Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Γιατί δεν κάνεις το δικό μου κόλπο;125 έχεις.Πανάλαφρο. Κατεβαίνεις στη κατηφόρα χωρίς φρένα,μόλις δεις ότι είσαι έτοιμη να μπεις σε τροχιά γύρω από τη σελήνη,τσαρουχώνεις το μπροστινό,τρως το μηχανάκι στην πλάτη,4-5 μέτρα πιο κάτω σταματάς,σηκώνεσαι,ξεσκονίζεσαι,καβαλάς και φεύγεις. Απλά πράγματα................ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 :shock: παραείσαι εξτρήμ αγαπητέ... προτιμώ να πειραματιστώ με οδηγίες Νικολάκη ^_^ και συμφωνούν με αυτή την γνώμη η μανούλα μου, το αγόρι μου και όοοοοοολα μου τα κόκαλα.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 βρε ποιους παραωντες μπορει να μην εχω υπολογισει ? αφου το ιδιο πραγμα κανΟμε ...αν δεν υπολογισω παραγωντες τουμπα θα φαω και εγω .. παντως προσφατα ειχαμε τον ιδιο διαλογο με εναν εκ των δυο κολλητων συνοδοιπορων ... μεγας φοβου κατηφορακιας και σε αγωγο πατησε πισινο , τον πηρε πλαι , πολυ πλαι και η τουμπα ηταν μεγαλοπρεπεστατη ... παντως παντα να ξερεις ισχυει οτι το μηχανακι φρεναρει με το φρενο του οποιου την φορα οδευει ... παρε παραδειγμα ...αν μεινεις σε ανηφορα και αρχισει και σε τραβαει πισω ...αν πατησεις μπροστινο , θα συνεχισει να σε τραβαει πισω , απλα θα εχει μπλοκαρει και το μπροστα ...ισως να σε τραβαει και πιο γρηγορα πισω ... αν ομως πατησεις πισινο σταματαει ... ετσι και το αντιθετο ...οταν πας μπροστα με το μπροστα σταματαει ...τελςο επειδη το κτμ εχει πολυ ΚΑΛΑ φρενα ...θα σου προτεινα να ριξεις λιγο την ποιοτητα στο δαγκωμα ...ισως με καποιο ''υποδυεστερο'' τακακι ...ενα cl ισως ... ειναι πιο ομαλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Γιατί δεν κάνεις το δικό μου κόλπο Είναι που θέλω να έχω δικό μου στυλ... ξέρεις, να κατεβαίνω κιουρία... Κάπως έτσι ένα πράμα ^_^ :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Γιατί δεν κάνεις το δικό μου κόλπο;125 έχεις.Πανάλαφρο. Κατεβαίνεις στη κατηφόρα χωρίς φρένα,μόλις δεις ότι είσαι έτοιμη να μπεις σε τροχιά γύρω από τη σελήνη,τσαρουχώνεις το μπροστινό,τρως το μηχανάκι στην πλάτη,4-5 μέτρα πιο κάτω σταματάς,σηκώνεσαι,ξεσκονίζεσαι,καβαλάς και φεύγεις. Απλά πράγματα................ Με απογοητεύεις Μπιλάκο! Θα περίμενα μέχρι τώρα να είχες φτάσει στο επίπεδο να κάνεις front flip και να προσγειώνεσαι με τους τροχούς. παντως προσφατα ειχαμε τον ιδιο διαλογο με εναν εκ των δυο κολλητων συνοδοιπορων ... μεγας φοβου κατηφορακιας και σε αγωγο πατησε πισινο , τον πηρε πλαι , πολυ πλαι και η τουμπα ηταν μεγαλοπρεπεστατη ... Να φανταστώ; Ήρθε πλαγίως, οι τροχοί βρήκαν πρόσφυση και σε ένα μεγαλοπρεπές high siding έκανε το μηχανάκι μοχλό και τον εκτόξευσε από πάνω... Είναι που θέλω να έχω δικό μου στυλ... ξέρεις, να κατεβαίνω κιουρία... Κάπως έτσι ένα πράμα ^_^ Καθιστή στην κατηφόρα.... ε θα φάω το καπέλο μου που έλεγε και ο Τζον Ρόμπαξ. Καθιστούς θυμάμαι μας έβαλε να κατέβουμε ένα σχεδόν κάθετο τοίχο στο μάθημα ο Χελιώτης, αλλά αυτό ήταν κάθετο, όχι κατηφόρα, σαν drop ένα πράμα. Ο πωπός στο φτερό κυρία μου και όλα θα γίνουν καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 @tzoutz και μετα ηρθε και το μηχανακι απο πανω του καιμολο αυτο Χ 2 ...και μετα ''ρε μαλκα χτυπησες????'' ''οχι ρε μια χαρα ειμαι '' μετα αποδειχτηκε οτι ειχε στουμπηθει τοσο που γυρισε ολη την επιστροφη με τις μανετες να κοιτανε το θεο ΧΑΧαχΑΧχαχΑΧχαχΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2013 Ααααχ επιστροφή στην Πόπη μετά από απουσία αιώνων. Είναι ακόμα ωραία εκεί πάνω ε :) Ήταν κανείς χθες? Πολύ ξεραϊλα ρε παιδιά, πρόσφυση πουθενά. Πήγαμε για βολτούλα και καταλήξαμε σε αυτοσχέδιο χορευτικό. Και να πω και εγώ την παπαριά μου, πως εάν έχει πάρει φόρα το μηχανάκι στον κατήφορο το παιχνίδι έχει 90% χαθεί. Το ζήτημα είναι να μην το αφήσεις να ανεβάσει ταχύτητα. Αυτό το post δεν έχει νόημα, απλά χαζοχαίρομαι που μπορώ να ξαναδιαβάζω τα χωμάτινα θέματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 σαββατο με την αυγουλα κανεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Μεγάλο Σάββατο ρε αθεόφοβε? Κράτα και λίγο δυνάμεις, γιατί ξημερώνει Κυριακή σκληρής εργασίας (στα μπούτια στα μπούτια, κατερινάκι, πετσούλα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Μεγάλο Σάββατο ρε αθεόφοβε? Κράτα και λίγο δυνάμεις, γιατί ξημερώνει Κυριακή σκληρής εργασίας (στα μπούτια στα μπούτια, κατερινάκι, πετσούλα!) ....αστα να πανε θα γινουμε πάλι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά από ανάπαυλα 2 μηνών το Σαββάτο KTMAKIAS - GIANNAKOS θα είμαστε στα χώματα της ΠΟΠΑΡΑΣ για να πατήσουμε κάποια νέα μονοπάτια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον KTMAKIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 εκτος απροοπτου θα τα πουμε πανω... τι ωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 8.30 στην γέφυρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 να σας βρασω, σαββατιατικο... καλα να περασετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 θα βραζουμε μονοι μας... ευχαριστουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 θα βραζουμε μονοι μας... ευχαριστουμε.. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 ωραια βολτα σημερα... κανα 20αρι χλμ μονοπατια πολυ σκονη με αισθητη ζεστη αλλα ειμασταν μονοι μας σε ολοκληρη την ποπαρα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Έλα σε λίγο το πρώτο βιντεάκι από ΠΟΠΑΡΑ........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραία βόλτα,αλλά η σκόνη αφόρητη..... Το παρεάκι ετοιμοπόλεμο αν και χρειάζομαι κάνα δύο προπονήσεις για να γυρίσω πάλι στην κατάσταση που ήμουν.... Το λατρεύω το δiχρονo μου. Αν και σκέφτομαι στο σύντομο μέλλον να του βάλω και μια μιζα. Την επόμενη φορά θα βάλω την εγγραφή στην κάμερα στα 1080 γιατί στα 720 πιξελιάζει πολύ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον KTMAKIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 sστο καλυτερο τελειωνει.... οντως θελει σε 1080 γραψιμο και ενα κλικ πιο πανω η καμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Το ένα κλικ είναι εκεί που έλεγα.Αλλά φαίνεται πολύ ψηλά όταν την κοιτάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 εεεεεε φαγωθηκες να την κατεβασεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 εεεεεε φαγωθηκες να την κατεβασεις..... :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Τρομερή βόλτα σήμερα με πολύ καλό ρυθμό,ποικιλία από μονοπάτια αλλά και κάνα δύο θεαματικότατες τούμπες. :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες