Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηταν στατικη πτωση απο μια προσπαθεια αναστροφης σε λιγο κατηφορικο δρομο , κοβωντας το τιμονι λιγο παραπανω απ'οτι επρεπε . Απολογισμος: 1) Σπασμενη μανετα συμπλεκτη στην ακρη , πληρως λειτουργικος , αφου σκεφτομαι να το αφησω ετσι 2) γρατζουνιες στο fairing , λιγες στην ακρη του καθρεφτη ο οποιος διπλωσε αλλα δεν εσπασε !! και φυσικα στο αντιβαρο . 3) και χειροτερο , γρατσουνιες στο καπακι της μηχανης 4) πληγωμενη περηφανια , αλλα μακαρι να ηταν παντα αυτες οι απωλειες μετα απο ενα πεσιμο . Ναι οντως φαινονται καλα , και ΘΗΡΙΑ !! Αλλα πανακριβα ρε γαμωτο !! Εχεις καποιο λινκ απο τα Metisse ? Εδω Ελλαδα δεν εχει κανεις τιποτα ετσι? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Τα metisse εδώ τα είχα βρει, στην Μιχαλακοπούλου συγκεκριμένα. Αν δεν βιάζεσαι θα σου δώσω αύριο ότι λινκ και πληροφορίες θες γιατί τώρα έχω μπει από το κινητό. Σχετικά φτηνά την γλύτωσες. Εύχομαι να είναι και η τελευταία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) thanks ... Αν ειναι και το αποφασισουμε για μανιταρια , παμε μαζι να τα παρουμε μπας και πετυχουμε και τιποτα καλυτερο . τοποθετηση ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Το έχω κι εγώ στα σχέδια αλλά για προς το τέλος του μήνα που θα έχω κανα φραγκάκι στην τσέπη. Από την άλλη όμως έχω ακούσει και για περιπτώσεις όπου τα μανιτάρια έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό. Τοποθέτηση κάνουμε και μόνοι μας υποθέτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 λοιπον οσο για τον φιλο μας και εγω προτεινω το μεγαλο GSX οκ ποιο πολυ καταναλωση αλλα δεν παιζει να το βαρεθεις, τωρα παναγιωτη εμενα φοραει r&g και πραγματικα κανουν θαυματα, ειδα τουμπα που ειπα δεν μενει fearing ουτε για πλακα αυτα λιωσανε αλλα το μηχανακι ανεπαφο οποτε σκεψου τα. οσο για αυτην την τιμη 100% θα βρεισ καλητερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Aν εχεις στο μυαλο σου κανενα online μαγαζι που να στελνει και Ελλαδα ριξε κανενα λινκ , γιατι στο .uk ebay ειναι πανακριβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση - γνωριμία κατόχων bandit - gsx 650 και 1250 προσεχώς ? Δεν έχω δει κάπου κάτι για συνάντηση έως τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Τα έχω ξαναπεί αλλά δεν είχα πάρει απάντηση.... Εγώ μέσα. Αύριο και Πέμπτη είμαι free τα απογεύματα. Εκτός αν θέλετε για Σαβ/κο να μας βολεύει όλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Να έρθω κι εγώ για test ride; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Aν εχεις στο μυαλο σου κανενα online μαγαζι που να στελνει και Ελλαδα ριξε κανενα λινκ , γιατι στο .uk ebay ειναι πανακριβα Δυστυχώς έψαξα στον θείο ebay αλλά δεν τα βρήκα πουθενά πιο φτηνά....θα συνεχίσω να ψάχνω... Τα metisse που έλεγα εχθές είναι αυτά... και τα είχα βρει εδώ απλά τώρα δεν τα έχει στο site του γιατί το άλλαξε πριν λίγο καιρό και τώρα το ενημερώνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2013 Τα έχω ξαναπεί αλλά δεν είχα πάρει απάντηση.... Εγώ μέσα. Αύριο και Πέμπτη είμαι free τα απογεύματα. Εκτός αν θέλετε για Σαβ/κο να μας βολεύει όλους. Εγώ μπορώ από πέμπτη έως και δευτέρα αυτήν την εβδομάδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση - γνωριμία κατόχων bandit - gsx 650 και 1250 προσεχώς ? Δεν έχω δει κάπου κάτι για συνάντηση έως τώρα Μου αρεσει η ιδεα και ειμαι μεσα εαν κανονιστει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Και εγω συμφωνω , αλλα καθημερινες ειναι λιγο δυσκολο για μενα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Σάββατο απόγευμα σας βολεύει; Κατα τις 5; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Ωπ ωπ...! Μεσα!!! Για που λεμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Άγνωστο ακόμα αλλά ελπίζω να το πιούμε το καφεδάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Σάββατο απόγευμα σας βολεύει; Κατα τις 5; Εγω μπορω αλλα ισως ελθω με το κουτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Έλα εσύ και θα το αντέξουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Έλα εσύ και θα το αντέξουμε χαχαχαχαχαχαχα Μην ειστε σιγουροι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σάββατο στις 5 ΕΑΝ δεν βρέχει γιατί μόλις το πήγα πλυντήριο και μου το κανε καθρέπτη μέσα κι εγώ. Άλλοι κάτοχοι bandit 650 + 1250 ? Panag Σάββατο μπορείς στις 5 ? Προτείνετε μέρος λοιπόν για καφεδάκι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2013 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Θέλετ μέσα στην Αθήνα ή κάπου παραέξω όπως Νέα Μάκρη κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Δεν σας βλέπω να ρίχνετε καμιά ιδέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 για πειτε καμμια καφετερια.... κ τωρα το ασχετο της υποθεσης,εχει φορεσει κανεις χουφτες απο vstrom στο bandit μας?γιατι με τα τελευταια κρυα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για χουφτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Προτείνω μικρολίμανο σε μια καφετέρια από όλες. Συμμετοχές ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα που θα είναι...αρκεί να βλέπουμε τις κούκλες μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες