Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Εμενα σε ενα "ανοιγμα" στην εθνικη εκλεισε (οχι τελειως) ο δεξιος! Εχει και 6η?? Ναι είναι για να ξεκινάω στα φανάρια :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οχι και μεταξυ μας αδελφια . Ληστες να "επιτιθονται" σε ληστες ? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Εϊναι προφανές οτι αστειευόμαστε. Απλά είναι και δεδομένο οτι ο Γιώργος ζηλεύει γιατί το δικό μου είναι πιο δυνατό :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Εϊναι προφανές οτι αστειευόμαστε. Απλά είναι και δεδομένο οτι ο Γιώργος ζηλεύει γιατί το δικό μου είναι πιο δυνατό :rotfl: Όχι μόνο αστειευομαστε αλλά έχουμε και πίσω αεροτομη (χερουλι ) μιας και είμαστε γρηγοροι..... όχι σαν μερικούς μερικούς. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Όχι μόνο αστειευομαστε αλλά έχουμε και πίσω αεροτομη (χερουλι ) μιας και είμαστε γρηγοροι..... όχι σαν μερικούς μερικούς. :-) :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Μονο στο 650 λεμε... εχει τοση ροπη που με ενα ανοιγμα κλεινουν οι καθρεπτες... και ετσι γινεται και πιο αεροδυναμικο... α,ρε σουζουκι πως μας καταλαβαινεις...χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Λεω να παραγγειλω αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/Oval-Carbon-Fibre-Exhaust-Silencer-Muffler-Suzuki-GSF650-GSF650S-BANDIT-0711/270955968037/item Ακουω αποψεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Ωραια και μακρυα οπως πρεπει να ειναι , αλλα ηχο εχεις ακουσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Ναι,ακουσα στο youtube. Μπασος ηχος και σχετικα ησυχος. Με σιγαστηρα παντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 delkevic...καλή και όμορφη αλλά ο ήχος θα σου αρέσει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επανερχομαι στο θεμα της εξατμισης,αφου μου εχει κατσει να βγαλω το μπουρι απο πανω,για αισθητικους και μονο λογους! Παρηγγειλα τελικα αυτη http://www.roarfacto...andit-2007-2009 σε τιτανιο και θα την εχω σε 10 μερες περιπου. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον Ληστης-S 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Πολλα λευτα... Παρα πολλα.... και μενα με χαλαει αλλα τι να κανουμε ! Καλυτερα ταξιδακι ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Επανερχομαι στο θεμα της εξατμισης,αφου μου εχει κατσει να βγαλω το μπουρι απο πανω,για αισθητικους και μονο λογους! Παρηγγειλα τελικα αυτη http://www.roarfacto...andit-2007-2009 σε τιτανιο και θα την εχω σε 10 μερες περιπου. Εχουμε και εμεις εδω αντιπροσωπο για προϊοντα Scorpion ...... http://www.vassalos.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Εχουμε και εμεις εδω αντιπροσωπο για προϊοντα Scorpion ...... http://www.vassalos.gr/ Απ αυτον τη πηρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπήκε η εξατμισούλα. Τιτάνιο και carbon πολύ ωραίο λουκ, πολύ καλός ήχος-αν και ταπωμένη-που δεν ενοχλεί αλλά όταν ανεβάζει στροφές γίνεται απολαυστικός. MIVV η εξάτμιση που διάλεξα τελικά και βεβαίως έξι κιλά λιγότερα στο μηχανάκι σε σχέση με την εργοστασιακή. Σα να έκανα δίαιτα ένα πράγμα. Η Εξάτμιση είναι ετούτη http://www.motopissa...rts/CM.S.030.L7 και η τιμή πολύ καλή για καινούργια με τέτοια υλικά. Θα προσπαθήσω και φωτό στη δική μου μηχανή. σσ Τώρα άμα τολμάρει ο Masif ας σταθεί δίπλα μου!!!!!!!!!!!!!! Πυροβολάει το εξάρτημα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 από τον wolfering 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Με γειες! Καλοριζικη να ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Με γειες! Καλοριζικη να ειναι! Ευχαριστώωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με γειες με γειες... Εγω ακομα περιμενω την δικια μου.... Που εισαι Yoshi????? oooeeeoooooo..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 από τον woulverin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Μιχάλη πολύ ωραία η εξάτμιση. Νόμιζα βέβαια πως θα είναι πιο μακριά. Τελικά σε παρασύραμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Εγω παντως οταν και αν αλλαξω την εξατμιση , εχω βρει τι θα την κανω ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Επανερχομαι στο θεμα της εξατμισης,αφου μου εχει κατσει να βγαλω το μπουρι απο πανω,για αισθητικους και μονο λογους! Παρηγγειλα τελικα αυτη http://www.roarfacto...andit-2007-2009 σε τιτανιο και θα την εχω σε 10 μερες περιπου. πολυ ωραια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Θελω την ζελατινα της zero gravity την double bubble σε dark smoke αν την βρειτε σε κανενα λινκ σε καλη τιμη ανεβαστε το!...Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2013 Δεν μου έφθανε η καινούργια εξάτμα(MIVV) που με έκανε πολύ χαρούμενο και ανανέωσε τη διάθεσή μου, αποφάσισα να την ξεταπώσω σήμερα. Κάνει σαν αεροπλάνο του β΄ παγκοσμίου πολέμου, αλλά μου αρέσει. Δεν έχω αποφασίσει εάν θα την κρατήσω έτσι ή θα την ταπώσω και πάλι. Το σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής. Πάντως, η διαφορά του βάρους των δύο μου φαίνεται, χρειάστηκε μια επαναρύθμιση στον εγκέφαλο και το μηχανάκι ανοίγει πιο εύκολα, ρολάρει καλύτερα αν και τα τρια τέσσερα παραπάνω άλογα στον τροχό που υπόσχεται η εταιρία εγώ δεν τα καταλαβαίνω. Παράλληλα, έγινε το service των 12.000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο. Το μηχανάκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φεύγοντας από το συνεργείο είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Και μια ερώτηση: Τα σκασίματα με την "ελεύθερη" πλέον εξάτμιση όταν κλείνω το γκάζει σίγουρα δεν πειράζουν κάπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες