HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Διαφορα τεχνικα θεματα και αποριες για το αγαπημενο σας DAYTONA SPRINTER Προβλημα με την μπαταρια Πλαστικα για το Daytona Sprinter Πρόβλημα σε sprinter Πισω φαναρι Προστασεις για βελτιωση Τσοκ αερα Τοποθετηση ψαλιδιου απο Dynamic, γινεται; Αυξηση κυβικων Τελικη daytona sprinter 50cc Στρωσιμο και εξατμιση στο 50αρι Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Επειδη το εψαχνα και πηγα και ρωτησα στην αντιπροσωπια...τα διακενα για τις βαλβιδες ειναι 5-5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakias me trela 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 φίλε μου να γράφεις πιο συγκεκριμένα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 το θεμα ειναι για sprinter 50 και 125.τι πιο συγκεκριμενο να γραψω? 5 η εισαγωγης 5 η εξαγωγης.αν τα θες πιο λιανα,0.05 και 0.05 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 οι βαλβιδες καθε ποτε θελουν ρυθμιζμα; και αν δε το κανω τι παθαινω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE1996 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 οι βαλβιδες καθε ποτε θελουν ρυθμιζμα; και αν δε το κανω τι παθαινω; καλη ερωτηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 εγω επειδη διαβασα το θεμα για τη τελικη ταχυτητα που ειναι στο πρωτο ποστ και ειδα οτι γραφουν πως κλεβει 15 χιλιομετρα + ,θελω να πω τι εχω δει στο δικο μου που ειναι το daytona dy 50 και δε πιστευω πως εχουν και πολλες διαφορες εκτος απ την εμφανιση με το sprinter 50. Λοιπον οταν το εινα 50cc μαμα τα παντα ειχα δει 70km/h χωρις δευτερο ατομο σε ευθεια και 80km/h μια φορα σε κατηφορικη ευθειαρα,με gps μετρημενο εκλεβε 5 με 6 χιλιομετρα απο οταν το εκανα 72cc πιανει 85 km/h (περιπου,καθως το κοντερ γραφει μεχρι 80) και την ωρα που το κοντερ εγραφε 85km/h το gps εγραφε 78 km/h οποτε μιλαμε για μια αποκλιση 5 με 8 χιλιομετρα το πολυβεβαια η τελικη στο παπι ποτε δεν ηταν ενα θεμα που με πολυ ενοιαξε,τι να πιανει 60,τι 75,για μες τη πολη ειναι το 50αρι,το θεμα ειναι να ροπιαζει και λιγο και να μην σου μενει σε ανηφορες,απλα οχι οτι κλεβει και 40% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEORGE1996 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Διαφορα τεχνικα θεματα και αποριες για το αγαπημενο σας DAYTONA SPRINTER Προβλημα με την μπαταρια Πλαστικα για το Daytona Sprinter Πρόβλημα σε sprinter Πισω φαναρι Προστασεις για βελτιωση Τσοκ αερα Τοποθετηση ψαλιδιου απο Dynamic, γινεται; Αυξηση κυβικων Τελικη daytona sprinter 50cc Στρωσιμο και εξατμιση στο 50αρι ++καταναλωση sprinter!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 να κανω την ερωτηση μου εδω,στο συγκεντρωτικο για να μην ανοιγω αλλο θεμα? (εχω το 50cc και ειμαι στα 2000χλμ τωρα) το εγχειριδιο χρησης μου λεει για πρωτο σερβις (σσ λαδια) στα 1000χλμ. εγω ειχα παρει τηλ λιγο πριν τα 500χλμ το πλησιον εξουσιοδοτημενο συνεργειο και μου ειπε να το φερω στα 500. του το πηγα και μου εκανε το πρωτο σερβις και μου ειπε να ρθω για το 2ο στα 3000 χλμ. φυσικα του ειπα τι λεει το εγχειριδιο χρησης και μου ειπε οτι αυτο ειναι για τα 125cc και απλα δινουν σε ολα τα ιδια. δεδομενου οτι για λεφτα δεν το χει κανει (περισσοτερο τον βολευει να παω 3 φορες παρα 2 στα 3000χλμ),εχει δικιο ή αδικο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 1o μου ποστ, καλως σας βρηκα. Προσφατα μου εμφανιστηκε προβλημα με το φλοτερ καθως οταν η βενζινη ειναι <50% η ενδειξη ειναι κολλημενη στο Ε (empty). Οταν το φουλαρω δειχνει κανονικα. Πηγα στο stelpet στη Καλλιθεα και μου εδωσαν ενα καινουριο φλοτερ της πλακας απο Supra και μου ειπε οτι φορανε το ιδιο. Μετα απο 2 ωρες παιδεμα να βγαλω πλαστικα κλπ ανακαλυψα οτι το ιμιτασιον Supra που μου εδωσε με το αυθεντικο του Sprinter εχουν διαφορα στο καλωδιο που καταληγει στη φισα. Το αυθεντικο ειναι 25-30 ποντους πιο μακρυ. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Τους το επιστρεφω και αγοραζω καινουριο αυθεντικο φλοτερ ή γινεται να επιμηκυνω αυτο του Supra? Και κατι τελευταιο, ντιζα κοντερ ξερει κανενας ποσο κοστιζει και που μπορω να βρω καποια να ταιριαζει? Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kinezos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 παιδια εχω ενα θεματακι με το μηχανακι, η πισω ροδα ειναι στραβη σε σχεση με τα πλαστικα, παρολλο που τα σημαδια στο ψαλιδι ειναι σωστα. Εχω την εντυπωση οτι πηγαινω πλαγιαστα και με ενοχλει απιστευτα!!!!Εχω δει ενα σωρο με το ιδιο προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ξέρει κανείς πως μαζεύονταιτα μποσικα της ντιζας του γκαζιού.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Λογικά, πρέπει να έχει το ρεγουλατόρο αμέσως μετά τη γκαζιέρα στη ντίζα. Θα μοιάζει με κούφια βίδα που από μέσα της περνάει το συρματόσκινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petros3110 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Λογικά, πρέπει να έχει το ρεγουλατόρο αμέσως μετά τη γκαζιέρα στη ντίζα. Θα μοιάζει με κούφια βίδα που από μέσα της περνάει το συρματόσκινο. κατάλαβα ο άσχετος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pantelhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 που μπορώ να βρω ένα σετ βίδες για τα πλαστικά του daytona sprinter και αν υπάρχουν σε τι τιμή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leuteris00 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Σκεφτομαι να παρω το daytona sprinter 50cc ειναι καλο? Δεν θελω να το παρω και να μου βγαζει ζημιες τα μηχανικα του ειναι κινεζικα? Γτ αλλοι λενε κορεατικα κι άλλοι ιαπωνικά......αν ειναι μαμα τι τελικη βγαζει αν εχετε καμια προταση για ενα αλλο μηχανακι 50cc που να μην τρεχω στα συνεργεία συνεχεια κι να μην καιει πολυ αν μπορει ας απαντησει καπιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες