.................>>

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Μάνο ξέρεις νάχω κέφια για μανούρα?

Δεν έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω ?

Μην με τρελαίνεις τώρα με το κωλομηχανάκι έλεος δηλαδή κάνουμε σαν τα παιδάκια.

Προσπαθούμε να δώσουμε την γνώμη μας σε κάποιον που ρωτάει τι να πούμε δηλαδή ψέμματα? Όλη την αλήθεια του λέω.

Ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται το ξέρουμε όλοι. Αυτά βαριέμαι και μετά μου λένε δεν θέλω να απαντήσω, τι να απαντάω να βρίσκω τον διάολό μου μετά?

Τέλος πάντων για πές ρε φίλε, μόνο αυτό τι εννοείς γιατί δεν το κατάλαβα : <<Μήπως έχουμε κάποιο συμφέρον να υποστηρίξουμε την εν λόγω εταιρεία ?

Θες απαντηση σε αυτο?

Δεν θα σου αρεσει,πιστεψε με.................>>

Τι να σου πω ρε Σαββα,οτι δεν σηκωνεις κουβεντα για τις επιλογες σου?

Αυτο εννωω.

Παραθεσα το ρεβιου και ψαχνεις να βρεις τα κενα,να να να να.........εχεις αγχος να αποδειξεις οτι το μηχανακι σου ειναι αψογο.

Για αντικειμενα μιλαμε ρε γμτ,οχι για την οικογεννεια μας.Ελεος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μενα αρνητικο.Τοσους μηνες δεν εχω ακουσει τιποτα προς το παρον!Εχεις διαφορετικη αποψη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω ρε Σαββα,οτι δεν σηκωνεις κουβεντα για τις επιλογες σου?

Αυτο εννωω.

Παραθεσα το ρεβιου και ψαχνεις να βρεις τα κενα,να να να να.........εχεις αγχος να αποδειξεις οτι το μηχανακι σου ειναι αψογο.

Για αντικειμενα μιλαμε ρε γμτ,οχι για την οικογεννεια μας.Ελεος.

Γι αυτο δεν μ'αρεσουν αυτες οι συγκρισεις γιατι γινονται παρεξηγησεις.

Μανο ...μην αρπαζεσαι φιλε.Ο Σαββας κι εγω γραψαμε τις δικες μας εμπειριες οσο αφορα το SH.Προσωπικα εχω ακουσει καποιον την ωρα που περιμενα να μου αλλαξουν λαστιχα στον Περιστερα και συζητουσαμε οτι ειχε ενα πεπερλυ (ετσι το λεω εγω( και μετα απο 2 μηνες απο την αγορα του του χαλασαν λυχνιες στο κοντερ και κατι αντλιες βενζινης και γενικα ιστοριες για αγριους.Κανενας δεν εχει συμφερον απο καμια εταιρια τουλαχιστον για μενα και τον Σαββα λεω που τον ξερω 17 μηνες.Απλα του αρεσει να υποστηριζει την γνωμη του με επιχειρηματα.Δεν ειναι κακο.Τωρα δεν λεω για τον αλλον οτι δεν συνεβει αυτα που ειπε.Μπορει το συγκεκριμενο κομματια ν του βγηκε ελλατωματικο.Αυτο συμβαινει και στα αυτοκινητα πιστευω να το ξερεις!

Εγω,ο Σαββας και ποσοι αλλοι ακομα στην Ελλαδα ειμαστε ευχαριστημενοι για την αγορα του SH.Κλεινοντας:

Κανενα μηχανοκινητο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μάλλον παρεξηγηθηκαν οι απαντήσεις φίλε μου.Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η ακριβολογία και γιαυτό τάγραψα και όχι ψάχνοντας να βρώ κενά ή να αγχωθώ, για ποιό λόγο? Μήπως και δεν πουλήσει το μαγαζί μου αρκετά? Δεν υπάρχει κανείς λόγος φίλε μου απλά μου αρέσει η ακριβολογία.

Γίναμε ξανά έρμαιο του γραπτού λόγου δυστυχώς.

Προσωπικά πάντως είμαι ευχαριστημένος σαν σύνολο από το εν λόγο και δεν τόκρυψα ποτέ όπως και τα μειονεκτήματα - βλάβες του.

Εσύ που ξέρεις πως ενεργώ και πως τα λέω δεν το ξέρεις αυτό?

Μιλώ με κάθε ειλικρίνεια και λέω αυτά που πιστεύω - βλέπω από την χρήση του.

Να πώ κάτι που δεν πιστεύω? Δεν γίνεται.

Πεποίθησή μου είναι ότι δεν μας χαρακτηρίζει το μηχανάκι που καβαλάμε ή το αμάξι ή το οτιδήποτε τέτοιο αλλά άλλα πράγματα.

Τέλος πάντων, αυτό πούχω παρατηρήσει ειναι πως όποτε γίνεται κάποια τέτοια κουβέντα, οδηγεί σίγουρα σε παρεξήγηση γιαυτό μάλλον είναι φρόνιμο εκ μέρους μου να μην απαντώ και να είμαι ξανά κατηγορούμενος γιατί δεν απαντώ από άλλους φίλους και ούτω καθεξής.

Να αναφέρω μετά από κάθε μάρκα τι παρουσίασε από φίλους, από παλαιότερα κατεχόμενα δικά μου κ.λ.π.? Δυσκολο, θέλει σεντόνια.

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.

Έν πάσει περιπτώσει.

Για να ξαναγυρίσω στο θέμα με αγάπη σε όλους τους φίλους και χωρίς χαζοπαρεξηγήσεις.

Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από το κατεχόμενο μέχρι σήμερα και θα το σύστηνα σε κάποιον φίλο να το πάρει, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη ως κάτοχός του για 1,5 χρόνο και 16 τόσες χιλιάδες χλμ. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα συμβεί.

Δεν έχω κάτι άλλο να πώ επί του θέματος και αλλοίμονο δεν κάνω <<one man show>>.

Όποιος τόχει και έχει άποψη ευχαρίστως ας την καταθέσει, αλλοίμονο αλλά μην πιστεύετε απόψεις ανθρώπων που δεν ξέρετε, είναι κατ' ελάχιστο αβέβαιο όσο αφορά την γνησιότητά του. Πιστέψτε αυτά που βλέπετε. Αυτό προσπαθώ να πώ.

Όποιος θέλει επίσης οποιαδήποτε διεκρίνιση και γνωρίζω, επίσης ευχαρίστως να του απαντήσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουν γινει και συναμα χαλασει φιλιες απο τα φορουμς γενικα.Εχω καει πολλες φορες και εχω φιλους που τωρα εχουν ψυχραθει οπως πιστευω κι αλλοι εδω μεσα απο τον γραπτο λογο.

Και κατι τελευταιο που δεν ειπα στο δικο μου "σεντονι".Πριν διαλεξω απο τα συγκεκριμενα σκουτερ γραφτηκα σε φορουμ για σκουτερ και προσεξα ποσες σελιδες εχουν γραφτει στον τομεα "ζημιες" για το καθε ενα.Και επελεξα μετα!Δεν ξερω αν ειναι λαθος τροπος αλλα μου βγηκε σε καλο!

Εν πασει περιτπωσει θα πω στον φιλο που ψαχνεται αυτο που μου λεγανε και λενε κι σ'εμενα.Να παρεις αυτο που σου αρεσει να βλεπεις στο γκαραζ σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μενα αρνητικο.Τοσους μηνες δεν εχω ακουσει τιποτα προς το παρον!Εχεις διαφορετικη αποψη;

βασικα εγω δεν εχω καθολου αποψη.γι`αυτο ρωταω εσας τους δυο που ησαστε κατοχοι του sh.απο την στιγμη που κανουμε ενα "συγκριτικο" αναμεσα σε 2 σκουτερ και αναφερουμε πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα πιστευω πως ειναι σημειο αξιο αναφορας και βασικοτατο το κομματι της εφαρμογης των πλαστικων.μιλαμε για σκουτερ που ειναι ολο γεματα με πλαστικα ετσι.

τωρα αν και δεν θελω να τοποθετηθω επι προσωπικου,αλλα επι γνωριζω και το μανο και τον σαββα.μανο οφειλω να σου πω οτι απο μερικες συζητησεις που εχω ριξει με τον σαββα ειναι παρα πολυ ψαγμενος σκουτερας και εμενα παντα μου αναφερει και τα καλα και τα κακα σημεια απο το μηχανακι και το εχει κανει και δημοσια εδω μεσα στο φορουμ,συμφωνω και με την δικη σου την τοποθετηση βεβαια οτι 4 προβληματα σε μηχανακι με 16.000 χλμ ειναι πολλα και επειδη κι`εγω ειμαι κακοπροαιρετος δεν πιστευω ευκολα στο "ετυχε".αλλα ενα σκουτερακι σαν το sh(το εχω οδηγησει κιολας)δεν βαφτιζεται και τοσο ευκολα "κακο" ή "προβληματικο" το αντιθετο θα ελεγα μαλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα εγω δεν εχω καθολου αποψη.γι`αυτο ρωταω εσας τους δυο που ησαστε κατοχοι του sh.απο την στιγμη που κανουμε ενα "συγκριτικο" αναμεσα σε 2 σκουτερ και αναφερουμε πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα πιστευω πως ειναι σημειο αξιο αναφορας και βασικοτατο το κομματι της εφαρμογης των πλαστικων.μιλαμε για σκουτερ που ειναι ολο γεματα με πλαστικα ετσι.

τωρα αν και δεν θελω να τοποθετηθω επι προσωπικου,αλλα επι γνωριζω και το μανο και τον σαββα.μανο οφειλω να σου πω οτι απο μερικες συζητησεις που εχω ριξει με τον σαββα ειναι παρα πολυ ψαγμενος σκουτερας και εμενα παντα μου αναφερει και τα καλα και τα κακα σημεια απο το μηχανακι και το εχει κανει και δημοσια εδω μεσα στο φορουμ,συμφωνω και με την δικη σου την τοποθετηση βεβαια οτι 4 προβληματα σε μηχανακι με 16.000 χλμ ειναι πολλα και επειδη κι`εγω ειμαι κακοπροαιρετος δεν πιστευω ευκολα στο "ετυχε".αλλα ενα σκουτερακι σαν το sh(το εχω οδηγησει κιολας)δεν βαφτιζεται και τοσο ευκολα "κακο" ή "προβληματικο" το αντιθετο θα ελεγα μαλλον.

Αυτο μ'αρεσει στον Σαββα οτι λεει και τα κακα καιτα καλα.Ειναι αντικειμενικος χωρις κανενα συμφερον απο καποια αντιπροσωπεια η απο οπουδηποτε αλλου!Τα μοναδικα προβληματα στο δικο μου ειναι τα εξης ενα (1).Σβησιμο του κινητηρα κατω απο τα 20χλμ.

Τιποτε αλλο

Οκ τοτε.Εγω δεν ακουω κανενα πλαστικο.Ο,τι ειπε ο Σαββας για τον καθρεφτη το ιδιο ισχυει και στο δικο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω κανουμε μια απλη συγκριση και δε χρειαζζεται να μαλωσουμε κιολας.

Ο καθενας λεει την προσωπικη του αποψη και εμπειριες απο αυτα που ξερει και εχει δει...

Τωρα στο θεμα μας...

Εμφανισιακα ειμαστε στο Beverly... αλλα πρεπει να γινει test drive και στα δυο για να δω πιο θα μου αρεσει και οδηγηκα... γιατι αν ανεβω και κουμπωσω στο SH δε το συζηταω θα το παρω... ηδομεν..

αλλα κανεις εδω στο φορουμ δε ψωνισε ακομα Beverly 350... χμμ παραειναι φρεσκο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω κανουμε μια απλη συγκριση και δε χρειαζζεται να μαλωσουμε κιολας.

Ο καθενας λεει την προσωπικη του αποψη και εμπειριες απο αυτα που ξερει και εχει δει...

Τωρα στο θεμα μας...

Εμφανισιακα ειμαστε στο Beverly... αλλα πρεπει να γινει test drive και στα δυο για να δω πιο θα μου αρεσει και οδηγηκα... γιατι αν ανεβω και κουμπωσω στο SH δε το συζηταω θα το παρω... ηδομεν..

αλλα κανεις εδω στο φορουμ δε ψωνισε ακομα Beverly 350... χμμ παραειναι φρεσκο...

Έτσι ακριβώς !

Άς επιστρέψουμε στο θέμα και συγγνώμη αν ξεφύγαμε φίλε μου και πήγε το σπάμ λίγο σύννεφο αλλά είμαστε ζωηρή παρέα, μπορεί να διαφωνούμε έντονα αλλά κατά βάθος είμαστε αγαπημένοι όλοι.

Αυτή που λές είναι η μόνη ένστασή μου.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ούτως ώστε να δείξει τα τυχόν προβλήματα του καινούργιου μοντέλου. Τα λεγόμενα <<βρεφικής ηλικίας>>.

Επιπρόσθετα από δική μου και μόνο νοοτροπία που θέλω να κάνω την κύρια συντήρηση μόνος μου για εξοικονόμηση χρημάτων και όχι μόνο (έχω την εντύπωση ότι πονάω περισσότερο το εργαλείο μου και όταν το φτιάχνω - συντηρώ μόνος μου κάνω καλύτερη δουλειά χρησιμοποιώντας δυναμόκλειδο για σφιξίματα κ.λ.π.) θέλω τα πράγματα στο προς αγορά εργαλείο νάναι ευκολοσυντήρητα και εύκολα προσβάσιμα.

Για το θέμα της συντηρήσεως από τον χρήστη με φοβίζει ο νέος υγρός συμπλέκτης του οποίου το λύσιμο δεν έχω κατανοήσει ακόμα παρόλο ότι τόχω ψάξει αρκετά τεχνικά. Φυσικά με αυτό πάει και η αλλαγή του ιμάντα γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να αφαιρείται ο συμπλέκτης και αν βγαίνει εύκολα και πολλές άλλες λεπτομέρειες.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι για την συντήρησή του ξεχνάμε το φτιάξτο μόνος σου και πάει απαραιτήτως στην μαμά εταιρεία για την συντήρησή του με τις ανάλογες επιβαρύνσεις. Άν το αντέχεις οικονομικά προχωράς άν όχι το σκέφτεσαι καλύτερα.

Στο SH τα πάντα που αφορούν την τακτική του συντήρηση είναι πανεύκολα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε :

-Αλλαγή λαδιών - φίλτρου λαδιού.(κάθε 6.000 λάδια και κάθε 12.000 φίλτρο λαδιού).

-Αλλαγή λαδιών τελικής μετάδοσης (κάθε 2 χρόνια)

-Αλλαγή ιμάντα (κάθε 18.000 χλμ ή όποτε φθαρεί κάτω από το όριο σέρβις)

-Αλλαγή στα ράουλα βαριατόρ ( όπως παραπάνω)

-Αλλαγή φερμουίτ (σαγωνάκια) συμπλέκτη.(όποτε φθαρούν κάτω από το 1mm πούναι το όριο σέρβις)

-Αλλαγή στα τακάκια εμπρός πίσω.

-Αλλαγή ψυκτικού υγρού.(κάθε 2 χρόνια)

-Αλλαγή μπουζί.(κάθε 12.000 έλεγχος και αλλαγή αν είναι φθαρμένο)

Αυτά τα έχουμε κάνει μέχρι τώρα οι χρήστες πανεύκολα και έχουμε φωτογραφικούς οδηγούς <<φτιάξτο μόνος σου>> .

Για το Μπέβ δεν έχουμε ιδέα ακόμα τι γίνεται και δεν γνωρίζω να υπάρχουν <<φτιάξτο μόνος σου>> γιατί μάλλον οι χρήστες του δεν βάζουν χέρι.

Αυτά είναι και τα τελευταία δεδομένα επί του θέματος και πάλι καλή επιλογή αφού σταθμίσεις όλα τα παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε θα σταματήσετε τις παρλαπίπες να μου πείτε αν και το SH Ιταλία δε μοντάρεται/σχεδιάστηκε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ΣΗ μοντάρεται απο οτι ξέρω στην ιταλία. έτσι γράφουν και οι άλλοι συμφορουμήτες στο σκούτερκλαμπελλάς.γρ.

τα χόντα είναι μηχανολογικά πράγματι πολύ καλά . αλλά είναι και υπερτιμολογημένα....ειδικά τα σκούτερ. δεν μπορεί ένα σκούτερ που ναι μεν έχει έναν πολύ καλό κινητήρα αλλά έχει και αμάξωμα παπιού να στοιχίζει τούχιστον 5.000 δηλαδή 1.700.000 δρχ, το λέω και αυτό γιατί με τα ευρουλάκια έχουμε χάσει και λίγο την μπάλα.

αντιθέτος το πιατζιο γκρούπ είναι εταιρία με το καλλίτερο value for money (φράγκικα) δηλαδή στα ελληνικά αξία για τα χρηματα σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχεδιάστηκε - εξελίχθηκε πλήρως στο εργοστάσιο HONDA SPA ITALIA όπου και παράγεται με μοναδική εξαίρεση τον κινητήρα - μετάδοση που προέρχεται από το CRF 450 υποκυβισμένο στα 279,1 κυβικά και στα 27,2 άλογα ιπποδύναμη.

Επίσης κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον πρέπει πρώτα να ορίσεις τις διαστάσεις του πρώτου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επαναφερω το θεμα,μιας κ αποτελουν 2 προτασεις που με ενδιαφερουν στο θεμα επομενη μοτο..

κοιτουσα πριν λιγο μια αγγελια απο ενα μπεβερλυ 350,με 3κχλμ(9/12),με κοκκινο δερμα. κ βλεπω οτι το κοκκινο στο ''ταμπλο'',η καλυτερα τα κοκκινα πλαστικα εχουν χασει το χρωμα τους,εχουν γινει πορτοκαλι κ μαλιστα καθε πλαστικο κ διαφορετικη αποχρωση!

μεσα σε 3 μηνες,με την οση ηλιοφανεια μπορει να ειχε φθινοπωρο κ χειμωνα,εχασε το χρωμα του..

κ ηθελα να ρωτησω,(αν υπαρχουν κατοχοι),αν αποτελει συχνο φαινομενο!επειδη ηδη αποτελει ανατρεπτικο παραγοντα για μενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ "ψειριάζει" η ανοδίωση στα μεταλλικά μέρη μέσα σε ένα καλοκαίρι χωρίς να βραχεί ούτε από πλύσιμο.

Τί να λέμε τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να υπήρχαν κάτοχοι να μας λέγανε αλλά έναν μόνο ξέρω, έχει πολύ λίγα χλμ (1.000 τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά που είχαμε πάει βόλτα - ποδαρικό) και δεν βγαίνει συμπέρασμα.

Βλέπω όμως κάτι τέτοια από το τότε <<νέο>> 300άρι λίγοπριν βγάλει το 350άρι :

0564.jpg

0563.jpg

0562.jpg

0560.jpg

0559.jpg

0597.jpg

και όσο νάναι,με κάνουν και το σκέφτομαι ξανά.............................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετώ την παρέα.Είμαι κάτοχος ενός SH 300R και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Όταν βρεθώ σε κίνηση το μηχανάκι αρχίζει να "πατινάρει",αλλάζει ο ήχος του και αν είναι για αρκετή ώρα μυρίζει(φερμουίτ).

Όταν ξεφύγει από κίνηση δεν υπάρχει θέμα και επανέρχεται.

Είναι μοντέλο 2008 και δεν έχει ούτε 5000km,1ο χέρι,αταλαιπώρητο,σαν καινούριο.

Τον μάστορα που ρώτησα μου είπε ότι είναι γενικό το πρόβλημα σε όλα τα SH 300.

Αντιμετωπίζει κάποιος από εσάς το ίδιο ή κάτι παρόμοιο και αν ναι υπάρχει λύση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα