Jump to content
janabetis

Οι ευκαιρίες δεν έρχονται.. δημιουργούνται!

Recommended Posts

αυτπο που ξερω να κανω διαφημηση και οτι εχει σχεση με τηλεοραση επισης krav maga κτλ. τωρα δεν υπαρχει τιποτα δυστηχως!ευχαριστω εκ των προτερων.απλα θελω δουλεια !!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον kurt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια μικρη ανασκαφη που νομιζω αξιζει!

Κυριως θα ηθελα να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο για το τοπικ και για την πρωτοβουλια! :_thumbsup:

Οσο για μενα τωρα ειμαι φοιτητης Ψυχολογιας στο Καποδιστριακο Πανεπιστημιο και παραλληλα ασχολουμαι με τον εθελοντισμο ειτε σχετικο με το αντικειμενο της Ψυχολογιας ειτε οχι.

Εκτος πανεπιστημιου εχω δουλεψει ως σερβιτορος (ταβερνες catering) και γενικα δεν εχω πει οχι σε τιποτα μου εχει παρουσιαστει,γενικοτερα ειμαι του ρητου ''Μαθε τεχνη και αστηνε και αμα πεινασεις πιαστηνε''...

Μ'αρεσει παρα πολυ η επικοινωνια με αλλους ανθρωπους, η βοηθεια,η αλληλεγγυη και γενικοτερα οτι εχει να κανει με προσφορα σε καποιον ειτε χειρωνακτικη ειτε οχι.

Γι'αυτο οποιος χρειαζεται βοηθεια σε οτιδηποτε εδω ειμαστε ανα πασα στιγμη να βοηθησουμε!

Καφεδακι μεχρι τωρα κανα φραπεδακι αντε και κανα ελληνικο τα υπολοιπα σιγα-σιγα! :lol:

Αυτα και παλι ενα τεραστιο μπραβο για την πρωτοβουλια,ειδικα οπως πανε τα πραγματα αυτην την εποχη... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτιδήποτε έχει σχέση με θέρμανση-ψύξη (ψύξη κυρίως εμπορία) pellet-πετρέλαιο-ηλιακά-ενεργειακά τζάκια.Οτιδήποτε χρειαστείτε με καλή έκπτωση μέσω του φόρουμ.Ποιοτικά και υπεύθυνα παίδες.

Πολύ καλή κίνηση.Μπράβο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτιδήποτε έχει σχέση με θέρμανση-ψύξη (ψύξη κυρίως εμπορία) pellet-πετρέλαιο-ηλιακά-ενεργειακά τζάκια.Οτιδήποτε χρειαστείτε με καλή έκπτωση μέσω του φόρουμ.Ποιοτικά και υπεύθυνα παίδες.

Πολύ καλή κίνηση.Μπράβο.

I''ll need you.

18.000 times.... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξυλουργός/επιπλοποιός κανείς εδώ μέσα? ή ξέρετε κάποιον καλό και όχι σφάχτη για να μην καταλήξω στο Ικεα?

Ακριβώς το ίδιο κι από μένα.

Δεν ξέρω αν "τακτοποιήθηκε" η Ελίνα απ' το Γενάρη που τό 'βαλε, αλλά μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ κάτι τέτοιο (μετά από συνεννόηση πρώτα με τον διαχειριστή).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς το ίδιο κι από μένα.

Δεν ξέρω αν "τακτοποιήθηκε" η Ελίνα απ' το Γενάρη που τό 'βαλε, αλλά μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ κάτι τέτοιο (μετά από συνεννόηση πρώτα με τον διαχειριστή).

βολεύτηκα και μάλιστα αρκετά πρόσφατα από ΙΚΕΑ.

Για την ακρίβεια η μέση μου πονάει ακόμα (και μάλιστα παρά το ότι για τις βαριές δουλειές -και στυλιστικές επιλογές- είχα και βοηθό) αλλά το αποτέλεσμα άξιζε!

Δεν χορταίνω να βλέπω την νέα μου βιβλιοθήκη!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βολεύτηκα και μάλιστα αρκετά πρόσφατα από ΙΚΕΑ.

Για την ακρίβεια η μέση μου πονάει ακόμα (και μάλιστα παρά το ότι για τις βαριές δουλειές -και στυλιστικές επιλογές- είχα και βοηθό) αλλά το αποτέλεσμα άξιζε!

Δεν χορταίνω να βλέπω την νέα μου βιβλιοθήκη!!! :D

Μεγειά και είθε να τη γεμίσεις με ό,τι γουστάρεις. :vv:

Και για πες βρε λασποκόριτσο. :P

Υπάρχει flexibility σε διαστάσεις σ' αυτά τα προϊόντα τους?

Διότι εγώ θέλω ντουλάπια αποθήκης με συγκεκριμένες διαστάσεις (πάνω-κάτω λόγω περιορισμών, αλλά όχι ό,τι έχει ή θέλει ο καθένας στο μαγαζί του)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι εγώ είχα θέμα με τις διαστάσεις. Τελικά έκανα μια σύνθεση που με βόλεψε πάρα πολύ καλά στον χώρο μου. Δεν νομίζω ότι έχασα ούτε πόντο.

Ωστόσο το ΙΚΕΑ είναι γεγονός πως έχει συγκεκριμένες διαστάσεις, αλλά με ποικιλία συνθέσεων, χρωμάτων και μοντέλων.

Αν καταφέρεις να βρεις και να κάνεις μια σύνθεση που να σε βολεύει καλώς, αλλιώς...

Συμβουλή: να πας στο κατάστημα του αεροδρομίου. Έχει πιο μεγάλη έκθεση, πιο απλωμένα τα προϊόντα και έτσι βλέπεις περισσότερες επιλογές για να πάρεις ιδέες για τον χώρο σου και τη σύνθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω να αναφερω οτι τελειωσα τις σπουδες μου σε ιδιωτικη σχολη ως Τεχνικος Μοτοσυκλετων φετος. Θα ηθελα να κανω την πρακτικη μου σε καποιο συνεργειο αν τυχον υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που μπορει να προσφερει κατι τετοιο. Επισης θα με ενδιεφερε να εργαστω ως πωλητης/βοηθος κτλπ σε καταστημα με ανταλλακτικα μοτο ή αξεσουαρ μοτο/αναβατη.

Απο γνωσεις, σχεδον τα παντα. Κατεβασμα κινητηρα, ρυθμισεις βαλβιδων, τοποθετηση ανταλλακτικων. Λαδια, ξυδια εννοουνται.

Σαν εξτρα, ασχολουμαστε και με καμια συναρμολογηση Η/Υ.

Παιζουμε και ηλ. μπασο.

Εχουμε Proficiency στα αγγλικα.

Και γενικα τα χερια πιανουν σε οτι χρειαστει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......................

Και γενικα τα χερια πιανουν σε οτι χρειαστει.

Και τα δικά μας....... :beee: ε, μα, δεν άντεξα. :lol:

mychannel.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν:

- Αν χρειαστεί κανείς μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου (χτύπα ξύλο, μακριά απ' όλους), ας μου ρίξει πμ.

Έχω καλό φίλο με τεράστια μάντρα 15 στρέμματα και 1.000 αυτοκίνητα.... μεγάλη ποικιλία. Δίνονται τα πάντα, από ολόκληρη μηχανή μέχρι το πιο μικρό και αστείο κουμπί, αρκεί να υπάρχει.

- Επίσης, το μαγαζί κάνει και ανακυκλώσεις - αποσύρσεις οχημάτων.

- Για την ίδια περίπτωση, αν υπάρχει κάποιος που έχει συνεργείο αυτοκινήτων και δουλεύει με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, ίσως του φανεί χρήσιμο ως πελάτης-συνεργάτης. Εννοείται πάντα με σχετική έρευνα αγοράς για τις τιμές, γουρούνια στο σακί ποτέ.

Υ.Γ.

Τα περισσότερα ανταλλακτικά αφορούν σε αυτοκίνητα κοντά 10ετίας και πάνω.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και το θρεντ αυτό είναι από τα πιο αξιέπαινα (μη μοτοσυκλετικού περιεχομένου) του φόρουμ, η διάρθρωσή του μέχρι στιγμής δεν βοηθά κανέναν.

θα πρότεινα κάποιος να μαζέψει στο πρώτο ποστ (στην πρώτη σελίδα) μία λίστα με το όνομα και το πεδίο ειδικότητας των παιδιών που θέλουν να προσφέρουν κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 350 ευρώ (και μαύρα να υποθέσω) άλλοι δουλεύουν 5νθήμερο 6ωρο το μήνα, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα στην αγορά εργασίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως έγραψε και κάποιος συνάδελφος πιο πριν, να εύχεστε να μην χρειαστεί το επάγγελμα μου.

Απο μικρός δούλευα σε οικοδομές και στο οικογενειακό ξυλουργείο, και απο τότε έχω την "ανάγκη" να νοιώθω οτι προσφέρω/παράγω κατι.Η δουλεία μου όμως δεν ικανοποιεί αυτη την ανάγκη.Έτσι στον ελεύθερό μου χρόνο κάνω διάφορα πράγματα..Ασχολούμαι σε freelance projects ως προγραμματιστής(οχι τίποτα σπουδαίο).Επίσης τρελένομαι να κάνω ξύλινες κατασκευές(απο βιβλιοθήκες μέχρι και κιόσκια).Ακόμα έχω πολυετή εμπειρία σε χτισίματα, σοβάδες, θερμοπροσώψεις,βαψίματα και τα συναφή.

Οποιοσδήποτε βόρειος χρειαστεί οτιδήποτε απο τα παραπάνω, αλλά και βοήθεια για καμιά μετακομισούλα(τζάμπα τους συντηρούμε τους μούσκουλες;), μπορεί να μου στείλει πμ, και θα βοηθήσω ευχαρίστως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι ενδιαφέρεστε για δουλειά, να μπαίνετε τακτικά ΕΔΩ και γενικά να έχετε το νου σας.

Σύντομα θα προκηρυχθούν 600 θέσεις με συμβάσεις Αορίστου Χρόνου. :winking:

Κυρίως Πολυτεχνικών ειδικοτήτων και Τεχνικοί, και λίγοι Οικονομικοί και Προγραμματιστές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζητείται άτομο εξ Αθηνών που να μπορεί να κάνει οξυγονοκόλληση.

Πριν τα πετάξω, λέω μπας και φτιάχνονται και όσο αντέξουν.

Πρόκειται για ένα πόδι σκαμπώ και ένα παιδικό ποδηλατάκι που έχει κοπεί ο σύνδεσμος στη μια μεριά του πιρουνιού εμπρός.

Πρόκειται για εύκολη και γρήγορη δουλειά, αλλά θέλει το σχετικό εξοπλισμό και την τέχνη του μάστορα.

Επειδή ξεσκόνισα το θέμα εξ' αρχής, τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι αυτός που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι ο..... ΑΧ_2,3,4 Χόνδα. :cry::pray: :lol: :P

Φοβάμαι μην πάρει φόρα και οξυγονοκολλήσει και τα δικά μου πόδια...... :tooth: :P :tooth:

Ευχαριστώ. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή ξεσκόνισα το θέμα εξ' αρχής, τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι αυτός που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι ο..... ΑΧ_2,3,4 Χόνδα. :cry::pray: :lol: :P

Φοβάμαι μην πάρει φόρα και οξυγονοκολλήσει και τα δικά μου πόδια...... :tooth: :P :tooth:

Ευχαριστώ. :_hi:

Μη σου κάνει και τον Τουίτυ hardtail! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εταιρεια διεθνων μεταφορων και μπορω να βοηθησω με καλυτητερες τιμες αλλα και συμβουλες πανω στον τομεα των μεταφορων..

Για οτι θελετε μη διστασετε..Εχω βοηθησει πολλα παιδια απο διαφορα φορουμ με τις μοτοσυκλετες τους και μη..

Ειναι ενας χωρος που γινεται ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ με το σερβις και τις τιμες και πιστευω οτι μπορω να γλυτωσω πολλους απο πολλα ευρω..

υγ.ακους εκει ρε αθεοφοβοι 1300 ευρω ενα μηχανακι απ την ελλαδα στη γερμανια..θεουλη μου...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εταιρεια διεθνων μεταφορων και μπορω να βοηθησω με καλυτητερες τιμες αλλα και συμβουλες πανω στον τομεα των μεταφορων..

Για οτι θελετε μη διστασετε..Εχω βοηθησει πολλα παιδια απο διαφορα φορουμ με τις μοτοσυκλετες τους και μη..

Ειναι ενας χωρος που γινεται ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ με το σερβις και τις τιμες και πιστευω οτι μπορω να γλυτωσω πολλους απο πολλα ευρω..

υγ.ακους εκει ρε αθεοφοβοι 1300 ευρω ενα μηχανακι απ την ελλαδα στη γερμανια..θεουλη μου...!!!

εχεις πμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρομαι που αυτο το θεμα ακομη δουλευει. Το ξερω πως η μορφη του σαν θεμα δε βοηθαει πολυ τα παλαιοτερα ποστ.. ομως αυτο εχουμε με αυτο την βολευουμε. Συνεχιστε την καλη δουλεια ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρομαι που αυτο το θεμα ακομη δουλευει. Το ξερω πως η μορφη του σαν θεμα δε βοηθαει πολυ τα παλαιοτερα ποστ.. ομως αυτο εχουμε με αυτο την βολευουμε. Συνεχιστε την καλη δουλεια ;)

call_of_duty_ghosts_teaser.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Οι ευκαιρίες δεν έρχονται.. δημιουργούνται!!"

Εξαιρετικό νήμα, πολύ ενδιαφέρον, με έκανε και το διάβασα, ολόκληρο... . Μέχρι που έφτασα στο τέλος, δηλαδή, τον Σεπτέμβριο του 2012.

Φιλότιμες, ευγενικές προσφορές, που αναβλύζουν ποιότητα, σθένος, από τους άντρες και τις γυναίκες του φόρουμ.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να συμμετάσχω..., με το ενδεχόμενο να "εκτεθώ ανεπανόρθωτα", από την παρουσίαση της "ιδέας για συνεργασία".

"Οι ευκαιρίες δεν έρχονται.. δημιουργούνται!!" διάβασα και "ορμώ"...

Όσοι φίλοι και φίλες του φόρουμ, έχουν το μικρόβιο της δημιουργίας, τους προσκαλώ-προκαλώ, να δημιουργήσουμε... .

Θα το πω, με ελεγχόμενη ταχύτητα, για να μην σας σοκάρω.

1) Ποιό είναι το "κοινό" μας χαρακτηριστικό;;;(σε αυτό το φόρουμ)

2) Πιστεύετε στο "αυτοδημιούργητος";;

3) Νοιώθετε πως υπάρχει..., το ρητό, "η ισχύς, εν τη ενώση";;

Αν αποφασίσετε να απαντήσετε, στα ανωτέρω, θα είμαι παρών, να συνεχίσω... . Περιμένω τις πρώτες αντιδράσεις σας και συνεχίζω.

εγώ θα πρότεινα 1-2 εφαρμογές για κινητό σχετικά με μηχανόβιους. Κάτι που θα συνδύαζε im here/my route-gps-snapchat-helpme-ή διάφορες τέτοιες λειτουργίες.

μηδενικό αρχικό κεφάλαιο, 3-4 καφέδες συνεννόηση, λίγο διαφήμιση εδώ και εκεί, και μεγάλη πιθανότητα-δυνατότητα κέρδους.

για να μη μιλήσω και για κανάλι στο tweeter....

Τροποποιήθηκε από τον makisr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να περάσει μία όλα τα ποστ και να ταξινομήσει τα επαγγέλματα αλφαβητικά και δίπλα τα ανάλογα μέλη?

Πχ θέλω ηλεκτρολόγο,μπραφ κοιτάω τη λίστα και βλέπω αυτό κι αυτό το μέλος,όχι να διαβάσω όλο το θρέντ κάθε φορά!

Η λίστα αυτή να  μπορεί να σωθεί σαν κείμενο txt και ακόμα να εκτυπωθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα