john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Θα παμε καμια ποπαρα;;; καλος ο υμηττος αλλα θελω αλλαγη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7510 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Γιαννη θα μιλησουμε συντομα... Τριημερο ερχεται... ολο και κατι μπορουμε να κανουμε για την Ποπη μας... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Εκεί τριγυρνούσατε και δεν εθεαθήκατε στους Αγίους Θεοδώρους? Οι φωτό καβάλα στ άλογα είναι όλα τα λεφτά!!!!!!! :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Αντε να κανονισουμε γιατι η κυριακη μου "κοστισε"... με βλεπω το σ/κ στα βουνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7510 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αντε να κανονισουμε γιατι η κυριακη μου "κοστισε"... με βλεπω το σ/κ στα βουνα Ωραια, μιλαμε :) Εκεί τριγυρνούσατε και δεν εθεαθήκατε στους Αγίους Θεοδώρους? Μην νομιζεις, τελευταια στιγμη αλλαξε το προγραμμα.. Κανονικα για εκει λεγαμε να παμε.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Σκουριασαμε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7510 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Μπράβο ρε παιδια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Ωραια ηταν σημερα... τα χτισαμε στη λασπη τα μοτορια Σαν την ποπαρα δεν εχει λεμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Μίλα ρε Γιάνναρε αγορι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Ετσι για το σπασιμο......Κυριακή 27/9 και ωρα 8,00 ραντεβου στην γεφυρα Βαρυμπόπης για εντουραδα.Τελος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Εισαι βλαμμενο....με αγαπη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Άντε, άντε, με το καλό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2015 Το λέω κι εδώ μπας και το δει και κανένας που ενδιαφέρεται αλλιώς με βλέπω αύριο να φοράω εξοπλισμό και να βγαίνω μόνος μου να κόβω βόλτες μπας και ηρεμήσω για να μην πω τίποτα άλλοhttp://www.mybike.gr/forums/topic/79479-κουλή-βαρυμπομπάδα/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Κανεις μεσα για ΣουΚου; Για κατι; Λιγο χωματακι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σαββατο η Κυριακη θα ανεβω λογικα λιγο χωμα να κανω λιγα χαλαρα χιλιομετρα, μιας και αλλαξα συμπλεκτη. Αν καποιο ψηνεται, να κανονισουμε να παμε παρεακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2020 Αραγε για εντουρο στο βουνο μπορουμε να παμε στο lockdown? Αναφερει οτι επιτρεπεται ο μηχανοκινητος αθλητισμος σε "ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2020 πριν 21 ώρες, το μέλος Panos1313 έγραψε: Αραγε για εντουρο στο βουνο μπορουμε να παμε στο lockdown? Αναφερει οτι επιτρεπεται ο μηχανοκινητος αθλητισμος σε "ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις" Αν έχεις το βουνο κοντά σου πάνε, από το πατρικό μου σε 100 μέτρα έμπαινα χωματόδρομο, δυστυχώς όμως δεν έχω μάχιμο μηχανάκι, κανε καμία βολτα και για μας τους χαρμανιδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2020 πριν 55 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν έχεις το βουνο κοντά σου πάνε, από το πατρικό μου σε 100 μέτρα έμπαινα χωματόδρομο, δυστυχώς όμως δεν έχω μάχιμο μηχανάκι, κανε καμία βολτα και για μας τους χαρμανιδες... Το βουνο ειναι κοντα αλλα λεγεται Υμηττος και εχει αυξημενο ρισκο (ειμαι Χολαργο), αν ηταν Παρνηθα δεν το σκεφτομουν καν:< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Panos1313 έγραψε: Το βουνο ειναι κοντα αλλα λεγεται Υμηττος και εχει αυξημενο ρισκο (ειμαι Χολαργο), αν ηταν Παρνηθα δεν το σκεφτομουν καν:< Αν είναι να έχεις πιθανα τραβήγματα καλύτερα άστο, έχω να βγω ενάμισι χρόνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2020 Σχετικό δελτίο Τύπου Εγώ βγήκα κανονικά και πέτυχα και ένα ακόμα στο βουνό. Βέβαια είχε πάρα πολλούς περιπατητές όποτε ήθελε σύνεση και προσοχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 19 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Σχετικό δελτίο Τύπου Λογικά καλύπτει αυτους που είναι αθλητές και ανήκουν σε κάποια λέσχη, οι υπόλοιποι που ασχολούνται ερασιτεχνικά? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2020 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Λογικά καλύπτει αυτους που είναι αθλητές και ανήκουν σε κάποια λέσχη, οι υπόλοιποι που ασχολούνται ερασιτεχνικά? Όλα είναι θολά. Κανείς δεν ξέρει και μάλιστα το δελτίο τύπου αναφέρεται κυρίως σε εγκαταστάσεις. Τώρα αν στις "εγκαταστάσεις" αναφέρεται αποκλειστικά σε πίστες, τότε αποκλείει το εντούρο συνολικά. Το να έχεις δελτίο αγωνιζομένου βοηθάει πιθανότατα σε κάποιο έλεγχο, αν και όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα ακυρώθηκαν. Επίσης όταν είσαι με φουλ εξάρτηση-οπλισμό, μοιάζεις περισσότερο με αθλητή από τον τυπά με το φραπέ, το τσιγάρο και τα αθλητικά. Από την άλλη δεν έχουν βάλει περιορισμό απόστασης στην αθλητική δραστηριότητα των ερασιτεχνών, που θα ήταν ένα επιπλέον πρόβλημα, αναγνωρίζουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ως αθλητική δραστηριότητα και τον συμπεριλαμβάνουν στο δελτίο τύπου, επαγωγικά θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι δεν παίζει πρόβλημα. Άντε να με δω να τα εξηγώ αυτό στον μπάτσο που θα με σταματήσει. 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 πριν 50 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Όλα είναι θολά... ...Άντε να με δω να τα εξηγώ αυτό στον μπάτσο που θα με σταματήσει. Διατύπωσες ακριβώς όλα όσα σκεφτόμουν και γω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7510 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2020 Βασικά σορυ αλλά με φουλ εξοπλισμό και κατσίκι, εγώ δεν σταματουσα για κανέναν λόγο. Αναφέρομαι καθαρά στο να έβγαινα βόλτα στο βουνό ε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες