Jump to content

Recommended Posts

Ναι μετά από σχεδόν μισό χρόνο κατάφερα και έδιωξα τον κανίβαλο aka Drz και είπα να γίνω άνθρωπας με το Versys.

Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές...μα πάρα πολύ θετικές στα 1000χλμ που κάναμε μέχρι στιγμής

Κατα αρχήν το μηχανάκι έχει ΣΕΛΑ! Ναι μετά από 3+ χρόνια το νιντζοπάτος μου κάθεται στο μηχανάκι και δεν κρέμμεται από το μηχανάκι.....

Η θέση οδήγησης είναι αρκετά άνετη (λίγο πιο μαλακή να ήταν και θα ήταν και γαμώ....αλλά που θα πάει....θα το διορθώσουμε αυτό), ενώ και του συναναβάτη δεν πάει πίσω....μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο άνετη από αυτή του οδηγού (αν και έκατσα πολύ λίγο πίσω δεν μου άφησε κανένα παράπονο ή ΄πόνο tongue.gif). Γράφεις άνετα χλμ πάνω του χωρίς την παραμικρή ενόχληση ή σημάδι κούρασης. Στα συν είναι τα όργανα/διακόπτες του, πολυ απλά και φιλικά, με το που το πήρα ένιωσα ότι το καβαλάω καιρό. Όσον αφορά την ανεμοκάλυψη με την μαμά ζελατίνα, δεν μπορώ να την πω τέλεια αλλά ούτε και για τα μπάζα. Μέτρια ίσως προς το καλή. Πάντως με 150-160χλμ σε εθνική δεν είχα θέμα με τον αέρα ώστε να γίνεται ενοχλιτικό. Με μια μεγαλύτερη σαφώς θα είναι πολύ καλύτερα τα πράματα. Για τον συνοδηγό δεν ξέρω....δεν με νοιάζει.... tongue.gif

Κάτι που με ψιλοαπασχολούσε και προερχόταν από τα στόματα μερικών κατόχων Versys...ήταν ότι βρίσκουν τα καλάμια τους στους μαρσπίεδες στο μπρος πίσω παρκάρωντας, τσουλώντας......Άκυρο.....μια χαρά θέση έχουν τα μασπιεδάκια.....εκτός και αν είσαι 1,60...

Τώρα οδηγικά....έχω μείνει ολίγον τι μαλάκας.....210 κιλα μηχανή + μπαγκαζιέρες + τσάντες και ότι σκατά του φορτώνω και μου φαίνεται ότι καβαλάω παπί, κρύβει πάρα πολύ καλά το βάρος του. Πολύ μα πολύ ευκίνητο και ευέλικτο. Εχοντας και ψηλό τιμόνι δεν κολλάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα και περνάς χωρίς να φοβάσαι ότι θα κάνεις συλλογή καθρευτών.

Αναρτήσεις......στην αρχή έφαγα μεγάλη ήττα σε βαθμό ξενερώματος....αλλά μετά από μια ρυθμισούλα (και μόνο στο μπροστά...το πίσω δεν το έπιασα ακόμα) το πράμα ήρθε και ίσιαξε και πλέον είναι μηχανή και όχι βάρκα. Σε γενικές γραμμές έχει αρκετά καλό στήσιμο, δεν το ένιωσα πουθενά όσο το ζόρισα τουλάχιστον να με "πουλάει". Είναι στριφτερούλι το μαμημένο....πολύ καλοζυγισμένο μοτοσακό....

Τα φρένα του είναι αρκετά.....με το Abs να βοηθάει δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φρένα. Το κακό είναι ότι έχουν μια περίεργη αίσθηση.....δεν έχουν δαγκωμα ρε παιδί μου στην αρχή, πράγμα που μέχρι να το συνηθίσω με φόβιζε γιατί πολύ απλά νόμιζα ότι δεν έχω φρένα. Το ¨δάγκωμα" τους έρχεται λίγο καθυστεριμένα αμέσως μετά το ζούλιγμα της μανέτας. Όπως και να έχει....το μηχανάκι σταματάει tongue.gif (αν ήταν και λίγο πιο δυνατά δεν θα με χάλαγε....αλλά να μου πεις....τι να τα κάνει αυτό το μοτοσακό τέτοια φρένα?)

Και πάμε στο σημαντικό ....Γκάζι! Το μοτοσακό έχει ωραίο γραμμικό μοτέρ και πάρα πολύ ελαστικό. Τραβάει από παντού και πάντα ασχετως την σχέση και τις σαλ. Έχει αρκετό γκάζι για τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε, καλές ροπές, με φόρτε του στις μεσσαίες...προσφέρει αρκετό παιχνίδι και χαμόγελα. Λίγο πιο καλές χαμηλές να είχε και για μένα θα ήταν τέλειο. Σε άλλους θα φανεί κάπως αδύναμο...νταξ 65 αλόγατα είναι....ή λίγο ήπιο καθώς ανοίγει πολύ γλυκά, δεν έχει ξεσπάσματα.

Στο θέμα συντήριση.....είναι σε νορμάλ τιμές τα σερβις του (έκανα το μεγάλο έτσι προληπτικά για να έχω μια βάση (πλην βαλβιδών)), δεν με ξίνησε το κόστος, πέραν των μπουζί (ιριδίου.....22 το ένα...44 τα μπουζια μην μαμήσω..). Κατανάλωση ακόμα το ψάχνω το θέμα. Πάντως μέχρι στιγμής σε 2 μετρήματα πάντα εντός πόλης με 15-16 περίπου λίτρα είδα 250-280χλμ.

Παραέξω δεν το έχω βγάλει ακόμα.....θα δείξει στην πορεία όμως....

Σε γενικές γραμμές με γέμισε to μοτοσακό. Κάνει σχεδόν τα πάντα αρκετά εως πολύ καλά για τα δικά μου δεδομένα (πλην του χώματος.....δεν....με τίποτα...), όντας αρκετά οικονομικό για τα κυβικά του, παραμένοντας όμως και διασκεδαστικό.....αυτά ολίγα....καλά χιλιόμετρα να έχουμε.

Που να του φόραγαν και FCR ............... :surrender: (old habits die hard.... )

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι ετσι απλα το πηρα ?

Ουτε ενα γριφο , ενα κουιζ βρε αδερφε.. κατι με λιγο σασπενς.. :mB_kalo_e:

Μεγειες-μεγειες , πεφτω απ'τα συνεφα βεβαιως-βεβαιως.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειά και σε σένα Αντρίκο. :thumbsup:

Τί έγινε εκείνη η περιβόητη ομάδα των DRZάδων? :_unsure: Ένας-ένας φευγιό, πλήρης διάλυση. Γίνανε όλοι άνθρωπες :tooth:

Γιώργο-DRZ, μόνος σου έμεινες δυστυχή, να τους δείχνεις τί πά να πει σκληροτράχηλος. :respekt: Ακόμα και ο Ninja φλώρεψε. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ετσι απλα το πηρα ?

Ουτε ενα γριφο , ενα κουιζ βρε αδερφε.. κατι με λιγο σασπενς.. :mB_kalo_e:

Μεγειες-μεγειες , πεφτω απ'τα συνεφα βεβαιως-βεβαιως.. :tooth:

Έτσι είναι αυτλα τα πράματα......Το έχω πόσο καιρό και κανένας δεν πήρε πρέφα και ένα καλό πρωί σου αμολάει τριπλή περιστροφή με 2πλή αλλαγή ποδιού 9απλή προσποίηση για low kick και σου καρφώνει στεγνό ΤΟΓΙΟ ΤΣΑΚΙ στο σαγώνι με το καλάμι ο τριμέγιστος πανίσχυρος νίντζα και σε αφήνει φυτό για 49,5 ώρες. _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oOooOOooo.......Καλοβολτο, καλοστριφτο, καλοπιοτο,καλοταξιδο το lavasaki σου.....

Το ηθελες καιρο.

Πολλα και καλα χλμ Αντρικο και πιετο το ριμαδιιιιιιι....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια το μοτοσακό!

Για εμενα το Ver αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή, για τους λόγους που είπες, και για άλλους τόσους!

Ροπή από το ρελαντί μιλάμε! :_zeppelin:

Τα μπουζά μπορεί να τσούζουν λίγο σαν τιμή, αλλα θα ξεχάσεις να τα αλλάξεις, βγάζουν πολλαααά χιλιόμετρα!

καλές σουζ... ε, καλές βόλτες ήθελα να πω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο εδω και περα με 650 δικυλινδρα-φαρδισελα-ταξιδιαρικα cc δεν δικαιολογησαι να μην ερχεσαι στις πανελληνιες. :bruce_h4h:

Καλοταξιδο και παντα ορθιος! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή επιλογή σίγουρα, μια μηχανή που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Καλά χιλιόμετρα Αντρέα.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακώσανε και "οι πρώην" :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο, καλοτάξιδο!

πολλά και καλά χιλιόμετρα!

Πλέον δλδ πρέπει να σε αποχαρακτηρίσουμε από νίντζα; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και σε είδαμε και σου είπαμε από κοντά τα καλορίζικα, να στα πούμε άλλη μία φορά.

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και καλότυχο να είναι... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και σε είδαμε και σου είπαμε από κοντά τα καλορίζικα, να στα πούμε άλλη μία φορά. Και πόσο διακριτικοί ήμασταν δε λες. Σιγήν ιχθύος, μιλιά δε βγάλαμε. :lipssealed: :D

Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και καλότυχο να είναι... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο Αντρεα, τρομαξες να παρεις ενα μηχανακι της προκοπης ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο αντρικο, καλοβολτο και αγρατσουνιστο ευχομαι. θα το κατευχαριστηθεις και θα γουσταρεις πολλα στριφτερα και σουζαριστα χικιομετρα. Παντα ορθιος.

Υ.γ: Ααα και τα μπουζι κανουν 8-10€ σε μαγαζια με μοτοανταλλακτικα. Τα αναλωσιμα της μαμας kawa ειναι πανακριβα, μην καθεσαι και δινεις τσαμπα χρηματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο,αλλα επρεπε να μας το πεις το Σαββατο. :bruce_h4h:

Θα σου επιτρεπαμε να πλερωκεις τους καφεδες.............. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο συνάδερφε! Θα το ευχαριστηθείς! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοβολτος παλικαρι!Ποιο μοντελο ειναι?Το παλιο ή το πιο καινουριο με τα γ@ματα φωτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα