Jump to content
bestoftherest7

Προταση για καλη ταινια;

Recommended Posts

capture11.jpg

Το 1883 ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκλάντστοουν στέλνει το στρατηγό Τσαρλς
Γκόρντον στο Χαρτούν του Σουδάν, όπου χιλιάδες πολίτες απειλούνται από έναν
φανατικό µουσουλµάνο, τον Μαχντί, και τη στρατιά των οπαδών του. Ο Γκόρντον
κερδίζει το σεβασµό του Μαχντί, αλλά δεν µπορεί να εµποδίσει τους άντρες από
το να πολιορκήσουν την πόλη. Τώρα, καθώς η έκβαση της ιστορίας µοιάζει να
είναι αβέβαιη, ο Γκόρντον είναι έτοιµος να αντιµετωπίσει τη µεγαλύτερη µάχη της
ζωής του αµυνόµενος την αρχαία πόλη του Χαρτούµ.
Οι βραβευµένοι µε Όσκαρ Τσάρλτον Ίστον και Λόρενς Ολίβιε σ’ ένα
συναρπαστικό δράµα µεταξύ δύο αντρών και δύο αυτοκρατοριών.

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

capture11.jpg

Συναρπαστική περιπέτεια με μικρές δόσεις western, πολύ κλασσική ταινία, ένα αριστούργημα της 7ης τέχνης. Σκηνοθεσία John Houston (σκηνοθέτησε και το΄The Maltese Falcon΄) στα καλύτερα του και πρωταγωνιστής ο Humphrey Bogart στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του. Μετά από αυτή την ταινία θεωρώ δεδομένο ότι ο θεατής θα κολλήσει με τον Bogart. Πολύ δυνατό σενάριο, εξαιρετική σκηνοθεσία και καταπληκτικές ερμηνείες. Είναι η πιο αντιπροσωπευτική ταινία που ασχολείται τόσο διεξοδικά με την έννοια της απληστίας και που αυτή οδηγεί, μας παραθέτει επίσης πως η μεγαλομανία του ανθρώπου για δύναμη και πλούτο μας οδηγούν σχεδόν μαθηματικά στην παράνοια. 

Η υπόθεση μας εξελίσσεται στην πόλη Ταμπίκο του Μεξικού (από τις πρώτες ταινίες του Hollywood που έγιναν γυρίσματα εκτός Η.Π.Α) όπου ο ήρωας μας είναι ο Dobbs(Bogart) ένας Αμερικανός  που ζητιανεύει για να ζήσει καθώς δεν μπορεί να βρει δουλειά ώστε να τα βγάλει πέρα, γνωρίζει λοιπόν έναν ακόμα Αμερικάνο τον Curtin στην ίδια κατάσταση μʼ αυτόν και προσπαθούν να επιβιώσουν. Μετά από συνεχείς απογοητεύσεις θα συναντήσουν ένα γέρο πολυλογά που μιλάει για τις περιπέτειες του ως χρυσοθήρας , δεν θα το σκεφτούν πολύ και η περιπέτεια μας θʼ αρχίσει, οι 3 άντρες θα ξεκινήσουν για κυνήγι θησαυρού στα βουνά της Sierra Madre. 

Πολλές ηθικές συγκρούσεις μεταξύ ενός σοφού γέρου και ενός παρανοϊκού μεσήλικα που πλαισιώνονται από έναν νέο άνδρα που απλώς διαλέγει το μέρος του ενός ή του άλλου. Θα καταφέρουν οι ήρωες μας να πλουτίσουν και ποιο θα είναι το τίμημα; Η ταινία απέσπασε 3 Oscar (σκηνοθεσίας, καλύτερης ταινίας και Βʼ Ανδρικού ρόλου)και πληθώρα άλλων βραβείων και θεωρώ μεγάλο σκάνδαλο το ότι δεν κατάφερε να πάρει και το Αʼ Ανδρικού. Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, πολύ υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Καλή προβολή σε όλους...!

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

El Cuerpo (The Body) 2012

http://www.imdb.com/title/tt1937149/

Ισπανικός Κινηματογράφος!!! Μόνο αυτό έχω να πω!

Υ.Γ. Μαμιέται το Hollywood!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, εγώ είναι πρόσφατα το Μην ανασαίνεις (Don't breathe) Καλούτσικο αλλά όποιος θέλει να το δει μην δει το τρέιλερ, βλέπεις όλη την υπόθεση!

Σήμερα θα δω το Και Οι 7 Ήταν Υπέροχοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

El Cuerpo (The Body) 2012

http://www.imdb.com/title/tt1937149/

Ισπανικός Κινηματογράφος!!! Μόνο αυτό έχω να πω!

Υ.Γ. Μαμιέται το Hollywood!

το χω δει, πολυ καλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε τωρα να περιμενεις να βγει........................ :smoke:

Γενικα ερχεται ενας χαμος το '17 δεν ξερω τι θα πρωτοδουμε. Αυτο περιμενω πως και πως.

BTW ας πω και 2 λογια για το Suicide Squad, που εχει γινει τοσος χαμος και πολλοι το περιμεναν πως και πως, μαζι κι εγω. 

Μια διαφορετικη superhero movie, μπολικη δραση, ωραιες ερμηνειες, πολυ σωστα εφφε. Σιγουρα μια ταινια που εξιζει να δουν οσοι γουσταρουν το αντικειμενο. 

Αλλα, οπως εχει ακουστει πολλα πλανα εχουν αφαιρεθει απο την ταινια και αυτο φαινεται σε μερικα σημεια. Επισης, οποιος εχει διαβασει τα comics θα ξενερωσει. Γιατι? Γιατι δεν μπορουσαν απλα να ακολουθησουν το σεναριο απ'τα comics που ειναι φοβερο? Προσπαθησαν να βαλουν οση περισσοτερη δραση και οσους περισσοτερους χαρακτηρες μπορουσαν σε μια ταινια, ξεφυγαν απ'το κανονικο σεναριο και timeline του Dc universe... Ο Joker τι δουλεια εχει στο στορυ του suicide squad και με αυτην την εμφανιση κιολας. Και ρε παιδια, ο deadshot αραπης? Δεν λεω, ωραιος ο Will Smith και επαιξε το ρολο του πολυ σωστα, αλλα νταξ, ουτε τα στοιχειωδη πραγματα σωστα?

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδα χθες το τρέιλερ του Logan και με έχει πιάσει τρελό hype. Πιστεύω ότι με αυτήν την απαγκίστρωση από το κλισέ του "superhero, marvel, x-men" κλπ θα βγει κάτι σε φάση dark night και θα γαμ@ει. Αυτό που με ανησυχεί είναι το Assassin's Creed. Τα αγαπάω τρελά τα παιχνίδια και δεν θέλω να το γαμ@σουνε τώρα. Άντε να δούμε...

Υ.Σ. Όλοι είδαμε underworld για το "plot" χαχαχ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδα χθες το τρέιλερ του Logan και με έχει πιάσει τρελό hype. Πιστεύω ότι με αυτήν την απαγκίστρωση από το κλισέ του "superhero, marvel, x-men" κλπ θα βγει κάτι σε φάση dark night και θα γαμ@ει. Αυτό που με ανησυχεί είναι το Assassin's Creed. Τα αγαπάω τρελά τα παιχνίδια και δεν θέλω να το γαμ@σουνε τώρα. Άντε να δούμε...

Υ.Σ. Όλοι είδαμε underworld για το "plot" χαχαχ!

Κι εγω ειμαι περιεργος για το Assassins Creed, εχουν ηδη ενα ωραιο στορυ απ'τα games αλλα πολυ ευκολα μπορει να παει κατα διαολου. 

Οσο για το plot του underworld...

Underworld-Blood-Wars-Kate-Beckinsale-as

'nought said...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμένω κι εγώ Assassin's Creed......

Για να δούμε.....

assassins_creed_syndicate_walkthrough_an

(είμαι στη μέση του παιχνιδιού με Jacob & Evie..... :beee:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμένω κι εγώ Assassin's Creed......

Για να δούμε.....

(είμαι στη μέση του παιχνιδιού με Jacob & Evie..... :beee:)

Άσε, εγώ τα 1/2/brotherhood/revelations/3/black flag τα έχω κάψει μέχρι αηδίας. Αγοράζω και το unity, αλλά δεν ήξερα που πάνε τα δύο από PC και νόμιζα ότι θα μπορούσα να το παίξω με radeon 6570 :laugh:. Τώρα περιμένω να βρεθεί κάνα φράγκο να αναβαθμίσω το PC για να μπορέσω να το παίξω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μέσω Playstation.

Οπότε όλα υπό έλεγχο.

Έχω παίξει όλη τη σειρά. Τα πάντα όλα.

Εξακολουθώ να θαυμάζω το vol2 και brotherhood. Κυριως λόγω Ιταλίας κ soundtrack.

To Unity αρκετά καλό.

Το Syndicate με χάλασε στην αρχή αλλά εξελίσσεται καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lock, stock and two smoken barrels 

The snatch. 

Ταινιες με Jason statham &Vinnie jones. Στην δεύτερη παιζει κ ο μπρατ ο πιτ. 

Γυρισμένες στο Ινγκλαντ δεκαετίας 80-90.

Die Welle ή The wave 

Να φανταστώ: lone survivorsurvivor, southpaw ,American sniper, 13 hours secrets soldiers of Bengali έχουν αναφερθεί πολλες φορές?? 

Τροποποιήθηκε από τον papasouzas98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Lock, stock and two smoken barrels 

The snatch. 

Ταινιες με Jason statham &Vinnie jones. Στην δεύτερη παιζει κ ο μπρατ ο πιτ. του Guy Ritchie 

Φιξντ! :laugh:

Δες επίσης τα Revolver και RocknRolla, από τα 4 νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Lock, Stock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιξντ! :laugh:

Δες επίσης τα Revolver και RocknRolla, από τα 4 νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Lock, Stock

χαχαχαχ τα χω δει και αυτά. 

Θα συμφωνήσω μαζι σου οτι το lock, stock and..  Ειναι καλύτερο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις ειδα το Dr.Strange...

Φοβερο! Να το δειτε, οπωσδηποτε. Φοβερα εφφε, ωραιο στορυ, τελειες ερμηνειες! 

Υ.γ. Μην κανετε το λαθος και δειτε αυτην την ταινια τραβηγμενη απο καμερα η απλα σε κακη αναλυση!

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις ειδα το Dr.Strange...

Φοβερο! Να το δειτε, οπωσδηποτε. Φοβερα εφφε, ωραιο στορυ, τελειες ερμηνειες! 

Υ.γ. Μην κανετε το λαθος και δειτε αυτην την ταινια τραβηγμενη απο καμερα η απλα σε κακη αναλυση!

Επίσης η ταινία έχει πλάκα! Είναι διασκεδαστική! Όποιος περιμένει να δει κάτι σαν Batman θα ξενερώσει. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και τι συστήνω και για σινεμά ΑΛΛΑ προσοχή: ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης η ταινία έχει πλάκα! Είναι διασκεδαστική! Όποιος περιμένει να δει κάτι σαν Batman θα ξενερώσει. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και τι συστήνω και για σινεμά ΑΛΛΑ προσοχή: ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! :D

Ισχυει, αυτο ξεχασα να το αναφερω, εχει και καλο χιουμορ μεσα, αλλα χωρις υπερβολες κι ετσι καταφερνει να κρατησει τη σοβαροτητα της. :winking: Μην περιμενετε να δειτε deadpool :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα χτες στην avant premiere του Αντιρρησία Συνείδησης (Hacksaw Ridge). Ωραία ταινία και από πραγματική ιστορία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

La Cara Oculta (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1772250/

Ισπανικός κινηματογράφος στα καλύτερα του! Δείτε το οπωσδήποτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόψε είδα μια ταινία του 2015.

Ευτυχώς δεν έκανα το λάθος να τη δω στην τηλεόραση, οπότε με τη χρήση του hc, η ταινία απλά απογειώθηκε.

Άριστοι πρωταγωνιστές (ο Clive Owen είναι πάλι άριστος και imho πρέπει να γίνει ο νέος James Bond), υπέροχο σενάριο, τρομερή φωτογραφία και κουστούμια. Το επίσης θεσπέσιο soundtrack έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τις 2 ώρες θέασης.

Μια ταινία επική, να μιλά για ήθος και αρχές, για σεβασμό και ηρωισμό.

Το 6.2 του imdb απέχει δραματικά πολύ από την πραγματική αίσθηση που αφήνει η ταινία!!

Last Knights (2015)

Προσωπικά του βαζω 8/10 άνετα!!

Wiki link

220px-Last_Knights_poster.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100
Διαγραφή trailer ταινίας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις διέγραψα το trailer της ταινίας.

Μη το αναζητήσετε, μη διαβάσετε για την πλοκή.

Θα σας χαλάσουν τις καλύτερες στιγμές της ταινίας! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες το βράδυ επιτέλους βρήκα το χρόνο να καθίσω να δω μια ταινία που έπρεπε να είχα δει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Inception (2010) 

Σκηνοθέτης : Christopher Nolan

Πρωταγωνιστές : Leonardo Di Caprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page

MV5BMjAxMzY3NjcxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI5

Τι να πρωτοπείς για αυτό το αριστούργημα....

Εκπληκτικό, ενδιαφέρον, πρωτόγνωρο και πανέξυπνο σενάριο;

Εξαιρετικό casting, δυνατοί ηθοποιοί οι οποίοι απέδωσαν τους χαρακτήρες τους πολύ καλά;

Σασπένς και αγωνία όπου και όσο χρειάζεται;

Ποιοτικό CGI και special effects;

Και αυτό που πραγματικά αγάπησα, το soundtrack. Πόσο θεός μπορεί να είναι ο Hans Zimmer;

Μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ταινία, την οποία θα πρέπει να έχει δει ο κάθε λάτρης του σινεμά και όποιος έχει κάνει το λάθος να μην την έχει δει μέχρι στιγμής να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και να καθίσει ένα βράδυ να την απολαύσει.

:respekt: Στον Nolan :worshippy::worshippy:

Δεν λέει να ξεκολλήσει από το μυαλό μου!!!

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα