Jump to content
sorips

Αστυνομικοί «σκότωσαν στο ξύλο» πρωταθλητή κολύμβησης - έμπορο ηρωίνης

Recommended Posts

Είναι σαφές ότι κρίνουμε απόψεις και όχι ανθρώπους γιατί αν το θέμα ήταν η Τουρκία θα είχαμε πιάσει με τον Μάνο μονότερμα τον Whatevier τώρα που το θέμα είναι η Αστυνομική διαφθορά και η δικαιοσύνη έχω πιάσει με τον Whatevier μονότερμα τον Mano και αντίστροφα.

Δεν τρέχει τπτς όπως και να έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μου λέει λοιπόν ο Manos ότι για τα δικά του δεδομένα εγώ είμαι ο απολίτιστος.

Οκ, ας κρίνει ο καθένας για πάρτυ του.

Διαφωνίες στο Φόρουμ υπάρχουν συνεχώς και λογικό είναι να υπάρχουν και δεν νομίζω ότι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί προσβάλουν γενικότερα το Φόρουμ.

Εγω μακη βλεπω δυο αποφεις επι του θεματος και δυο ειδών ανθρωπους.

Τους μεν που ναι μεν εχουν αποψη αλλα περιοριζωνται σε αυτην και τους άλλος που ναι μεν εχουν και αυτοι αποψη αλλα χαρακτηριζουν απολιτιστους και ζωα τους πρωτους.

Ποιος ειναι αυτος που χαρακτηριζει (ζωα,/αποψεις χειροτερες απο το αρθρο/προσωπικες ανασφαλειες/για την αρενα/μπεεεε)και ποιος σας δινει το δικαιωμα αυτο?

Για εσενα δε,ειμαστε οι βαρβαροι που αρεσκωμαστε στο αιμα της αρενας.

Οκ,αν ησουνα ενα 20χρονο ισως το προσπερνουσα,αλλα σαν 40αρης δεν δικαιουσε να χαρακτηριζεις τον οποιοδηποτε εχει διαφορετικη απο εσενα αποψη.

Ορισμενοι ειναι ''ευαισθητοι'' κοινωνικως αλλα μεχρι εκει που εξυπηρετουνται τα κοντοφθαλμα συμφερωντα/επιδιωξεις τους,οπως πχ να εκδικηθουν τους μπατσους που στο παρελθον τους φιλοδωρησαν καμμια καρπαζια.

Γιατι ας πουμε ο τάδε ευαισθητος δεν σηκωσε αυτο το θεμα?

http://news247.gr/ellada/eglima/sok_apo_to_viasmo_11xronoy_sth_mhlo.1589666.html

Ή αυτο ας πουμε.................

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63449155

Μαλλον επειδη δεν πρεπει να ξεσηκωσουμε το φορουμ εναντι των Αφγανων και τον Αλβανων.Ειναι εναντιο στην ιδεολογια τους κατι τετοιο,ενω για τον μπατσο......................

Λοιπον φιλε αν θες να μιλησουμε οχι σαν πιτσιρικαδες που παριστανουν τα κοκκορακια,αλλα σαν ανθρωποι της ηλικιας μας,ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να αποδειξουμε την μια ή αλλη εκδοχη.

Κανενας απο τους δυο δεν ηταν μπροστα,η δημοσιογραφικη ''ενημερωση'' μπαζει απο παντού,αρα ασε κατα μερους τους χαρακτηρισμους.

Αυτα.......

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι σαφές ότι κρίνουμε απόψεις και όχι ανθρώπους γιατί αν το θέμα ήταν η Τουρκία θα είχαμε πιάσει με τον Μάνο μονότερμα τον Whatevier τώρα που το θέμα είναι η Αστυνομική διαφθορά και η δικαιοσύνη έχω πιάσει με τον Whatevier μονότερμα τον Mano και αντίστροφα.

Δεν τρέχει τπτς όπως και να έχει.

Μακάρι :P . Η πλάκα είναι οτι (και για να επιστρέψουμε στο θέμα) έχετε όλοι δίκιο, αλλά για διαφορετικά θέματα. Φαντάζομαι οτι όλοι λίγο-πολύ συμφωνούμε στο οτι τόσο το να βγαίνει από τη φυλακή σε έξι μήνες ένας έμπορος ναρκωτικών, όσο και η φάση μπάτσος-δικαστής-εκτελεστής όλα-σε-ένα, είναι κακές ιδέες. Και για τις δύο περιπτώσεις, έχουμε σωρούς κρουσμάτων σε αυτήν την καημένη χώρα, πράγμα που σε έναν βαθμό δικαιολογεί και την όποια αγανάκτηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μακη βλεπω δυο αποφεις επι του θεματος και δυο ειδών ανθρωπους.

Τους μεν που ναι μεν εχουν αποψη αλλα περιοριζωνται σε αυτην και τους άλλος που ναι μεν εχουν και αυτοι αποψη αλλα χαρακτηριζουν απολιτιστους και ζωα τους πρωτους.

Ποιος ειναι αυτος που χαρακτηριζει (ζωα,/αποψεις χειροτερες απο το αρθρο/προσωπικες ανασφαλειες/για την αρενα/μπεεεε)και ποιος σας δινει το δικαιωμα αυτο?

Για εσενα δε,ειμαστε οι βαρβαροι που αρεσκωμαστε στο αιμα της αρενας.

Οκ,αν ησουνα ενα 20χρονο ισως το προσπερνουσα,αλλα σαν 40αρης δεν δικαιουσε να χαρακτηριζεις τον οποιοδηποτε εχει διαφορετικη απο εσενα αποψη.

Ορισμενοι ειναι ''ευαισθητοι'' κοινωνικως αλλα μεχρι εκει που εξυπηρετουνται τα κοντοφθαλμα συμφερωντα/επιδιωξεις τους,οπως πχ να εκδικηθουν τους μπατσους που στο παρελθον τους φιλοδωρησαν καμμια καρπαζια.

Γιατι ας πουμε ο τάδε ευαισθητος δεν σηκωσε αυτο το θεμα?

http://news247.gr/el...lo.1589666.html

Ή αυτο ας πουμε.................

http://www.ethnos.gr...&pubid=63449155

Μαλλον επειδη δεν πρεπει να ξεσηκωσουμε το φορουμ εναντι των Αφγανων και τον Αλβανων.Ειναι εναντιο στην ιδεολογια τους κατι τετοιο,ενω για τον μπατσο......................

Λοιπον φιλε αν θες να μιλησουμε οχι σαν πιτσιρικαδες που παριστανουν τα κοκκορακια,αλλα σαν ανθρωποι της ηλικιας μας,ουτε εγω ουτε εσυ μπορουμε να αποδειξουμε την μια ή αλλη εκδοχη.

Κανενας απο τους δυο δεν ηταν μπροστα,η δημοσιογραφικη ''ενημερωση'' μπαζει απο παντού,αρα ασε κατα μερους τους χαρακτηρισμους.

Αυτα.......

Ναι διοτι σε ολα τα θεματα υπαρχει η αποψη μας και οι εχθροι. Ολα τα πραγματα βγαινουν σε δυαδες. Ασπρο μαυρο, εχθρος φιλος, πολιτισμενος απολιτιστος. Παμε καλα ωρε?

Αφηνουμε το τριπακι των με και των δε, γιατι δεν ειμαστε 5 χρονων, γιατι τα πραγματα απλα δεν ειναι ετσι. Κριμα να υπαρχει κοσμος στα 40+ του, που κανει συζητηση σε βαση οι μεν και οι δε, λυπηρο.

"Οκ,αν ησουνα ενα 20χρονο ισως το προσπερνουσα,αλλα σαν 40αρης δεν δικαιουσε να χαρακτηριζεις τον οποιοδηποτε εχει διαφορετικη απο εσενα αποψη."

Γραφουμε πιο πανω οτι γινεται κριτικη ιδεων και οχι προσωπου, αλλα το προσπερνας και αυτο. (παντως για την ιστορια οι χαρακτηρισμοι "για τα πανηγυρια σε τι πλαισιο ανηκουν αραγε?)

Στα πλαισια της δημοκρατιας και της ελευθεριας που αναφερεις οταν σε στηνουν στον τοιχο, ειναι και η κριτικη ιδεων. Αμα δεν μπορεις να στηριξεις οτι λες, θα σου ασκηθει κριτικη οπως μπορεις και εσυ να ασκησεις. Get over it.

Δεν βγαινεις ως υπερανω αμα δεν ασκεις κριτικη, μαλλον ως ανυμπορος να ασκησεις βγαινεις.

Καποιος που επικροτει το νομο της ζουγκλας αντι να τον καταδικαζει, ειναι "βαρβαρος" ναι ή ου?

Ακομα χειροτερα καποιος που μια επικτροτει το νομο της ζουγκλας και μια τον καταδικαζει αναλογα τι τον συμφερει, ειναι το λιγοτερο υποκριτης ναι ή ου?

Επειδη το πας παλι επι προσωπικου, γιατι δεν εχεις επιχειρηματα. Κανονικα δεν θα επρεπε να το συνεχισω ουτε εγω εδω αλλα να σου στερησω και την μοναδικη ελπιδα σου να μην γραφεις ασυναρτησιες χωρις υποσταση.

Να σου πω οτι προσωπικα, πατερα στρατιωτικο εχω (για την ακριβεια συναδελφοι εισασταν, μηχανικος αεροσκαφων και ο δικος μου) και στο σοι μου απειρους αστυνομικους.

Μερικοι ειναι σκατομπατσοι και μερικοι μια χαρα αστυνομικοι. (ασχετα αν δεν συμφωνω με το πως λειτουργει το ολο κρατος)

Οποτε ξυλο δεν εχω φαει ποτε, προβλημα με αστυνομια δεν ειχα ποτε.

Αρα πιο ειναι το κινητρο μου? Πιο κομπλεξ προσπαθω να βγαλω απεναντι στους μπλε?

Οσο για τα περιστατικα που αναφερεις, επειδη καποιος αφγανος ή αλβανος, διεπραξε εγκλημα, λες να ξεσηκωθουμε εναντιων των αφγανων/αλβανων σαν συνολο?

Πας καλα ωρε?

Ειπε κανεις εδω οτι πρεπει να βαραμε μπατσους επειδη 3ς απο αυτους διεπραξαν τα παραπανω εγκληματα?

Τους τρεις αυτους κατηγορησαμε. (και προφανως και οσους αλλους εγκληματουν, οχι οτι φοραει μπλε.)

Ειπε κανεις οτι ο παραπανω αφγανος δεν πρεπει να καταδικαστει ως βιαστης? Εσυ παντως ειπες εμμεσα οτι δεν σε πειραζει να την γλυτωσουν οι μπατσοι αφου σκοτωσανε εναν εμπορα (α πριορι παραδωχη και αυτη, που πας να αλλαξεις τωρα προς το τελος)

Βλεπεις τι διαφορα στις αποψεις ή το θες ακομα πιο λιανα?

Διαβαζε τι γραφουν οι συνομιλητες σου, ειναι το λιγοτερο ελλειψη σεβασμου προς τον αλλο.

Απαντηση παλι δεν περιμενω, εδω δεν απαντας στα ευκολα.

Αλλα συνελθε λιγακι 40 χρονων ανθρωπος να γινεσαι ρομπα καθε φορα που γραφεις κατι, απο "πιτσιρικια" που λες εσυ με τα μισα σου χρονια.

Περαστικα σου.

Φαντάζομαι οτι όλοι λίγο-πολύ συμφωνούμε στο οτι τόσο το να βγαίνει από τη φυλακή σε έξι μήνες ένας έμπορος ναρκωτικών, όσο και η φάση μπάτσος-δικαστής-εκτελεστής όλα-σε-ένα, είναι κακές ιδέες. Και για τις δύο περιπτώσεις, έχουμε σωρούς κρουσμάτων σε αυτήν την καημένη χώρα, πράγμα που σε έναν βαθμό δικαιολογεί και την όποια αγανάκτηση...

Ωπα ωπα.

Συμφωνουμε ολοι φανταζομαι, στο οτι ειναι κακο να βγαινει απ΄τη φυλακη σε 6 μηνες ενας εμπορας.

Καποιοι ομως δεν ειχαν καθολου προβλημα στη φαση μπατσος-δικαστης-εκτελεστης, ισα ισα υποστηριξαν καλα κανανε τα καμαρια μας.

Εκει ειναι και η ολη συζητηση επι του θεματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε Αντελ. Για να μην βγαίνουν λοιπόν οι έμποροι σε 6 μήνες, ας τους σκοτώνουμε επιτόπου. Να οργανώσουμε καμιά διαδήλωση για την επιστροφή της θανατικής ποινής ώστε να το κάνουμε τουλάχιστον κατόπιν αποδείξεως. Μια από τις πιο θεμελειώδεις αρχές της κοινωνίας είναι ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίων. Ας δώσουμε και την αρμοδιότητα στους 22χρονους ή και πιο ώριμους αστυνομικούς να κρίνουν επιτόπου την υπαιτιότητα και να εκτελούν άμεσα την ποινή.

Μάνο να τα έλεγε κανείς άλλος αυτά να πώ εντάξει. Ειλικρινά δεν βλέπω ποια ηθική αξία ή αρχή δεν επιτρέπει να χαρακτηρίσεις κάποιον όταν αυτό το κάνεις μέσα σε κάποιο κόσμιο πλαίσιο και με την απαιτούμενη τεκμηρίωση. Εσύ προσωπικά θεωρώ ότι κρίνεις και χαρακτηρίζεις πολύ συχνά άλλους και μάλιστα λιγότερο κόσμια.

Εξακολουθώ να κρίνω απαράδεκτο να διαβάζεται ένα τέτοιο γεγονός διαφθοράς, συγκάληψης και ασυδοσίας της αστυνομίας και να λέτε ότι δεν τρέχει τίποτα γιατί είχε ένα φακελάκι, το οποίο δεν βρέθηκε και ποτέ, με 8 γραμμαρια ηρωίνης. Δεν είμαι κατά της αστυνομίας (την οποία σε πολλά τόπικ υποστηρίζω) αλλά ούτε υπέρ των αλλοδαπών τους οποίους κατά περίπτωση μπορεί να κατηγορίσω.

Πάλι Μάνο δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η αφορμή να συνδέσεις αυτό το τόπικ με ρατσιστικά σχόλια. Υπάρχουν και Έλληνες βίαιοι διαρρήκτες και βιαστές. Συμφωνώ ότι κάποιες από τις εθνότητες που έχουν εγκατασταθεί στην ελλάδα είναι πιο βίαιες και πιο επιρεπείς στην εγληματικότητα αλλά αυτή η παραδοχή απέχει παρασάγγας από τον ρατσισμό.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά δεν βλέπω ποια ηθική αξία ή αρχή δεν επιτρέπει να χαρακτηρίσεις κάποιον όταν αυτό το κάνεις μέσα σε κάποιο κόσμιο πλαίσιο και με την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Αν για εσενα οι χαρακτηρισμοι σας που ανεφερα πιο πανω ειναι κόσμιοι,χανουν τα λογια την αξια τους και παυω να την παραπερα συζητηση :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε Αντελ. Για να μην βγαίνουν λοιπόν οι έμποροι σε 6 μήνες, ας τους σκοτώνουμε επιτόπου. Να οργανώσουμε καμιά διαδήλωση για την επιστροφή της θανατικής ποινής ώστε να το κάνουμε τουλάχιστον κατόπιν αποδείξεως. Μια από τις πιο θεμελειώδεις αρχές της κοινωνίας είναι ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίων. Ας δώσουμε και την αρμοδιότητα στους 22χρονους ή και πιο ώριμους αστυνομικούς να κρίνουν επιτόπου την υπαιτιότητα και να εκτελούν άμεσα την ποινή....

Μαν, μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα ή θέλεις να μπριζώσεις κι εμένα, διαβολάκο! :devil:

Πού έγραψα εγώ οτι γουστάρω 22χρονους judge dredd να κόβουν βόλτες στη γειτονιά μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν για εσενα οι χαρακτηρισμοι σας που ανεφερα πιο πανω ειναι κόσμιοι,χανουν τα λογια την αξια τους και παυω να την παραπερα συζητηση :bye:

φχαριστω που με βγαζεις σωστο.

(αν με θες τιποτα θα ειμαι στα πανηγυρια :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες επειδή το πολυ κουράσατε το θέμα ας κλειδωθεί να τελειώνει. Το φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων, και όχι για να κρίνουμε. Δεν μπήκε κανείς μας εδώ για να του βάλουν οι άλλοι μυαλό, ο κάθε ένας μας παίρνει τις αρχές και στύνει τον χαρακτήρα του απο το κλειστό του περιβάλλων και σύμφωνα με αυτά που έχει ζήσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά περιττά. Τέλος, άλλο το να κάνει κάποιος ελαφριά κριτική στην γνώμη του άλλου, μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης και άλλο οι χαρακτηρισμοί που έπαιξαν εδώ μέσα. Το συγκεκριμένο θέμα δείχνει πόσο πολύ κάποιοι, δεν σέβονται την γνώμη των υπολοίπων έστω και αν αυτή είναι λάθος!

Δεν θα μπω στον κόπο να τσακώνομαι και να φτάσω την κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο όπως έχετε κάνει γιατί δεν έχει κανένα νόημα να κάθομαι να τσακώνομαι ηλεκτρονικά και να "χαλιέμαι". Είμαι αυτός που είμαι. Αν δεν αρέσω σε κάποιους, είτε εγώ είτε ή απόψεις μου πάνω στις επιλογές έχει το κουμπί block. Γράφει το όνομα μου εκεί και πολύ απλά δεν βλέπει τα post μου, για να μην ενοχλήτε.

Καλό σας απόγευμα,

Φιλικά,

Γιώργος.

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι αυτός που είμαι. Αν δεν αρέσω σε κάποιους, είτε εγώ είτε ή απόψεις μου πάνω στις επιλογές έχει το κουμπί block. Γράφει το όνομα μου εκεί και πολύ απλά δεν βλέπει τα post μου, για να μην ενοχλήτε.

Κραταω μονο αυτο το παρτ.

και πεταω το υποθετικο σεναριο να εισαι μαυρουκος σενεγαλεζος και εγω χρυσαυγιτης.

Εκει θελω να δω αν η αντιδραση σου θα ειναι ε νταξει μωρε θα τον κανω μπλοκ. τι και αν τρωει τι μιση του μερα λεγοντας ποσο κακοι ειναι οι μαυροι και γιατι πρεπει να τους σκοτωσουμε.

Ή να βαραει ο αλλος τη γυναικα του και να εισαι ο γειτονας και λες νταξ μωρε θα βαλω μονωση στον τοιχο, δεν θα την ακουω.

Μαγκες οταν υπαρχουν σχεσεις καταπιεσης δεν κανεις μπλοκ οτι δεν σαρεσει.

Προσπαθεις να το αλλαξεις.

Με το να αδιαφορουμε εχει μαμηθει ολο το συμπαν.

Και το να επικτροτειτε σε αυτο το θεμα η συμπεριφορα 3ων σεριφηδων μαντεψτε ποιοι ειναι εμμεσα ηθικη αυτουργοι τετοιοων εγκληματων.

Ειμαι αυτος που ειμαι. Γιατι ρε μαστορα δεν γινεται να αλλαξεις?

Σοβαρα τωρα, αν ερθει καποιος και σου πει οτι κανεις κατι λαθος και στο αποδειξει θα του πεις, ετσι ειμαι εγω δεν αλλαζω?

Παμε καλα ρε παιδια?

Καποιοι εχετε παραξηγησει τελειως τι παει να πει διαλογος.

Διαλογος δεν σημαινει αχ τι ωραια τα λες εσυ, αχ τι ωραια τα λεω και εγω.

Καθε φορα που παω να γραψω σοβαρα, βλεπω οτι αυτη η κοινωνια νοσει πολυ πιο σοβαρα απ΄οτι μπορω να φανταστω.

Για πρωτη φορα χαλαστηκα σε τετοιο τοπικ.

(geline σορρυ αν σε πηρα λιγο απ΄ τη μυτη αλλα ρε μαν, πραγματικα ειναι καποια πραγματα τα οποια με βγαζουν εξω απ΄ τα ρουχα μου)

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κραταω μονο αυτο το παρτ.

και πεταω το υποθετικο σεναριο να εισαι μαυρουκος σενεγαλεζος και εγω χρυσαυγιτης.

Εκει θελω να δω αν η αντιδραση σου θα ειναι ε νταξει μωρε θα τον κανω μπλοκ. τι και αν τρωει τι μιση του μερα λεγοντας ποσο κακοι ειναι οι μαυροι και γιατι πρεπει να τους σκοτωσουμε.

Ή να βαραει ο αλλος τη γυναικα του και να εισαι ο γειτονας και λες νταξ μωρε θα βαλω μονωση στον τοιχο, δεν θα την ακουω.

Μαγκες οταν υπαρχουν σχεσεις καταπιεσης δεν κανεις μπλοκ οτι δεν σαρεσει.

Προσπαθεις να το αλλαξεις.

Με το να αδιαφορουμε εχει μαμηθει ολο το συμπαν.

Και το να επικτροτειτε σε αυτο το θεμα η συμπεριφορα 3ων σεριφηδων μαντεψτε ποιοι ειναι εμμεσα ηθικη αυτουργοι τετοιοων εγκληματων.

Ειμαι αυτος που ειμαι. Γιατι ρε μαστορα δεν γινεται να αλλαξεις?

Σοβαρα τωρα, αν ερθει καποιος και σου πει οτι κανεις κατι λαθος και στο αποδειξει θα του πεις, ετσι ειμαι εγω δεν αλλαζω?

Παμε καλα ρε παιδια?

Καποιοι εχετε παραξηγησει τελειως τι παει να πει διαλογος.

Διαλογος δεν σημαινει αχ τι ωραια τα λες εσυ, αχ τι ωραια τα λεω και εγω.

Καθε φορα που παω να γραψω σοβαρα, βλεπω οτι αυτη η κοινωνια νοσει πολυ πιο σοβαρα απ΄οτι μπορω να φανταστω.

(geline σορρυ αν σε πηρα λιγο απ΄ τη μυτη αλλα ρε μαν, πραγματικα ειναι καποια πραγματα τα οποια με βγαζουν εξω απ΄ τα ρουχα μου)

Για το ίδιο πράγμα που μιλάς και καταδικάζεις το ίδιο έκανες, με το να αντιγράψεις μόνο αυτό που ήθελες εσύ απο το post μου.

Μήπως όπως είπες και εσύ στον Μάνο ποιο πάνω, πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις σκέψεις σου πρώτα ο ίδιος και μετά να κρίνεις τους άλλους?

Όσο αφορά τον δημιουργό του τόπικ, προφανώς τρολάρει απίστευτα καθώς όταν φτιάχνουμε/αντιγράφουμε ένα άρθρο δεχόμαστε κάθε αντίληψη και κάθε γνώμη περι αυτού. Δεν κατηγορούμε όσους δεν έχουν την γνώμη που θέλουμε. Αλλιώς μην αντιγράφεις/δημιουργείς άρθρα. Δεν γίνετε πάντα όλοι να έχουν την ίδια γνώμη με σένα. Αυτό είναι η διαφορετικότητα του κάθε χαρακτήρα.

Τέλος για να κλείσω εδώ, όσο αφορά το θέμα ξεκαθάρισα ότι αν οι μπάτσοι/αστυνομικοί/αστυφύλακες(ή όπως αλλιώς θέτε να τους λέτε) του την έστυσαν, να πληρώσουν. Αν όμως αυτός όντως ήταν πρεζέμπορας καλά του έκαναν. Το πιθανότερο ότι θα την έβγαζε καθαρή όπως όλοι τους! Το ανέφερα και ποιο πάνω αλλά κανένας δεν φαίνετε να δίνει σημασία πέρα απο αυτά που γράφει ο ίδιος. Και στο κάτω κάτω, εγώ και όσοι έχουμε κατέβει στις πορείες δεν ήμαστε μλκες που τρώμε ξύλο και ήμαστε αθώοι. Ας φάνε μια φορά και αυτοί που φταίνε. Αυτοί που αφαιρούν ζωές κάθε μέρα με αυτό το δηλητήριο. Έχω χάσει φίλους απο αυτό το δηλητήριο. Αν λοιπόν, ήταν πρεζέμπορας καλά του έκαναν κατ' εμένα.

Και όπως είπα απο το να τρωγόσαστε κάθε φορά, άμα έχετε με κάποιον πρόβλημα block και τέλος. Το φόρουμ δεν είναι για ξεκατίνιασμα, ούτε μπαίνει ο κάθε ένας για να του αλλάξει ο άλλος γνώμη. Γίνετε ανταλλαγή απόψεων, και πρέπει όλες να γίνονται σεβαστές απο την χειρότερη μέχρι την καλύτερη. Αν κάποιοι δεν μπορούν, τότε φαντάζομαι ότι ούτε απο κοντά θα μπορούν να κάνουν σωστό διάλογο(ξέρεις απο τους τυπάδες που σου λένε κάτι και αν πεις το αντίθετο, φωνάζουν και τσατίζονται και κάνουν σκηνικό). Στην τελική όπως ανέφεραν ποιο πάνω, κανείς μας δεν ήταν εκεί για να μιλάμε με σιγουριά. Όλοι λέμε την γνώμη μας. Η αντίδραση μας αν ήμασταν εκεί, μπορεί να ήταν και 100% αντίθετη με τα γραφόμενα μας εδώ πέρα. Γιαυτό λοιπόν σταματήστε κάποιοι να ψάχνεστε στα λόγια του άλλου, και να βγάζετε χολή με αυτά που δεν σας αρέσουν. Η ζωή δεν είναι ωραία, ούτε δημιουργήθηκε για να μας αρέσει. Άλλωστε ο κάθε ένας μας έχει διαφορετική αντίληψη περι σωστού ή λάθους. Ποιος είναι ο κάθε ένας απο εσάς που θα έρθει να μου αλλάξει τα πιστεύω?

Καλό απόγευμα....

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα γραψει στο πρωτο μου ποστ το παρακατω ( το εχω πετσοκοψει λιγακι)

Φιλε sorips... Αν ηταν απλα ενας χρηστης ναρκωτικων ναι θα το καταδικαζα σαν συμβαν.

Αλλα σε αυτη την περιπτωση απο οτι καταλαβα μιλαμε για εναν εμπορο, που κουβα............................

......................

Για το ξυλο; ναι εκει θελει ξυλο... Αλλα τωρα τελειωσαν αυτα, μεχρι και επιδομα μπορουν να παρουν με βαση την επιτροπη της :kaaaala:

Αυτοι, οι βιαστες και οι παιδεραστες δεν θελουν απλα ξυλο, αλλα και αλλα πραγματα, αλλα τελος παντων.... τα εχω γραψει αλλου και δεν εχω ορεξη να τα γραψω παλι΄.

Διαβασα καποιες διαφορετικες αποψεις και μπορω να πω οτι με εβαλαν σε διλλημα για το αν τα λεω καλα ή ειμαι ακραιος.

Δεν ξερω, την μια καταλαβαινω οτι αυτο που εγραψα ειναι αντιθετο με τα πιστευω που εχω γενικα σαν Ηλιας, και την αλλη βλεπω την προταση του Αφτερ ....

Επειδη ''βλεπω'' τουλαχιστον 50 πρεζονια την ημερα, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ στους εμπορους ναρκωτικων, ανεξαρτητα απο τι πραγματικα εχει γινει στην υποθεση παραπανω

Και ξαναπιστευω την πρωτη μου προταση..... Εχετε δικιο οι μεν που λετε οτι δεν πρεπει να αποφασισει ενας αστυνομος(?) για την τυχη καποιου εγκληματια, αλλα οι δε, δεν χουν ενα δικιο που λεμε/λενε οτι καλα του εκαναν;

Αν εβλεπες εναν εμπορο να διπλαρωνει το παιδι σου για να πουλησει τι θα εκανες; (προσεξτε, δεν λεω αν το παιδι θα παρει κλπ κλπ ουτε θελω να ακουσω οτι αυτα να τα μαθαινες σαν γονιος νωριτερα στο παιδι σου κλπ.)

Τι θα εκανες; δεν θα ηθελες να τον φας; που τολμησε να διπλαρωσει εναν καθαρο ανθρωπο;

Εκει ειναι που εγω εκνευριζομαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το ίδιο πράγμα που μιλάς και καταδικάζεις το ίδιο έκανες, με το να αντιγράψεις μόνο αυτό που ήθελες εσύ απο το post μου.

O λογος που "κρατησα" αυτο προφανως δεν ειναι οτι διεγραψα τα αλλα, ειναι επειδη συνοψιζει μια νοοτροπια την οποια δεν δεχομαι.

Ειναι μια νοοτροπια που εχει μαμησει οτι εχει μεινει απ΄το φιλοτιμο, μια νοοτροπια εξω απ΄τον ανθρωπισμο, εξω απο καθε τι που θελω να πρεσβευω.

Μια νοοτροπια στην οποια θα ασκω κριτικη, οπως μπορω να δεχτω να κανει καποιος για τη δικια μου.

Επισης τι εκανα το οποιο καταδικαζω για καντο πιο λιανα, εγω δεν βλεπω κατι τετοιο.

Το παρακατω αποσπασμα εννοεις?

Μήπως όπως είπες και εσύ στον Μάνο ποιο πάνω, πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις σκέψεις σου πρώτα ο ίδιος και μετά να κρίνεις τους άλλους?

Ποιες σκεψεις μου ακριβως?

Αν όμως αυτός όντως ήταν πρεζέμπορας καλά του έκαναν. Το πιθανότερο ότι θα την έβγαζε καθαρή όπως όλοι τους! Το ανέφερα και ποιο πάνω αλλά κανένας δεν φαίνετε να δίνει σημασία πέρα απο αυτά που γράφει ο ίδιος. Και στο κάτω κάτω, εγώ και όσοι έχουμε κατέβει στις πορείες δεν ήμαστε μλκες που τρώμε ξύλο και ήμαστε αθώοι. Αν λοιπόν, ήταν πρεζέμπορας καλά του έκαναν κατ' εμένα.

Αρα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Παρακαμπτουμε δικαστες/ενορκους/διαδικασιες και λεμε μπραβο στους Vigilante.

Αρα να γινουμε ζουγκλα. Αφου θελετε να γινουμε ζουγκλα, μην ξαναναφερετε διαλογο και πολιτισμο ομως, ή το ενα ή το αλλο, διαλεχτε. Οχι οπου μας βολευει το ενα, οπου μας βολευει το αλλο.

Και αναφερεις και πορειες και εχεις και το V για αβαταρ.

Μπερδεμενα τα εχεις, πολυ μπερδεμενα.

Γίνετε ανταλλαγή απόψεων, και πρέπει όλες να γίνονται σεβαστές απο την χειρότερη μέχρι την καλύτερη. Αν κάποιοι δεν μπορούν, τότε φαντάζομαι ότι ούτε απο κοντά θα μπορούν να κάνουν σωστό διάλογο(ξέρεις απο τους τυπάδες που σου λένε κάτι και αν πεις το αντίθετο, φωνάζουν και τσατίζονται και κάνουν σκηνικό)...... Ποιος είναι ο κάθε ένας απο εσάς που θα έρθει να μου αλλάξει τα πιστεύω?

Καλό απόγευμα....

Ξαναλεω οτι τα κομματια που κοβω δεν ειανι για να βγαλω χολη (λες και μου εχεις κανει και τιποτα δηλαδη για να εχω λογο) ειναι απλα τα κομματια στα οποια εχω ενστασεις.

Σου ανεφερερα ενα παραδειγμα πιο πανω για να δεις οτι δεν ισχυει το "Γίνετε ανταλλαγή απόψεων, και πρέπει όλες να γίνονται σεβαστές απο την χειρότερη μέχρι την καλύτερη."

Δημοκρατια σημαινει οτι καθε αποψη μπορει να εκφραστει, οχι οτι ειανι σεβαστη. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Οι αποψεις μετα δεχονται κριτικη και βγαζει ο καθενας συμπερασματα κατα ποσο μια γνωμη ειναι σεβαστη.

Αυτο ειναι ανταλλαγη αποψεων, οχι το "Αααα τα παιδακια μου λενε οτι λεω ασυναρτησιες, αφου εχω δικαιωμα να λεω βλακειες δεν μπορουν να με κρινουν"

Ναι φιλε μου εχεις το δικαιωμα, θα κριθεις ομως για αυτο.

Απο ποιον θα κριθεις? Ολοι εχουν το δικαιωμα να σε κρινουν και να πουν την αποψη τους σε αυτο.

Αρα το "Ποιος είναι ο κάθε ένας απο εσάς που θα έρθει να μου αλλάξει τα πιστεύω?" ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Αυτα τα ξερεις ρε ποιος ειμαι εγω και σε ποιον το ειπες και ποιος εισαι εσυ, ανηκουν στο ζωικο βασιλειο.

Επισης, μην ξεχναμε οτι οι αποψεις εχουν ως προεκταση δρασεις. Ας πουμε ρατσιστικες αποψεις ειναι και συνταγματικα παρανομες, πως δικαιολογεις τωρα το ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες?

Περιμενω απαντησεις, οχι ως κριτης, αλλα ως καποιος που θα σου απαντησει σε οτι τον ρωτησεις, γιατι αυτο ειναι διαλογος.

(μου εκανες καποιοες ερωτησεις στις οποιες ζητησα να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι δεν καταλαβα ακριβως που απευθυνονται για αυτο δεν απαντησα ακομα)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ολο σκηνικο ειναι απλο και κατανοητο το παλικαρι ηταν νεος στην πιατσα , πηγε να πουληση σε περιοχη που ηταν καβατζαρισμενη απο αλλον , ο τυπος πηρε τηλεφωνο τους νταβαδες του αυτοι πηγαν να διωξουν τον παρισακτο , τα αλλα ηταν τα μισα απηρεια και τα μισα κακη τυχη . :pimp: . -

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εβλεπες εναν εμπορο να διπλαρωνει το παιδι σου για να πουλησει τι θα εκανες; (προσεξτε, δεν λεω αν το παιδι θα παρει κλπ κλπ ουτε θελω να ακουσω οτι αυτα να τα μαθαινες σαν γονιος νωριτερα στο παιδι σου κλπ.)

Τι θα εκανες; δεν θα ηθελες να τον φας; που τολμησε να διπλαρωσει εναν καθαρο ανθρωπο;

Εκει ειναι που εγω εκνευριζομαι...

Ηλία υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του τι θα κάναμε εμείς και τι ΘΕΛΟΥΜΕ και περιμένουμε από τον νόμο.

Εγώ εάν έβλεπα το -υποθετικό- παιδί μου αιμόφυρτο στον δρόμο και 2 άτομα από πάνω, πιθανότατα να σκότωνα και τους 2 και όποιον τύχαινε να περνάει. Γιατί? Επειδή θόλωσα, επειδή τρελάθηκα.

1ον - ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ η συμπεριφορά της αστυνομίας να είναι ανάλογη ενός ανθρώπου εν βρασμό ψυχής.

2ον - ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να νομοθετούμε με βάση το τι θα κάναμε εν βρασμό ψυχής.

3ον - Μπορεί να είχα δολοφονήσει 2 άτομα που προσπαθούσαν να βοηθήσουν το -ακόμα υποθετικό- παιδί μου. Γι'αυτό υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας, επειδή τα "προφανή" συχνότατα δεν είναι έτσι, επειδή έχουμε κρίνει πως "καλύτερα να την γλιτώσουν 100 ένοχοι παρά να φυλακιστεί ένας αθώος". Γι'αυτό πριν καταδικάσουμε έναν άνθρωπο φέρνουμε στο παιχνίδι και τις 3 εξουσίες και γι'αυτό τις έχουμε διαχωρίσει.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβασα καποιες διαφορετικες αποψεις και μπορω να πω οτι με εβαλαν σε διλλημα για το αν τα λεω καλα ή ειμαι ακραιος.

Δεν ξερω, την μια καταλαβαινω οτι αυτο που εγραψα ειναι αντιθετο με τα πιστευω που εχω γενικα σαν Ηλιας, και την αλλη βλεπω την προταση του Αφτερ ....

Και ξαναπιστευω την πρωτη μου προταση..... Εχετε δικιο οι μεν που λετε οτι δεν πρεπει να αποφασισει ενας αστυνομος(?) για την τυχη καποιου εγκληματια, αλλα οι δε, δεν χουν ενα δικιο που λεμε/λενε οτι καλα του εκαναν;

Ηλια και εγω εν βρασμο ψυχης και σα φωτης να τον κρεμασω στο συνταγμα θα ηθελα. αυτον και καθε εμπορα και καθε παιδεραστη και καθε βιαστη.

Αλλα επειδη σε μια κοινωνια ανθρωπων και οχι σε μια ζουγκλα, αυτες τις αποφασεις δεν τις παιρνει καποιος εν βρασμο ψυχης, πρεπει να ακολουθειται μια διαδικασια.

Εχει ΠΟΛΥ μεγαλη διαφορα το "αξιζε" αυτο που επαθε, με το αθωωνουμε αυτους που του το εκαναν. Αλλο θεμα το ενα, αλλο το αλλο. Οποτε δεν εχεις διλλημα ουσιαστικα, απλα αντιμετωπιζεις ως ενα, δυο διαφορετικα πραγματα. Μιλαμε για 2 διαφορετικα εγκληματα.

Δεν μπορω να δω πως καποιος διαφωνει, με το να πανε οι αστυνομικοι κατηγορουμενοι για ψευδορκια, ξυλοδαρμο και ανθρωποκτονια.

Τα εκαναν ναι ή οχι?

Υπαρχει ποινη για αυτο ναι ή οχι?

Μπορω να δεχτω το ειναι ενοχοι με κανα ελαφρυντικο, αλλα σε καμια περιπτωση το ειναι αθωοι.

Το ΑΝ το αξιζε να το παθει μια αλλη κουβεντα, διαφορετικη.

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του τι θα κάναμε εμείς και τι ΘΕΛΟΥΜΕ και περιμένουμε από τον νόμο.

Εγώ εάν έβλεπα το -υποθετικό- παιδί μου αιμόφυρτο στον δρόμο και 2 άτομα από πάνω, πιθανότατα να σκότωνα και τους 2 και όποιον τύχαινε να περνάει. Γιατί? Επειδή θόλωσα, επειδή τρελάθηκα.

1ον - ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ η συμπεριφορά της αστυνομίας να είναι ανάλογη ενός ανθρώπου εν βρασμό ψυχής.

2ον - ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να νομοθετούμε με βάση το τι θα κάναμε εν βρασμό ψυχής.

3ον - Μπορεί να είχα δολοφονήσει 2 άτομα που προσπαθούσαν να βοηθήσουν το -ακόμα υποθετικό- παιδί μου. Γι'αυτό υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας, επειδή τα "προφανή" συχνότατα δεν είναι έτσι, επειδή έχουμε κρίνει πως "καλύτερα να την γλιτώσουν 100 ένοχοι παρά να φυλακιστεί ένας αθώος". Γι'αυτό πριν καταδικάσουμε έναν άνθρωπο φέρνουμε στο παιχνίδι και τις 3 εξουσίες και γι'αυτό τις έχουμε διαχωρίσει.

Φιλε(ειναι μαστ στα φορουμς) ξερω γιατι τα γραφεις ολα αυτα .

Γιατι εισαι : ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο κρατικος μηχανισμος ( μπατσοι - δικαστες - δικηγοροι - γιατροι ) εχει στησει και αυτο το παιχνιδι με τα ναρκωτικα ,και σε καθε παιχνιδι υπαρχουν νικητες και χαμενοι ................................ Υ Γ να προσεχετε τι και πως πινετε....................... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....

Όποιος δεν έχει δουλειά να ασχοληθεί, τρώγετε με τα νύχια του να δημιουργεί αντιπαραθέσεις. Είναι πολύ απλο. Επειδή δεν μου αρέσει να με ζαλίζουν και επειδή έχω ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι απόψεις μου περι του θέματος και αφού δεν λες να το κάνεις εσύ το κάνω εγώ το block και τελείωσε. Εγώ δεν μπήκα ούτε για να με κατακρίνει κανείς, ούτε για να κατακρίνω. Τώρα αν εσένα είναι ο χαρακτήρας σου έτσι ή απλά προσπαθείς να δώσεις νόημα στην ζωή σου είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου. Αν δεν μπορείς να δεχτείς τις απόψεις των άλλων πάλι δικό σου πρόβλημα είναι. Όσο για το φιλότιμο και αυτά που αναφέρεις τι λες ρε φίλε? Με ξέρεις και απο χθες? Με έχεις κάνει παρέα? Να λοιπόν πως απο μια μου άποψη βγάζεις ολόκληρα συμπεράσματα για μένα. Το αν είμαι φιλότιμος, πλακατζής ή γενικά το ποιος είμαι πραγματικά το ξέρουν αυτοί που είναι δίπλα μου. Δεν μπορείς να το κρίνεις ούτε εσύ, ούτε κανείς. Και μου λες για νόμους της ζούγκλας? Γιατί έχουμε νόμους? Έχουμε παιδεία? Αν οι νόμοι μας δεν είναι ζούγκλα τότε καλά τραγούδια. Σε κανένα απο τα post μου δεν προσπάθησα να αλλάξω την γνώμη κανενός, και ούτε την έκρινα. Είπα απλά την γνώμη μου. Προφανώς βαριέσαι τόσο πολύ που αντί να δεις την όλη συμπεριφορά μου είδες απλά το δέντρο απο το δάσος. Δεν ξανασχολούμε με τέτοιες βλακείες γιατί απλούστατα είναι χάσημο χρόνου και τίποτα άλλο. Την γνώμη μου θα την λέω, όταν θα θέλω να την πω, και ακριβώς όπως είναι και σε όποιον αρέσει. Δεν είναι δα και απαραίτητο να αρέσει σε όλους. Ούτως ή αλλιώς το θέμα απο την αρχή ήταν τρολάρισμα αλλά το παραβλέπουμε αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμε παραπάνω. Όποιος έχει την ιδέα ότι αλλάζει απόψεις χωρίς να έχει επιχειρήματα με την λογική ότι αυτός είναι σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος, ένα έχω να πω. GET A LIFE!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

"Δεν μπορείς να το κρίνεις ούτε εσύ, ούτε κανείς."

Και εγω ο μαλακας που εγραψα μια παραγραφο παραπανω εξηγωντας οτι ναι μπορω. (εχει και επιχειρηματα!)

Και το κανω κιολλας!

Και εσυ μπορεις.

Και ολοι μας.

Ζητω!

Αλλα εσυ λες οτι κανεις δεν μπορει. Τοτε εγω πως το κανω? Α, εννοεις δεν θα επρεπε να το κανω? Γιατι ομως δεν πρεπει? Φοβασαι μην πληγωθεις? Δεν δεχεσαι γενικα απο κανεναν κριτικη?

Θεωρεις την δικια μου κακοπροαιρετη και δεν την δεχεσαι?

Ερωτηματα που μαλλον δεν θα μαθουμε ποτε.

Παντως εγω παιδια κριτικη δεχομαι. Εκτοσ απ΄την οδηγηση μου. Εκει ειμαι τελειως χαλια, οτι και να κανετε δεν βοηθατε.

Επισης χρησιμα info:

http://www.vlioras.gr/Philologia/Composition/Dialogos.htm

επισης:

Σημεία στίξης: η παραγραφος.

Δηλώνεται μικρή διακοπή στο λόγο, ιδίως όταν ο λόγος προχωρεί σε διαφορετικό κύκλο ιδεών. Η έναρξη παραγράφου δηλώνεται με αλλαγή σειράς, και το ξεκίνημα της γραφής λίγο πιο μέσα από τη συνηθισμένη αρχή της σειράς.

(αμα θες σοβαρη απαντηση πες μου, αμα ειναι να τα παιρνετε ολα προσωπικα και να τσαντιζεστε καντε γιογκα, πλεχτε, πειτε 10 φορες δυνατα ΩωωωωΩΩωωΜΜμμμΜ, ή δεν ξερω και εγω τι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή παρόλο που δεν γράφω, συμμετέχω στην συζήτηση μόνο και μόνο βάζοντας likies, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αφού ένα likie ποτέ δεν μπορεί να είναι ισάξιο του λόγου.

1. Οταν επικροτώ, επικροτώ απόψεις και όχι ανθρώπους.

2. Όταν επικροτώ απόψεις που κατακρίνουν απόψεις, κατακρίνω απόψεις και όχι τους ανθρώπους που τις φέρουν.

3. Κοντεύω 40 και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει η φράση "σέβομαι την άποψη του άλλου". Με μία άποψη είτε διαφωνείς, είτε συμφωνείς. Εκτός εάν σεβασμός προς μία άποψη θεωρείται η αδιαφορία...

4. Ανταλλαγή απόψεων είναι αυτό που λένε, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Χειρότερη κατάληξη ενός διαλόγου δεν υπάρχει.

5. Ο πρώτος συμφορουμίτης ο οποίος θα γράψει ακόμα και στην πιο ασήμαντη συζήτηση "Τελικά μεγάλε έχεις δίκιο σχετικά με .........., ευχαριστώ που με έμαθες κάτι σήμερα", θα έχει τον ισόβιο θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μου.

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το αναγαγετε παντα οπως να ναι?

Ρε παιδια εχει γραψει ανθρωπος οτι οι αστυνομικοι τον σκοτωσαν γιατι μπηκε στην πιατσα που προστατευαν και δεν τον εχουν μπουζουριασει με πουκαμισα?

Ρε φιλε εχεις ιδεα ποσοι αστυνομικοι υπηρετουν?

ΤΟ οτι κανουν περιπολια παλιοι και νεοι ΚΑΙ αποκλειω καθε περιπτωση να κανουν ολοι μουγκα?

Τεσπα παμε στο θεμα μας.

Εχω ξαναπει οτι ολη μου η παρεα ειναι αστυνομικοι (και αξιωματικο φιλο εχω) και τα βλεπω και απο "μεσα".

Η αστυνομια εχει εκτελεστικο ρολο. Ουτε πρεπει να σηκωσει το χερι της ουτε τιποτα παρα μονο σε αντιδραση.

Αυτα τα αμα βιαζε την αδερφη σου τι θα εκανες ΟΧΙ σε μας παιδες. Εισαι εκπαιδευμενος για να εισαι ψυχραιμος και να οδηγησεις το θυτη στον αρμοδιο εισαγγελεα/δικαστη.

Εαν οι αστυνομικοι αντιδρανε οπως ο απλος ανθρωπος γιατι τους πληρωνουμε τι παραπανω εχουν/ ξερουν?

Το οτι ο τυπας πεθανε απο το να καταπιει το δηλητηριο του εγω το λεω Θεια Δικη .

ΑΛΛΑ εαν οι αστυνομικοι καλουσαν εκαβ αντι να τον κοπανανε ( αν εγινε ετσι) ισως σωζοταν.

Με ποιο δικαιωμα λοιπον τον κοπανανε? Για τιμωρια που παει να τους ξεφυγει γιατι τα καταπιε?

Ρε φιλε παντον σε ενα νοσοκομειο και θα του τα βγαλουνε τοσο νιονιο πια?

Παιδες σταματηστε να γινεστε αιτιες κλειδωματος τοπικ.

Πειτε οτι θελετε αλλα οχι σε προσωπικο επιπεδο γιατι κατανταει προσβολη.

Καληνυχτες και τα σεβη μου.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή κάποιοι είναι υποκριτές, και λένε ότι δέχονται κριτική, αλλά άμα τους κάνεις κριτική το λένε στην μαμά τους λες και τους φάγαμε το μπιφτέκι τους ξαναστέλνω το μήνυμα που είχα στείλει και ποιο πριν. Αν οι Συντονιστές κρίνουνε ότι πάει σε κάποιον συγκεκριμένα τότε τι να πω. Δεν ξέρουμε καλά Ελληνικά εδώ μέσα. Το ξαναστέλνω λοιπόν ακριβώς όπως είναι:

"Ή πολύ απλά άμα κάποιος εδώ μέσα είναι :kaaaala: μπορεί να τραβήξει 1 :kaaaala: να ηρεμήσει για λίγο. Δεν φταίμε όλοι εδώ στο φόρουμ να αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά προβλήματα του κάθε ένα. Get a life... ". Και συμπληρώνω. Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζετε. Πάτα ρε ΚΟΤΑ το κουμπί της αναφοράς πάλι. Ναι εσύ αυτός που δέχεσαι κριτική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...