mastorakos;) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 λοιπόν ... καταρχήν καλός ήρθα ......... ηπα να αρχίσω καίγω όπως όλη η μηχανική μια που έχω και τρελα με τα μηχανάκια ηπα να αρχίσω να ανοίγω μοτέρ και ηπα να κάνω το δικό m 53mm θέλω να m εξήγηση κάποιος πως βάζω τα ελατήρια στο πιστόνι , πως τρίβω τις βαλβίδες , πως χρονίζω βαλβίδες, πως αλλάζω κεντροφόρο και τέλος ποσο δύσκολο είναι ? και πως βγαίνουν τα cc δηλαδή τι πράξη κάνω με τα χιλιοστά τις διαδρομής και τα χιλιοστά του πιστονιού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 λοιπόν ... καταρχήν καλός ήρθα ......... ηπα να αρχίσω καίγω όπως όλη η μηχανική μια που έχω και τρελα με τα μηχανάκια ηπα να αρχίσω να ανοίγω μοτέρ και ηπα να κάνω το δικό m 53mm θέλω να m εξήγηση κάποιος πως βάζω τα ελατήρια στο πιστόνι , πως τρίβω τις βαλβίδες , πως χρονίζω βαλβίδες, πως αλλάζω κεντροφόρο και τέλος ποσο δύσκολο είναι ? και πως βγαίνουν τα cc δηλαδή τι πράξη κάνω με τα χιλιοστά τις διαδρομής και τα χιλιοστά του πιστονιού ΘΕΟΣ :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastorakos;) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 ιρονια ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καταρχας καλωστονα! Κατα 2ον μετεφερε την ερωτηση σου στην κατηγορια <Τεχνικά Θέματα / Πώς μπορώ να...> δινοντας και περισσοτερες πληροφοριες.. Οπως για παραδειγμα τι μηχανακι εχεις.. Γιατι εδω δυσκολα θα βρεις απαντηση To παιδι παραπανω δεν ειρωνευτηκε απλα πρωτα συνηθιζουμε να καλωσοριζομαστε με καποιον (οχι σε φορουμ μονο αλλα και στην ζωη) και μετα ρωταμε οτι θελουμε.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2011 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες