Jump to content
HLIAS

Ότι θέλετε να μάθετε για το DAYTONA SRINTER

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΤΟ SPRINTER EΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ INJECTION ΤΟ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ.ΔΥΣΤΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΘΗΝΟ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΦΑΩ ΠΑΤΑΤΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech?

2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση

του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά??

3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν?

ευχαριστώ και ελπιζω να με καταλάβατε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech?

2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση

του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά??

3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν?

ευχαριστώ και ελπιζω να με καταλάβατε...

1) Δεν τη σηκώνει το μηχανάκι. Εϊναι πολύ λίγα τα κυβικά

2)Με γρανάζια κερδίζεις κάτι-θυσιάζεις κάτι.. Χάνεις τελικές αυξάνεις επιταγχυση και το αντίθετο

3)Το κιτ είναι 72cc και δεν θα σε καταλάβει κανένας.. Απο εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή

Και πάντα με κράνος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Δεν τη σηκώνει το μηχανάκι. Εϊναι πολύ λίγα τα κυβικά

2)Με γρανάζια κερδίζεις κάτι-θυσιάζεις κάτι.. Χάνεις τελικές αυξάνεις επιταγχυση και το αντίθετο

3)Το κιτ είναι 72cc και δεν θα σε καταλάβει κανένας.. Απο εκεί και πέρα δικιά σου η επιλογή

Και πάντα με κράνος...

τελικά με γρανάζια γιατί δεν πολυκατάλαβα μειώνει επιταχυνσει αυξανει τελικη? :rolleyes:

αμα το κανω 72cc θα δω καμια διαφορα? ποσο παει περιπου €?

για εξατμίσει δηλαδή πρέπει να μινω με μαμά?

και για το κρανος παντα :police:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά με γρανάζια γιατί δεν πολυκατάλαβα μειώνει επιταχυνσει αυξανει τελικη? :rolleyes:

αμα το κανω 72cc θα δω καμια διαφορα? ποσο παει περιπου €?

για εξατμίσει δηλαδή πρέπει να μινω με μαμά?

και για το κρανος παντα :police:

Αναλόγως τα γρανάζια! Ή θα κερδίσεις επιταχυνση ή τελική..

Θα δεις τεράστια διαφορά και θα πάει γύρω στα 200-250€

Και απο εξάτμιση θα πρέπει να βάλεις μία Motorsport με τη μεσαία μπούκα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλόγως τα γρανάζια! Ή θα κερδίσεις επιταχυνση ή τελική..

Θα δεις τεράστια διαφορά και θα πάει γύρω στα 200-250€

Και απο εξάτμιση θα πρέπει να βάλεις μία Motorsport με τη μεσαία μπούκα..

ξερεις αν θα εχω προβλημα με την ασφαλεια αν μη κακο τυχη κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε περιπτωση ατυχηματος εχεις το μηχανακι σου πανω απο 50 κ.ε. τοτε η ασφαλεια δεν σε καλυπτει !+++ δικαστηρια !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε περιπτωση ατυχηματος εχεις το μηχανακι σου πανω απο 50 κ.ε. τοτε η ασφαλεια δεν σε καλυπτει !+++ δικαστηρια !

τι λες ρε φιλε...? εγω τρακαρα με πειραγμενο σπριντερ 85κυβικα(50 στα χαρτια) και πληρωθηκα κανονικα απο την ασφαλεια... και να τα ψαξουν θα δουν οτι τα καρτερ ειναι ιδια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

futureshock εσυ δεν εισαι που εχεις βαλει την αγγελια?ειχαμε μιλήσει και στους 4τροχους αν θυμασε..

Τροποποιήθηκε από τον giannist7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας εχω μια ερωτισι ειδα ενα sprinder 50cc με 12.000χιλιομετρα του 2010 ο μαστoρας με ειπαι θελει τακακια πισο κατι βιδες και αμα 8ελεις λεει αλαζεις το δισκοφρενο μπροστα γιατι ειναι λιγο στραβο αλλα παλι πιανει λεει αμα 8ελεις το αλαζεις αυτο ειναι στα 650 ευρο πως σας φενοντε τα προβλιματακια αυτα αξιζει να το τσιμπισω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας εχω μια ερωτισι ειδα ενα sprinder 50cc με 12.000χιλιομετρα του 2010 ο μαστoρας με ειπαι θελει τακακια πισο κατι βιδες και αμα 8ελεις λεει αλαζεις το δισκοφρενο μπροστα γιατι ειναι λιγο στραβο αλλα παλι πιανει λεει αμα 8ελεις το αλαζεις αυτο ειναι στα 650 ευρο πως σας φενοντε τα προβλιματακια αυτα αξιζει να το τσιμπισω?

Για Sprinter τόσα λεφτά μεταχειρισμένο κιόλας και με τα πόσα θα θέλει ο μάστορας και με τις μεταβιβάσεις, ούτε καν καλύτερα να ψάξεις για κάτι άλλο, γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα ΠΑΝΤΌΣ μαρέσει gsxr φάση μην πω ότι σε αυτό τ χρώμα μπορεί να βγάζει κ περισσότερα άλογα :-) έγινε κ μίνι facelift έβαλαν διαφορετικό φτερο μπροστά. αλλά γιατί το ψέκατο δε τ χει σ αυτό τ χρώμα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια...ειναι αληθεια οτι τα πλαστικα του σπριντερ ( οχι του injection) τριζουν μετα απο καποιοχρονικο διαστημα?!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι εχω ακουσει κατι για ταινια διπλης οψης ,καποιος θα το εχει κανει απο εδω μεσα να σου πει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιρνεις ταινίες διπλης οψης)αεροστοπ) που βαζουν στα κουφωματα για να μην μπαινει αερας και τα βαζεις εκει που ακουμπανε τα πλαστικα μεταξυ τους.. Ευκολακι.. δουλεια 10 λεπτων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μετα δεν τριζουν.. Αναλογος πως θα τα βαλεις. Αμα τα βαλεις σωστα δεν φενονται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω οτι ειναι καλο σαν μηχανακι..αλλα αξιζει να παρεις ενα μηχανακι και να το δουλευεις με πατεντες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα