Jump to content

Recommended Posts

:_thumbsup:

Το οτι ξυνει καποιος δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι γληγορος, παει ταπα ή εχει υπερβει κατα πολυ το οριο ταχυτητας. Και με 80 μπορεις να ξυσεις αν ξερεις την συμπεριφορα της μοτοσυκλετας σου και το πλαγιασεις λιγο παραπανω, it's not big deal.

ψηνομαι να παμε να κανουμε μια αναβαση μπραλο ,ειναι κ γαμω τις στροφες, αλλα θελει γκαζι εκει 70 και 100 ψοροαλογα τι να μας φτασουν, θα τα καψουμε τα μοτερ , το er κ το GS τερμα να πηγαινουνε , δεν μας φτανει, αλλα θελει πολλα χλμ εθνικη ρε γμτ μεχρι να φτασουμε :_boredom:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ δεν είμαι πουριτανός και γουστάρω στροφιλίκια και γκάζια αλλά εκεί πάνω εχουν χάσει την ζωή τους πολλά παιδιά.

Δεν είναι μέρος για μ@λ@κίες οποιουδήποτε τύπου, είναι επικίνδυνες στροφές και αν φύγεις θα καταλήξεις σε κάποιον απο το αντίθετο ρεύμα ή θα σε κόψει καμιά μπαριέρα στη μέση.

Ξέρω δεν έχουμε πίστες, ξέρω η κ@υλα μιλάει αλλά εκεί είναι ιδανικό μέρος για να σκοτωθεί κάποιος και δεν χρειάζεται να το διαφημίζουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στήβεν... δεν μιλάω για τον κάθετο νοητό άξονα της μοτοσυκλέτας, αλλά για τον διαμήκη! Όσο έξω βγαίνει ο κώλος, άλλο τόσο πρέπει να βγαίνει και το πάνω μέρος του σώματος.

Το να βγάζεις τον κώλο έξω και να κρατάς τους ώμους μέσα, είναι λάθος.

Το να βγάζεις τους ώμους έξω και να κρατάς το κώλο μέσα, είναι λάθος.

Ravendark... αν και δεν έχω SS/ST, κινούμαι πολύ πάνω τη μοτό όταν στρίβω και φροντίζω πάντα να κάνω αυτό που λέω. Σε κάποιες των περιπτώσεων και αναλόγως της στροφής, του είδους του οδοστρώματος κτλ, μπορεί να βγάλω μόνο το πάνω μέρος του σώματος προς τα έξω και λιγότερο το κώλο μου.

ελα να φυλαμαι τον κωλο μας..........χαχαχαχαχαχαχαχαχ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_0946.jpg

κανεις δεν προσεξε οτι το ζζρ το δεξι εχει πολυ μεγαλυτερη κλιση απο τα αλλα 2 μηχανακια????

αυτο που οφειλεται? και μην πει κανεις οτι ειναι ο εσωτερικος της στροφης??????

στην λαθος θεση σωματος μηπως? στο οτι βγαζει μονο κωλο για να ξησει και οχι ουσιαστικα σωμα?

φιλε δεν σε κατακρινω. απλα καποιες παρατηρησεις κανω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραίες φωτό.Θέλω και εγώ να πάω στον μπράλο και στον Δομοκό,αλλά είναι μακριά απο εδώ για μονοήμερη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψηνομαι να παμε να κανουμε μια αναβαση μπραλο ,ειναι κ γαμω τις στροφες, αλλα θελει γκαζι εκει 70 και 100 ψοροαλογα τι να μας φτασουν, θα τα καψουμε τα μοτερ , το er κ το GS τερμα να πηγαινουνε , δεν μας φτανει, αλλα θελει πολλα χλμ εθνικη ρε γμτ μεχρι να φτασουμε :_boredom:

Συμφωνω αλλα δες και την θετικη πλευρα. Λιγα αλογα = Λιγα χλμ στο κοντερ = Λιγοτερες πιθανοτητες λαθους (ή αν γινει λαθος εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το σωσεις).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχήν καλώς σας βρήκα και εύχομαι πάντα όρθιοι και γεροί όλοι !!!!!!

Θα συμφωνήσω με την άποψη ότι πρέπει να διορθωθεί το στυλ μου σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα, πρέπει όμως κι εσείς να καταλάβετε ότι είμαι 53 χρονών και οδηγώ 35 χρόνια.

Είναι δύσκολο γιά εμένα να συνηθίσω σε κάτι καινούριο το οποίο μπορεί να είναι πιό ασφαλές αλλά εμένα δεν με κάνει να νοιώθω ασφαλής(σαν αίσθηση)και δεν μου αρέσει αυτό το αίσθημα της ανασφάλειας...

Εμείς έτσι μάθαμε βλέποντας τους πρωταθλητές της εποχής μου και δυσκολευόμαστε λίγο στις αλλαγές, πόσο μάλλον αφού κινούμαστε αρκετά γρήγορα και έτσι και χωρίς κίνδυνο.

Μην ξεχνάμε ότι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό και δεν κυνηγάμε τα δεκατάκια και τα κύπελλα....τις καλές ταβέρνες και τον χαβαλέ ψάχνουμε.....

Δεκτές οι απόψεις και σεβαστές....

Πολύ σωστά επίσης κάποιοι παρατήρησαν ότι στηθήκαμε και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες και δεν πάμε με την ταυτότητα στο στόμα.....

Ενημερωτικά αυτές είναι στροφές μέχρι 160 Km/h, τις έχουμε περάσει παλαιότερα και με 180 αλλά έχουμε κατεβάσει κατά πολύ τα όρια εδώ και χρόνια......

Και μιά ιδέα πως περίπου είναι τα πράγματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλος, το στησιμο οδηγησης καταπληκτικο, μου θυμισε μοτοgp 10τιας 80, ανεβασε και αλλες φωτο εαν εχεις, φιλαρακι να εισαι καλα νοσταλγησαμε τα καλα παλια χρονια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω αλλα δες και την θετικη πλευρα. Λιγα αλογα = Λιγα χλμ στο κοντερ = Λιγοτερες πιθανοτητες λαθους (ή αν γινει λαθος εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το σωσεις).

Μια χαρα πιανουν και τα δυο 200+, οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα πιανουν και τα δυο 200+, οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια :blush2:

ναι, πιανουν, το bmw ομως μια φορα θα τα πιασει κ μετα θα χαλασει...κ δεν θελω !!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα ον οφ δεν είναι για στριψήματα με 160+. Δεν βοηθά η γεωμετρία και οι μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων. Γι' αυτό δεν γουστάρω διαδρομές τύπου Μπράλος. Είπαμε... στρίβουν μια χαρά τα ον οφ, αλλά σε κλειστότερες διαδρομές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί το ένα λάθος μπορεί να κοστίσει και παραπάνω από μία ζωή. Σιγά μην κάνουν όμως καμιά πίστα να μπαίνουμε να αθλούμαστε και εμείς, μόνο γήπεδα φτιάχνουν!! ranting3.gif

Εγώ δεν είμαι πουριτανός και γουστάρω στροφιλίκια και γκάζια αλλά εκεί πάνω εχουν χάσει την ζωή τους πολλά παιδιά.

Δεν είναι μέρος για μ@λ@κίες οποιουδήποτε τύπου, είναι επικίνδυνες στροφές και αν φύγεις θα καταλήξεις σε κάποιον απο το αντίθετο ρεύμα ή θα σε κόψει καμιά μπαριέρα στη μέση.

Ξέρω δεν έχουμε πίστες, ξέρω η κ@υλα μιλάει αλλά εκεί είναι ιδανικό μέρος για να σκοτωθεί κάποιος και δεν χρειάζεται να το διαφημίζουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα ον οφ δεν είναι για στριψήματα με 160+. Δεν βοηθά η γεωμετρία και οι μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων. Γι' αυτό δεν γουστάρω διαδρομές τύπου Μπράλος. Είπαμε... στρίβουν μια χαρά τα ον οφ, αλλά σε κλειστότερες διαδρομές.

Καλα εννοειται οτι εχουν μειονεκτημα, λογω μετοπικης επιφανειας και φυσικα γκαζιου

Εδω το φρυδι της ζελατινας του versys κατεβαζω και βλεπω πιο γρηγορη ανοδο χιλιομετρων πανω απο τα 160

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα τυχει μια φορα στο μπραλο εναν παππου με αγροτικο να βγαινει χωρις καν να δει αν ερχετε κανεις και ερχοταν καρφωτοσ μηχανοβιος.. Τελευταια στιγμη το σωσε η μηχανη και δεν καρφωθηκε πουθενα... Ασυνειδητοι υπαρχουν παντου.. Προσοχη παιδες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα τυχει μια φορα στο μπραλο εναν παππου με αγροτικο να βγαινει χωρις καν να δει αν ερχετε κανεις και ερχοταν καρφωτοσ μηχανοβιος.. Τελευταια στιγμη το σωσε η μηχανη και δεν καρφωθηκε πουθενα... Ασυνειδητοι υπαρχουν παντου.. Προσοχη παιδες..

To ασυνείδητος σε ποιον από τους δυο πάει? Στο παππού που βγήκε χωρίς να προλάβει να δει... ή στον άλλον που ερχόταν με 200? :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον παπου φυσικα.. Τζαμπα θα σκοτωνοταν το παλικαρι.. Επειδη ο παππους πηρε φαρμακα και ηταν "αλλου". Δεν ειναι αιντε περνουμε ενα αμαξι και οποιον παρει ο χαρος. Εγω παντως πιστευω μετα απο καποια χρονια πρεπει να τους ξανατεσταρουν τους παππουδες. Καποιοι ειναι δημοσιοι κινδυνοι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον παπου φυσικα.. Τζαμπα θα σκοτωνοταν το παλικαρι.. Επειδη ο παππους πηρε φαρμακα και ηταν "αλλου". Δεν ειναι αιντε περνουμε ενα αμαξι και οποιον παρει ο χαρος. Εγω παντως πιστευω μετα απο καποια χρονια πρεπει να τους ξανατεσταρουν τους παππουδες. Καποιοι ειναι δημοσιοι κινδυνοι..

Προφανώς λες αυτό το video, σωστά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς λες αυτό το video, σωστά?

Παρομοιο. Απλα το περιστατικο ειχε γινει λιγο μετα απο στροφη και για να τον αποφυγει βγηκε στο αντιθετο ρευμα και πηγε να ερ8ει μετοπικη με εμας.. + Οτι δεν πηγαινε με 200 απλα ειχε πλαγιασει στην στροφη με καμια 120+

Τροποποιήθηκε από τον VaG3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίος φιλαράκι :_thumbsup:

και μια χαρα στυλ έχεις φίλε μου. λες και εμείς οι υπόλοιποι οδηγούμε με το "στυλ" του Στόνερ και αναγνωρίσαμε στον άλλον, τη ρετρό κατάσταση. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίος φιλαράκι :_thumbsup:

και μια χαρα στυλ έχεις φίλε μου. λες και εμείς οι υπόλοιποι οδηγούμε με το "στυλ" του Στόνερ και αναγνωρίσαμε στον άλλον, τη ρετρό κατάσταση. :rolleyes:

Όταν βάζεις πληθυντικό μιλώντας για όλους είναι άκομψο. Η απάντησή σου δεν εκπροσωπεί όλους τους "υπόλοιπους" που λες. Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι με σένα ας πούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα