BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Μέγιστη ροπή βγάζει στις 7.800 που αντιστοιχεί στα 95 χιλιόμετρα. Τα 120 χιλιόμετρα είναι περίπου στις 8.800 - 9.000 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2018 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 Και τελική κανένα 145άρι? στις πόσες σ.α.λ.? 10.800 με 11? Ανεβάζει τόσο το μοτεράκι? Ή έχει λαχανιάσει προ πολλού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 150 στις 10.700 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 Οπότε είστε μια χαρά. Μη το πειράξετε. Αν θέλετε απλά να δοκιμάσετε, παίξτε με το εμπρός γρανάζι κίνησης (οικονομικότερο κ ευκολότερο για αντικατάσταση). Ένα δόντι παραπάνω κ θα δείτε περίπου τι παίζει με 2-3 δόντια λιγότερα πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2018 το εχω οδηγησει και πιστευω πως ειναι ψιλοενταξει το γραναζωμα του για το μοτερ (δεν εχει το μοτερ του πχ ninja), ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας. θα ψοφησει τελειως αν μακρυνει το γραναζωμα, καλυτερα να το αφησεις οπως ειναι και αργοτερα το πουλας και παιρνεις ενα καταλληλοτητερο για ταξιδια-πορειες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 Την 17/4/2018 at 7:59 ΜΜ, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Δεν έχω αλλάξει ακόμη , δυστυχώς Θα πάει λογικά λίγο παραπίσω.. Φοράς τα μαμα ακόμα? Αν ναι ξέχασε το το τρέμουλο που έχει. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι μετά την αλλαγή ελαστικών έστρωσε το δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος borgiriadis1 έγραψε: Φοράς τα μαμα ακόμα? Αν ναι ξέχασε το το τρέμουλο που έχει. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι μετά την αλλαγή ελαστικών έστρωσε το δικό μου. Ακόμη ναι και έχουμε γράψει γύρο στα 11800 χιλιόμετρα. Το τρέμουλο το νιώθω όταν το μηχανάκι είναι σε δρόμο με καλούτσικη άσφαλτο ( Ιόνια οδός ) και έχω γύρο στα 85-90. Πάνω από τα 95-100 εξαφανίζεται εντελώς, μετά αρχίζουν τα τρέμουλα από τα ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Ακόμη ναι και έχουμε γράψει γύρο στα 11800 χιλιόμετρα. Το τρέμουλο το νιώθω όταν το μηχανάκι είναι σε δρόμο με καλούτσικη άσφαλτο ( Ιόνια οδός ) και έχω γύρο στα 85-90. Πάνω από τα 95-100 εξαφανίζεται εντελώς, μετά αρχίζουν τα τρέμουλα από τα ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Τα λάστιχα είναι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Θα δεις τρομερή διαφορά μόλις αλλάξεις. Τουλάχιστον το δικό μου που παρουσίαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στα χλμ που λες μετά την αλλαγή το πρόβλημα διορθώθηκε τελείως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2018 Μέγιστη ιπποδύναμη: 24,5 @ 8.500 rpm Μέγιστη ροπή: 2,24 kgm @ 6.500 rpm Ρώτησα ένα μάστορα και μου είπε το πολύ να κερδίσω 10χλμ στην τελική. Τελικά το δοκίμασα, δεν μπορώ να πω ότι κέρδισα σπουδαία διαφορά. 5-6χλμ. Το μοτέρ δεν είδα να κρεμάει. Ίσως αν άλλαζα και το μπροστά να υπήρχε μεγαλύτερη διαφορά. *Άσχετο, το βιβλίο service που είχα έχει καταστραφεί, άρπαξε νερά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούργιο από αντιπροσωπεία και αν χρεώνουν κάτι γι'αυτό; Εγώ το πήρα από Καλαμάτα και αποκλείεται να κατέβω από Θεσσαλονίκη μόνο γι'αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 σου ειπε οτι θα κερδισεις τελικη απο το γραναζι? σοβαρα τωρα? το βιβλιο service κατεβασε το απο internet σε pdf. δε ξερω αν το πουλανε σκετο στην αντιπροσωπεια, αλλα αν ναι, η τιμη δε θα σου αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος xaeron έγραψε: Μέγιστη ιπποδύναμη: 24,5 @ 8.500 rpm Μέγιστη ροπή: 2,24 kgm @ 6.500 rpm Ρώτησα ένα μάστορα και μου είπε το πολύ να κερδίσω 10χλμ στην τελική. Τελικά το δοκίμασα, δεν μπορώ να πω ότι κέρδισα σπουδαία διαφορά. 5-6χλμ. Το μοτέρ δεν είδα να κρεμάει. Ίσως αν άλλαζα και το μπροστά να υπήρχε μεγαλύτερη διαφορά. *Άσχετο, το βιβλίο service που είχα έχει καταστραφεί, άρπαξε νερά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πάρω καινούργιο από αντιπροσωπεία και αν χρεώνουν κάτι γι'αυτό; Εγώ το πήρα από Καλαμάτα και αποκλείεται να κατέβω από Θεσσαλονίκη μόνο γι'αυτό. Πριν 2 μέρες ανέβασα το owners manual και το service manual στην αντίστοιχη κατηγορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Μετά από την πρώτη βόλτα . Μπήκα για κανά 5λεπτο μέσα σε στροφιλίκι μόνο. Δεν είχαν πατηθεί καθόλου οι γωνίες και κράταγε υπερβολικά καλά και παραπέρα από εκεί που το πήγα εγώ . Το φύλαξα σαν καινούργιο λάστιχο για να μην πάρω κανα χωράφι πουθενά αλλά προς το παρόν ΠΟΛΥ καλές εντυπώσεις !! Είναι μεγάλες οι φωτογραφίες και δεν με αφήνει να τις ανεβάσω ... Έχω link για όποιον θέλει. https://prnt.sc/jjzi9y https://prnt.sc/jjzi7c https://prnt.sc/jjzi9b Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2018 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα. Έχουν περάσει τα χρόνια, και χρειάζομαι καινούργια δισκόπλακα εμπρός (στράβωσε), γρανάζι και αλυσίδα. Τα έχει αλλάξει κανείς να μας πει κόστος; Δεν βρίσκω έυκολα ανταλλακτικό για δισκόπλακα εμπρός. Για γρανάζι και αλυσίδα είναι ποιό εύκολα τα πράγματα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2022 από τον atpapadi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 Bike Alert δεν έχει; Πάρε ένα τηλέφωνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 Έχω βρει ένα site από γερμανία αν θυμάμαι καλά που ουσιαστικά έχει τα πάντα για αρκετά μηχανάκια ( γνήσια ανταλλακτικά ). Για την δισκόπλακα ---> https://www.motorcyclespareparts.eu/en/suzuki-parts/2013-gw250-motorcycles/front-wheel Διότι έφαγα την μανίσια αλυσίδα από λιπαντικό το οποίο απλά δεν δούλευε στις 16.000 την άλλαξα ( το πιο πιθανό δεν έκανε για αυτό το μηχανάκι ... δεν νομίζω να ήταν τόσο μάπα το λιπαντικό γιατί είναι από γνωστή εταιρία ) πήγα σε DID. Συγκεκριμένα στην vx2 ( την είχα αγοράσει γύρο στα 80-85€ αν θυμάμαι καλά ) . Με ένα αρκετά καλό λιπαντικό αλυσίδας putoline ( αξίζει να το δοκιμάσεις αν δεν το έχεις ήδη ) έχω τώρα περίπου 28.000 χλμ με την αλυσίδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα τικ σφίξιμο κάθε 10-15.000 και ολα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2022 Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας. Θα επανέλθω όταν τελικώς αλλάξω , να σας πω και τα κόστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ektorasdj 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 Καλησπέρα Παίδες! Υπάρχει περίπτωση να βρώ τη GIVI PL3103 σχάρα για πλαινές βαλίτσες άλλα και το παρακάτω black belly pan ( Και στις δύο περιπτώσεις έχω ψάξει ολο το web και δεν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμα. Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι η σχάρα για να κάνω κάποια ταξιδάκια . Έχω ηδη τη top case σχάρα της GIVI που ταιριάζει με τη PL3103. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 Καλησπέρα! Για τη σχάρα, την βρήκα σε μερικά site εκτός ΕΕ, αλλά είναι πανάκριβη ακόμη και χωρίς μεταφορικα, τελωνείο. Πχ https://www.ctapowersports.com.au/products.php?p=13126 Ίσως έχει νόημα να δεις αν υπάρχει άλλο μοντέλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες