dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Εγώ θα κάνω μόνο έναν χαρακτηρισμό. Επιτέλους Σέλα. Motorcyclenews.com 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 μου βγαζει κατι σε tdm-tenere... δεν παυει να ειναι ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Aπο εμφάνιση μάπα................................ :thumbsdown: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αλλεργικό στο χώμα ή είναι ιδέα μου? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 ΕΕΕεε ναι και διπλα εχουν αλλο ενα νεο μοντελο ή κανω λαθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Διπλα ειναι ο δουκας ο 690..Ωραιο φαινεται...Για να δουμε πως θα βγει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 ΕΕΕεε ναι και διπλα εχουν αλλο ενα νεο μοντελο ή κανω λαθος; Το νέο KTM DUKE 690 είναι......αλλη αηδία και αυτή εμφανισιακά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 αποκλειεται να ειναι κανα νεο sm-t και οχι το adv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Και εγώ πιστεύω πως είναι το νέο smt.. μπροστά μοιάζουν πολύ με το τωρινό μοντέλο άλλωστε.. Αλλά smt με ακτίνες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 1300cc...έλεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 μΕ αρεσει πολυ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλά αν η ΚΤΜ ξέχασε τα Ντακάρ και ονομάζει αυτό ADV θα χάσω και τα λίγα μαλλιά που μου έχουν απομείνει..... 17άρα ζάντα; Ντεπόζιτο ψηλά; Σέλα στρητ; Κάνα SMT θα είναι που λέει ο nikolakiss [ελπίζω]. Τώρα άν αυτό είναι το SMT και το νέο ADV έχει στοιχεία από αυτό, όπως πχ. 1300άρη κινητήρα με 130+ άλογα, τι να πω..... Όντως είχε ένα θέμα στα ανοιχτά κομμάτια το 990 με ta 100+, well done! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 μμμ το μουρακι θυμιζει honda CROSSTOURER και το πισω μερος μοιαζει ανισορροπο. Γενικα ολο το μηχανακι θυμιζει θεριζοαλονιστικη μηχανη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 το είχαν πει, και το έκαναν... αντε και σε 2.000cc... λες και το 990 είναι λίγο... λες και το 950 ήταν λίγο... γαμώ το μάρκετινγκ τους οχι μονό για την KTM, για όλες τις εταιρείες που ποντάρουν στο παιχνίδι των εντυπώσεων με τα "παραπάνω" κυβικά, 900cc ο ενας? 950cc ο αλλος. 950cc ο ενας? 1000cc ο αλλος. 1000cc ο αλλος? 1200cc ο παρ'αλλος, 1300cc ο παραδιπλα. σε φάση "ποιος την εχει μεγαλύτερη" γαμω το μαρκετινγκ τους μεσαααα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μιλησα πριν λιγο με τα κεντρικα της ΥΑΜΑΗΑ Σε λιγο καιρο θα βγει το νεο tdm ..... Θα ειναι 1800 V6 kai 6 βαλβιδες στον κυλινδρο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μιλησα πριν λιγο με τα κεντρικα της ΥΑΜΑΗΑ Σε λιγο καιρο θα βγει το νεο tdm ..... Θα ειναι 1800 V6 kai 6 βαλβιδες στον κυλινδρο. για το απλό λες, ή για το υπερτροφοδοτούμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 σε φάση "ποιος την εχει μεγαλύτερη" Έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο που αυτό το παιχνίδι αγαπούν να το παίζουν οι καταναλωτές οπότε και οι κατασκευαστές δίνουν στην αγορά αυτό που ζητάει. Πληγώθηκαν οι ΚΤΜάκηδες που οι Γιαμαχάκηδες την έχουν πιο μεγάλη; Δώσε τους πιο πολλά κυβικά. Αναρωτιέται ποιο καινούργιο να πάρει κάποιος που θέλει Mega On/Off; Δώσε του αυτό με τα πιο πολλά κυβικά και θα σε προτιμήσει. Με κάνει να θυμάμαι αυτή την συζήτηση. Βάρος vs. Ιπποδύναμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Συμφωνα με αυτο http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2011/August/aug0211-ktm-new-models-leak/ και αυτο http://www.asphaltandrubber.com/news/ktm-product-road-map-leak/ το ADV θα βγει το 2013 σε 1090cc και το 2014 σε 1290cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο που αυτό το παιχνίδι αγαπούν να το παίζουν οι καταναλωτές οπότε και οι κατασκευαστές δίνουν στην αγορά αυτό που ζητάει. Πληγώθηκαν οι ΚΤΜάκηδες που οι Γιαμαχάκηδες την έχουν πιο μεγάλη; Δώσε τους πιο πολλά κυβικά. Αναρωτιέται ποιο καινούργιο να πάρει κάποιος που θέλει Mega On/Off; Δώσε του αυτό με τα πιο πολλά κυβικά και θα σε προτιμήσει. Με κάνει να θυμάμαι αυτή την συζήτηση. Βάρος vs. Ιπποδύναμη ετσι ειναι, βρίσκουν και τα κάνουν και οι εταιρίες, λες και το 1300 μπορει να κανει κατι παραπανω απο το 950-990. απο την άλλη, οταν όλες πια παίζουν στα 1000+cc και θες να πάρεις ενα μεγάλο On-Off δεν έχεις επιλογή. Θα πάρεις το βαπόρι... εγώ πχ που έχω dream bike το 990 (και πριν, το 950) όταν θα έρθει η ώρα που θα έχω τα φράγκα, θα έχω να επιλέξω ανάμεσα σε 1200-1250-1300cc... το μόνο που με παρηγορεί, είναι οτι εχει αρχίσει και ανεβαίνει σε cc και η μεσαία κατηγορία (κοίτα που θα αντικαταστήσει τα "παλιά" 1000αρια), οπότε θα μπορούμε να βολευτούμε και με κανενα 800+αρι... Συμφωνα με αυτο http://www.motorcycl...ew-models-leak/ και αυτο http://www.asphaltan...-road-map-leak/ το ADV θα βγει το 2013 σε 1090cc και το 2014 σε 1290cc ααααυτη ακριβώς την εικόνα έψαχνα απο τον πίνακα που ειχε "διαρρεύσει", αλλα δεν την έβρισκα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 παντως ειναι παρα πολυ ομορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 μοτέρ από RC8-R βλέπω...κατά τα άλλα...σκατά να φάνε... απολύσανε όλο το σχεδιαστικό τμήμα και βάλανε τα νήπια να ζωγραφίσουν; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Προσωπική άποψη, ολίγον έκτρωμα.Βέβαια, τίποτα δεν γίνεται στην τύχη,τα γούστα αλλάζουν και οι τάσεις των κατασκευαστών σίγουρα επιρρεάζονται από τα δεδομένα που λαμβάνουν από το marketing plan(όπως ανέφεραν άλλωστε και οι προαναφερθέντες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Γνωμη μου: O μπροστινος τροχος ειναι 19'' και λογικα θα μπορει να φορεσει tubeless ελαστικο Καλη κινηση για οποιον του αρεσει το look και δεν προκειται να κανει τιποτα ιδιαιτερο στο χωμα Γενικα ειναι πιο στριταδικο Εγω φυσικα προτιμω 17'' για ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλο φαινεται αλλα σχεδιαστικα πρεπει να ειναι προσχεδιο. Απλα για να κυκλοφορησει στο δρομο. Θελω να πιστευω οτι θα παρουσιαστει επισημα με αρκετες σχεδιαστικες βελτιωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Επιτελους καποιος που σταματησε να σχεδιαζει αυτο το ηλιθιο "ραμφος"! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες