Jump to content
CBR600RR7

A Twist of the Wrist 2 - video

Recommended Posts

το παρακατω link εχει το βιντεο του A Twist of the Wrist 2.

θα μπειτε, θα κατεβασετε ενα προγραμματακι που απαιτειται για να δειτε ολο το video (αλλιως σας δειχνει μονο μερικα λεπτα) και μετα απολαυση... προσωπικα το ειδα με μεγαλη ευχαριστηση ακομα και αν εχω διαβασει ηδη το βιβλιο.

εχει και λιγο πλακα το βιντεο με τους τυπους που παιζουν

http://www.veoh.com/watch/v20959402FsQ2jz6A?h1=A+Twist+of+the+Wrist+2

γινεται και download

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο αλλο forum που το εδωσα, ενημερωθηκα πως απαγορευεται να δινουμε links για download, απλα επειδη δεν ειναι τυπου torrent αλλα σαν να βλεπεις ενα βιντεο στο youtube (εκτος αν κανω λαθος) πιστευα πως δεν υπαρχει προβλημα... Αν υπαρχει παρακαλω διαγραψτε το link και οποιος το θελει ας μου στειλει pm. Συγγνωμη για το λαθος μου αν απαγορευεται...

Τροποποιήθηκε από τον CBR600RR7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε νομιζω να παιζει προβλημα

οποιος θελει μπορει να παει και στο torrentz.eu και να ψαξει Twist of the Wrist 2

αψογο βιντεο οποιος δε το εχει δει εχει μελετη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:thumbsup: Τροποποιήθηκε από τον Raven FR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνδιάζεται και με το αντίστοιχο βιβλίο για ακόμα καλύτερη εμπέδωση. Κατεβάστε τα και τα δύο αν μπορέσετε. Αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μαμω το βιντεο!το ειδα ολο και εβαλα σε ταξη μπολικες σκεψεις,εμαθα 3-4 πραγματα,και κατανοησα καποια αλλα.φοβερο πραγμα σε λεω.thanx CBR600RR7!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....βασικά λέει με λόγια αυτά που οι πολλοί τα κάνουμε λόγο εμπειρίας.... :respekt:

χωρις να γνωριζω εσενα και τις γνωσεις σου, και χωρις παρεξηγηση, ειδα πολλους στο riding school του 0-300 που ειχαν πειρα 10 και 15 χρονια αλλα οταν ακουσαν το counter steering ελεγαν πως αποκλειεται να στριβει ετσι!!! και ειχα μεινει μαλ$κας γιατι εχω ειχα εμπειρια μονο 4 μηνων αλλα το ειχα διαβασει απο το βιβλιο twist of the wrist και το ειχα εφαρμοσει ηδη στο δρομο... οποτε και αυτοι που νομιζουν πως εχουν εμπειρια καλο θα ειναι να δουν το video και να διαβασουν και το βιβλιο...

και παλι δεν υπονοοω κατι για σενα, δεν σε γνωριζω καν και δεν εχω λογο να αμφισβητησω τις γνωσεις σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να γνωριζω εσενα και τις γνωσεις σου, και χωρις παρεξηγηση, ειδα πολλους στο riding school του 0-300 που ειχαν πειρα 10 και 15 χρονια αλλα οταν ακουσαν το counter steering ελεγαν πως αποκλειεται να στριβει ετσι!!! και ειχα μεινει μαλ$κας γιατι εχω ειχα εμπειρια μονο 4 μηνων αλλα το ειχα διαβασει απο το βιβλιο twist of the wrist και το ειχα εφαρμοσει ηδη στο δρομο... οποτε και αυτοι που νομιζουν πως εχουν εμπειρια καλο θα ειναι να δουν το video και να διαβασουν και το βιβλιο...

και παλι δεν υπονοοω κατι για σενα, δεν σε γνωριζω καν και δεν εχω λογο να αμφισβητησω τις γνωσεις σου...

Μα ακριβώς, το θέμα είναι πως όλοι όσοι πηγαίνουν γρήγορα έτσι στρίβουνε, δεν γίνετε και διαφορετικά! Αλλίως πάνε ευθεία!

και εδώ μπαίνει το Ελληνικό δαιμόνιο, όταν το ακούνε "οι έμπειροι" με λόγια δεν μπορούνε να το δεχτούνε γιατί στο μυαλό τους έχουν την λάθος θεωρία σαν πιστέυω και σαν γνώμη. Εσύ που λόγο περιορισμένης ,οπως λές εμπειρίας, έχεις ανοιχτό μυαλό, άδειο από καχέκτυπα και μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τα σωστά λόγια του εκπαιδευτή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έμαθα πολλά.

Πωπω τι μου κάνατε τώρα, είναι έντεκα παρά και θέλω να βγω να στρίψω! Παλιόπαιδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κι εχει περασει καιρος, επαναφερω το θεμα.

Πολυ καλος φιλος, μετα απο μηνες δουλειας ανεβασε ελληνικους υποτιτλους για το βιντεο. Αξιζει να το δειτε ιδιως για οσους δυσκολευονται με τα αγγλικα :)

Πολλα μπραβο στον Δημητρη!!!

Τροποποιήθηκε από τον a.r.o.stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κι εχει περασει καιρος, επαναφερω το θεμα.

Πολυ καλος φιλος, μετα απο μηνες δουλειας ανεβασε ελληνικους υποτιτλους για το βιντεο. Αξιζει να το δειτε ιδιως για οσους δυσκολευονται με τα αγγλικα :)

Εχεις καποιο λινκ για κατεβασμα υποτιτλων, ή εχει αναρτηθει σαν βιντεο με υποτιτλους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χω! Ωρα να χαζεψουμε, καλα εκανες και ενημερωσες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα