blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Καλησπερα συμφορουμιτες/σες το πρωτο μου θεμα στο mybike πολυ ωραιο το φορουμ σας εχω παρει πολλες απαντησεις... Λοιπον να μπω στο θεμα μου και οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του... Θελω να παρω ενα μηχανακι αλλα θελω να το παρω στο ονομα μου γιατι πριν λιγο καιρο που πουλησα το αλλο ετρεχε η μανα μου και τετοια τωρα μην την ταλαιπωρω την γυναικα...ειχα δει ενα παλαιοτερο θεμα αλλα ισως να αλλαξαν καποια πραγματα... Λοιπον ταυτοτητα ΑΦΜ εχω τι ακομα χρειαζεται? Ευχαριστω εκ τον προτερων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotodimis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 δεν γίνετε είσαι ανήλικος πας με την μαμά σου ξανά :lac: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Καλησπερα συμφορουμιτες/σες το πρωτο μου θεμα στο mybike πολυ ωραιο το φορουμ σας εχω παρει πολλες απαντησεις... Λοιπον να μπω στο θεμα μου και οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του... Θελω να παρω ενα μηχανακι αλλα θελω να το παρω στο ονομα μου γιατι πριν λιγο καιρο που πουλησα το αλλο ετρεχε η μανα μου και τετοια τωρα μην την ταλαιπωρω την γυναικα...ειχα δει ενα παλαιοτερο θεμα αλλα ισως να αλλαξαν καποια πραγματα... Λοιπον ταυτοτητα ΑΦΜ εχω τι ακομα χρειαζεται? Ευχαριστω εκ τον προτερων... Τσέκαρε λίγο και εδώ. (offtopic: Resist εδώ.Καλώς ήρθες! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Για να κανεις μεταβιβαση χρειαζεσαι το ΑΦΜ σου..την ταυτοτητα σου..πας στα ΚΕΠ με τον πωλητη αγοραζετε το παραβολο για την μεταβιβαση και αυτο ειναι ολο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Τσέκαρε λίγο και εδώ. (offtopic: Resist εδώ.Καλώς ήρθες! ) νατο το αλανι.... σε ευχαριστω ρε Γιανναρε αλλα στο θεμα ο ενας λεει ναι ο αλλος οχι ο αλλος δεν χριαστηκε ο πατερας του τι γινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 φιλε για ποσα κυβικα μιλας..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Για να κανεις μεταβιβαση χρειαζεσαι το ΑΦΜ σου..την ταυτοτητα σου..πας στα ΚΕΠ με τον πωλητη αγοραζετε το παραβολο για την μεταβιβαση και αυτο ειναι ολο.. εισαι σιγουρος φιλος ισχυει και για εμενα που ειμαι ανηλικος? γιατι θα τρεχω και μακρια για να το παρω... αν παω και ρωτησω στα ΚΕΠ θα μου απαντησουν η θα αρχησουν τα μα και τα μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Όντας ανηλικος δεν γινεται να βγαλεις ΑΦΜ τουλαχιστον ετσι ηξερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Όντας ανηλικος δεν γινεται να βγαλεις ΑΦΜ τουλαχιστον ετσι ηξερα. Δεν ξερω τι και πως φιλε μου παντος εχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 @blind γινεται να βγαλεις ΑΦΜ και αν εισαι ανηλικος..ναι ισχυει 100%..δεν χρειαζεται να ρωτησεις στο λεω απο πρωτο χερι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pritanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Πριν κανα 2μηνο εκανα αυτην την διαδικασια. Θα χρειαστει: 1. Παραβολο απο εφορια για την πραξη της μεταβιβασης (θα περιμενεις αρκετη ωρα στην ουρα ) 2. Υπευθινη δηλωσει απο τον/τους κηδεμονα/ες σου και τους δυο. 3. Α.Φ.Μ 4. Τον πωλητη που πουλαει το μηχανακι 5. Ενα Κ.Ε.Π (Το πιο βασικο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 @blind γινεται να βγαλεις ΑΦΜ και αν εισαι ανηλικος..ναι ισχυει 100%..δεν χρειαζεται να ρωτησεις στο λεω απο πρωτο χερι.. οχι φιλε μου δεν με καταλαβες... ΑΦΜ εχω... αν γινεται να το παρω στο ονομα μου εφοσον ειμαι ανηλικος... απλα παω εκει δινω τα παραβολα και αυτα και βαζω την υπογραφη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 εδω 8ελει ψαξιμο γιατι ακουσα οτι πριν μερικους μηνες αλλαξαν τους νομους και δεν μποεις να παρεις κατι στο ονομα σου αμα δεν εισαι ενηλικας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 @blind ηθελα να το γραψω προς τον αλλο φιλο.. εγινε λαθος διατυπωση.. ναι γινεται ειπαμε να κανεις μεταβιβαση στο ονομα σου κανονικα.. πηγαινε αφοβα και κανε την μεταβιβαση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Εγω παντως οταν ειχα αγορασει καινουργιο το crypton στα 17 μου μια χαρα μπηκε στο ονομα μου χωρις χαρτι κηδεμονα κτλπ...Εφοσων εχεις ΑΦΜ δεν νομιζω να εχεις προβλημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 οκ παιδες σας ευχαριστω πολυ θα παρω και ενα τηλεφωνο να σιγουρευτο αν ειναι... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blind 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 α και ακομα μια ερωτηση ρε παιδες... αν παω σε αστυνομικο τμημα υπαρχει περιπτωση να μου πουνε τιποτα εκει περα για διπλωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mariosdry 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση λοιπόν είμαι 17 χρόνον ακριβώς σε 2 μήνες θέλω να βάλω ένα μιχανακι στο όνομα μου δεν ξέρω αν μπωρω και θέλω να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρετε δεν έχω ακόμη διπλομα αλά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπενει στο όνομα. Μμ μιχανακη ενώ είμαι 17 χρωνον δεν ξέρω αν έχει αλαξει νόμος κάτι μακάρι να μου πείτε να ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 Αν είσαι 17 και γράφεις έτσι, το αν μπορείς να πάρεις μηχανάκι στο όνομα σου πρέπει να είναι το τελευταίο που να σε απασχολεί... Για την ιστορία, μπορείς αν έχεις βγάλει αφμ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 πριν 12 ώρες, το μέλος Mariosdry έγραψε: Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση λοιπόν είμαι 17 χρόνον ακριβώς σε 2 μήνες θέλω να βάλω ένα μιχανακι στο όνομα μου δεν ξέρω αν μπωρω και θέλω να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρετε δεν έχω ακόμη διπλομα αλά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπενει στο όνομα. Μμ μιχανακη ενώ είμαι 17 χρωνον δεν ξέρω αν έχει αλαξει νόμος κάτι μακάρι να μου πείτε να ξέρω Μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Αξιες οι απεργίες για περισσότερα λεφτά που κάνουν οι συνδικαλιστές των σκληρά εργαζόμενων δασκάλων-καθηγητών. Τι εργαζόμενοι δλδ, λειτούργημα λέμε. Και εις ανώτερα. (μεταναστεύστε όσοι μπορείτε) 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 (τροποποιήθηκε) Η αυτόματη διόρθωση δεν έπιασε όλες τις λέξεις, μονο αυτές που έχουν τόνο. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 από τον Tasos Meli 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες