xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Τελικά πηγαίνοντας στον Σταυρινάκη να πάρω έναν 35άρη που είχα βάλει στο κάτι πήρα αυτή εδώ: https://www.caselogic.com/en/at/collections/camera/luminosity/luminosity-cscdslr-sling-_-dss_-_101_-_black Πρώτες εντυπώσεις θετικές, θα δείξει στο ταξίδι πόσο βολική είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5324 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Κατι πιο επικαιρο. Και αυτη με τον 50mm F2.2 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5324 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Σπαω το κεφαλι να μου να θυμηθω αν τις εχω ανεβασει... Εψαξα στο θεμα και δεν θυμαμαι. Μερικες απο Ολλανδια. Δυο HDR για αρχη, οι υπολοιπες ειναι single shots. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Σπαω το κεφαλι να μου να θυμηθω αν τις εχω ανεβασει... Εψαξα στο θεμα και δεν θυμαμαι. Μερικες απο Ολλανδια. Δυο HDR για αρχη, οι υπολοιπες ειναι single shots. you good! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Με αφορμή το θέμα του tre, σήμερα είχε βόλτα στο γεντί κουλέ. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Προτείνεται κανα μέρος στην Θεσσαλονίκη ή και στα πέριξ να πάω να βγάλω καμια φωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5324 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Στεργιο η πρωτη ειναι πολυ καλη Λιμνη Στυμφαλια . Λιγο πριν πεσουν τα χιονια. Πλανητερο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Βonus Βαριόμουν να ανοίξω Lightroom για ίσιωμα/φτιάξιμο, δεχομαι την καλλιτεχνική τιμωρία σας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Προτείνεται κανα μέρος στην Θεσσαλονίκη ή και στα πέριξ να πάω να βγάλω καμια φωτό. κλασσικά πράματα, πήγαινε προς τα σφαγεία, εκει που τελειώνουν οι γραμμές των τραίνων, κοντά στο Μύλο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπέρκο 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 κατι απο κερκυρα,,, 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 μια κ απο μενα.. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) παραλία Απαλού Αλεξ/λης και στο βάθος η Αλεξ/λη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 από τον mitsaras 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 χειμωνιατικες φωτο σε παραλιες ειναι δυναμη,εχει πολυ θεμα να παιξεις(αμα εχεις χρονο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 παιζει και η παντα γαμηστερή και βολική συννεφια που στο ασπρομαυρο ειναι μουρλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 λιμνη καστοριας,μερικα χρονακια πριν.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 κ αλλη μια,αυτη ειναι πολλες τραβγημενες 180 μοιρες περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Με αφορμή το θέμα του tre, σήμερα είχε βόλτα στο γεντί κουλέ. Γεντί κουλέ ε? Και εγώ. και εγώ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Απο Βουλγαρία τον Σετέμβρη Και μ ένα φίλο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Ωραίοι φιλοι....χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socrates 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Κρυμμένες ομορφιές 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Απο ενα μνημειο στο Βερολινο. Τα ασπρα που φαινονται ειναι βροχη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1326 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Καλημέρα φωτογράφοι! Χθες έκλεισα ένα deal για δυο μεταχειρισμένους φακούς (Canon 55-250 και Canon 50 1.8) Θα μου έρθουν η αύριο ή μεθαύριο με κούριερ. Η συμφωνία ήταν να πληρωθεί με αντικαταβολή και δικαίωμα ελέγχου. Τι πρέπει να προσέξω σε έναν μεταχειρισμένο φακό?έψαξα στο ίντερνετ αλλά ΄θα ήθελα καμιά γνώμη ακόμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5998 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Καλοριζικοι! Κατ' αρχην να κουμπωνουν κανονικα στη μηχανη. Να μην εχουν φθορες εξωτερικα, να μην εχουν βρωμια εσωτερικα. Κανε κλικ στον μπλε ουρανο να δεις οτι βγαινει καθαρο αποτελεσμα. Επισης βεβαιωσου οτι δουλευουν το ζουμ και η αυτιματη εστιαση. Αυτα μπορω να σκεφτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Καλημέρα φωτογράφοι! Χθες έκλεισα ένα deal για δυο μεταχειρισμένους φακούς (Canon 55-250 και Canon 50 1.8) Θα μου έρθουν η αύριο ή μεθαύριο με κούριερ. Η συμφωνία ήταν να πληρωθεί με αντικαταβολή και δικαίωμα ελέγχου. Τι πρέπει να προσέξω σε έναν μεταχειρισμένο φακό?έψαξα στο ίντερνετ αλλά ΄θα ήθελα καμιά γνώμη ακόμη! Aυτα που λεει ο Γιωργος απο πανω, και πρόσεξε (αν και θα φανει στο αν δουλευει η εστιαση) μη κανει κανα περιεγο, ασχημο θορυβο. ΟΤαν ειχα σπασει ενα φακό μου, δουλευε μεν, αλλα ολα τρίζανε πανω. Και βγαλε μια φωτο, και δες την με ψιλοζουμ, οτι εχει εστιασει σωστα σε όλα τα σημεια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες