Jump to content
Harleyman

Harley Davidson

Recommended Posts

ο καθε ενας με την κα.....λα του ! εγω αν ειχα φραγκα σιγουρακι μια θα επερνα για το γαμωτο. τωρα για καθημερινη χρηση να πας βολτα με το μωρο η στην δουλεια δεν λεει ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΡΜΑΝΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ,ΦΑΓΗΤΟ, WC?????

OXI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω αμα ειχα τα φραγκα, σαν 2η μιχανη θα επερνα μια hurley, να την εθγαζα μια φορα το μηνα βολτα, (η οπωτε μπορουσα). ετσι επιδη μαρεσει.

ουτε rok ακουω ουτε ταττοο εχω χτιπισει ακομα. δεν ξερω τι λετε περι πουλ μουρ lifestyle.. εδω μιλαμε για μια ιδιετερη μιχανη. ολη μερα δεν θα με χαλαγε να ακουω τον ηχο της....

και τους boboys και τα ζετακια πες μου που ειναι χρισιμα.... αλλα εγω γουσταρω να παρω ενα και ριξω τα λεφτα μου πανω του και στη τελικη να το βαλω στο δωματιο να το χαζεβω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πώ και εγώ λοιπόν μια που απο Ιάπωνας πήγα αμέρικα....

καταρχην ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ Ή τις αγαπάς ή τις μισείς

η δικαιολογία δεν κανει για την Ελλάδαε ειναι τοοοοσοοοοο γελοία και κλασικη στερεότυπη πρόταση πειτε μου ΠΟΙΟ SS κάνει για Ελλάδα????????? ελεος δηλ

καταρχήν το μηχανάκι αυτο δέν κάνει για όλους

η μηχανή αυτη δεν την παίρνεις 25 χρονών καυλωμενος γιατι θα ξενερώσεις απο την ζωή σου

και θα έισαι απόλυτος οτι ειναι άχρηστο μηχανάκι και με το δίκιο σου

Το harley θα το πάρεις για τον έρωτα και το συναίσθημα που σου δίνει αυτή η θέση οδήγησής δεν το έχω συνατήση πουθεναααααα το συναισθημα αυτο δεν μου το βγάζει ουτε το ss oyte to xvmatino oyte to valadero κάνενα μηχανακι

πόσο κ@@ νίωθω οταν καβαλάω καμια φορα κανα 1600cc και με αυτην την σταση οδήγησεις στρίβω κυριολεκτικα την ΒΑΡΚΑ.... ποσο Κ@@ ειναι..... σαν να καβαλάω άρμα..

μισώ τις υπερβολές (εσταυρωμενοους υπερβολικά μακρυα τιμονια etc etc)

an thn ηαρλευ πάλι την πάρεις για τους λάθους λόγους τότε πάλι θα το μισήσεις αλα δεν θα το παραδεχτεις ποτέ lifestile rock outlaw και ΠΑΠΑΡΙΕΣ δεν έιναι τιποτα απο όλα αυτά

η θα ανέβεις και θα κλείσουν όλα τα άλλα μηχανάκια η δεν θα το γουστάρεις ειναι απόλυτο μηχανακι αυτο..

βλαμένοι ψώνια και πήρα μηχανη γιατι δεν εχω μεγαλο πουλί υπάρχουνε σε όοολες της κατηγορίες...

υπάρχουνε φορές που μου έχει λήψει το hornet αλλα όταν πάω βολτουλα με 2-3 φιλαράκια με ηαρλευ .. απλα ξεχνάω τα πάντα τα πάντα όμως... σάν όταν πρωτοκαβάλησα μηχανη.. απλα δεν κατέβαινα απο πάνω της!!!!!1

για να λέμε και την αλήθεια βάβαια ποτε δεν με κλάβωσε να ξύσω γόνατο να κάνω σούζες και edo ενταξη έβρισκα γκόμενες και χωρις αυτά .. :P :P :P

αυτο που μεκάυλωνε στα ιαπωνικά ήταν και επικίνδυνο γούσταρα σφήνες απότομα προσπεράσματα κόντρες στα φανάρια κτλ κτλ πάλι καλά είμαι ακομα ζωντανος

και να π΄ω και κάτι άλλο για να κλείσω

όταν το πρωτοπήρα είχε κανονιστη μια βόλτα στον Ρωσσο.. την ξερουμε την διαφρομη και ειχαμε και μεγάλη διαδρομή απο τα παιδία που ήτανε τοτε μαζί μας για πείτε αγκομαχουσα να προλάβω?? είμουνα τελευταίος σε κάθε στάση??ή το αντίθετο? με έιδατε να μήν μπορω να ακολουθήσω?? πως την κόψατε εκέινη την μέρα?? (πέρα παο 2-3 γλήγολους που εξαφανιζόλ ) :D :D :D

ήμουνα στον ίδιο ρυθμό με όλους και μάλιστα το υπερευχαριστήθηκα και δηστυχώς η ευτυχώς ποιο πολές βόλτες κάνω πια με το harley παρα παλότερα ίσως να φταιει και η παρεα που καθε σαββατοκυριακο κανουμε 200+200χλμ για ένα καφε!! ειναι υπέροχα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ

Ή τις αγαπάς ή τις μισείς

αν εισαι καυλωμένος το μηχανακι ειναι αχρηστο

δεν έχει επιδόσεις και δεν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο

αν αγαπάς τον ήχο το μέταλο την μηχανη την βόλτα το θηρίο τα custom paints της αλλαγές και γενικότερα να ασχολείσαι ειναι απο τα καλύτερα μηχανάκια που μπορείς να πάρεις

πχ καλύτερα μία γάτα που δεν θέλει τόσο φροντίδα παρά ενα pitbull που θα σου καταστρεψει το σπιτι θια πρεπει να το βγαζεις βολτα κάθε 3 και λιγο να τρεχει να προσεχεις μην φαει κανεναν να τρωει ενα τονο τροφη να σπαταλαει τον χρονο σου να προσπαθεςι να κανεις καλα το θηριό οταν εχεις επισκέψεις να σου τρωει χρονο και χρημα.. ετσι??

και όμως δεν ειναι έτσι δεν μπορείς να συγκρίνεις 2 τέτοια ζώα και τα συναισθήματα που σου βγάζουνε

(δεν λέω οτι τα ιαπωνικα ειναι γατάκια απλά συγκρίνω πόσο βολικά μπορει να ειναι τα μεν απο τα δεν αλα και τι συναισθηματα βγαζουν τα μενα απο τα δεν σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

ααα και να γελασουμε και λίγο μια κόντρα που δεν θα ξεχάζω ποτέ μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έγω θα έπαιρνα μια Harley πρός το τέλος της οδηγικής μου καριέρας μιας και θα μου ταίριαζε πιο πολύ σε αυτή την ηλικία αλλά και για να κλείσω με το θέμα μοτοσυκλέτας με μία πολύ εντυπωσιακή και ιστορική μοτοσυκλέτα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα έχουν μερικά τυπάκια, ειδικά αυτά με παπάκια και jogάκια, που θάβουν μοτοσυκλέτες.

Οχι πως έχουν κάτι τα παπάκια και τα Jogάκια, όλοι απο εκεί ξεκινήσαμε, αλλά ρε φίλε καβάλα μοτοσυκλέτα και μετά κρίνε...που ξέρεις μπορει και να σε αρέσει και το Harley/Buell...

Είναι και θέμα τακτ, δεν μπορείς να θάβεις τη κοπέλα του άλλου στα μούτρα του....

Ολες μα όλες οι μηχανες έχουν τη μαγεία τους, και όλες είναι υπέροχες..... Γνώμη μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ρε παιδια το σκεφτομαι κ γελαω, ποτε δεν ειχα σαν ονειρο να παρω χαρλευ μ την εδινε η κουλτουρα του πολλα βαρυ/πολλα ματσο που πλασαρε κ σαν αποτελεσμα αυτου του μαρκετινγκ,οι ιδιοι οι κατοχοι αυτων των μηχανων(αυτο ισχυει κ τωρα απλος οχι στο βαθμο π φανταζομουν).Ισα ισα π τα τσοπεροειδη ολα τα εχεζα (κλασικα δεν εχουν επιδοσεις κτλ κτλ).Λοιπον επεσε στα χερια μου μια βιραγκο π την ειχα γ κανα 2μηνο- εντυπωσεις το πρωτο 2ωρο την εχεζα κανονικα δε μπορουσα να της βρω τποτα καλο .....μετα την ερωτευτηκα!! Ετσι λοιπον απο προσωπικη εμπειρια προτεινω σε καποιους να μην ειναι απολυτοι στις αποψεις τους ,ιδιως αν δεν εχουν προσωπικη εμπειρια(οχι μια βολτα 15λεπτων) αλλα ακομη κ αν εχουν δε σημαινει οτι ολοι γουσταρουμε τα ιδια ,ακομη κ σε 1 συγκεκριμενο πραγμα οπως η μηχανη υπαρχει τεραστιο ευρος προτιμησεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι μηχανές που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν. Ίσως επειδή δεν μ' ενδιέφερε να το ψάξω. Πάντως χωρίς να έχω οδηγήσει καμία, το γεγονός ότι αρέσουν σε τόσο κόσμο σημαίνει πως έχουν κάτι ιδιαίτερο που εμείς οι υπόλοιποι που δεν μας αρέσουν δεν το ξέρουμε ή δεν το έχουμε γευτέι. ΄Κι εμένα λοιπόν δεν μου αρέσουν αλλά οποιοσδήποτε μηδενισμός και ισοπέδωση σε κάτι που δεν μας αρέσει είναι κατακριτέα !

Τροποποιήθηκε από τον Akisjg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τις μηδενισε κανεις (αν διαβαζω σωστα τοση ωρα) απλα σ'εμενα (πχ) δεν μου αρεσουν...ουτε σαν μοτερ ουτε καν στο ματι...σιγουρα εχουν την ιστορια τους και αναγνωρισμενη μαλιστα αλλα προτιμω να παρω κατι που θα γραψει την ιστορια του στη καρδια μου με το που θα τη δω και θα την καβαλησω!!!! :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μένα δεν μου αρέσουν καθόλου (εκτός ίσως απο την iron) , με τα ίδια λεφτα μπορείς να πάρεις άπειρως καλύτερες μηχανές....αλλά όπως σε όλα τα πράγματα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πιστευω πως ειναι τροπος ζωης.

Δεν παιρνεις harley γιατι ετσι στην βιδωσε σημερα που ξυπνησες...Παιρνεις γιατι ξερεις τι σημαινει harley.

Εισαι ετοιμος να δεχτεις τα καλα της αλλα και τα κακα της. αλλωστε ολες οι μοτο εχουν καλα και κακα στοιχεια πανω τους.Ολες ομως.!!

Δεν μαρεσουν μερικα σχολια που εχουν γραφτει στις προηγουμενες σελιδες, κυριως απο ανθρωπους που δεν ξεκινησαν τωρα...

Εγω δεν νομιζω να επαιρνα ποτε ενα harley. Μεγαλωσα βλεποντας τον ξαδερφο μου να εχει την harley electra glide και ειναι αυτο που λεω....Ειναι τροπος ζωης....., με τον οποιο εγω δεν συμβαδιζω

Παρολα αυτα θα ηθελα παρα πολυ να παρω βολτα ενα V-Rod ετσι για να ερθω στα ισα μου....να γινω αντρας ρε αδερφε :uglystupid2:

Τι δυναμη ΘΕΕ μου....

Εγω πιστευω οτι η harley davidson ειναι για αναπηρους βετερανους πολεμου δεν ξερω γιατι

εδω πιστευεις οτι τα honda ειναι τα καλυτερα, σε αυτο θα κολλησεις; :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω πιστευεις οτι τα honda ειναι τα καλυτερα, σε αυτο θα κολλησεις; :tease:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν είναι καλές ή όχι, ποιοτικά, συγκριτικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες κτλ

Εμφανησιακά όμως μου αρέσουν. Δεν ξέρω αν θα αγόραζα τώρα, αλλά σίγουρα ένα V-Rod άάάάάάάάάάνετα το έκανα και μία και δύο βόλτες! Πανέμορφη σειρά.

Ίσως αν είχα πολλά φράγκα να αγόραζα μία τέτοια, για να τη βλέπω και μόνο!

(Πιο μικρός ήθελα να ήταν η πρώτη μου μηχανή, σε φάση να μαζέψω λεφτά, να κάνω το σκατό μου παξιμάδι και να την πάρω. Ε μετά λογικεύτικα, είδα ότι τέτοιες οικονομίες δε θα κάνω, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου και βρέθηκα μα το ΜΤ που δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να το πάω βόλτα μόλις κλείσει ο chuck norris τη βρύση που έχει ανοίξει πάνω από το νησί μας! argh!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν είναι καλές ή όχι, ποιοτικά, συγκριτικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες κτλ

Εμφανησιακά όμως μου αρέσουν. Δεν ξέρω αν θα αγόραζα τώρα, αλλά σίγουρα ένα V-Rod άάάάάάάάάάνετα το έκανα και μία και δύο βόλτες! Πανέμορφη σειρά.

Ίσως αν είχα πολλά φράγκα να αγόραζα μία τέτοια, για να τη βλέπω και μόνο!

(Πιο μικρός ήθελα να ήταν η πρώτη μου μηχανή, σε φάση να μαζέψω λεφτά, να κάνω το σκατό μου παξιμάδι και να την πάρω. Ε μετά λογικεύτικα, είδα ότι τέτοιες οικονομίες δε θα κάνω, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου και βρέθηκα μα το ΜΤ που δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να το πάω βόλτα μόλις κλείσει ο chuck norris τη βρύση που έχει ανοίξει πάνω από το νησί μας! argh!)

Οι περισσοτεροι χαρλεαδες, στην κυριολεξια μισουν το V-rod και ολη τη σειρα των muscle.Το 2001 αν δε κανω λαθος πρωτοκυκλοφορισαν τη σειρα των muscle με τους νεους και 'επαναστατικους' κινητηρες για τις Χαρλεη με το ονομα revolution. Αυτοι οι κινητηρες ειναι οι μονοι υδροψυχτοι κινητηρες που εχουν υπαρξει ποτε πανω σε μηχανη που εχει κατασκευασει η harley.Το γεγονος οτι ειναι υδροψυχτοι φυσικα ειναι μια ιδεα παντελως αντιθετη με τη νοοτροπια του Χαρλεα.Ο τελειως διαφορετικος ηχος ηταν το κυριοτερο χαρακτηριστηκο που τους απωθησε απο αυτη τη σειρα.Επισης ενα μυστικο που λιγοι θα ξερουν ειναι οτι το τεποζιτο της night rod δε βρισκετε στην κλασσικη του θεση,αναμεσα στα μπουτια και μπροστα απο τη π00000τσα αλλα κατω απο τη θεση του οδηγου,πραγμα που σημαινει οτι για να γεμισεις το τεποζιτο πρεπει να κατεβεις και να σηκωσεις το καθισμα.Αυτο που υπαρχει στη θεση αναμεσα στα μπουτια και μπροστα απο την π0000τσα ειναι απλα ενα κομματι μεταλλο βαμμενο μαυρο.Χρησιμευει για ομορφια..Υπαρχουν βεβαια παντα και εξαιρεσεις που τους αρεσει.

Εγω εχω πραγματικα σαν ονειρο ζωης να αποκτησω μια harley softail deluxe.Οταν πηγα στην αντιπροσωπεια της χαρλεη εδω στη θεσσαλονικη μου ειπαν οτι κοστιζει 26.000 ευρω

:0 :kaaaala::2guns::bash:

Ηταν το πρωτο σοκ καθως δεν ειχα πληροφορηθει μεχρι τοτε.Παρολα αυτα δε το εβαλα κατω.Ακομα θελω να την αποκτησω.Και δε θα σας πω ψεμματα καθως ξερω ολα της τα αρνητικα.Ειναι παααρα πολυ βαριες,δε στριβουν ευκολα,εχουν χειροτερες αναρτησεις κι απο ποδηλατο,για τα φρενα δε θα σχολιασω καν κι εχουν την ιδια τεχνολογια για παραααα πολλα χρονια με εξαιρεση το injection και το abs που πρεπει να μπηκε φετος υποχρεωτικο.Δε με ενδιαφερει ομως γιατι υπαρχει αυτο το κατι μεσα μου που με κανει να τις λατρευω.Ισως να ειναι η νοοτροπια μου ή τα ακουσματα που ειχα σαν παιδι.Δε μιλαω για μουσικη και παπαριες γιατι δε χρειαζεται να ακουει κανεις ροκ για να παρει μια χαρλεη.Ποτε μου δε σκεφτηκα να παρω τη χαρλεη για να βγαλω γκομενα ή για να παω να την παρκαρω εξω απο την καφετερεια και να με κοιταζουν ολοι.Ηθελα απλα να την καβαλαω και να χανομαι... Δε λεω ομως οτι δεν υπαρχουν και αυτοι οι ψωνισμενοι που θα το επραταν.Δεν ειναι ομως η πλιοψηφια και σιγουρα δεν ειναι ο κανονας.Αυτο που υποθηκε προηγουμενος,οτι ή τις αγαπας ή τις μισεις ειναι απολυτως μα απολυτως αληθεια.Ειναι ισως οι πιο ιδιοτροπες και ιδιαιτερες μηχανες που κατασκευαστηκαν ποτε.Ολα αυτα βεβαια ισχυουν για τους μη Αμερικανους διοτι εκει ειναι οτι πιο φυσιολογικο να δεις μια χαρλεη.

Ξεκαθαρα,η εταιρεια εχει προωθησει τις μηχανες της σαν το συμβολο της ελευθεριας και της ανεξαρτησιας κι οσο κι αν ακουγεται χαζο,για ολους οσους αγαπανε αυτες τις μηχανες,ετσι ειναι.Δεν υπαρχει χαρλεας που πηρε τη μηχανη του επειδη ειδε τη διαφημιση της χαρλεη κι ειπε θα την παρω για να'μαι ελευθερος.Οσοι εχουν χαρλεη την εχουν γιατι την ηθελαν απο παιδια κι οσοι δε την ηθελαν απο παιδια,το πιο πιθανο ειναι να την πουλησουν,αν δε το'χουν κανει ηδη μεσα στην κριση.

Και αν υπαρξει εστω κι ενας που θα διαβασει αυτο το thread κι ενδιαφερεται να αποκτησει μια γιατι την λατρευει εχω να του δωσω την εξης συμβουλη.Μην εισαι μαλακας και παρεις μηχανη απο τις Ελληνικες αντιπροσωπειες.Το'χουν μονοπωλειο και βαρανε στο σβερκο.Αν θες τοσο πολυ μια χαρλεη δυο ειναι οι λυσεις.Ή ψαχνεις καμια μεταχειρισμενη απο ιδιοτες ή mobile.de ή προσπαθεις να την φερεις απο Αμερικη.Τωρα για το δευτερο μερος θα πρεπει να ξερετε πως λεεεενεεεεεε στην κυβερνηση πως σχεδιαζουν να καταργησουν τις εφοριες και τα τελωνεια,τουλαχιστον με τη σημερινη μορφη.Μονο τοτε θα συνεφερε μια αγορα απο Αμερικη.

Γενικα παντως,αν ηταν φθηνοτερες,πολλοι θα κυκλοφορουσαν με χαρλεη κιολα αυτα που λενε πως δε κανουν για τους Ελληνικους δρομους ή ειναι βαριες ειναι παπαρολογιες.Αν σου αρεσει και εισαι συνειδητοποιημενος την παιρνεις αλλιως αγοραζεις οτι σου κανει κεφι και νοιωθεις ευχαριστημενος κι ευτυχισμενος οταν το καβαλας.(Μη σκεφτεστε πονηρα) :wub::mB_kalo_e::smoke:

Υ.Γ. Λευτερια στους χαρλεαδες που ιφυστανται τετοιο ρατσισμο!!! :surrender::cheers:

Softail_Deluxe_FLSTN.jpg

Τροποποιήθηκε από τον wheelie156

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..τα λογια ειναι περιτα για τις μηχανες HD..εχουν γυριστει απειρες ταινιες μ΄αυτες,εχουν μεγαλωσει γενιες με τον αμερικανικο θρυλο κ οποιον κ αν ρωτησεις δυσκολο να μην γνωριζει η να μην εχει ακουσει κατι για τον θρυλο αυτο αντιθετα σχεδον με ολες τις αλλες εταιρειες ..την αγαπημενη μου την εχω πανω απο 19 χρονια και αυτο που μου εχει χαρισει απλα δεν υπαρχει..ειναι αισθηση ελευθεριας,μοναδικοτητας αφου καθε ΜΙΑ ειναι ξεχωριστη περα για περα..ο ηχος της ειναι μουσικη απολαυση στην καρδια μου..δυστυχως αν δεν εχεις μια 'καποια' ηλικια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η τεχνολογια δεν εχει καμμια σημασια στις HD..καθε βολτα μαζι της ιδιως τα παλαιοτερα χρονια προ προ κρισης ηταν παντα μια ξεχωριστη εμπειρια που μονο αναμνησειςμε χαμογελα μενουν..δεν υπηρχε φαναρι που να μην κοιτουσε με θαυμασμο ανθρωπος,απειροι περαστικοι να την χαζευουν,να ρωτανε,να παρακαλουν να την βαλω μπροστα,να..ειχα παντα στην ζωη μου απο τα 14 μου πολλα απο τα κορυφαια μοτο καθε εποχης οπως σημερα ακομα ενα Ducati MTS1200 ST,ενα Υamaha ΧΤΖ 1200,ενα BMW 1000RR αλλα ακομα και σημερα καποια ομορφα Σαβ/κα η HD ειναι αυτη που ολοι μα ολοι ακομα κ αυτοι που δηθεν τις μισουν (δεν λεω υπαρχουν κ πολυ κακογουστες custom) να την χαζευουν με περιεργεια..χαρη σ'αυτη γνωρισα την γυναικα της ζωης μου και μονο οταν μονο αυτη καβαλω με την μοναδικη αυτη σταση οδηγησης με κανει και ξεχνω το αγχος κ τα προβληματα μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..τα λογια ειναι περιτα για τις μηχανες HD..εχουν γυριστει απειρες ταινιες μ΄αυτες,εχουν μεγαλωσει γενιες με τον αμερικανικο θρυλο κ οποιον κ αν ρωτησεις δυσκολο να μην γνωριζει η να μην εχει ακουσει κατι για τον θρυλο αυτο αντιθετα σχεδον με ολες τις αλλες εταιρειες ..την αγαπημενη μου την εχω πανω απο 19 χρονια και αυτο που μου εχει χαρισει απλα δεν υπαρχει..ειναι αισθηση ελευθεριας,μοναδικοτητας αφου καθε ΜΙΑ ειναι ξεχωριστη περα για περα..ο ηχος της ειναι μουσικη απολαυση στην καρδια μου..δυστυχως αν δεν εχεις μια 'καποια' ηλικια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η τεχνολογια δεν εχει καμμια σημασια στις HD..καθε βολτα μαζι της ιδιως τα παλαιοτερα χρονια προ προ κρισης ηταν παντα μια ξεχωριστη εμπειρια που μονο αναμνησειςμε χαμογελα μενουν..δεν υπηρχε φαναρι που να μην κοιτουσε με θαυμασμο ανθρωπος,απειροι περαστικοι να την χαζευουν,να ρωτανε,να παρακαλουν να την βαλω μπροστα,να..ειχα παντα στην ζωη μου απο τα 14 μου πολλα απο τα κορυφαια μοτο καθε εποχης οπως σημερα ακομα ενα Ducati MTS1200 ST,ενα Υamaha ΧΤΖ 1200,ενα BMW 1000RR αλλα ακομα και σημερα καποια ομορφα Σαβ/κα η HD ειναι αυτη που ολοι μα ολοι ακομα κ αυτοι που δηθεν τις μισουν (δεν λεω υπαρχουν κ πολυ κακογουστες custom) να την χαζευουν με περιεργεια..χαρη σ'αυτη γνωρισα την γυναικα της ζωης μου και μονο οταν μονο αυτη καβαλω με την μοναδικη αυτη σταση οδηγησης με κανει και ξεχνω το αγχος κ τα προβληματα μου..

..τα λογια ειναι περιττα για τις μηχανες HD..εχουν γυριστει απειρες ταινιες μ΄αυτες,εχουν μεγαλωσει γενιες με τον αμερικανικο θρυλο κ οποιον κ αν ρωτησεις δυσκολο να μην γνωριζει η να μην εχει ακουσει κατι για τον θρυλο αυτο αντιθετα σχεδον με ολες τις αλλες εταιρειες..

..την αγαπημενη μου την εχω πανω απο 19 χρονια και αυτο που μου εχει χαρισει απλα δεν υπαρχει..ειναι αισθηση ελευθεριας,μοναδικοτητας αφου καθε ΜΙΑ ειναι ξεχωριστη περα για περα..ο ηχος της ειναι μουσικη απολαυση στην καρδια μου..

..δυστυχως αν δεν εχεις μια 'καποια' ηλικια δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η τεχνολογια δεν εχει καμμια σημασια στις HD..καθε βολτα μαζι της ιδιως τα παλαιοτερα χρονια προ προ κρισης ηταν παντα μια ξεχωριστη εμπειρια που μονο αναμνησεις με χαμογελα μενουν..

..δεν υπηρχε φαναρι που να μην κοιτουσε με θαυμασμο ανθρωπος,απειροι περαστικοι να την χαζευουν,να ρωτανε,να παρακαλουν να την βαλω μπροστα,να..

..ειχα παντα στην ζωη μου απο τα 14 μου πολλα απο τα κορυφαια μοτο καθε εποχης οπως σημερα ακομα ενα Ducati MTS1200 ST,ενα Υamaha ΧΤΖ 1200,ενα BMW 1000RR αλλα ακομα και σημερα καποια ομορφα Σαβ/κα η HD ειναι αυτη που ολοι μα ολοι ακομα κ αυτοι που δηθεν τις μισουν (δεν λεω υπαρχουν κ πολυ κακογουστες custom) να την χαζευουν με περιεργεια..

..χαρη σ'αυτη γνωρισα την γυναικα της ζωης μου και μονο οταν μονο αυτη καβαλω με την μοναδικη αυτη σταση οδηγησης με κανει και ξεχνω το αγχος κ τα προβληματα μου..

..γενικοτερα μια HD ειναι λιγο πολυ σαν τις DUCATI δυσκολες στην συμβιωση κ αν δεν τις 'νιωθεις' δεν κανουν για εσενα,ειναι ενα ειδος αγαπης με συναισθημα στο υλικο..

..ελπιζω να βοηθησα με τις προσωπικες μου εμπειριες τους φιλους που ονειρευονται να αποκτησουν μια HD..-

Τροποποιήθηκε από τον *Jesus*

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προς όλους τους Χαρλεάδες :

2011-Ducati-DiavelCarbona-small.jpg

Ducati_Diavel_riding.jpg

diavel_cromo.jpg

Kαι στρίβει, και φρεν(άρες) έχει, και τελικώνει, και δεν ζυγίζει μισό τόνο και "feeling" σου προσφέρει - ουκ ολίγοι Χαρλεάδες πήγαν σε "διάφορες" γνωστές αντιπροσωπείες να "ρωτήσουν" γι'αυτήν μπάϊ δε γουέϊ... :grin: :grin:

Τα tattoo του αναβάτη είναι τελείως προαιρετικά ως προς την οδήγησή της :grin: ...

ΥΓ: να σπάμε και καμιά πλάκα που και πού ρε παιδιά, έτσι ? :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..τα λογια ειναι περιτα για τις μηχανες HD..εχουν γυριστει απειρες ταινιες μ΄αυτες,εχουν μεγαλωσει γενιες με τον αμερικανικο θρυλο κ οποιον κ αν ρωτησεις δυσκολο να μην γνωριζει η να μην εχει ακουσει κατι για τον θρυλο αυτο αντιθετα σχεδον με ολες τις αλλες εταιρειες ..

http://www.imdb.com/title/tt0101501/

Συμπαθητική ταινία που δείχνει ουσιαστικά την κοινωνία σε μια εποχή που δεν ξέρει τι έστι δίκυκλη μηχανή, μια σύγκρουση του "παλιού" με το "νέο". Την δείχνει κάθε χρόνο το Star, δύσκολα θα βρεθεί σε βίντεο κλαμπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει βγει ταινία με τον ίδιο τίτλο το 2011

Την πάτησα και την κατέβασα, τουλάχιστον είναι κωμωδία όπως λέει.

Η δε φωτογραφία που έβαλε ο wheelie156 μου θυμίζει το δικό μου Vulcan όπως το είχα φτιάξει το 2001 (Πω-πω περνάνε τα χρόνια)

Το ξέρω ότι έχω καλό γούστο αλλά πείτε τους εκεί στο Milwaukee να μη με αντιγράφουν :P

..

Υ.Γ. Λευτερια στους χαρλεαδες που ιφυστανται τετοιο ρατσισμο!!! :surrender::cheers:

Softail_Deluxe_FLSTN.jpg

..

Vulcan1.jpg

Vulcan2-1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχα πάρα πολλά λεφτά θα παράγγελνα μία και μόνο από εδώ http://www.orangecountychoppers.com/chopper-gallery

Ωστε να ειναι πραγματικα μοναδική. Και αυτό μόνο για να την βλέπω στο γκαράζ μου! Γιατί σαν στυλ δε μου αρεσουν καθόλου! Η φιλοσοφια αυτης την μηχανής ειναι καθαρα Αμερικανικη κατι που στην Ελλαδα δεν πολυ κολλαει. Ενταξει εχουμε και εμεις άπλυτους γενειοφόρους με σαπιοκοιλιά αλλά ευτιχώς για εμάς δεν οδηγάνε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ fail το occ. Μονο μουρη πουλανε και τιποτε αλλο.Και καλα σου φτιαχνουν μηχανη κατα παραγγελεια αλλα στην ουσια σου πουναλε μηχανη χωρις πισω αναρτηση ( οι περισσοτερες που φτιαχνουν ) και με καλο χρωμα, εναντι υπερογκης αμοιβης! Εδω εφτιαξαν μηχανη στον donald trump... Και να τα ειχα δε θα αγοραζα απο αυτους ποτε.Αυτοι ειναι οι πραγματικοι πουλ μουρ.Οποιος θελει chopper δε την παραγγελνει ακριβως γιατι χανει ολη τη μαγεια και την ουσια της chopper!! Αμα δε γ@μηθεις να κοβεις πλαισια και να δοκιμαζεις τι παει πανω της μεχρι να καταληξεις σ'εκεινο που σ'αρεσει,τι θες και ασχολεισαι με chopper.Οποιος παραγγελνει απο αυτους το κανει διοτι εχει ακουσει για τις chopper απο τη δεκαετια του 60',εχει δει και το ολο concept και λεει < ΑΑΑΑ θα γινω μαγκας> .Αδερφε δε μιλαω για σενα εννοειται,εσυ ουτε που θα την κυκλοφορουσες οπως λες,μη παρεξηγηθω.Μιλαω γενικα για το τι θεωρω πως κανουν οι μηχανοβιοι του κωλ@#$@$ που πασαρει το σκαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα