Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Εμενα σε ενα "ανοιγμα" στην εθνικη εκλεισε (οχι τελειως) ο δεξιος!

Εχει και 6η?? :tease:

Ναι είναι για να ξεκινάω στα φανάρια :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι και μεταξυ μας αδελφια .

Ληστες να "επιτιθονται" σε ληστες ? :pray:

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εϊναι προφανές οτι αστειευόμαστε. Απλά είναι και δεδομένο οτι ο Γιώργος ζηλεύει γιατί το δικό μου είναι πιο δυνατό :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εϊναι προφανές οτι αστειευόμαστε. Απλά είναι και δεδομένο οτι ο Γιώργος ζηλεύει γιατί το δικό μου είναι πιο δυνατό :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Όχι μόνο αστειευομαστε αλλά έχουμε και πίσω αεροτομη (χερουλι ) μιας και είμαστε γρηγοροι..... όχι σαν μερικούς μερικούς. :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι μόνο αστειευομαστε αλλά έχουμε και πίσω αεροτομη (χερουλι ) μιας και είμαστε γρηγοροι..... όχι σαν μερικούς μερικούς. :-)

:tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο στο 650 λεμε... εχει τοση ροπη που με ενα ανοιγμα κλεινουν οι καθρεπτες... και ετσι γινεται και πιο αεροδυναμικο... α,ρε σουζουκι πως μας καταλαβαινεις...χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια και μακρυα οπως πρεπει να ειναι , αλλα ηχο εχεις ακουσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι,ακουσα στο youtube. Μπασος ηχος και σχετικα ησυχος. Με σιγαστηρα παντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανερχομαι στο θεμα της εξατμισης,αφου μου εχει κατσει να βγαλω το μπουρι απο πανω,για αισθητικους και μονο λογους!

Παρηγγειλα τελικα αυτη http://www.roarfacto...andit-2007-2009 σε τιτανιο και θα την εχω σε 10 μερες περιπου.

Τροποποιήθηκε από τον Ληστης-S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα λευτα... Παρα πολλα.... και μενα με χαλαει αλλα τι να κανουμε ! Καλυτερα ταξιδακι !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανερχομαι στο θεμα της εξατμισης,αφου μου εχει κατσει να βγαλω το μπουρι απο πανω,για αισθητικους και μονο λογους!

Παρηγγειλα τελικα αυτη http://www.roarfacto...andit-2007-2009 σε τιτανιο και θα την εχω σε 10 μερες περιπου.

Εχουμε και εμεις εδω αντιπροσωπο για προϊοντα Scorpion ...... http://www.vassalos.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουμε και εμεις εδω αντιπροσωπο για προϊοντα Scorpion ...... http://www.vassalos.gr/

Απ αυτον τη πηρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπήκε η εξατμισούλα.

Τιτάνιο και carbon πολύ ωραίο λουκ, πολύ καλός ήχος-αν και ταπωμένη-που δεν ενοχλεί αλλά όταν ανεβάζει στροφές γίνεται απολαυστικός.

MIVV η εξάτμιση που διάλεξα τελικά και βεβαίως έξι κιλά λιγότερα στο μηχανάκι σε σχέση με την εργοστασιακή. Σα να έκανα δίαιτα ένα πράγμα. :crazy:

Η Εξάτμιση είναι ετούτη http://www.motopissa...rts/CM.S.030.L7 και η τιμή πολύ καλή για καινούργια με τέτοια υλικά.

Θα προσπαθήσω και φωτό στη δική μου μηχανή.

σσ Τώρα άμα τολμάρει ο Masif ας σταθεί δίπλα μου!!!!!!!!!!!!!! :shoot:

Πυροβολάει το εξάρτημα.

Τροποποιήθηκε από τον wolfering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες με γειες... Εγω ακομα περιμενω την δικια μου.... Που εισαι Yoshi????? oooeeeoooooo.....

Τροποποιήθηκε από τον woulverin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιχάλη πολύ ωραία η εξάτμιση. Νόμιζα βέβαια πως θα είναι πιο μακριά. Τελικά σε παρασύραμε :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως οταν και αν αλλαξω την εξατμιση , εχω βρει τι θα την κανω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω την ζελατινα της zero gravity την double bubble σε dark smoke αν την βρειτε σε κανενα λινκ σε καλη τιμη ανεβαστε το!...Ευχαριστω! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου έφθανε η καινούργια εξάτμα(MIVV) που με έκανε πολύ χαρούμενο και ανανέωσε τη διάθεσή μου, αποφάσισα να την ξεταπώσω σήμερα.

Κάνει σαν αεροπλάνο του β΄ παγκοσμίου πολέμου, αλλά μου αρέσει. :blush2:

Δεν έχω αποφασίσει εάν θα την κρατήσω έτσι ή θα την ταπώσω και πάλι. Το σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής.

Πάντως, η διαφορά του βάρους των δύο μου φαίνεται, χρειάστηκε μια επαναρύθμιση στον εγκέφαλο και το μηχανάκι ανοίγει πιο εύκολα, ρολάρει καλύτερα αν και τα τρια τέσσερα παραπάνω άλογα στον τροχό που υπόσχεται η εταιρία εγώ δεν τα καταλαβαίνω.

Παράλληλα, έγινε το service των 12.000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο. Το μηχανάκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φεύγοντας από το συνεργείο είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Και μια ερώτηση:

Τα σκασίματα με την "ελεύθερη" πλέον εξάτμιση όταν κλείνω το γκάζει σίγουρα δεν πειράζουν κάπου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα