Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Οπότε είμαι εντάξει! Ουφ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ultimatejohn 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Προσοχή φίλε μου, 10 ερωτήσεις θεωρίας είναι μόνο εαν έχεις και άλλο διπλωμα (των 50 κ.ε δεν πιάνεται) σε άλλη περίπτωση θα απαντήσεις συνολικά σε 40 ερωτήσεις (30 του κ.ο.κ και 10 για τη μηχανή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Nαι εχεις δικιο.. Μπερδευτηκα γιατι και εγω εδωσα και για αμαξι μαζι οποτε οι ερωτησεις ητανε 30(αμαξι) και 10 (μηχανακι).. Οσο για να δωσει καποιος με παπι και οταν γινει απεριοριστο να οδηγας με συμπλεκτη ειναι λιγο τυχη.. Δηλαδη να μην γραψουνε αυτην την λεπτομερια στο Α1 διπλωμα... Οποτε οταν παει για ανανεωση φενεται πως εδωσες με συμπλεκτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Παλιότερα δεν υπήρχε με/χωρίς συμπλέκτη εξέταση, ήταν απλά το δίπλωμα των 125cc. Πριν περίπου 3-4 χρόνια άλλαξε αυτό, πρώτα βάλανε τον περιορισμό στην δύναμη του κινητήρα (και όχι στα κυβικά) και μετά και τον περιορισμό με τον συμπλέκτη ή χωρίς. Το 2008 είχα δώσει εγώ, χωρίς συμπλέκτη (καθώς δεν υπήρχε ακόμα η επιλογή αν θέλω με).. το 2010 αναβαθμίστηκε σε Α (απεριορίστων που λέμε λαϊκιστή) χωρίς υποσημειώσεις κτλ. Αν δεν κάνω λάθος τέλη 2008 βάλανε το σκηνικό με τον συμπλέκτη. Τώρα για τιμές:Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου είναι +450ευρό (πάνω-κάτω, με όλα τα νόμιμα μαθήματα-εξετάσεις)Αν δεν έχεις δίπλωμα καθόλου είναι ~650ευρό (πάνω-κάτω, πάλι full extra, με μαθήματα-εξετάσεις) Τώρα σε κάτι περιπτώσεις χωριών κτλ παίζανε κάτι κομπίνες με τις τιμές, δεν ξέρω τι γίνεται πλέων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Nαι εχεις δικιο.. Μπερδευτηκα γιατι και εγω εδωσα και για αμαξι μαζι οποτε οι ερωτησεις ητανε 30(αμαξι) και 10 (μηχανακι).. Οσο για να δωσει καποιος με παπι και οταν γινει απεριοριστο να οδηγας με συμπλεκτη ειναι λιγο τυχη.. Δηλαδη να μην γραψουνε αυτην την λεπτομερια στο Α1 διπλωμα... Οποτε οταν παει για ανανεωση φενεται πως εδωσες με συμπλεκτη.. Προφανώς αυτό έγινε σε εμένα!! :D Κωλοφαρδία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Προσοχή φίλε μου, 10 ερωτήσεις θεωρίας είναι μόνο εαν έχεις και άλλο διπλωμα (των 50 κ.ε δεν πιάνεται) σε άλλη περίπτωση θα απαντήσεις συνολικά σε 40 ερωτήσεις (30 του κ.ο.κ και 10 για τη μηχανή) πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ Παλιότερα δεν υπήρχε με/χωρίς συμπλέκτη εξέταση, ήταν απλά το δίπλωμα των 125cc. Πριν περίπου 3-4 χρόνια άλλαξε αυτό, πρώτα βάλανε τον περιορισμό στην δύναμη του κινητήρα (και όχι στα κυβικά) και μετά και τον περιορισμό με τον συμπλέκτη ή χωρίς. Το 2008 είχα δώσει εγώ, χωρίς συμπλέκτη (καθώς δεν υπήρχε ακόμα η επιλογή αν θέλω με).. το 2010 αναβαθμίστηκε σε Α (απεριορίστων που λέμε λαϊκιστή) χωρίς υποσημειώσεις κτλ. Αν δεν κάνω λάθος τέλη 2008 βάλανε το σκηνικό με τον συμπλέκτη. Τώρα για τιμές:Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου είναι +450ευρό (πάνω-κάτω, με όλα τα νόμιμα μαθήματα-εξετάσεις)Αν δεν έχεις δίπλωμα καθόλου είναι ~650ευρό (πάνω-κάτω, πάλι full extra, με μαθήματα-εξετάσεις) Τώρα σε κάτι περιπτώσεις χωριών κτλ παίζανε κάτι κομπίνες με τις τιμές, δεν ξέρω τι γίνεται πλέων.. Πιο πάνω μου είπαν ότι αν έχω για αμάξι δίνω μόνο αυτές τις 10 ερωτήσεις ενώ αν δεν έχω δίνω κανονικά και τις 40, ισχύει αυτό; αν ισχύει γιατί όταν κάποιος έχει για 125 αλλά όχι για αμάξι ξανα δίνει σήματα;; Προσοχή φίλε μου, 10 ερωτήσεις θεωρίας είναι μόνο εαν έχεις και άλλο διπλωμα (των 50 κ.ε δεν πιάνεται) σε άλλη περίπτωση θα απαντήσεις συνολικά σε 40 ερωτήσεις (30 του κ.ο.κ και 10 για τη μηχανή) αν ισχύει αυτό τότε αν κάποιος έχει 125 γιατί λένε ότι ξανα δίνει σήματα και όχι μόνο οδήγηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εγώ πάντως που έδωσα πέρσυ τον νοέμβρη με συμπλέκτη , στο δίπλωμα δεν λέει κάτι που να το διαχωρίζει απο τους άλλους που δώσαν με παπιά.Βέβαια ούτε "οδήγηση με γυαλιά" λέει πουθενά. Τι να πεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εγώ πάντως που έδωσα πέρσυ τον νοέμβρη με συμπλέκτη , στο δίπλωμα δεν λέει κάτι που να το διαχωρίζει απο τους άλλους που δώσαν με παπιά.Βέβαια ούτε "οδήγηση με γυαλιά" λέει πουθενά. Τι να πεις ειχε διπλωμα αμαξιου οταν εδωσες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Τα έδωσα μαζί , μου ήρθε δηλαδή το δίπλωμα και με τις 2 κατηγορίες συμπληρωμένες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Αν έχεις δίπλωμα για αμάξι, οι ερωτήσεις είναι 10 (αφού υποτίθεται ότι ξέρεις τι είναι το ΣΤΟΠ και τα υπόλοιπα σήματα.) Αυτό με τα γιαλιά είναι τρελή @@ρια... Ο γιατρός μου έχει πει (και είχα γράψει) ότι οδηγάω με γιαλιά. αν με σταματήσουν χωρίς γιαλιά, που θα δουν, ότι έπρεπε να οδηγάω με αυτά, ή με φακούς; Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Τα έδωσα μαζί , μου ήρθε δηλαδή το δίπλωμα και με τις 2 κατηγορίες συμπληρωμένες. μια χαρα, απλα ψαχνω να βρω τι εξετασεις δινεις για 125 χωρις διπλωμα αμαξιου γιατι εχω μονο για 50αρι Αν έχεις δίπλωμα για αμάξι, οι ερωτήσεις είναι 10 (αφού υποτίθεται ότι ξέρεις τι είναι το ΣΤΟΠ και τα υπόλοιπα σήματα.) Αυτό με τα γιαλιά είναι τρελή @@ρια... Ο γιατρός μου έχει πει (και είχα γράψει) ότι οδηγάω με γιαλιά. αν με σταματήσουν χωρίς γιαλιά, που θα δουν, ότι έπρεπε να οδηγάω με αυτά, ή με φακούς; Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά... εγω που εχω μονο για 50αρι ξερεις τι δινω; δηλαδη θα δωσω ξανα ΚΟΚ;;;; γιατι ειχα δωσει και στο 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εγώ έδωσα τον κ.ο.κ (30 ερωτήσεις ) για τα προφορικά του αυτοκινήτου και 1 βδομάδα μετά τις 10 ερωτήσεις της μηχανής ( αν δίνεις μόνο για μηχανή πρέπει να δώσεις και τον κ.ο.κ ). Από πρακτικά ...τίποτα. Ή όσο κοντά στο τίποτα πάει . Σλάλομ σε κώνους, ισορροπία σε ευθεία με μικρή ταχύτητα ( 4-6 χλμ/ώρα) και επιτάχυνση σε ευθέια γραμμή δικάβαλο.Ούτε στον δρόμο δεν βγήκα. Φίλος μου που έδωσε 2 μήνες αργότερα , βγήκε και στον δρόμο.Γενικά ό,τι να 'ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως ναι... Διότι δίνεις σε άλλο υπουργείο τώρα... (Ελλαδάρα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εγώ έδωσα τον κ.ο.κ (30 ερωτήσεις ) για τα προφορικά του αυτοκινήτου και 1 βδομάδα μετά τις 10 ερωτήσεις της μηχανής ( αν δίνεις μόνο για μηχανή πρέπει να δώσεις και τον κ.ο.κ ). Από πρακτικά ...τίποτα. Ή όσο κοντά στο τίποτα πάει . Σλάλομ σε κώνους, ισορροπία σε ευθεία με μικρή ταχύτητα ( 4-6 χλμ/ώρα) και επιτάχυνση σε ευθέια γραμμή δικάβαλο.Ούτε στον δρόμο δεν βγήκα. Φίλος μου που έδωσε 2 μήνες αργότερα , βγήκε και στον δρόμο.Γενικά ό,τι να 'ναι εγω δε μπορω να καταλαβω τον λογο του να ξανα δωσω ΚΟΚ απ τη στιγμη που το εχω ξανα δωσει για το 50αριμ δεν εχει καμια διαφορα με του αμαξιου ειχε και τετοιες ερωτησεις μεσα, γενικα οτι να ναι οπως το πες! Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως ναι... Διότι δίνεις σε άλλο υπουργείο τώρα... (Ελλαδάρα..) Ελλαδάρα αθανατη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 σορρυ που το κουραζω,αλλα στο α1 δεν λεει αν εδωσες αυτοματο-ημιαυτοματο-συμπλεκτη?αν οχι μου λυνονται τα χερια,γιατι ειχα ακουσει οτι ξαναεδινες πορεια για απεριοριστο-συμπλεκτη (αν εχεις ημιαυτοματο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εμένα δεν το λέει , τώρα δεν ξέρω αν το λέει σε όσους έδωσαν με πάπια.Πάντως μην περιμένεις να ακούσεις κάποια 100% εμπεριστατωμένη απάντηση για τίποτα σε ό,τι αφορά το Α1.Από σχολή σε σχολή (όπως έχω μάθει απο φίλους) ακούς ένα σορό παραλλαγές: Ότι πέρνεις στα 2 χρόνια το απεριόριστο έτσι κι αλλιώς , ότι το παίρνεις αν δώσεις με συμπλέκτη, ότι είναι για 125 cc , ότι έιναι μεχρι 25 άλογα (το άκουσα κι αυτό).Τώρα αν υπάρχει κάπου χαρτί που λέει ο τάδε κωδικός διπλώματος 8α γίνει απεριόριστο χωρίς πορεία...αμφιβάλλω, στην Ελλάδα ζούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εμένα δεν το λέει , τώρα δεν ξέρω αν το λέει σε όσους έδωσαν με πάπια.Πάντως μην περιμένεις να ακούσεις κάποια 100% εμπεριστατωμένη απάντηση για τίποτα σε ό,τι αφορά το Α1.Από σχολή σε σχολή (όπως έχω μάθει απο φίλους) ακούς ένα σορό παραλλαγές: Ότι πέρνεις στα 2 χρόνια το απεριόριστο έτσι κι αλλιώς , ότι το παίρνεις αν δώσεις με συμπλέκτη, ότι είναι για 125 cc , ότι έιναι μεχρι 25 άλογα (το άκουσα κι αυτό).Τώρα αν υπάρχει κάπου χαρτί που λέει ο τάδε κωδικός διπλώματος 8α γίνει απεριόριστο χωρίς πορεία...αμφιβάλλω, στην Ελλάδα ζούμε. ελα ντε...και εγω κατι τετοια ακουω.εχω 2 χρονια ακομα να ψαξω,καπου θα την βρω την ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Στο εύχομαι, πάντως πέρα από διπλώματα περιορισμούς και βλακίες : α)δεν μαθαίνεις να οδηγάς ξαφνικά με το δίπλωμα β) οδηγάς όχι ό,τι επιτρέπει το κράτος (μη χέσω) αλλά ό,τι ασφαλίζει η ασφαλιστική και πάντα κράνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Στο εύχομαι, πάντως πέρα από διπλώματα περιορισμούς και βλακίες : α)δεν μαθαίνεις να οδηγάς ξαφνικά με το δίπλωμα β) οδηγάς όχι ό,τι επιτρέπει το κράτος (μη χέσω) αλλά ό,τι ασφαλίζει η ασφαλιστική και πάντα κράνος Τι εννοείς στο σημείο με την ασφαλιστική; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Σύμφωνα με τον νόμο με το A1 οδηγείς xt 500 (0.15 kw/kg ) . Δεν νομίζω να στο ασφαλίσει καμία επιχείρηση όμως. Έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν ασφαλίζουν γενικά πάνω από 250 κυβικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Γιατί όχι; αφού ο νόμος λέει αυτό τότε πρέπει να το ασφαλίζουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Γιατί όχι; αφού ο νόμος λέει αυτό τότε πρέπει να το ασφαλίζουν.. τι ψαχνεις να βρεις τωρα με τον "νομο" εδω σου λεει εχεις δωσει τον ΚΟΚ για 50αρι αλλα επειδη δινεις σε αλλο υπουργειο θα το ξανα δωσεις θες δε θες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εντάξει, οκ, αυτό δεν είναι ντε και καλά, κακό! Από την στιγμή που έχεις δώσει, και τον ξέρεις, δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει αυτό... Καλό θα σου κάνει ενα φρεσκαρισματάκι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karavasilator19 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Εντάξει, οκ, αυτό δεν είναι ντε και καλά, κακό! Από την στιγμή που έχεις δώσει, και τον ξέρεις, δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει αυτό... Καλό θα σου κάνει ενα φρεσκαρισματάκι! :P εγω δε θα το θεσω ετσι αλλα θα το θεσω ως ταλεπωρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες