Jump to content
mastorakos;)

μια βοήθεια σε έναν νέο στο forum

Recommended Posts

λοιπόν ... καταρχήν καλός ήρθα ......... ηπα να αρχίσω καίγω όπως όλη η μηχανική μια που έχω και τρελα με τα μηχανάκια ηπα να αρχίσω να ανοίγω μοτέρ και ηπα να κάνω το δικό m 53mm θέλω να m εξήγηση κάποιος πως βάζω τα ελατήρια στο πιστόνι , πως τρίβω τις βαλβίδες , πως χρονίζω βαλβίδες, πως αλλάζω κεντροφόρο και τέλος ποσο δύσκολο είναι ? και πως βγαίνουν τα cc δηλαδή τι πράξη κάνω με τα χιλιοστά τις διαδρομής και τα χιλιοστά του πιστονιού

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λοιπόν ... καταρχήν καλός ήρθα ......... ηπα να αρχίσω καίγω όπως όλη η μηχανική μια που έχω και τρελα με τα μηχανάκια ηπα να αρχίσω να ανοίγω μοτέρ και ηπα να κάνω το δικό m 53mm θέλω να m εξήγηση κάποιος πως βάζω τα ελατήρια στο πιστόνι , πως τρίβω τις βαλβίδες , πως χρονίζω βαλβίδες, πως αλλάζω κεντροφόρο και τέλος ποσο δύσκολο είναι ? και πως βγαίνουν τα cc δηλαδή τι πράξη κάνω με τα χιλιοστά τις διαδρομής και τα χιλιοστά του πιστονιού

ΘΕΟΣ :_rock-on::worthy::worshippy: :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχας καλωστονα!

Κατα 2ον μετεφερε την ερωτηση σου στην κατηγορια <Τεχνικά Θέματα / Πώς μπορώ να...> δινοντας και περισσοτερες πληροφοριες..

Οπως για παραδειγμα τι μηχανακι εχεις.. :uglystupid2:

Γιατι εδω δυσκολα θα βρεις απαντηση :_thumbsup:

To παιδι παραπανω δεν ειρωνευτηκε απλα πρωτα συνηθιζουμε να καλωσοριζομαστε με καποιον (οχι σε φορουμ μονο αλλα και στην ζωη) και μετα ρωταμε οτι θελουμε..

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα