Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Ντένη, ποιά διαδρομή θα κάνουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Ξανθη θα ερθουμε το απογευματακι για καφεδακι,τσαγακι. Εαν θελεις να συμμετασχεις στην βολτα θα ερθεις σταυρο καβαλας Εγινε..!! Ντένη, ποιά διαδρομή θα κάνουμε; Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Εγινε..!! Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω.. Η διαδρομη ειναι εξαιρετικης ομορφιας ξεκινωντας απο δραμα,ταξιαρχες,λιβαδερο,σιδηρονερο,σκαλωτη,ελατια,θερμια,παρανεστι,σταυρουπολη,ξανθη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Παιδια να περασετε καλα και με προσοχη!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η διαδρομη ειναι εξαιρετικης ομορφιας ξεκινωντας απο δραμα,ταξιαρχες,λιβαδερο,σιδηρονερο,σκαλωτη,ελατια,θερμια,παρανεστι,σταυρουπολη,ξανθη Πραγματι ειναι φοβερη η διαδρομη, αξιζει καφες η φαγητο στο σιδηρονερο σε μαγαζι σχετικα φθηνο με θεα το φραγμα.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2011 από τον John The Son Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Η διαδρομη ειναι εξαιρετικης ομορφιας ξεκινωντας απο δραμα,ταξιαρχες,λιβαδερο,σιδηρονερο,σκαλωτη,ελατια,θερμια,παρανεστι,σταυρουπολη,ξανθη Προς γνώση και συμμόρφωση: Η τελικώς προκριθείσα διαδρομή είναι εξαιρετικής ομορφιάς και εκπάλγου κάλους, είναι άκρως στριφτερή και ενδιαφέρουσα, ΑΛΛΑ θα είναι και εξαιρετικό το ΚΡΥΟ. Ντυθείτε κατάλληλα λοιπόν για να μην χαλάσετε την βόλτα σας. Επίσης, "στρώσιμο" σε ταβέρνα ΔΕΝ θα υπάρξει. Φέρτε κάνα σαντουϊτσάκι ο καθένας για να το χτυπήσουμε στον πρώτο καφέ (περίπου στην ΔΡΑΜΑ). Για "κυρίως γεύμα" θα ακολουθήσει "βρώμικο" κάπου στην διαδρομή. Απογευματινός καφές στην Ξάνθη και μετά, ο σώζων εαυτόν............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 θα είναι και εξαιρετικό το ΚΡΥΟ. Ντυθείτε κατάλληλα λοιπόν για να μην χαλάσετε την βόλτα σας. Επίσης, "στρώσιμο" σε ταβέρνα ΔΕΝ θα υπάρξει. Φέρτε κάνα σαντουϊτσάκι ο καθένας για να το χτυπήσουμε στον πρώτο καφέ (περίπου στην ΔΡΑΜΑ). Για "κυρίως γεύμα" θα ακολουθήσει "βρώμικο" κάπου στην διαδρομή. +1 Ουτε για να αρρωστησουμε παμε ουτε για να ξοδεψουμε μια περιουσια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Ωραία λοιπόν! Μέσα κι εγώ! 11:00 στον Σταυρό Καβάλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Oι Καβαλιώτες (και εκ περιχώρων) ραντεβού στις 11.00 στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, στην Alfa Romeo. Επί του πιεστηρίου: Αναλόγως με τα ωράρια, εξετάζεται η περίπτωση "βρώμικου¨στην Ξάνθη και μετά καφέ στον φιλόξενο χώρο της λέσχης μας, peramosmotoclub ώστε να "σπάσει" η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Oι Καβαλιώτες (και εκ περιχώρων) ραντεβού στις 11.00 στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, στην Alfa Romeo. Επί του πιεστηρίου: Αναλόγως με τα ωράρια, εξετάζεται η περίπτωση "βρώμικου¨στην Ξάνθη και μετά καφέ στον φιλόξενο χώρο της λέσχης μας, peramosmotoclub ώστε να "σπάσει" η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Παναγιωτη θα βγω στην εξοδο ΑΓ.Συλλα και μετα τα φαναρια αριστερα για Δραμα..?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Έξοδος Αγ. Σύλλα (νομίζω είναι η 31), και μετά αριστερά για Δράμα. Στα 1.300 μέτρα στο φανάρι του Σταυρού, ακριβώς απέναντί σου είναι η Alfa Romeo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Έξοδος Αγ. Σύλλα (νομίζω είναι η 31), και μετά αριστερά για Δράμα. Στα 1.300 μέτρα στο φανάρι του Σταυρού, ακριβώς απέναντί σου είναι η Alfa Romeo. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 θα ειμαι εκει με τον πελοπιδα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdemonas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Τελικα εγω θα σας περιμενω κατα της 10 στην διασταυρωση με Μπαφρα. ΣΤΙΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΔΕΞΙΑ του δρομου. μη με ξεχασετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Χαιρομαι και για την διαδρομη που διαλεξατε και για το οικονομικο υφος της εκδρομης και για τις πολλες συμμετοχες που φαινεται οτι θα εχει. Θα περασουμε ομορφα. :) Τα λεμε αυριο παιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Εγώ είμαι ακόμη με αντιπυρετικά... Επειδή είναι πολλά & κρύα τα χλμ, λέω να μην το ρισκάρω... Θα με κουβαλάτε κι είμαι και βαρύς, θα σας χαλάσω τη βόλτα... :( Καλά να περάσετε! Βγάλτε και καμιά φωτό, ε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αμάν ρε Αλέξανδρε, περαστικά ρε φίλε και κράτα όρεξη για την επόμενη...................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αλέξανδρε, don't worry να δεις που το πρωί θα είσαι καλά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αλέξανδρε.........περαστικά φίλος......αλλά αύριο το πρωϊ να είσαι εκεί... :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Παιδιά και εγώ τελικά θα κάνω πίσω αν και έχω προετοιμαστεί πολύ όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. 2 συνεργεία σπίτι θα περνάνε κουφώματα και πλάκες στην αυλή. Αδύνατον να τους αφήσω μόνους. :angry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Παιδιά και εγώ τελικά θα κάνω πίσω αν και έχω προετοιμαστεί πολύ όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. 2 συνεργεία σπίτι θα περνάνε κουφώματα και πλάκες στην αυλή. Αδύνατον να τους αφήσω μόνους. :angry: Αν στην επιστροφή πάμε στην Λέσχη για καφέ, κανόνισε να έρθεις τουλάχιστον εκεί. Το αυτό ισχύει και για όσους δεν έρθουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αν στην επιστροφή πάμε στην Λέσχη για καφέ, κανόνισε να έρθεις τουλάχιστον εκεί. Το αυτό ισχύει και για όσους δεν έρθουν. Εκεί θα έρθω σίγουρα. Χτύπα τηλέφωνο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Παιδιά καλά να περάσετε αύριο και καλή επάνοδο. Πολλές φωτο βγάλτε και μερικά βίντεο δεν θα με χάλαγαν για μας που ζηλεύουμε απίστευτα, αλλά θα μείνουμε καθηλωμένοι, γιατί εδώ στο νότο ο μέσος όρος ηλικίας έχει φτάσει σε πραγματικά δυσθεώρητα ύψη Κανένα παπουδι δεν έχει κουράγιο να ξεκινήσει από την νοσοκομειακή κλίνη του να πάμε μια βόλτα σαν άνθρωποι, το νότιο κλιμάκιο πεθαίνει αργά και σταθερά από γεροντική άνοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Ναι!Ειμαι μεγαλη φιρμα,ενας εγώ κ ενας ο Φλωρινιωτης.Γιατι δεν με αγαπας τωρα τελευταια?Πανω στη Λαγκαδα ειναι το ΒΡ? Θα ερθεις Η ΤΟ ΚΤΜ χαλασε και δεν αντεχεις και τα λιγα χλμ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Ακυρο κ εγω,αν κ καραγουσταρα μια 600αρα χλμ καργα καταχειμωνο.Μολις εμεινα χωρις νονο,φευγω τα χαραματα Λονδινο,κ επιστροφη Αριδαια για κηδεια.Καλα να περασετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες