Jump to content
Karavasilator19

Ερώτηση για δίπλωμα 125cc

Recommended Posts

Προσοχή φίλε μου, 10 ερωτήσεις θεωρίας είναι μόνο εαν έχεις και άλλο διπλωμα (των 50 κ.ε δεν πιάνεται) σε άλλη περίπτωση θα απαντήσεις συνολικά σε 40 ερωτήσεις (30 του κ.ο.κ και 10 για τη μηχανή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Nαι εχεις δικιο.. Μπερδευτηκα γιατι και εγω εδωσα και για αμαξι μαζι οποτε οι ερωτησεις ητανε 30(αμαξι) και 10 (μηχανακι)..

Οσο για να δωσει καποιος με παπι και οταν γινει απεριοριστο να οδηγας με συμπλεκτη ειναι λιγο τυχη..

Δηλαδη να μην γραψουνε αυτην την λεπτομερια στο Α1 διπλωμα... Οποτε οταν παει για ανανεωση φενεται πως εδωσες με συμπλεκτη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιότερα δεν υπήρχε με/χωρίς συμπλέκτη εξέταση, ήταν απλά το δίπλωμα των 125cc. Πριν περίπου 3-4 χρόνια άλλαξε αυτό, πρώτα βάλανε τον περιορισμό στην δύναμη του κινητήρα (και όχι στα κυβικά) και μετά και τον περιορισμό με τον συμπλέκτη ή χωρίς.

Το 2008 είχα δώσει εγώ, χωρίς συμπλέκτη (καθώς δεν υπήρχε ακόμα η επιλογή αν θέλω με).. το 2010 αναβαθμίστηκε σε Α (απεριορίστων που λέμε λαϊκιστή) χωρίς υποσημειώσεις κτλ. Αν δεν κάνω λάθος τέλη 2008 βάλανε το σκηνικό με τον συμπλέκτη.

Τώρα για τιμές:

• Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου είναι +450ευρό (πάνω-κάτω, με όλα τα νόμιμα μαθήματα-εξετάσεις)
  • Αν δεν έχεις δίπλωμα καθόλου είναι ~650ευρό (πάνω-κάτω, πάλι full extra, με μαθήματα-εξετάσεις)

Τώρα σε κάτι περιπτώσεις χωριών κτλ παίζανε κάτι κομπίνες με τις τιμές, δεν ξέρω τι γίνεται πλέων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι εχεις δικιο.. Μπερδευτηκα γιατι και εγω εδωσα και για αμαξι μαζι οποτε οι ερωτησεις ητανε 30(αμαξι) και 10 (μηχανακι)..

Οσο για να δωσει καποιος με παπι και οταν γινει απεριοριστο να οδηγας με συμπλεκτη ειναι λιγο τυχη..

Δηλαδη να μην γραψουνε αυτην την λεπτομερια στο Α1 διπλωμα... Οποτε οταν παει για ανανεωση φενεται πως εδωσες με συμπλεκτη..

Προφανώς αυτό έγινε σε εμένα!! :D Κωλοφαρδία!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσοχή φίλε μου, 10 ερωτήσεις θεωρίας είναι μόνο εαν έχεις και άλλο διπλωμα (των 50 κ.ε δεν πιάνεται) σε άλλη περίπτωση θα απαντήσεις συνολικά σε 40 ερωτήσεις (30 του κ.ο.κ και 10 για τη μηχανή)

πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Παλιότερα δεν υπήρχε με/χωρίς συμπλέκτη εξέταση, ήταν απλά το δίπλωμα των 125cc. Πριν περίπου 3-4 χρόνια άλλαξε αυτό, πρώτα βάλανε τον περιορισμό στην δύναμη του κινητήρα (και όχι στα κυβικά) και μετά και τον περιορισμό με τον συμπλέκτη ή χωρίς.

Το 2008 είχα δώσει εγώ, χωρίς συμπλέκτη (καθώς δεν υπήρχε ακόμα η επιλογή αν θέλω με).. το 2010 αναβαθμίστηκε σε Α (απεριορίστων που λέμε λαϊκιστή) χωρίς υποσημειώσεις κτλ. Αν δεν κάνω λάθος τέλη 2008 βάλανε το σκηνικό με τον συμπλέκτη.

Τώρα για τιμές:

• Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου είναι +450ευρό (πάνω-κάτω, με όλα τα νόμιμα μαθήματα-εξετάσεις)
  • Αν δεν έχεις δίπλωμα καθόλου είναι ~650ευρό (πάνω-κάτω, πάλι full extra, με μαθήματα-εξετάσεις)

Τώρα σε κάτι περιπτώσεις χωριών κτλ παίζανε κάτι κομπίνες με τις τιμές, δεν ξέρω τι γίνεται πλέων..

Πιο πάνω μου είπαν ότι αν έχω για αμάξι δίνω μόνο αυτές τις 10 ερωτήσεις ενώ αν δεν έχω δίνω κανονικά και τις 40, ισχύει αυτό; αν ισχύει γιατί όταν κάποιος έχει για 125 αλλά όχι για αμάξι ξανα δίνει σήματα;;

αν ισχύει αυτό τότε αν κάποιος έχει 125 γιατί λένε ότι ξανα δίνει σήματα και όχι μόνο οδήγηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως που έδωσα πέρσυ τον νοέμβρη με συμπλέκτη , στο δίπλωμα δεν λέει κάτι που να το διαχωρίζει απο τους άλλους που δώσαν με παπιά.Βέβαια ούτε "οδήγηση με γυαλιά" λέει πουθενά. Τι να πεις :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως που έδωσα πέρσυ τον νοέμβρη με συμπλέκτη , στο δίπλωμα δεν λέει κάτι που να το διαχωρίζει απο τους άλλους που δώσαν με παπιά.Βέβαια ούτε "οδήγηση με γυαλιά" λέει πουθενά. Τι να πεις :kaaaala:

ειχε διπλωμα αμαξιου οταν εδωσες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις δίπλωμα για αμάξι, οι ερωτήσεις είναι 10 (αφού υποτίθεται ότι ξέρεις τι είναι το ΣΤΟΠ και τα υπόλοιπα σήματα.)

Αυτό με τα γιαλιά είναι τρελή @@ρια...

Ο γιατρός μου έχει πει (και είχα γράψει) ότι οδηγάω με γιαλιά. αν με σταματήσουν χωρίς γιαλιά, που θα δουν, ότι έπρεπε να οδηγάω με αυτά, ή με φακούς; Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έδωσα μαζί , μου ήρθε δηλαδή το δίπλωμα και με τις 2 κατηγορίες συμπληρωμένες.

μια χαρα, απλα ψαχνω να βρω τι εξετασεις δινεις για 125 χωρις διπλωμα αμαξιου γιατι εχω μονο για 50αρι

Αν έχεις δίπλωμα για αμάξι, οι ερωτήσεις είναι 10 (αφού υποτίθεται ότι ξέρεις τι είναι το ΣΤΟΠ και τα υπόλοιπα σήματα.)

Αυτό με τα γιαλιά είναι τρελή @@ρια...

Ο γιατρός μου έχει πει (και είχα γράψει) ότι οδηγάω με γιαλιά. αν με σταματήσουν χωρίς γιαλιά, που θα δουν, ότι έπρεπε να οδηγάω με αυτά, ή με φακούς; Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά...

εγω που εχω μονο για 50αρι ξερεις τι δινω; δηλαδη θα δωσω ξανα ΚΟΚ;;;; γιατι ειχα δωσει και στο 50αρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έδωσα τον κ.ο.κ (30 ερωτήσεις ) για τα προφορικά του αυτοκινήτου και 1 βδομάδα μετά τις 10 ερωτήσεις της μηχανής ( αν δίνεις μόνο για μηχανή πρέπει να δώσεις και τον κ.ο.κ ).

Από πρακτικά ...τίποτα. Ή όσο κοντά στο τίποτα πάει :_unsure: . Σλάλομ σε κώνους, ισορροπία σε ευθεία με μικρή ταχύτητα ( 4-6 χλμ/ώρα) και επιτάχυνση σε ευθέια γραμμή δικάβαλο.Ούτε στον δρόμο δεν βγήκα. Φίλος μου που έδωσε 2 μήνες αργότερα , βγήκε και στον δρόμο.Γενικά ό,τι να 'ναι :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως ναι...

Διότι δίνεις σε άλλο υπουργείο τώρα... (Ελλαδάρα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έδωσα τον κ.ο.κ (30 ερωτήσεις ) για τα προφορικά του αυτοκινήτου και 1 βδομάδα μετά τις 10 ερωτήσεις της μηχανής ( αν δίνεις μόνο για μηχανή πρέπει να δώσεις και τον κ.ο.κ ).

Από πρακτικά ...τίποτα. Ή όσο κοντά στο τίποτα πάει :_unsure: . Σλάλομ σε κώνους, ισορροπία σε ευθεία με μικρή ταχύτητα ( 4-6 χλμ/ώρα) και επιτάχυνση σε ευθέια γραμμή δικάβαλο.Ούτε στον δρόμο δεν βγήκα. Φίλος μου που έδωσε 2 μήνες αργότερα , βγήκε και στον δρόμο.Γενικά ό,τι να 'ναι :think:

εγω δε μπορω να καταλαβω τον λογο του να ξανα δωσω ΚΟΚ απ τη στιγμη που το εχω ξανα δωσει για το 50αριμ δεν εχει καμια διαφορα με του αμαξιου ειχε και τετοιες ερωτησεις μεσα, γενικα οτι να ναι οπως το πες!

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως ναι...

Διότι δίνεις σε άλλο υπουργείο τώρα... (Ελλαδάρα..)

Ελλαδάρα αθανατη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σορρυ που το κουραζω,αλλα στο α1 δεν λεει αν εδωσες αυτοματο-ημιαυτοματο-συμπλεκτη?αν οχι μου λυνονται τα χερια,γιατι ειχα ακουσει οτι ξαναεδινες πορεια για απεριοριστο-συμπλεκτη (αν εχεις ημιαυτοματο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα δεν το λέει , τώρα δεν ξέρω αν το λέει σε όσους έδωσαν με πάπια.Πάντως μην περιμένεις να ακούσεις κάποια 100% εμπεριστατωμένη απάντηση για τίποτα σε ό,τι αφορά το Α1.Από σχολή σε σχολή (όπως έχω μάθει απο φίλους) ακούς ένα σορό παραλλαγές: Ότι πέρνεις στα 2 χρόνια το απεριόριστο έτσι κι αλλιώς , ότι το παίρνεις αν δώσεις με συμπλέκτη, ότι είναι για 125 cc , ότι έιναι μεχρι 25 άλογα (το άκουσα κι αυτό).Τώρα αν υπάρχει κάπου χαρτί που λέει ο τάδε κωδικός διπλώματος 8α γίνει απεριόριστο χωρίς πορεία...αμφιβάλλω, στην Ελλάδα ζούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα δεν το λέει , τώρα δεν ξέρω αν το λέει σε όσους έδωσαν με πάπια.Πάντως μην περιμένεις να ακούσεις κάποια 100% εμπεριστατωμένη απάντηση για τίποτα σε ό,τι αφορά το Α1.Από σχολή σε σχολή (όπως έχω μάθει απο φίλους) ακούς ένα σορό παραλλαγές: Ότι πέρνεις στα 2 χρόνια το απεριόριστο έτσι κι αλλιώς , ότι το παίρνεις αν δώσεις με συμπλέκτη, ότι είναι για 125 cc , ότι έιναι μεχρι 25 άλογα (το άκουσα κι αυτό).Τώρα αν υπάρχει κάπου χαρτί που λέει ο τάδε κωδικός διπλώματος 8α γίνει απεριόριστο χωρίς πορεία...αμφιβάλλω, στην Ελλάδα ζούμε.

ελα ντε...και εγω κατι τετοια ακουω.εχω 2 χρονια ακομα να ψαξω,καπου θα την βρω την ακρη :detective:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο εύχομαι, πάντως πέρα από διπλώματα περιορισμούς και βλακίες :

α)δεν μαθαίνεις να οδηγάς ξαφνικά με το δίπλωμα

β) οδηγάς όχι ό,τι επιτρέπει το κράτος (μη χέσω) αλλά ό,τι ασφαλίζει η ασφαλιστική

και πάντα κράνος :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο εύχομαι, πάντως πέρα από διπλώματα περιορισμούς και βλακίες :

α)δεν μαθαίνεις να οδηγάς ξαφνικά με το δίπλωμα

β) οδηγάς όχι ό,τι επιτρέπει το κράτος (μη χέσω) αλλά ό,τι ασφαλίζει η ασφαλιστική

και πάντα κράνος :biker8zj:

Τι εννοείς στο σημείο με την ασφαλιστική;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με τον νόμο με το A1 οδηγείς xt 500 (0.15 kw/kg ) . Δεν νομίζω να στο ασφαλίσει καμία επιχείρηση όμως. Έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν ασφαλίζουν γενικά πάνω από 250 κυβικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όχι; αφού ο νόμος λέει αυτό τότε πρέπει να το ασφαλίζουν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όχι; αφού ο νόμος λέει αυτό τότε πρέπει να το ασφαλίζουν..

τι ψαχνεις να βρεις τωρα με τον "νομο" εδω σου λεει εχεις δωσει τον ΚΟΚ για 50αρι αλλα επειδη δινεις σε αλλο υπουργειο θα το ξανα δωσεις θες δε θες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει, οκ, αυτό δεν είναι ντε και καλά, κακό! Από την στιγμή που έχεις δώσει, και τον ξέρεις, δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει αυτό... Καλό θα σου κάνει ενα φρεσκαρισματάκι! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει, οκ, αυτό δεν είναι ντε και καλά, κακό! Από την στιγμή που έχεις δώσει, και τον ξέρεις, δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει αυτό... Καλό θα σου κάνει ενα φρεσκαρισματάκι! :P

εγω δε θα το θεσω ετσι αλλα θα το θεσω ως ταλεπωρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα