HLIAS 7.575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γενικο κουβεντολοϊ για το αγαπημενο σας Crypton X 135 Crypton 135 ή Kawa Zx130 Crypton X ή Modenas xcite135 Crypton x 135 vs x max 250 Οδηγος αγορα μεταχειρησμενου Crypton X Crypton X και στρωσιμο Διαφορες μεταξυ special και απλου Υamaha εγγύηση manual κλπ Αλλαγη πισω φαναριου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ligors 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Γενικο κουβεντολοϊ για το αγαπημενο σας Crypton X 135 Crypton 135 ή Kawa Zx130 Crypton X ή Modenas xcite135 Crypton x 135 vs x max 250 Οδηγος αγορα μεταχειρησμενου Crypton X Crypton X και στρωσιμο Διαφορες μεταξυ special και απλου Υamaha εγγύηση manual κλπ Αλλαγη πισω φαναριου φιλε μου εχω ενα κρυπτον χ κ μεχρι τα 300χλμ το πηγαινα με 60 επειτα μεχρι τα 1000 π σταματησα το στρωσιμο το πολυ 80 αλλα τωρα που χω 3000 το μηχανακι δν περναει τα 120 λες να μην το εστρωσα καλα?δν το χω πειραξει καθολου μονο μια yoshimura εχω πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 φιλε μου εχω ενα κρυπτον χ κ μεχρι τα 300χλμ το πηγαινα με 60 επειτα μεχρι τα 1000 π σταματησα το στρωσιμο το πολυ 80 αλλα τωρα που χω 3000 το μηχανακι δν περναει τα 120 λες να μην το εστρωσα καλα?δν το χω πειραξει καθολου μονο μια yoshimura εχω πανω τα crypton μαμα δν ξεπερνανε τα 125 το πολυ 130 φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Παιδιά ξέρετε που μπορω να αγορασω καινουριες ζάντες,χρυσές αλουμινίου , που εχει το crypton x Special? Μολις μου εκλεψε την μπροστά ροδα ενας καρκινιάρης να πουμε . Ποσο θα με βγει συνολο? και το δισκοφρενο και ζαντα και λαστιχο.... πφφφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Καλησπέρα φίλε μου σημερα αγόρασα ένα crypton x θέλω να μου απαντησεις σε 3 πράγματα. 1 πεσμου πως να το στρώσω 2 πεσμου για τιν κατανάλωση μέσα στην πόλη 3 προτινεμου κάτι για την εξωτερική του εμφάνιση Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Καλησπέρα φίλε μου σημερα αγόρασα ένα crypton x θέλω να μου απαντησεις σε 3 πράγματα. 1 πεσμου πως να το στρώσω 2 πεσμου για τιν κατανάλωση μέσα στην πόλη 3 προτινεμου κάτι για την εξωτερική του εμφάνιση Ευχαριστώ 1) Απεφευγε 2ο άτομο, να μην ανοίγεις απότομα το γκάζι και εννοείται μην προσπαθήσεις να δεις τελική 2) Γύρω στα 3λ/100 3)Μπορεί να βγαίνει κανα κωλοφάναρο με τα φλας μέσα... Μια μεγαλύτερη δισκόπλακα με άλλη δαγκάνα μπροστά και μια εξάτμιση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakis z 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) GIANNOUR--------->Εδώ θα βρεις αυτά που ψάχνεις: http://mototrade.gr/...php?language=gr Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2013 από τον nikolakis z Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Eλα φίλε, ευχαριστώ, αλλα την έχω αγοράσει προ καιρού ήδη, συνολικά μου κόστισε περι το 2οο ευρώ ολα μαζί, λαστιχο,δισκόφρενο,αξονας,ζάντα... και μεχρι και την αλυσίδα κίνησης μου κλέψανε οι χτηκιάρηδες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Γενικο κουβεντολοϊ για το αγαπημενο σας Crypton X 135 Crypton 135 ή Kawa Zx130 Crypton X ή Modenas xcite135 Crypton x 135 vs x max 250 Οδηγος αγορα μεταχειρησμενου Crypton X Crypton X και στρωσιμο Διαφορες μεταξυ special και απλου Υamaha εγγύηση manual κλπ Αλλαγη πισω φαναριου Πολύ χρήσιμο θέμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νικ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Γεία σας,είμαι κάτοχος του crypton 135.Στα 22.500Km έκανα γενικο σερβις με ρυθμισμα βαλβιδων και καινουργια γραναζια με αλυσιδα.Μεχρι τοτε το μηχανακι ειχε τελικη 130km,μολις το πηρα απ'το συνεργειο εκοψε στα 105,τωρα ειμαι στα 25.500km και μετα χιλια ζορια φτανει τα 110km σε κατηφορα.Το service εγινε στην yamaha.Μηπως γνωριζει καποιος τo λογο που εχω χασει μετα το γενικο service 20km σε τελικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 είσαι σίγουρος οτι εβαλες τα ιδια γρανάζια? Αν νιώθεις οτι η μηχανη σου εχει μεγαλύτερη επιτάχυνση τότε σου έβαλε κάτι μεγαλύτερο, οπότε εχεις μεγαλυτερη ροπή και μικρότερη τελική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adior8otos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Γεία σας,είμαι κάτοχος του crypton 135.Στα 22.500Km έκανα γενικο σερβις με ρυθμισμα βαλβιδων και καινουργια γραναζια με αλυσιδα.Μεχρι τοτε το μηχανακι ειχε τελικη 130km,μολις το πηρα απ'το συνεργειο εκοψε στα 105,τωρα ειμαι στα 25.500km και μετα χιλια ζορια φτανει τα 110km σε κατηφορα.Το service εγινε στην yamaha.Μηπως γνωριζει καποιος τo λογο που εχω χασει μετα το γενικο service 20km σε τελικη? επιστημονικο ρυθμισμα ακριβειας απο ελληνα μηχανικο. αυτο ειναι το προβλημα σου. στανταρ εκαναν μια μαλακια.. ή ρυθμισαν λαθος τις βαλβιδες με το αποτελεσμα που λες ή κατι εκαναν λαθος με τον ξεκασμο και τα φιλτρα... συνιθος ολα αυτα γινονται καταλαθος (αν και μερικες φορες επιτυδες αν σε δουνε ψιλο αγαθουλη για να το ξαναπας και να σου φανε κ αλλα λευτα) πηγαινε το και απαιτησε να γινει οπως πριν χωρις να δωσεις εξτρα λευτα φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νικ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Tα ιδια γραναζια που φορουσε εβαλε της yamaha του τα 15/39.Η επιταχυνση ειναι ιδια ακριβως οπως πριν απλα μετα τα 100 επεσε τελειως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νικ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Φιλε μου το πηγα πισω και η απαντηση τους ηταν οτι εμεις καναμε ακριβως τις ρυθμισεις με τις τιμες που δινει η yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adior8otos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Φιλε μου το πηγα πισω και η απαντηση τους ηταν οτι εμεις καναμε ακριβως τις ρυθμισεις με τις τιμες που δινει η yamaha σκατα.. ουτε φιλερ δεν θα εβαλε.. θα βιαζοταν και το εκανε με το ματι το ρυθμισμα.. το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις εργαλεις και να κανεις τα παντα μονο σου και φυσικα να μην ξαναπατισεις εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 πάρε τηλ στα κεντρικά της Yamaha ή στειλε μειλ στα κεντρικά της Yamaha στο εξωτερικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νικ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Επειδη δν νομιζω να βγαλω ακρη με το να παρω τηλ,Θα δοκιμασω να παω σ'ενα αλλο συνεργειο εξουσιοδοτημενο yamaha για νεο ρυθμισμα βαλβιδων και καυσαναλυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 739 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Γενικο κουβεντολοϊ για το αγαπημενο σας Crypton X 135 Crypton 135 ή Kawa Zx130 Crypton X ή Modenas xcite135 Crypton x 135 vs x max 250 Οδηγος αγορα μεταχειρησμενου Crypton X Crypton X και στρωσιμο Διαφορες μεταξυ special και απλου Υamaha εγγύηση manual κλπ Αλλαγη πισω φαναριου HLIAS ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕς συζητησεις οτι ξερεις πολλα για τα μηχανακια ...νομιζω εχεις και ενα κρισσ το οποιο ηθελα να αγορασω μου αρεσαν πολυ αν μπορεις μπες εδω http://www.mybike.gr/topic/70791-kawasaki-kaze-115-rs-vs-honda-innova-125i/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vmax1700 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2014 κυριοι καλημερα εχω ενα crypton 135 και ενα vmax1700,παρακολουθω τις συζητησεις σας καιρο τωρα και επισημαινω πως καποιοι εχουν πικρες εμπειριες απο τα συνεργεια διοτι πραγματικα υπαρχει ,δυστυχως,ημιμαθεια σε πολλα πραγματα αλλα επειδη προκειται για τις ζωες οσων τα καβαλανε καλο θα ηταν να ακολουθητε τα προγραμματα συντηρησης τους.οι βαλβιδες στα crypton x γινονται καθε 6000 χλμ αυστηρα ποσο μαλλον αν η χρηση γινεται μεσα στο λεκανοπεδιο της αττικης και καλο θα ηταν να μην αγγιζετε αν δεν γνωριζετε τη διαδικασια καλα.εγω εχω αριστη συνεργασια με το μηχανικο μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος γιατι δουλευει υπευθυνα σαν να ηταν δικο του.εχει μεγαλη εμπειρια εξαιτιας των αξουσιοδοτησεων που διαθετει και εγγυατε για την δουλεια του.αν καποιοι θελουν συστασεις να μην διστασουν να το πουν.σας ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νίκος CryptonX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Γεια σας.Εχω ενα crypton x 135 περιπου 2 μηνες τωρα.Του εχω βαλει ζαντες racing boy sp 811.πριν λιγες μερες δοκιμασα να κανω τελικη και εβγαλα σε ευθεια 110 km/h..δεν ειναι λίγο ? το μηχανακι εχει ομως 2150 χιλιόμετρα με ενα service στα 1000 χιλιομετρα..τι λετε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 739 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 ακομα το μοερ δεν εχει ανοιξει απο τα 5000 7000 θα δεις τις μεγιστες επιδοσεις του..καλες βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νίκος CryptonX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 ακομα το μοερ δεν εχει ανοιξει απο τα 5000 7000 θα δεις τις μεγιστες επιδοσεις του..καλες βολτες! Απλως ανησυχω λιγο επειδη ενας φιλος με λιγο περισσοτερα χιλιομετρα που εχει 2800και κατι κανει τελικη σε ευθεια 120+.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 739 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 θα σου απαντησουνε κααι πιο εμπειροι/κατοχοι περιμενε λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Εμένα έχει 14000 χιλιόμετρα και δεν έχει δείξει ποτέ πάνω από 117 kmh (109 πραγματικά με GPS) και ειμαι 86 κιλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νίκος CryptonX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Εμένα έχει 14000 χιλιόμετρα και δεν έχει δείξει ποτέ πάνω από 117 kmh (109 πραγματικά με GPS) και ειμαι 86 κιλά... Εγώ όμως ειμαι 76-77 κιλά...μηπως να φταινε οι ζαντες ? γτ μου εχουν πει οτι ειναι πιο βαριες απο τις μαμα οι ζαντες ειναι racing boy sp 811. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες