HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Σε αυτο το θεμα θα βρειτε ολα τις σχετικες συζητησεις για το αγαπημενο σας Sprinter 50cc-125cc Γνωμες για το Daytona sprinter 125 Γνωμες για το Daytona sprinter 50cc Γινεται να βαλω σε daytona 50cc κινητηρα και ολα απο 125cc daytona?? Sprinter ή Jetix (125).Γιατί; ποια λάδια είναι τα καλύτερα ΆΨΟΓΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΤΟ DAYTONA SPRINTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μακης κουκουτσης 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 ΤΟ SPRINTER EΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ INJECTION ΤΟ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ.ΔΥΣΤΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΘΗΝΟ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΦΑΩ ΠΑΤΑΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannist7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech? 2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά?? 3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν? ευχαριστώ και ελπιζω να με καταλάβατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech? 2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά?? 3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν? ευχαριστώ και ελπιζω να με καταλάβατε... 1) Δεν τη σηκώνει το μηχανάκι. Εϊναι πολύ λίγα τα κυβικά 2)Με γρανάζια κερδίζεις κάτι-θυσιάζεις κάτι.. Χάνεις τελικές αυξάνεις επιταγχυση και το αντίθετο 3)Το κιτ είναι 72cc και δεν θα σε καταλάβει κανένας.. Απο εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή Και πάντα με κράνος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannist7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 1) Δεν τη σηκώνει το μηχανάκι. Εϊναι πολύ λίγα τα κυβικά 2)Με γρανάζια κερδίζεις κάτι-θυσιάζεις κάτι.. Χάνεις τελικές αυξάνεις επιταγχυση και το αντίθετο 3)Το κιτ είναι 72cc και δεν θα σε καταλάβει κανένας.. Απο εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή Και πάντα με κράνος... τελικά με γρανάζια γιατί δεν πολυκατάλαβα μειώνει επιταχυνσει αυξανει τελικη? αμα το κανω 72cc θα δω καμια διαφορα? ποσο παει περιπου €? για εξατμίσει δηλαδή πρέπει να μινω με μαμά? και για το κρανος παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 τελικά με γρανάζια γιατί δεν πολυκατάλαβα μειώνει επιταχυνσει αυξανει τελικη? αμα το κανω 72cc θα δω καμια διαφορα? ποσο παει περιπου €? για εξατμίσει δηλαδή πρέπει να μινω με μαμά? και για το κρανος παντα Αναλόγως τα γρανάζια! Ή θα κερδίσεις επιταχυνση ή τελική.. Θα δεις τεράστια διαφορά και θα πάει γύρω στα 200-250€ Και απο εξάτμιση θα πρέπει να βάλεις μία Motorsport με τη μεσαία μπούκα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannist7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Αναλόγως τα γρανάζια! Ή θα κερδίσεις επιταχυνση ή τελική.. Θα δεις τεράστια διαφορά και θα πάει γύρω στα 200-250€ Και απο εξάτμιση θα πρέπει να βάλεις μία Motorsport με τη μεσαία μπούκα.. ξερεις αν θα εχω προβλημα με την ασφαλεια αν μη κακο τυχη κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hyptonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 Αν σε περιπτωση ατυχηματος εχεις το μηχανακι σου πανω απο 50 κ.ε. τοτε η ασφαλεια δεν σε καλυπτει !+++ δικαστηρια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
futureshock 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Αν σε περιπτωση ατυχηματος εχεις το μηχανακι σου πανω απο 50 κ.ε. τοτε η ασφαλεια δεν σε καλυπτει !+++ δικαστηρια ! τι λες ρε φιλε...? εγω τρακαρα με πειραγμενο σπριντερ 85κυβικα(50 στα χαρτια) και πληρωθηκα κανονικα απο την ασφαλεια... και να τα ψαξουν θα δουν οτι τα καρτερ ειναι ιδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannist7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) futureshock εσυ δεν εισαι που εχεις βαλει την αγγελια?ειχαμε μιλήσει και στους 4τροχους αν θυμασε.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2012 από τον giannist7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2012 γεια σας εχω μια ερωτισι ειδα ενα sprinder 50cc με 12.000χιλιομετρα του 2010 ο μαστoρας με ειπαι θελει τακακια πισο κατι βιδες και αμα 8ελεις λεει αλαζεις το δισκοφρενο μπροστα γιατι ειναι λιγο στραβο αλλα παλι πιανει λεει αμα 8ελεις το αλαζεις αυτο ειναι στα 650 ευρο πως σας φενοντε τα προβλιματακια αυτα αξιζει να το τσιμπισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κ.ώστας/CBFi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 γεια σας εχω μια ερωτισι ειδα ενα sprinder 50cc με 12.000χιλιομετρα του 2010 ο μαστoρας με ειπαι θελει τακακια πισο κατι βιδες και αμα 8ελεις λεει αλαζεις το δισκοφρενο μπροστα γιατι ειναι λιγο στραβο αλλα παλι πιανει λεει αμα 8ελεις το αλαζεις αυτο ειναι στα 650 ευρο πως σας φενοντε τα προβλιματακια αυτα αξιζει να το τσιμπισω? Για Sprinter τόσα λεφτά μεταχειρισμένο κιόλας και με τα πόσα θα θέλει ο μάστορας και με τις μεταβιβάσεις, ούτε καν καλύτερα να ψάξεις για κάτι άλλο, γνώμη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Βγηκε το Sprinter σε ELECTRIC BLUE/WHITE χρωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Αηδία :puke: :puke: :puke: :puke: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Εμένα ΠΑΝΤΌΣ μαρέσει gsxr φάση μην πω ότι σε αυτό τ χρώμα μπορεί να βγάζει κ περισσότερα άλογα :-) έγινε κ μίνι facelift έβαλαν διαφορετικό φτερο μπροστά. αλλά γιατί το ψέκατο δε τ χει σ αυτό τ χρώμα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 παιδια...ειναι αληθεια οτι τα πλαστικα του σπριντερ ( οχι του injection) τριζουν μετα απο καποιοχρονικο διαστημα?!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 ναι στο 50αρι τριζουν αρκετα για το 125 δε ξερω αλλα φτιαχνετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 πφφ...μονο με παντεντα...ειναι ευκολο να φτιαχτουν ξερεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 ναι εχω ακουσει κατι για ταινια διπλης οψης ,καποιος θα το εχει κανει απο εδω μεσα να σου πει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Παιρνεις ταινίες διπλης οψης)αεροστοπ) που βαζουν στα κουφωματα για να μην μπαινει αερας και τα βαζεις εκει που ακουμπανε τα πλαστικα μεταξυ τους.. Ευκολακι.. δουλεια 10 λεπτων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 και εχει αποτελεσμα?!...φαινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Ε μετα δεν τριζουν.. Αναλογος πως θα τα βαλεις. Αμα τα βαλεις σωστα δεν φενονται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 πφφ αλλα αξιζει να παρεις ενα μηχανακια σαν αυτο?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ναι. Για τα λευτα του αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 το ξερω οτι ειναι καλο σαν μηχανακι..αλλα αξιζει να παρεις ενα μηχανακι και να το δουλευεις με πατεντες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες