Jump to content
kostas19951

daytona αγωνιστικο μοτερ

Recommended Posts

Για σας παιδιά έχω ένα μοτέρ daytona 50αρι και θέλω να το βελτιώσω όσο πάει και να το έχω για κόντρες....τι προτείνετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα στο πω απλα.. Οτι και να το κανεις παντα θα υπαρχει καποιος με ενα Full Takegawa μοτερ που θα σε περναει, δεν στο λεω για κακο, απλα για να φτασεις σε σημειο να εχεις ενα πραγματικα γρηγορο μοτερ θα πρεπει να τα αλλαξεις ολα ολα, δηλαδη θα κρατησεις μονο τα καρτερ, βεβαια δεν ξερω αν θα αντεξουν και αυτα.

Εχεις ανοιξει ομως το θεμα σου σε λαθος κατηγορια, στο κεντρο της αρχικης σελιδας εχει την κατηγορια

"Τελευταία μηνύματα (Μικρές μοτοσικλέτες / παπιά / scooters)"

Εκει θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας γνωστος μου εχει το ιδιο μηχανακι με σενα και εβαλε μοτερ αμερικανικης εταιριας 150 κυβικα. το παρηγγειλε σε ενα μαστορα , δεν ξερω λεπτομερειες γαμωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το fcr είναι καρμπιρατέρ , έτσι δεν είναι? Και σας παρακαλώ μην γράφετε για δίχρονα.... και αν γίνετε να προτείνετε κάποια καλή βελτίωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Daytona Sprinter για κοντρες? :wallbash: Καλυτερα να επερνες ενα GLX,Yamaha Z,Modenas,Crypton X H Kατι τετοιο..Αν εχεις διπλωμα για 50αρι,GLX Και εφυγες.. :biker8zj::scooter::burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχας το daytona να μπει σε κοντρα λιγο δυσκολο αλλα οσο και να το κανεις λογο μικρου σκελετου και ψαλιδιου και που πολυ φοβαμαι θα σπασει σκελετο αν βαλεις πολλα κυβικα και τα πας κοντρα.κατα τη γνωμη μου αν θες ντραγκστερ 2 καλυτερη λυση ειναι full TAKEGAWA ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ πολλα πολλα χιλιαρικα αν και για αυτο το μηχανακι take δεν βγαινει οποτε παρε C50 και τουμπανιασε....το πρωτη καλυτερη επιλογη ειναι πανω στο daytona να ενισχυσεις το σκελετο με διαφορα μπαρακια οπου μπορεις και να βαλεις ενα μοτερ απο διχρονο yamaha οπως wr200,tdr 250 αλλα και παλι θες πολλα πολλα χιλιαρικα για να ξεκινησεις το προτζεκτ σου σου ευχομαι καλη τυχη αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει καλυτερα παρε ενα μεγαλο μηχανακι να ειναι να δωσεις πολλα λεφτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε βαλε το racing moter panw 150 με συμπλεκτη και θα τους πατας και δν 8α σου βγαλει και προβληματα και ειναι περιπου ιδια λεφτα και λιγοτερα αποτι να το φτιαξεις σε 59μμ και ετσι το εχω κανει εγω το 50αρι 54μμ και πηγαινε καλα αλλα δν α3ιζε τα λεφτα του καλυτερα να επαιρνα το μοτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν δινεις 1500ε να παρεις ενα μεταχειρισμενο RS 125? Οσο πειραγμα και να κανεις ενα παπι, οποιο παπι και να ναι, RS 125 δεν φευγει. Και τα εχεις ΟΛΑ μαζι: δυναμη, αξιοπιστια και φυσικα ομορφια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν δινεις 1500ε να παρεις ενα μεταχειρισμενο RS 125? Οσο πειραγμα και να κανεις ενα παπι, οποιο παπι και να ναι, RS 125 δεν φευγει. Και τα εχεις ΟΛΑ μαζι: δυναμη, αξιοπιστια και φυσικα ομορφια

+49

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πάρει RS δεν θα τον κάνουν παρέα αυτοί που έχουν τα παπιά.

Φιλική συμβουλή φίλε μου, (πέρα από το ότι είμαι αντίθετος στις κόντρες κτλ) το Daytona έχει πλαίσιο της πλάκας μην το ζορίζεις για να μην το δεις να γίνεται πτυσσόμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που εχω Jog και ιο φιλοι μου εχουν πειραγμενα ζετακια, κρυπτονακια κλπ γιατι με κανουν παρεα δηλαδη???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλική συμβουλή φίλε μου, (πέρα από το ότι είμαι αντίθετος στις κόντρες κτλ) το Daytona έχει πλαίσιο της πλάκας μην το ζορίζεις για να μην το δεις να γίνεται πτυσσόμενο...

σου εχω τη λυση για το πλαισιο....θα το κανει επικαθημενο...οπως ειναι και τα φορτηγα μου δηλαδη...με πεταλο κλπ!!!!

Slider_Bild_02.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:pray:

καλά μυαλά φίλε...

(κι ελπίζω να μείνουν μέσα στο κεφάλι σου, μη χυθούν απ'όξω)

4f9919fc29.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα