HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αααααϊ.. my mistake..! #21 CHAMBER, AIR 2 , p/n 4GY-13591-00-00 Τι θαπαρεις απο ζιγκλερ ? Η καταναλωση δε θα αυξηθει , ισα-ισα η αντικατασταση μιας φθαρμενης βελονοθηκης με μια νεα θα σου βελτιωσει τη καταναλωση . Απο κυριο ζιγκλερ παρε ενα ιδιο με το μαμα που εχει κανονικα το μηχανακι αφου βλεπω οτι το φιλτροκουτι ειναι "κλειστο" και εχεις κια μαμα εξατμιση . Το ιδιο και για το προζιγκλερ-ζιγκλερ ρελαντι-pilot jet-slow jet . Ωραια το champer ειναι σε κατι χρησιμο; Θα μπορουσε να βγει; Απο ζιγλερ δεν θα παρω τιποτα. 1ον δεν εχει και μαλιστα ειπε οτι δεν θα κανουν 2ον και πιο σημαντικο.... Ποιοι ειναι αυτοι που πανε και δινουν τα λεφτα τους σε αυτον τον ???? ΜΑ το θεο αν χρειαστω ποτε ζιγκλερ θα τα παρω απ εξω ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ... αντε με τον καθε ηλιθιο που μου εχει και υφακι 40 καρδιναλιων.... Αυτα τα υφακια που εχουν μερικοι μου την δινει τοσο πολυ ρε φουστη που μου αναβουν τα λαμπακια..... Αντε στον διαολο λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ωραια το champer ειναι σε κατι χρησιμο; Θα μπορουσε να βγει; Θα σε γελασω.. τα drz & klx δεν εχουν κατι τετοιο οπωτε δε το'χω ψαξει το θεμα... Απο ζιγλερ δεν θα παρω τιποτα. 1ον δεν εχει και μαλιστα ειπε οτι δεν θα κανουν 2ον και πιο σημαντικο.... Ποιοι ειναι αυτοι που πανε και δινουν τα λεφτα τους σε αυτον τον ???? ΜΑ το θεο αν χρειαστω ποτε ζιγκλερ θα τα παρω απ εξω ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ... αντε με τον καθε ηλιθιο που μου εχει και υφακι 40 καρδιναλιων.... Αυτα τα υφακια που εχουν μερικοι μου την δινει τοσο πολυ ρε φουστη που μου αναβουν τα λαμπακια..... Αντε στον διαολο λοιπον Αυτο μου το 'χει πει κι αλλος... τι να πω , μπορει να τον πετυχατε σε ασχημη μερα.. Οσες φορες εχω παει μια χαρα πολυ εξυπηρετικος με ορεξη για κουβεντα κι ολας σε διαφορες αποριες για FCRοβελονες..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αυτο μου το 'χει πει κι αλλος... τι να πω , μπορει να τον πετυχατε σε ασχημη μερα.. Οσες φορες εχω παει μια χαρα πολυ εξυπηρετικος με ορεξη για κουβεντα κι ολας σε διαφορες αποριες για FCRοβελονες..! Να παει να ........ και η ασχημη του μερα.... και εγω εχω ασχημες μερες αλλα δεν την πληρωνει ο καθε ασχετος ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΛΑΤΗΣ Βεβαια ρε Μπιλ...σε εσενα μιλαει μια χρα γιατι μιλας για fcr, πραγμα που σημαινει σαφως πιο ακριβο ανταλλακτικο απο οτι τον ηλιθιο με το ΤΤΡ και το χρεπι καρμπυρατερ του. anyway ευχαριστω:) Οσο για το αλλο θα το βγαλω και θα ταπωσω την τρυπα. Αγορασα και σπρει τα καθαριζω και θα κουμπωθει.... Το απογευμα θα πω αν δουλευει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 να σου πω δεν παίρνεις ένα απλό carb να ξεμπερδεύειες :P φθυνά είναι στο ebay :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Θα σε γελασω.. τα drz & klx δεν εχουν κατι τετοιο οπωτε δε το'χω ψαξει το θεμα... Νεούδια............... Γατάκια........................... :lipssealed: Ψαράδες..................................... :lipssealed: Το chamber είναι χρήσιμο και μην το βγάλεις. ''Κατακρατάει'' έτοιμο φιλτραρισμένο αέρα εισαγωγής προς......ανάμιξη. Σε κάθε απότομη χρήση του γκαζιού, ''τραβάει'' ΚΑΙ απο εκεί αέρα το κύκλωμα, ώσπου να ''αρπάξει'' και τον κανονικό απο το φίλτρο και να πάνε ''παρέα'' μέσα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αυτα ειναι ! Παλι καλα που εχουμε και κανεναν παλιο να μας λεει κανα μυστικο ,γιατι και εγω τα εχω τα σχεδια του εν λογω μοτοσακου ,αλλα δεν σημαινει οτι καταλαβα και τι κανει..................... Εγω παντως το φτιαξα το δικο μου ,και δουλευει τωρα πολυ καλα. Κανει και εναν ηχο .......αμαν αμαν !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Όντως ο Σωκράτης είναι παράξενος. Παρ'όλο που είναι νέος,έχει συμπεριφορά και νοοτροπία παλιού μάστορα. Και επειδή 30 χρόνια τώρα τους έχω μάθει καλά,θέλει τον τρόπο του. Αν τον κοιτάς στα μάτια και γνέφεις συγκαταβατικά το κεφάλι σου σαν να είναι αυτός κάποιος γκουρού,ε,τότε γίνεται χαλί να τον πατήσεις! Αλλά απορώ πως δε σε συμπάθησε.Είσαι και φαίνεσαι καλό παιδί. Μήπως δεν τον κοίταξες στα μάτια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Λοιπον...μανταρα τα εκανα... Εχθες πειραξα την ασφαλεια της βελονας και την εβαλα στην 4η θεση... Ξεχασα να την γυρισω στην 3η οπου και ηταν. Εδεσα το καρμπ., το κουμπωσα και στην βολτα εδειξε οτι μολις σταθεροποιηθει το γκαζι/στροφες κανει μπερδεματα Αν το ανοιξω ομως τερμα δινει κανονικα και ΜΑΛΛΟΝ λιγο πιο πολυ.... Το θεμα ειναι οτι αφου μου παρουσιασε αυτο το προβλημα μαλλον φταιει καθαρα η σεση της βελονας.... αυριο παλι λυσιμο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα για να βγει το καρμπ, πρεπει να λυθει η αριστερη μπαρα του υποπλαισιου να βγει το φιλτροbox και μετα να βγαλεις carb. Η αληθεια ειναι πως με ξενερωσε... που πρεπει παλι να το λυσω. Μηπως αν ανογα περισσοτερο το mixture screw να αλλαζε κατι; Μήπως δεν τον κοίταξες στα μάτια; Και να τον κοιτουσα αυτος κοιτουσε τα αρ.....του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ηλια αν μπορεις αλλαξε τα ζιγκλερ και βαλε 147&50!! στο ttr250.com λεει οτι τα μπλε μοντελα τα βγαλαν με πιο μεγαλα ζιγκλερ χωρις να αλλαχτει τιποτα αλλο!!! (αλλα μαλλον θα σε προλαβω και θα τα αλλαξω πρωτος!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ηλια αν μπορεις αλλαξε τα ζιγκλερ και βαλε 147&50!! στο ttr250.com λεει οτι τα μπλε μοντελα τα βγαλαν με πιο μεγαλα ζιγκλερ χωρις να αλλαχτει τιποτα αλλο!!! (αλλα μαλλον θα σε προλαβω και θα τα αλλαξω πρωτος!!) Αμα βρεις παρε και για μενα.... Εχω και μια αλλη ερωτηση.. η φλογερα αλλαζεται;Επισης ξεχασα να αναφερω πως στο κλεισιμο του γκαζιου το μπερδεμα ειναι πιο εντονο απο οτι πριν το πειραξω καθαρισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αν πας στην Yamaha και τα ζητησεις αυτα θα σου δωσουν (147&50) Το θεμα ειναι οτι θα σου πιασουν τον κωλο!! Εχω τις ακρες μου εγω ομως και μαλλον θα βρω αλλα να ταιριαζουν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 ναι κανει αλλα δεν βγαζει την βρωμια. αυριο παρε καθαριστικο καρμπ. μην βιαζεσαι. και για το ντρεμελ οχι τιποτα αλλο μαρεσει να να σε πειραζω Εσενα δεν σου ξαναμιλαω... και την κυριακη θα σε αποφευγω για τιμωρια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιας και αναφέρθηκε, ο "αναπνευστήρας", aka snorkel, aka part#15, είναι κάτι το οποίο αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα να ξεφορτωθώ. Φαντάσου να προσπαθείς να τρέξεις και να προσπαθείς να αναπνέυσεις από ένα καλαμάκι. Οι τουτούρηδες του εξωτερικού το κρατάνε; Οι DRZάδες το σουτάρουν και μάλιστα ανοίγουν και την τρύπα στο φιλτροκούτι να μεγαλώσει, ακόμα και με το μαμά καρμπ. Το E με το FCR έχει στάνταρ την μεγάλη τρούπα. Άμα βέβαια σκοπεύεις να μπαίνεις συχνά μέσα σε ποτάμια με βάθος πάνω από 80 πόντους το συζητάμε... ΥΓ. Σωστός ο Μπιλ από κάτω αλλά σκεφτόμουν ότι αφού έχει βάλει χέρι στο κάρμπ ας τελειώνει με αυτό το θέμα μία κι έξω. Γιατί αλλιώς σε κάνα μήνα θα ΄χουμε κάνα τόπικ από τον Ηλία "Τι να κάνω για να βγάλει λίγα ακόμη άλογα το τουτούρι χωρίς να ξοδέψω πολλά". Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μιας και αναφέρθηκε, ο "αναπνευστήρας", aka snorkel, aka part#15, είναι κάτι το οποίο αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα να ξεφορτωθώ. Φαντάσου να προσπαθείς να τρέξεις και να προσπαθείς να αναπνέυσεις από ένα καλαμάκι. Οι τουτούρηδες του εξωτερικού το κρατάνε; Οι DRZάδες το σουτάρουν και μάλιστα ανοίγουν και την τρύπα στο φιλτροκούτι να μεγαλώσει, ακόμα και με το μαμά καρμπ. Το E με το FCR έχει στάνταρ την μεγάλη τρούπα. +398 αλλα θελει αλλες ρυθμισεις το καρμπυρατερ μετα απ'αυτο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Λοιπον...μανταρα τα εκανα... Εχθες πειραξα την ασφαλεια της βελονας και την εβαλα στην 4η θεση... Ξεχασα να την γυρισω στην 3η οπου και ηταν. Εδεσα το καρμπ., το κουμπωσα και στην βολτα εδειξε οτι μολις σταθεροποιηθει το γκαζι/στροφες κανει μπερδεματα Αν το ανοιξω ομως τερμα δινει κανονικα και ΜΑΛΛΟΝ λιγο πιο πολυ.... Το θεμα ειναι οτι αφου μου παρουσιασε αυτο το προβλημα μαλλον φταιει καθαρα η σεση της βελονας.... αυριο παλι λυσιμο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα για να βγει το καρμπ, πρεπει να λυθει η αριστερη μπαρα του υποπλαισιου να βγει το φιλτροbox και μετα να βγαλεις carb. Η αληθεια ειναι πως με ξενερωσε... που πρεπει παλι να το λυσω. Μηπως αν ανογα περισσοτερο το mixture screw να αλλαζε κατι; Όχι. Η βελόνα κάνει πλέον πιο απότομα την δουλειά της, και η αίσθηση σου ότι ΜΑΛΛΟΝ δίνει παραπάνω είναι...σωστή! Ανεβαίνει και η κατανάλωση. Εχω και μια αλλη ερωτηση.. η φλογερα αλλαζεται; Ναι. Είναι όμως ακριβή. Καθάρισε την + θα δουλέψει. Είναι εξάρτημα που αλλάζεται σε εξαψήφια νούμερα του...χιλιομετρητή. Επισης ξεχασα να αναφερω πως στο κλεισιμο του γκαζιου το μπερδεμα ειναι πιο εντονο απο οτι πριν το πειραξω καθαρισω... Λογικό, λόγω αλλαγής απο το 3 στο 4. 'Ισως τελικά να χρειαστεί μια καινούργια, διότι αν εχει φθαρεί ΔΕΝ φαίνεται εύκολα ΠΟΥ έχει την ζημιά/φθορά + προκαλεί ανωμαλίες στην λειτουργία. Επέμενε με σωστό καθάρισμα, λύσε και τα βιδάκια μίγματος + ρελαντί, καθάρισε τα κωνικά τους ΚΑΛΑ + τα ελατήρια τους, δέσε, βάλε πάλι την βελόνα στο 3 και κάνε γυρα. Αν επιμείνει το πρόβλημα πάς για βελόνα. Κόπος όλα αυτά, και με το κρύο των ημερών είναι...παλιοδουλειές, αλλά θα λύσεις μια και καλή το πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μιας και αναφέρθηκε, ο "αναπνευστήρας", aka snorkel, aka part#15, είναι κάτι το οποίο αν ήμουν στην θέση σου θα δοκίμαζα να ξεφορτωθώ. Φαντάσου να προσπαθείς να τρέξεις και να προσπαθείς να αναπνέυσεις από ένα καλαμάκι. Οι τουτούρηδες του εξωτερικού το κρατάνε; Oxi δεν το κρατανε, αλλα λενε οτι καλο ειναι αν το κανεις αυτο να κοψεις μονο το κομματι το εξωτερικο.. Ενημερωτικα να πω πως το συγκεκριμενο κομματι δεν εχει μεσα πνιχτη. ειναι οπως το βλεπεις εξωτερικα, χωρις καμια αλλαγη εσωτερικα. Απλα εχει την κλιση προς τα πισω... Αλλοι λενε να ανοιξεις απλα 2 τρυπες στο κουτι, και να βγαλεις το snorκel αλλα να μην περνας απο ποταμι, και αλλοι το αν το κανεις οτι υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει σωστα.. Με λιγα λογια στα λενε ολα αλλα καλου κακου κρατανε και μια ''πισινη'' Λογικό, λόγω αλλαγής απο το 3 στο 4. 'Ισως τελικά να χρειαστεί μια καινούργια, διότι αν εχει φθαρεί ΔΕΝ φαίνεται εύκολα ΠΟΥ έχει την ζημιά/φθορά + προκαλεί ανωμαλίες στην λειτουργία. Αν το γυρναγα στο 2; (βασικα βαριεμαι το 3ο λυσε δεσε,) Κοιτα εδω που τα λεμε, προβλημα ΔΕΝ ειχα στην λειτουργια του ουτε στην ασφαλτο ουτε στο χωμα. Απλα ειπα να προσπαθησω να το φτιαξω/διορθωσω. Επέμενε με σωστό καθάρισμα, λύσε και τα βιδάκια μίγματος + ρελαντί, καθάρισε τα κωνικά τους ΚΑΛΑ + τα ελατήρια τους, δέσε, βάλε πάλι την βελόνα στο 3 και κάνε γυρα. Ολο το καρπμ εγινε βιδες και καθαριστηκαν ολα τα εξαρτηματα Θανασ Αν επιμείνει το πρόβλημα πάς για βελόνα. Κόπος όλα αυτά, και με το κρύο των ημερών είναι...παλιοδουλειές, αλλά θα λύσεις μια και καλή το πρόβλημα. Κανονικα αν ολα εγιναν σωστα χωρις να εκανα καποια ζημια ( που λογικα δεν εχω κανει) το προβλημα το σημερινο θα λυθει και θα επιστρεψει το παλιο.. Αν πας στην Yamaha και τα ζητησεις αυτα θα σου δωσουν (147&50) Το θεμα ειναι οτι θα σου πιασουν τον κωλο!! Εχω τις ακρες μου εγω ομως και μαλλον θα βρω αλλα να ταιριαζουν!!! Εχεις μαθει τιμες; Να σου πω που μενεις; μηπως να επαιρνα για λιγο καιρο το 2ο σου καρμπ να δω την κατασταση των ζιγκλερακίων σε σχεση με τα δικα μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειμαστε 500χμ και κατι μακρυα οποτε λιγο δυσκολο!! Τιμες απο την yamaha ακομη δεν ρωτησα!! πρωτα θα ψαξω αν ταιριαζουν απο αλλου και αν δεν βρω τοτε θα παω στην yamaha!! το 2ο καρμπ παντως δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση! Και δεν εχω χρονο να το συμμαζεψω να δω πως δουλευει... Δεν δοκιμασα να τα καθαρισω αλλα λογικα φευγουν!! Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον Ftiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Τσεκ γιορ πμ Ηλιας ντουντ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Τσεκ γιορ πμ Ηλιας ντουντ ! Γιου του μαι φρεντ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ( διαφημιση κι ετσ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Oxi δεν το κρατανε, αλλα λενε οτι καλο ειναι αν το κανεις αυτο να κοψεις μονο το κομματι το εξωτερικο.. Ενημερωτικα να πω πως το συγκεκριμενο κομματι δεν εχει μεσα πνιχτη. ειναι οπως το βλεπεις εξωτερικα, χωρις καμια αλλαγη εσωτερικα. Απλα εχει την κλιση προς τα πισω... Αλλοι λενε να ανοιξεις απλα 2 τρυπες στο κουτι, και να βγαλεις το snorκel αλλα να μην περνας απο ποταμι, και αλλοι το αν το κανεις οτι υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει σωστα.. Με λιγα λογια στα λενε ολα αλλα καλου κακου κρατανε και μια ''πισινη'' ΟΚ, τότε ίσως απλώς μπορείς να το αφαιρέσεις για να δεις τι γίνεται. Η ύπαρξη του σίγουρα δημιουργεί πτώση πίεσης στο ρεύμα του αέρα αφού αντί να μιλάμε για μία τρύπα επιφάνειας Α και μήκους μερικών χιλιοστών όπως είναι αυτή στο φιλτροκούτι σου, έχουμε ένα σωλήνα διατομής σχεδόν Α αλλά μήκους αρκετών εκατοστών, και μάλιστα καμπύλο. Η επιφάνεια Α δεν φαίνεται και πολύ μικρή, οπότε απλώς η αφαίρεση του, χωρίς να κάνεις μη αναστρέψιμες επεμβάσεις, ίσως δώσει κάτι. Μην το κόψεις όμως, κράτα το καβάτζα για όταν θα θέλεις να πας για πέστροφες στα βουνά. Αν ήθελα να μεγαλώσω την επιφάνεια Α για να τραβάει ακόμα περισσότερο αέρα θα έκανα τρύπες δίπλα στην τρύπα ώστε και τον σωλήνα να μπορώ να ξαναβάλω αλλά και τις τρύπες να μπορώ να ταπώσω με εύκολο τρόπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 2 τρυπες στο μεγαλο ζιγκλερ ειναι μπουκωμενες καργα αν δε κανω λαθος .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Λοιπον, το εβγαλα και αλλαξα την βελονα. Παλι το κανει. :( Τι σκατα εκανα και χαλασε; Ευγενιε αφαιρεσα και το snorkel... αλλα τωρα δεν μας νοιαζει αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Λοιπον, το εβγαλα και αλλαξα την βελονα. Παλι το κανει. :( Τι σκατα εκανα και χαλασε; Ευγενιε αφαιρεσα και το snorkel... αλλα τωρα δεν μας νοιαζει αυτο. Αν αφαιρεσες το snorkel τωρα τραβαει παραπανω αερα με την ιδια ποσοτητα καυσιμου που ειχε πριν , αρα φτωχο μιγμα σε βενζινη , λογικα οπως ανοιγεις το γκαζι καπου προς τη μεση θα σου κανει ενα τρελο μπουκωμα-μπερδεμα και μετα θα στρωνει λιγο . Ξαναβαλ΄το πισω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 ρε λες; ειναι πολυ εντονο ρε Βασιλη ομως δεν νομιζω οτι το σνορκελ εκανε τοση μεγαλη διαφορα.... και εχθες εκανε το ιδιο χωρις να το εχω βγαλει... ΘΑ παω να το βαλω και θα ξαναπω... οχι τιποτα αλλα αν ειναι να παω στην ΥΑΜΑΗΑ να δω ποσο εχουν τα ζιγκλερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Κι ομως χει διαφορα με ή χωρις το snorkel , αν ειναι ρυθμισμενο το καρμπ. με αυτο υπαρχει μια ισοροπια , χωρις το snorkel αλλαζεις την αναλογια αερα - βενζινης οπωτε κανει μπερδεμα ειδικα εκει που αρχιζει να παιζει το ρολο του το κυρ ζιγκλερ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες