kostas19951 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Για σας παιδιά έχω ένα μοτέρ daytona 50αρι και θέλω να το βελτιώσω όσο πάει και να το έχω για κόντρες....τι προτείνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Οτι του φανει του λολοστεφανη λενε στο χωριο μου.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θα στο πω απλα.. Οτι και να το κανεις παντα θα υπαρχει καποιος με ενα Full Takegawa μοτερ που θα σε περναει, δεν στο λεω για κακο, απλα για να φτασεις σε σημειο να εχεις ενα πραγματικα γρηγορο μοτερ θα πρεπει να τα αλλαξεις ολα ολα, δηλαδη θα κρατησεις μονο τα καρτερ, βεβαια δεν ξερω αν θα αντεξουν και αυτα. Εχεις ανοιξει ομως το θεμα σου σε λαθος κατηγορια, στο κεντρο της αρχικης σελιδας εχει την κατηγορια "Τελευταία μηνύματα (Μικρές μοτοσικλέτες / παπιά / scooters)" Εκει θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον Ninjatasos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλυτερα κοιτα εδω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas19951 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δεν με νοιάζει αν θα έχει αντοχή εγώ δεν το θέλω για καθημερινή χρήση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Θα το πας στα dragster; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas19951 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Όχι για κόντρες στην περιοχή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αχα. Άντε καλή σταδιοδρομία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas19951 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ευχαριστώ.... θέλω να το κάνω κάπου στα 140cc ή και παραπάνω,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 ενας γνωστος μου εχει το ιδιο μηχανακι με σενα και εβαλε μοτερ αμερικανικης εταιριας 150 κυβικα. το παρηγγειλε σε ενα μαστορα , δεν ξερω λεπτομερειες γαμωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas19951 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Πάει καλά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 τουλαχιστον παρε διχρονο! πιο ευκολα αλογακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 σπερνει σου λεω, τα παταει ολα . γαμωτο δεν εχω το τηλ του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Βαλε fcr . 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas19951 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Το fcr είναι καρμπιρατέρ , έτσι δεν είναι? Και σας παρακαλώ μην γράφετε για δίχρονα.... και αν γίνετε να προτείνετε κάποια καλή βελτίωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Daytona Sprinter για κοντρες? Καλυτερα να επερνες ενα GLX,Yamaha Z,Modenas,Crypton X H Kατι τετοιο..Αν εχεις διπλωμα για 50αρι,GLX Και εφυγες.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 καταρχας το daytona να μπει σε κοντρα λιγο δυσκολο αλλα οσο και να το κανεις λογο μικρου σκελετου και ψαλιδιου και που πολυ φοβαμαι θα σπασει σκελετο αν βαλεις πολλα κυβικα και τα πας κοντρα.κατα τη γνωμη μου αν θες ντραγκστερ 2 καλυτερη λυση ειναι full TAKEGAWA ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ πολλα πολλα χιλιαρικα αν και για αυτο το μηχανακι take δεν βγαινει οποτε παρε C50 και τουμπανιασε....το πρωτη καλυτερη επιλογη ειναι πανω στο daytona να ενισχυσεις το σκελετο με διαφορα μπαρακια οπου μπορεις και να βαλεις ενα μοτερ απο διχρονο yamaha οπως wr200,tdr 250 αλλα και παλι θες πολλα πολλα χιλιαρικα για να ξεκινησεις το προτζεκτ σου σου ευχομαι καλη τυχη αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει καλυτερα παρε ενα μεγαλο μηχανακι να ειναι να δωσεις πολλα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 φιλε βαλε το racing moter panw 150 με συμπλεκτη και θα τους πατας και δν 8α σου βγαλει και προβληματα και ειναι περιπου ιδια λεφτα και λιγοτερα αποτι να το φτιαξεις σε 59μμ και ετσι το εχω κανει εγω το 50αρι 54μμ και πηγαινε καλα αλλα δν α3ιζε τα λεφτα του καλυτερα να επαιρνα το μοτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Βαλε fcr . χααχαχαχχα! θεός! Post of the Day! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 γιατι δεν δινεις 1500ε να παρεις ενα μεταχειρισμενο RS 125? Οσο πειραγμα και να κανεις ενα παπι, οποιο παπι και να ναι, RS 125 δεν φευγει. Και τα εχεις ΟΛΑ μαζι: δυναμη, αξιοπιστια και φυσικα ομορφια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 γιατι δεν δινεις 1500ε να παρεις ενα μεταχειρισμενο RS 125? Οσο πειραγμα και να κανεις ενα παπι, οποιο παπι και να ναι, RS 125 δεν φευγει. Και τα εχεις ΟΛΑ μαζι: δυναμη, αξιοπιστια και φυσικα ομορφια +49 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 γιατι δεν δινεις 1500ε να παρεις ενα μεταχειρισμενο RS 125? Οσο πειραγμα και να κανεις ενα παπι, οποιο παπι και να ναι, RS 125 δεν φευγει. Και τα εχεις ΟΛΑ μαζι: δυναμη, αξιοπιστια και φυσικα ομορφια Αν πάρει RS δεν θα τον κάνουν παρέα αυτοί που έχουν τα παπιά. Φιλική συμβουλή φίλε μου, (πέρα από το ότι είμαι αντίθετος στις κόντρες κτλ) το Daytona έχει πλαίσιο της πλάκας μην το ζορίζεις για να μην το δεις να γίνεται πτυσσόμενο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Αν πάρει RS δεν θα τον κάνουν παρέα αυτοί που έχουν τα παπιά. εγω που εχω Jog και ιο φιλοι μου εχουν πειραγμενα ζετακια, κρυπτονακια κλπ γιατι με κανουν παρεα δηλαδη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Αν πάρει RS δεν θα τον κάνουν παρέα αυτοί που έχουν τα παπιά. Φιλική συμβουλή φίλε μου, (πέρα από το ότι είμαι αντίθετος στις κόντρες κτλ) το Daytona έχει πλαίσιο της πλάκας μην το ζορίζεις για να μην το δεις να γίνεται πτυσσόμενο... σου εχω τη λυση για το πλαισιο....θα το κανει επικαθημενο...οπως ειναι και τα φορτηγα μου δηλαδη...με πεταλο κλπ!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλά μυαλά φίλε... (κι ελπίζω να μείνουν μέσα στο κεφάλι σου, μη χυθούν απ'όξω) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2012 από τον Μενιδιάτης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες