K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Βοηθεια ρε παιδια. Το μηχανακι φαινεται μια χαρα ολες τις μερες, και χτες που εβρεχε παω, το βαζω μπροστα, το αφηνω λιγο να ζεσταθει και φευγω.Ολα μια χαρα. Το αφηνω μια ωρα στη βροχη γιατι ειχα μια δουλεια, παω να το βαλω μπροστα και περνει με δυσκολια. Μολις παω να φυγω σβηνει.Βαζω νεκρο το βαζω μπροστα, αφηνω το γκαζι και σβηνει. Το ξαναβαζω, αφηνω το γκαζι σβηνει.Το ξαναβαζω, βαζω πρωτη, παει να φυγει, και μολις αφηνω το συμπλεκτη σβηνει.Αυτο 5-6 φορες, μετα τα καταφερνω και φευγω, δεν αφηνα να πεσουν οι στροφες, αλλα μολις επρεπε να σταματησω, σε φαναρι η σε στοπ εσβηνε.Με τα χιλια ζορια πηγα σπιτι, το σερνα και σε καποιες φασεις, και με κοροιδευανε και κατι καγκουρες( ειμαι και μαλλιας). Τα μπουζι ειναι καινουρια( 1 μηνα, και ειναι και ακριβα). Τι να κανω ρε παιδια.Και δεν ειναι οτι δεν το προσεχω. Αλλα δεν εχω αλλα λεφτα για μαστορα...(φοιτητης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 δεν γνωριζω αν το μηχανακι αυτο ειναι καρμπυρατερ αλλα αν ειναι προσεχε να μην περνει νερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μπαταρια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 δεν γνωριζω αν το μηχανακι αυτο ειναι καρμπυρατερ αλλα αν ειναι προσεχε να μην περνει νερα... Ειναι.. Αν περνει θα επερνε απο κατω σωστα? Εγω δεν το κουνουσα τοση ωρα. Μολις πηγα να το βαλω μπροστα συνεβη. Μπαταρια; Στανταρ δεν ειναι μπαταρια.Εφοσον περνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ειναι.. Αν περνει θα επερνε απο κατω σωστα? Εγω δεν το κουνουσα τοση ωρα. Μολις πηγα να το βαλω μπροστα συνεβη. το ιδιο προβλημα ειχα στο derbi που το καρπυρατερ με τη φιλτροχοανη ηταν μπρωστα απο τον πισω τροχο...εν κινηση επειδη εκανε καυση δεν το επηρεαζε αλλα οταν το επλενα,απλα δεν επερνε μπροστα για κανεναν λογο και δεν σηκωνε και στροφες με τιποτα ενα πενταλεπτο ξερα μεχρι να καψει τα πολλα νερα και ενα 10λεπτο βολτα και ξαναερχοταν στα ισια του.για αυτο προσεχε μην περνει νερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 το ιδιο προβλημα ειχα στο derbi που το καρπυρατερ με τη φιλτροχοανη ηταν μπρωστα απο τον πισω τροχο...εν κινηση επειδη εκανε καυση δεν το επηρεαζε αλλα οταν το επλενα,απλα δεν επερνε μπροστα για κανεναν λογο και δεν σηκωνε και στροφες με τιποτα ενα πενταλεπτο ξερα μεχρι να καψει τα πολλα νερα και ενα 10λεπτο βολτα και ξαναερχοταν στα ισια του.για αυτο προσεχε μην περνει νερα Αν περνει τι πρεπει να κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αν περνει τι πρεπει να κανω? εχεις φιλτροκουτι η φιλτροχοανες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 εχεις φιλτροκουτι η φιλτροχοανες? Δεν ξερω ρε φιλε, ειμαι και λιγο ασχετος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ελεγξε και καλώδια μπουζί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δεν φαίνεται για μπαταρία, αλλά μην βασίζεσαι στο γεγονός ότι «παίρνει». Μια ξεφορτισμένη μπαταρία είναι ικανή να δημιουργεί προβλήματα, ακόμα κι αν είναι σε θέση να γυρίσει τη μίζα. Αλλο πράγμα η τελείως άδεια μπαταρία, που δεν μπορεί να κάνει πια τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 μπας και ειναι κεντρικος διακοπτης? μου ειχε κανει το ιδιο ακριβως το παπι που ειχα πιτσιρικας γιατι το ειχα πλυνει με πολυ πιεση και βραχυκυκλωσε ο κεντρικος διακοπτης απο τοτε αποφευγω να πλενω μηχανακια και ευτυχως δεν ειχα ακομα προβληματα με ηλεκτρικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δές φίλε μου εδώ : http://www.kawasakimotorcycle.org/forum/mechanics-corner/140150-bike-stalls-after-being-left-rain.html Αμερικάνος με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς (αγγλικά ξέρεις έτσι?). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Και άλλος εδώ τα ίδια : http://www.motorcycleforums.net/forum/mechanics-corner/25206-suzuki-bandit-stalling-few-minutes-after-start-merged.html Ψάξε γενικά με το λήμα : << suzuki bandit stalls after left under rain >>. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για τα λινκ Σαββα. Oλα δειχνουν οτι πηρε νερο.Και δεν περνει καν μπροστα για να στεγνωσει τωρα. Πως μπορω να το στεγνωσω χωρις να τη βαλω μπροστα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον K.Kri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Όπως σου είπε φίλος παραπάνω βγάλε όλες τις φύσες από τα μπουζί και σκούπισε τες, καθώς και το πάνω μέρος του μπουζί. Αν έχεις σπρέι για ηλεκτρικές επαφές ρίξε ένα ψέκασμα. Στο Dr όταν το πήγαινα για πλύσιμο και πέρναγε νερό εκεί είχα αντίστοιχα προβλήματα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να βραχυκυκλώνει ένας από τους κυλίνδρους και να μην δουλεύει σωστά. Το έχει πάθει και φίλος με KLE 500 μετά από πλύσιμο. Ευχαριστω για τα λινκ Σαββα. Oλα δειχνουν οτι πηρε νερο.Και δεν περνει καν μπροστα για να στεγνωσει τωρα. Πως μπορω να το στεγνωσω χωρις να τη βαλω μπροστα? Συγγνώμη, είχα ήδη γράψει την προηγούμενη απάντηση όταν το είδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη δεν το γλιτωνω το ξεβιδομα του ντεποζιτου. Εστω οτι εχει παρει νερο, τι κανω για να μην ξανασυμβει? (μη μου πειτε δεν το κινω στη βροχη, παρακαλω!) Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον K.Kri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Δηλαδη δεν το γλιτωνω το ξεβιδομα του ντεποζιτου. Εστω οτι εχει παρει νερο, τι κανω για να μην ξανασυμβει? (μη μου πειτε δεν το κινω στη βροχη, παρακαλω!) Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Τίποτα φίλε μου, μακάρι να το βρήκαμε και να γλυτώσεις λεφτά. Κύταξε να δείς, αν έχει πάρει το τεπόζιτο νερό σημαίνει ότι η τάπα δεν σφαραγίζει καλά ή δεν την είχες καλά βαλμένη.Το πολύ πολύ να αλλάξεις μια τάπα τεπόζιτου. Παίζει όμως να ήταν και νερωμένη η βενζίνη πούβαλες οπότε καλό θάταν να την αδειάσεις και να δοκιμάσεις άλλη από άλλο βενζινάδικο. Το σπραίυ επαφών επίσης στα μπουζοκαλώδια τα οποία υποθέτω πως είναι καλά και όχι πολυκαιρισμένα, βοηθάει επίσης. Όχι WD 40 αλλά σπραίυ επαφών. Για το νερό στα καύσιμα υπάρχουν και χημικά πρόσθετα αλλά καλύτερα να αδειάσεις την βενζίνη. Από ότι είδες από τα λίνκ δεν είσαι ο μόνος πάντως.Ά και να μην το ξεχάσω, δεν είναι απαραίτητο να ξεβιδώσεις τεπόζιτο αλλά να βρείς το σωληνάκι που πάει στο φίλτρο ή το περισσότερο κοντινό στο τεπόζιτο και να το βγάλεις. Με ελεύθερη ροή λογικά αργά μεν αλλά θα αδειάσει. Άλλη μέθοδος είναι με σωληνάκι μέσα στο τεπόζιτο, ρούφηγμα (πρόσεχε μην καταπιείς βενζίνη και να μην το κάνεις αν δεν ξέρεις πως) και μετά κατέβασμα το σωληνάκι πιό κάτω από το ύψος του τεπόζιτου και τέλος με χειροκίνητη τρομπίτσα σαν αυτή πούχουν οι εξωλέμβιες στα σκάφη αν έχεις δεί και βγαίνει η βενζίνη. Ελπίζω κάτι από τα παραπάνω να πιάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Τίποτα φίλε μου, μακάρι να το βρήκαμε και να γλυτώσεις λεφτά. Κύταξε να δείς, αν έχει πάρει το τεπόζιτο νερό σημαίνει ότι η τάπα δεν σφαραγίζει καλά ή δεν την είχες καλά βαλμένη.Το πολύ πολύ να αλλάξεις μια τάπα τεπόζιτου. Παίζει όμως να ήταν και νερωμένη η βενζίνη πούβαλες οπότε καλό θάταν να την αδειάσεις και να δοκιμάσεις άλλη από άλλο βενζινάδικο. Το σπραίυ επαφών επίσης στα μπουζοκαλώδια τα οποία υποθέτω πως είναι καλά και όχι πολυκαιρισμένα, βοηθάει επίσης. Όχι WD 40 αλλά σπραίυ επαφών. Για το νερό στα καύσιμα υπάρχουν και χημικά πρόσθετα αλλά καλύτερα να αδειάσεις την βενζίνη. Από ότι είδες από τα λίνκ δεν είσαι ο μόνος πάντως. Ά και να μην το ξεχάσω, δεν είναι απαραίτητο να ξεβιδώσεις τεπόζιτο αλλά να βρείς το σωληνάκι που πάει στο φίλτρο ή το περισσότερο κοντινό στο τεπόζιτο και να το βγάλεις. Με ελεύθερη ροή λογικά αργά μεν αλλά θα αδειάσει. Άλλη μέθοδος είναι με σωληνάκι μέσα στο τεπόζιτο, ρούφηγμα (πρόσεχε μην καταπιείς βενζίνη και να μην το κάνεις αν δεν ξέρεις πως) και μετά κατέβασμα το σωληνάκι πιό κάτω από το ύψος του τεπόζιτου και τέλος με χειροκίνητη τρομπίτσα σαν αυτή πούχουν οι εξωλέμβιες στα σκάφη αν έχεις δεί και βγαίνει η βενζίνη. Ελπίζω κάτι από τα παραπάνω να πιάσει. Ρωτησα καποιον απ'τον συλλογο και μου πε οτι ειναι ή μπαταρια, ή νερομενη βενζινη. Μετα θυμηθηκα οτι οταν την αγορασα τη μηχανη μου πε ο αλλος πως θα χρειαστω μπαταρια μεσα στο χρονο διοτι δεν ειναι καλη. Αν ειναι αυριο πρωι πρωι αδειαζω τη βενζινη, (ξερω με το λαστιχο, απο τα κρασια που φτιαχναμε), και μετα βλεπω για μπαταρια. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ρωτησα καποιον απ'τον συλλογο και μου πε οτι ειναι ή μπαταρια, ή νερομενη βενζινη. Μετα θυμηθηκα οτι οταν την αγορασα τη μηχανη μου πε ο αλλος πως θα χρειαστω μπαταρια μεσα στο χρονο διοτι δεν ειναι καλη. Αν ειναι αυριο πρωι πρωι αδειαζω τη βενζινη, (ξερω με το λαστιχο, απο τα κρασια που φτιαχναμε), και μετα βλεπω για μπαταρια. Ευχαριστω και παλι. Τίποτα φίλε μου, μακάρι νάναι αυτά να ξεμπερδέψεις και να χαρείς τη μηχανή σου και γω φοιτήτρια κόρη έχω μακρυά και ξέρω μην ανησυχείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες