Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Λοιπόν μιας και η μόνη πρόταση που υπάρχει είναι το μικρολίμανο λέω να τα πούμε εκεί κατά τις 5. Μπορούν όλοι; Επειδή δεν πολυξέρω από εκεί ένας χάρτης θα ήταν μια χαρά αν ξέρει κάποιος άλλος και πόσο μάλλον για το σημείο συνάντησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Εχω μια υποχρεωση αυριο ,αλλα θα προσπαθησω να ελθω στο μερος που θα δειχνει ο χαρτης που θα βαλετε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα είμαι κάπου εδώ κατά τις 5. Ελπίζω να εμφανιστεί κανένας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Δυστυχώς δεν βλέπω απάντηση από κανέναν άρα ίσως να το αφήσουμε για άλλη φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Ηταν στατικη πτωση απο μια προσπαθεια αναστροφης σε λιγο κατηφορικο δρομο , κοβωντας το τιμονι λιγο παραπανω απ'οτι επρεπε . Απολογισμος: 1) Σπασμενη μανετα συμπλεκτη στην ακρη , πληρως λειτουργικος , αφου σκεφτομαι να το αφησω ετσι 2) γρατζουνιες στο fairing , λιγες στην ακρη του καθρεφτη ο οποιος διπλωσε αλλα δεν εσπασε !! και φυσικα στο αντιβαρο . 3) και χειροτερο , γρατσουνιες στο καπακι της μηχανης 4) πληγωμενη περηφανια , αλλα μακαρι να ηταν παντα αυτες οι απωλειες μετα απο ενα πεσιμο . Ναι οντως φαινονται καλα , και ΘΗΡΙΑ !! Αλλα πανακριβα ρε γαμωτο !! Εχεις καποιο λινκ απο τα Metisse ? Εδω Ελλαδα δεν εχει κανεις τιποτα ετσι? σχετικα με μανιταρια εχοντας τα r&g ειμαι απολυτος ευχαριστημενος αφου η μηχανη επεσε σταματημενη οταν ενα λεοφωριοτην ακουμπησε στην δεξια μπαγκαζιερα κ επεσε απο την αριστερη πλευρα.το μανιταρι δεν αφησε να χτυπηθει ΤΙΠΟΤΑ αλλο(εκτος της μπαγκαζιερας εγω τα ειχα παρει απο μοτομαρκετ την 1η φορα κ απο makedonian moto bazzaar thn 2η (τα καλυπσε η ασφαλεια απο την πτωση) 250 ευρα.δεν εκλαψα ουτε ενα ευρωγιατι ολλα τα παραπανω εμεινα ΑΘΙΚΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αύριο λοιπόν με το καλό επίσκεψη στο bazzar να δω τιμές και φυσικά αν τα έχει... Παναγιώτη θα σε ενημερώσω.... Ερώτηση....αυτά είναι που η βίδα είναι περαστή από την μία μεριά στην άλλη; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον Masif 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Καλημερα σε ολους! Ειμαι ο Κυριακος,κι εχω στη κατοχη μου ενα ληστη του 08 με abs,εδω κι ενα μηνα! Οι εντυπωσεις μου ως τωρα ειναι αριστες,και ελπιζω να παραμεινουν ετσι! Θελω να βαλω καγκελα,αλλα σε οσους ρωτησα,μου ειπαν οτι πρεπει να γινει παραγγελια και να περιμενω ενα μηνα περιπου! Ξερετε καποιο καταστημα για αμεση αγορα? Μιλαω για τα givi με κωδικο tn 539. Επισης αν καποιος εχει τοποθετησει εξατμιση delkevic,θελω να μου πει τη γνωμη του. Ευχαριστω πολυ,πιστευω να τα λεμε συχνα,και αν κανονιστει καποια συναντηση.....ακολουθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Καλημέρα φίλε Κυριάκο, καλώς μας ήρθες και φυσικά καλορίζικη και η κούκλα σου (περιμένουμε φωτο φυσικά) Για τα κάγκελα με μια γρήγορη ματιά βρήκα αυτό... http://www.motoexpert.gr/product_info.php?products_id=1342 Δεν ξέρω αν το έχει βέβαια άμεσα διαθέσιμο. Την συνάντηση την παλέυουμε ακόμα να την κάνουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Να σαι καλα masif για το link,αλλα ουτε αυτος εχει! Φωτο δυστυχως δε ξερω ν ανεβαζω! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 ,εχει φορεσει κανεις χουφτες απο vstrom στο bandit μας?γιατι με τα τελευταια κρυα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για χουφτες... κανενας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 κανενας? Μάλλον δεν έχει ασχοληθεί κανένας με χούφτες. Λοιπόν πέρασα σήμερα από το bazaar και δυστυχώς δεν τα έχει. Άρα ή πάμε σε κάτι άλλο ή τα παίρνουμε απ'έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruder 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Μάλλον δεν έχει ασχοληθεί κανένας με χούφτες. Λοιπόν πέρασα σήμερα από το bazaar και δυστυχώς δεν τα έχει. Άρα ή πάμε σε κάτι άλλο ή τα παίρνουμε απ'έξω. motomarket ρωτησες?κανε κ κανα παζαρι.εγω κ τις 2 φορες 250 τα πηρα.οσο κ να ψαξα απο εξω 'η απο ebay εβγαιναν λιγο παραπανω.ειναι αυτα που ενονωνται μεταξυ τους με μια μπαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Το motomarket είναι Θεσ/κη κι εγώ είμαι Αθήνα άρα πάλι θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά. Άσε που θα ήθελα να τα δω πριν τα πάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 περνα μια βολτα απο εδω και ριξε μια ματια http://www.patronos.gr/contact.php 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Το motomarket είναι Θεσ/κη κι εγώ είμαι Αθήνα άρα πάλι θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά. Άσε που θα ήθελα να τα δω πριν τα πάρω. http://www.motomarket.gr/shops.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Και να πεις οτι δεν έχω πάει.... Πάει γέρασα και το έχασα το μυαλό μου :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Και να πεις οτι δεν έχω πάει.... Πάει γέρασα και το έχασα το μυαλό μου :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν....την Κυριακή που μας έρχεται στις 2 θα είμαι με έναν ακόμα ληστή στα Flocafe στη Μαρίνα Ζέας. Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε. Και ένα λινκ για να βοηθήσω... https://plus.google....05/photos?hl=en Φυσικά όλα αυτά αν έχει καλό καιρό. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ο καιρός θα είναι καλός από κυριακή πρωί . Τα λέμε εκεί λοπόν στις 2 . ( εκτός αν βρέχει ) Πόσταρα και στο τόπικ του bandit 1250 αν μπορεί κάποιος να έρθει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλό ακούγεται. Αν δεν κρυώνω θα κοιτάξω να έλθω κι εγώ. χαχχαχαχαχαχα Ναι είμαι παππούς και είμαι ευαίσθητος. χοχοχοχοχο Τώρα είδα καιρό και δεν το βλέπω να βγαίνω. Άκυρο λοιπόν από εμένα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πως είχα την εντύπωση οτι θα είναι οκ ο καιρός; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Το πρωί έδινε ήλιο ,τώρα που κοίταξα όντως το γύρισε σε συννεφιά . :0 :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τη μερα και ωρα που το κανονισατε, αποκλεισατε αυτοματως, αυτους που εχουν οικογενεια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον Ληστης-S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Όπως φαίνεται άκυρος ο καφές λόγω καιρού....δεν είναι γραφτό να βρεθούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ερχεται η Ανοιξη σε λιγο καιρο και ολα θα γινουν και με καλυτερη διαθεση......ελπιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες