seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 http://www.imdb.com/title/tt5215952/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δυο λογάκια? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2016 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το 1883 ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκλάντστοουν στέλνει το στρατηγό ΤσαρλςΓκόρντον στο Χαρτούν του Σουδάν, όπου χιλιάδες πολίτες απειλούνται από ένανφανατικό µουσουλµάνο, τον Μαχντί, και τη στρατιά των οπαδών του. Ο Γκόρντονκερδίζει το σεβασµό του Μαχντί, αλλά δεν µπορεί να εµποδίσει τους άντρες απότο να πολιορκήσουν την πόλη. Τώρα, καθώς η έκβαση της ιστορίας µοιάζει ναείναι αβέβαιη, ο Γκόρντον είναι έτοιµος να αντιµετωπίσει τη µεγαλύτερη µάχη τηςζωής του αµυνόµενος την αρχαία πόλη του Χαρτούµ.Οι βραβευµένοι µε Όσκαρ Τσάρλτον Ίστον και Λόρενς Ολίβιε σ’ ένασυναρπαστικό δράµα µεταξύ δύο αντρών και δύο αυτοκρατοριών. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2016 από τον Peiraiwths 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Συναρπαστική περιπέτεια με μικρές δόσεις western, πολύ κλασσική ταινία, ένα αριστούργημα της 7ης τέχνης. Σκηνοθεσία John Houston (σκηνοθέτησε και το΄The Maltese Falcon΄) στα καλύτερα του και πρωταγωνιστής ο Humphrey Bogart στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του. Μετά από αυτή την ταινία θεωρώ δεδομένο ότι ο θεατής θα κολλήσει με τον Bogart. Πολύ δυνατό σενάριο, εξαιρετική σκηνοθεσία και καταπληκτικές ερμηνείες. Είναι η πιο αντιπροσωπευτική ταινία που ασχολείται τόσο διεξοδικά με την έννοια της απληστίας και που αυτή οδηγεί, μας παραθέτει επίσης πως η μεγαλομανία του ανθρώπου για δύναμη και πλούτο μας οδηγούν σχεδόν μαθηματικά στην παράνοια. Η υπόθεση μας εξελίσσεται στην πόλη Ταμπίκο του Μεξικού (από τις πρώτες ταινίες του Hollywood που έγιναν γυρίσματα εκτός Η.Π.Α) όπου ο ήρωας μας είναι ο Dobbs(Bogart) ένας Αμερικανός που ζητιανεύει για να ζήσει καθώς δεν μπορεί να βρει δουλειά ώστε να τα βγάλει πέρα, γνωρίζει λοιπόν έναν ακόμα Αμερικάνο τον Curtin στην ίδια κατάσταση μʼ αυτόν και προσπαθούν να επιβιώσουν. Μετά από συνεχείς απογοητεύσεις θα συναντήσουν ένα γέρο πολυλογά που μιλάει για τις περιπέτειες του ως χρυσοθήρας , δεν θα το σκεφτούν πολύ και η περιπέτεια μας θʼ αρχίσει, οι 3 άντρες θα ξεκινήσουν για κυνήγι θησαυρού στα βουνά της Sierra Madre. Πολλές ηθικές συγκρούσεις μεταξύ ενός σοφού γέρου και ενός παρανοϊκού μεσήλικα που πλαισιώνονται από έναν νέο άνδρα που απλώς διαλέγει το μέρος του ενός ή του άλλου. Θα καταφέρουν οι ήρωες μας να πλουτίσουν και ποιο θα είναι το τίμημα; Η ταινία απέσπασε 3 Oscar (σκηνοθεσίας, καλύτερης ταινίας και Βʼ Ανδρικού ρόλου)και πληθώρα άλλων βραβείων και θεωρώ μεγάλο σκάνδαλο το ότι δεν κατάφερε να πάρει και το Αʼ Ανδρικού. Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, πολύ υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Καλή προβολή σε όλους...! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2016 από τον Peiraiwths 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.329 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) El Cuerpo (The Body) 2012http://www.imdb.com/title/tt1937149/Ισπανικός Κινηματογράφος!!! Μόνο αυτό έχω να πω!Υ.Γ. Μαμιέται το Hollywood! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2016 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Λοιπόν, εγώ είναι πρόσφατα το Μην ανασαίνεις (Don't breathe) Καλούτσικο αλλά όποιος θέλει να το δει μην δει το τρέιλερ, βλέπεις όλη την υπόθεση!Σήμερα θα δω το Και Οι 7 Ήταν Υπέροχοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 El Cuerpo (The Body) 2012http://www.imdb.com/title/tt1937149/Ισπανικός Κινηματογράφος!!! Μόνο αυτό έχω να πω!Υ.Γ. Μαμιέται το Hollywood!το χω δει, πολυ καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 αντε τωρα να περιμενεις να βγει........................ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) αντε τωρα να περιμενεις να βγει........................ Γενικα ερχεται ενας χαμος το '17 δεν ξερω τι θα πρωτοδουμε. Αυτο περιμενω πως και πως. BTW ας πω και 2 λογια για το Suicide Squad, που εχει γινει τοσος χαμος και πολλοι το περιμεναν πως και πως, μαζι κι εγω. Μια διαφορετικη superhero movie, μπολικη δραση, ωραιες ερμηνειες, πολυ σωστα εφφε. Σιγουρα μια ταινια που εξιζει να δουν οσοι γουσταρουν το αντικειμενο. Αλλα, οπως εχει ακουστει πολλα πλανα εχουν αφαιρεθει απο την ταινια και αυτο φαινεται σε μερικα σημεια. Επισης, οποιος εχει διαβασει τα comics θα ξενερωσει. Γιατι? Γιατι δεν μπορουσαν απλα να ακολουθησουν το σεναριο απ'τα comics που ειναι φοβερο? Προσπαθησαν να βαλουν οση περισσοτερη δραση και οσους περισσοτερους χαρακτηρες μπορουσαν σε μια ταινια, ξεφυγαν απ'το κανονικο σεναριο και timeline του Dc universe... Ο Joker τι δουλεια εχει στο στορυ του suicide squad και με αυτην την εμφανιση κιολας. Και ρε παιδια, ο deadshot αραπης? Δεν λεω, ωραιος ο Will Smith και επαιξε το ρολο του πολυ σωστα, αλλα νταξ, ουτε τα στοιχειωδη πραγματα σωστα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Είδα χθες το τρέιλερ του Logan και με έχει πιάσει τρελό hype. Πιστεύω ότι με αυτήν την απαγκίστρωση από το κλισέ του "superhero, marvel, x-men" κλπ θα βγει κάτι σε φάση dark night και θα γαμ@ει. Αυτό που με ανησυχεί είναι το Assassin's Creed. Τα αγαπάω τρελά τα παιχνίδια και δεν θέλω να το γαμ@σουνε τώρα. Άντε να δούμε...Υ.Σ. Όλοι είδαμε underworld για το "plot" χαχαχ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Είδα χθες το τρέιλερ του Logan και με έχει πιάσει τρελό hype. Πιστεύω ότι με αυτήν την απαγκίστρωση από το κλισέ του "superhero, marvel, x-men" κλπ θα βγει κάτι σε φάση dark night και θα γαμ@ει. Αυτό που με ανησυχεί είναι το Assassin's Creed. Τα αγαπάω τρελά τα παιχνίδια και δεν θέλω να το γαμ@σουνε τώρα. Άντε να δούμε...Υ.Σ. Όλοι είδαμε underworld για το "plot" χαχαχ!Κι εγω ειμαι περιεργος για το Assassins Creed, εχουν ηδη ενα ωραιο στορυ απ'τα games αλλα πολυ ευκολα μπορει να παει κατα διαολου. Οσο για το plot του underworld...'nought said... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Περιμένω κι εγώ Assassin's Creed......Για να δούμε..... (είμαι στη μέση του παιχνιδιού με Jacob & Evie..... ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Περιμένω κι εγώ Assassin's Creed......Για να δούμε..... (είμαι στη μέση του παιχνιδιού με Jacob & Evie..... )Άσε, εγώ τα 1/2/brotherhood/revelations/3/black flag τα έχω κάψει μέχρι αηδίας. Αγοράζω και το unity, αλλά δεν ήξερα που πάνε τα δύο από PC και νόμιζα ότι θα μπορούσα να το παίξω με radeon 6570 . Τώρα περιμένω να βρεθεί κάνα φράγκο να αναβαθμίσω το PC για να μπορέσω να το παίξω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Εγώ μέσω Playstation.Οπότε όλα υπό έλεγχο.Έχω παίξει όλη τη σειρά. Τα πάντα όλα.Εξακολουθώ να θαυμάζω το vol2 και brotherhood. Κυριως λόγω Ιταλίας κ soundtrack. To Unity αρκετά καλό.Το Syndicate με χάλασε στην αρχή αλλά εξελίσσεται καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) Lock, stock and two smoken barrels The snatch. Ταινιες με Jason statham &Vinnie jones. Στην δεύτερη παιζει κ ο μπρατ ο πιτ. Γυρισμένες στο Ινγκλαντ δεκαετίας 80-90.Die Welle ή The wave Να φανταστώ: lone survivorsurvivor, southpaw ,American sniper, 13 hours secrets soldiers of Bengali έχουν αναφερθεί πολλες φορές?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2016 από τον papasouzas98 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2016 Lock, stock and two smoken barrels The snatch. Ταινιες με Jason statham &Vinnie jones. Στην δεύτερη παιζει κ ο μπρατ ο πιτ. του Guy Ritchie Φιξντ! Δες επίσης τα Revolver και RocknRolla, από τα 4 νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Lock, Stock 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2016 Φιξντ! Δες επίσης τα Revolver και RocknRolla, από τα 4 νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Lock, Stockχαχαχαχ τα χω δει και αυτά. Θα συμφωνήσω μαζι σου οτι το lock, stock and.. Ειναι καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μολις ειδα το Dr.Strange... Φοβερο! Να το δειτε, οπωσδηποτε. Φοβερα εφφε, ωραιο στορυ, τελειες ερμηνειες! Υ.γ. Μην κανετε το λαθος και δειτε αυτην την ταινια τραβηγμενη απο καμερα η απλα σε κακη αναλυση! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Μολις ειδα το Dr.Strange... Φοβερο! Να το δειτε, οπωσδηποτε. Φοβερα εφφε, ωραιο στορυ, τελειες ερμηνειες! Υ.γ. Μην κανετε το λαθος και δειτε αυτην την ταινια τραβηγμενη απο καμερα η απλα σε κακη αναλυση!Επίσης η ταινία έχει πλάκα! Είναι διασκεδαστική! Όποιος περιμένει να δει κάτι σαν Batman θα ξενερώσει. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και τι συστήνω και για σινεμά ΑΛΛΑ προσοχή: ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2016 Επίσης η ταινία έχει πλάκα! Είναι διασκεδαστική! Όποιος περιμένει να δει κάτι σαν Batman θα ξενερώσει. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και τι συστήνω και για σινεμά ΑΛΛΑ προσοχή: ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ! :DΙσχυει, αυτο ξεχασα να το αναφερω, εχει και καλο χιουμορ μεσα, αλλα χωρις υπερβολες κι ετσι καταφερνει να κρατησει τη σοβαροτητα της. Μην περιμενετε να δειτε deadpool 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Πήγα χτες στην avant premiere του Αντιρρησία Συνείδησης (Hacksaw Ridge). Ωραία ταινία και από πραγματική ιστορία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.329 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 La Cara Oculta (2011)http://www.imdb.com/title/tt1772250/Ισπανικός κινηματογράφος στα καλύτερα του! Δείτε το οπωσδήποτε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Απόψε είδα μια ταινία του 2015.Ευτυχώς δεν έκανα το λάθος να τη δω στην τηλεόραση, οπότε με τη χρήση του hc, η ταινία απλά απογειώθηκε.Άριστοι πρωταγωνιστές (ο Clive Owen είναι πάλι άριστος και imho πρέπει να γίνει ο νέος James Bond), υπέροχο σενάριο, τρομερή φωτογραφία και κουστούμια. Το επίσης θεσπέσιο soundtrack έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τις 2 ώρες θέασης.Μια ταινία επική, να μιλά για ήθος και αρχές, για σεβασμό και ηρωισμό.Το 6.2 του imdb απέχει δραματικά πολύ από την πραγματική αίσθηση που αφήνει η ταινία!!Last Knights (2015) Προσωπικά του βαζω 8/10 άνετα!! Wiki link Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 από τον ksino1100 Διαγραφή trailer ταινίας 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2016 Μόλις διέγραψα το trailer της ταινίας.Μη το αναζητήσετε, μη διαβάσετε για την πλοκή.Θα σας χαλάσουν τις καλύτερες στιγμές της ταινίας! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χθες το βράδυ επιτέλους βρήκα το χρόνο να καθίσω να δω μια ταινία που έπρεπε να είχα δει εδώ και πάρα πολύ καιρό.Inception (2010) Σκηνοθέτης : Christopher NolanΠρωταγωνιστές : Leonardo Di Caprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen PageΤι να πρωτοπείς για αυτό το αριστούργημα....Εκπληκτικό, ενδιαφέρον, πρωτόγνωρο και πανέξυπνο σενάριο;Εξαιρετικό casting, δυνατοί ηθοποιοί οι οποίοι απέδωσαν τους χαρακτήρες τους πολύ καλά;Σασπένς και αγωνία όπου και όσο χρειάζεται;Ποιοτικό CGI και special effects;Και αυτό που πραγματικά αγάπησα, το soundtrack. Πόσο θεός μπορεί να είναι ο Hans Zimmer;Μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ταινία, την οποία θα πρέπει να έχει δει ο κάθε λάτρης του σινεμά και όποιος έχει κάνει το λάθος να μην την έχει δει μέχρι στιγμής να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και να καθίσει ένα βράδυ να την απολαύσει. Στον Nolan Δεν λέει να ξεκολλήσει από το μυαλό μου!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2016 από τον The Dread Rider 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες