barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Κι εγω ετοιμαζομαι για καλοκαιρι, θα παρω σαμαρια ομως οχι βαλιτσες, λογω βασεων κυριως, πανακριβες ρε φιλε τις μονες που εχω βρει ειναι hepco&becker http://www.motofashi...d269b05f2cd3781 193€ γαμω τη θεια τους Συν τις βαλιτσες http://www.moto-acce...s_e360n_monokey 159€ Βαλε και μια ζελατινα http://www.ebay.com/...a#ht_3264wt_929 ~ 150€. Με 500€ παω διακοπες με την κοπελια...χμμμ που θα βρω τα λεφτα να πληρωσω τις διακοπες;;; Οεοοοοο; Ριξτε καμια ιδεα για ζελατινα για το mt ρε μαγκες. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.ebay.co.u...=item5d3304c5ea Στα μισά λεφτά σχεδόν... http://motorshop.skr...PPA.604865.html Στο 1/5 των χρημάτων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Εμένα κατανάλωση στο νησί μου βγαίνει αρκετά καλή και σε ταξίδια επίσης αλλά δεν έχω το σταμάτα ξεκίνα της Αθήνας. Χθες γύρισα από ταξίδι 3 ημερών - 1.000 χλμ Αθήνα-Λαμία-Δομοκό-Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Μετέωρα-Ιωάννινα-Άρτα-Μεσολόγγι-Αθήνα (από Αθηνών - Πατρών) και θα γράψω τις (καλές) μου εντυπώσεις! Στα γρήγορα, όποιος θέλει εκδρομές ταξίδια με 2ο άτομο, μην ξεχάσετε τα καγκελάκια που βγάζει η givi. 35-40 ευρά, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κατά τη γνώμη μου, που το έχω πάρει 3 καλοκαίρια διακοπές. Τα υπόλοιπα αργότερα, πάμε για μαμ τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megistoklis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Eyxaristw barmanx, h puig einai kali, ligo mikri alla oikonomikh. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) για οτιδήποτε ερώτηση εχετε σχετικα με τα mt-03 ψάξτε και εδώ. ειναι το φόρουμ μας (αν και δεν μπαίνουν πολλά άτομα για συχνές απαντήσεις) αλλα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες http://www.mt-owners-club.org Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2012 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Καλορίζικο φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 για οτιδήποτε ερώτηση εχετε σχετικα με τα mt-03 ψάξτε και εδώ. ειναι το φόρουμ μας (αν και δεν μπαίνουν πολλά άτομα για συχνές απαντήσεις) αλλα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες http://www.mt-owners-club.org Είμαι ήδη μέλος... Καλορίζικο φίλε μου. Να'σαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έτσι είπα να μοιραστώ την απελπισία μου μαζί σας και το ξεθάβω... Χθες έβγαινα προς τα έξω κατά τις 8, με σταματάει μια παρέα από τα παλιά στη γειτονιά και κάτσε να σε δούμε και τι ωραίο εργαλείο και πόσο πάει και τα συναφή κι αφού τελειώνουν τα ευχάριστα μου λένε σαν να θέλει λίγο αέρα το πίσω το λάστιχο... Κι εκεί που καμαρώνεις και χαίρεσαι που καμαρώνουν το μωρό σου, ένα συμπαθητικό ατσαλόκαρφο είχε σφηνωθεί στo σχεδόν καινούριo λάστιχo μου (μηνών)... Ωραία λέω... (2η φορά παθαίνω λάστιχο στο μηχανάκι...). Ευτυχώς προλαβαίνω ανοιχτό λαστιχά στην γειτονιά, μου το φτιάχνει , το παίρνω μετά από καμιά ώρα, 15 ευρώ μου λέει. Οκ, τα δίνω, ωραίο τυπάκι και μου λέει, Τα σινεμπλοκ είναι για αλλαγή να ξέρεις... Μου δείχνει πως ήταν και λέω οκ, πόσο να κάνουν θα τα αλλάξω, θα τα παραγγείλω και θα σου το φέρω... Κι έχουμε και λέμε: 15 το λάστιχο, τα σινεμπλοκ που νόμιζα είναι φθηνά 42 ευρώ ,δλδ σχεδόν 60 ευρώ έτσι για πλάκα από το πουθενά και σε κανένα μήνα έχω το μεγάλο σέρβις και ασφάλεια μαζί και σκατά... Ειδικά όταν παραμένεις απλήρωτος 3 μηνάκια, αυτά είναι πολύ μαμησιάτικα... Κόβεις κόβεις κόβεις από παντού και σου σκάνε κάτι τέτοια .... τι να πω... απελπισία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Περαστικά στη μοτό! Αυτά συμβαίνουν και πρέπει να τα υπλογίζεις σαν έκτακτα στον προϋπολογισμό :P Εγώ παρόμοια φάση έπαθα αλλά με το ΤΟΥΤΟΥ, πήγαινα να παρκάρω και ο πίσω δεξιός τροχός ήταν πάνω από φρεάτιο στο οποίο είχε σταγκώσει ένα σίδερο και να μην τα πολυλογώ, στην όπισθεν όπως είχα και φόρα ακούω το μπαμ και το λάστιχο έγινε πίτα. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δε θυμάμαι πόσο πήγε το καινούριο αλλά θυμάμαι ότι είχα σιχτιρίσει πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MIXOS99 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον barmanx για τις πληροφορίες που μου έχει δώσει προ λίγων ημερών για την μτ03 και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ελαστικά έχετε βάλει και τι θα προτείνατε ή τι θα βάζατε τώρα? (Πριν προχωρήσω στην αγορά της μηχανής υπολογίζω όλα τα πιθανα έξοδα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luben Stoixeio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 10 χρόνια μετά από τότε που ξεκίνησε το θέμα... αλλλλλλά πήρα πριν 20 μέρες ενα μτ-03 660 '08. Ντάξει τρομερό μηχανάκι. Σχεδόν (λέμε τώρα) χαίρομαι να πηγαίνω στη δουλειά μου πλέον. Για την αυτονομία -κλασσική μέθοδος, γέμισματα απ' το ίδιο βενζινάδικο κλπ- έχει βγεί μία κατνάλωση περίπου 4.3-4.5λτ/100χλμ-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ 40/60 πόλη- επαρχιακοί δρόμοι. Με συνεχή πορεία δε, με 100χλμ/ώρα στις 4000 στροφές περίπου (Θεσσαλονίκη Ξάνθη και πίσω) πήγε στα 3.8λτ. Έχω ενθουσιαστεί. Το μηχανάκι και γαμεί και δέρνει και είναι και πολύ οικονομικό. Αυτά, αν το δει κανείς ποτέ και κοιτάει να πάρει το συγκεκριμένο μηχανάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Την μόνη αλλαγή που θα πρότεινα προσωπικά είναι ένα πιο μακρύ γραναζωμα καθώς είναι αρκετά "κοντό" η τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου είχε δώσει όταν το είχα οδηγήσει σαν υποψήφιο προς αγορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luben Stoixeio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Την μόνη αλλαγή που θα πρότεινα προσωπικά είναι ένα πιο μακρύ γραναζωμα καθώς είναι αρκετά "κοντό" η τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου είχε δώσει όταν το είχα οδηγήσει σαν υποψήφιο προς αγορά. Ευχαριστώ! Με ικανοποιεί σ΄αυτή τη φάση... Δεν το ξέρω καλά ακόμα το μηχανάκι βέβαια. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω θα ενημερώσω γιατί χρειάζομαι δεύτερες απόψεις. Καλή συνέχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blaclangel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος Luben Stoixeio έγραψε: Ευχαριστώ! Με ικανοποιεί σ΄αυτή τη φάση... Δεν το ξέρω καλά ακόμα το μηχανάκι βέβαια. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω θα ενημερώσω γιατί χρειάζομαι δεύτερες απόψεις. Καλή συνέχεια Καλησπέρα μπορείς να πεις μερικά πράγματα γιατί το σκέφτομαι, βασικά εγώ ξέρω το mt 03 320 κυβικά, δεν ήξερα ότι έχει και 660..αλλα λίγο που είδα νομίζω το 320κυβικα να είναι καλυτερο τουλάχιστον σε τελική.. Κάνει για κανένα ταξιδάκι η μπα? Δεν μιλάω για 500χιλιομετρα.. Έχεις βάλει δεύτερο άτομο στην βόλτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Luben Stoixeio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 17 ώρες, το μέλος Blaclangel έγραψε: Καλησπέρα μπορείς να πεις μερικά πράγματα γιατί το σκέφτομαι, βασικά εγώ ξέρω το mt 03 320 κυβικά, δεν ήξερα ότι έχει και 660..αλλα λίγο που είδα νομίζω το 320κυβικα να είναι καλυτερο τουλάχιστον σε τελική.. Κάνει για κανένα ταξιδάκι η μπα? Δεν μιλάω για 500χιλιομετρα.. Έχεις βάλει δεύτερο άτομο στην βόλτα? Καλησπέρα. Το 660 έβαγαινε από το '06 μέχρι το '10και φοράει το μοτέρ απ'το ΧΤ 660. Για το καινουργιο το μτ-03 δεν έχω άποψη, εικάζω όμως ότι θα μου έπεφτε μικρο (300κ.ε) . Τώρα το δικό μου με πήγε πολύ άνετα πάνε ελά 400χλμ αυθημερόν, με χαμηλή κατναλωση, ντάξει γυμνό είναι οπότε παίζεις λίγο ξύλο με τον αέρα και μετά από ένα σημείο οι κραδασμοί μπορεί να κουράσουν(μονοκύλινδρο γάρ). Γενικά η χρήση που το κάνω είναι 40-50χλμ την ημέρα δουλειά και πίσω, που το κάνει παιχνιδάκι, έχει μεγάλο φαν φάκτορ, στρίβει για πλάκα, μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά άνετο και ξεκούραστο. Τώρα, συνεπιβάτη έχω πάρει 7-8 φορές αλλά για μικρές σχετικά αποστάσεις οπότε δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2021 από τον Luben Stoixeio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blaclangel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Luben Stoixeio έγραψε: Καλησπέρα. Το 660 έβαγαινε από το '06 μέχρι το '10και φοράει το μοτέρ απ'το ΧΤ 660. Για το καινουργιο το μτ-03 δεν έχω άποψη, εικάζω όμως ότι θα μου έπεφτε μικρο (300κ.ε) . Τώρα το δικό μου με πήγε πολύ άνετα πάνε ελά 400χλμ αυθημερόν, με χαμηλή κατναλωση, ντάξει γυμνό είναι οπότε παίζεις λίγο ξύλο με τον αέρα και μετά από ένα σημείο οι κραδασμοί μπορεί να κουράσουν(μονοκύλινδρο γάρ). Γενικά η χρήση που το κάνω είναι 40-50χλμ την ημέρα δουλειά και πίσω, που το κάνει παιχνιδάκι, έχει μεγάλο φαν φάκτορ, στρίβει για πλάκα, μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά άνετο και ξεκούραστο. Τώρα, συνεπιβάτη έχω πάρει 7-8 φορές αλλά για μικρές σχετικά αποστάσεις οπότε δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Απλά από τι βλέπω στο ίντερνετ έχει μεγαλύτερη ταχύτητα το mt 03 300 κυβικά, και είπα να σε ρωτήσω αν ξέρεις αν ισχύει αυτό.. Και κάτι ακόμα από ροπή πως πάει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2021 πριν 22 λεπτά, το μέλος Blaclangel έγραψε: Απλά από τι βλέπω στο ίντερνετ έχει μεγαλύτερη ταχύτητα το mt 03 300 κυβικά, και είπα να σε ρωτήσω αν ξέρεις αν ισχύει αυτό.. Και κάτι ακόμα από ροπή πως πάει? 5,8 κιλά ροπής, σχεδόν διπλάσια από το 320, μην τα συγκρίνεις γιατί είναι 2 διαφορετικές μηχανές, το ένα είναι ένα naked 320cc δικύλινδρο, και το άλλο είναι enduromotardonaked μονοκυλινδρο 660cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες