kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον kawa14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Φοβερός,μπραβο φιλε.......... Οσο για την Καβα :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Δες τι κανει ο ζουζουραw Μπραβο και στον αναβατη και στο μηχανακι. Φανταζομαι το εχεις κατευχαριστηθει το εργαλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 nice!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 τωρα μαλιστα!αψογος!το14αρι τα σπαει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ωραίες φωτό αλλά το ρισκάρεις φιλαράκι! Και είναι περουσία ολόκληρη! Το στήσιμό σου μου θυμίζει Troy Corser :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Αν και τα Μέγαρα δεν είναι ο καλύτερος τόπος γιά το 14 το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.... Πιό πολύ γιά τις φωτογραφίες και το βίντεο γύριζα και μπορώ να πω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά.....αν και πέρασε αρκετός καιρός από το 1996 που μπήκα πρώτη φορά στα Μέγαρα με ένα FZR.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολυ ωραιες φωτο! Ωραιο εργαλειο το 14αρι, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Καλως ηλθες και εδω Θαναση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 ανεβα να το βαλεις και Σερρες, κερναω εγω καφε σαντουιτς red bull κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 φοβερος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ωραίες φώτο και μια χαρά δείχνει να σέρνεται το 14 στην πίστα..Σου έπιασε κανείς χρόνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ωραίες φώτο και μια χαρά δείχνει να σέρνεται το 14 στην πίστα..Σου έπιασε κανείς χρόνο? 1.12 ....αλλά πολύ χαλαρά και χωρίς να κυνηγάω το χρονόμετρο... Με τέτοιο μηχανάκι δεν είχα περισσότερες απαιτήσεις άλλωστε !!!!! Καλως ηλθες και εδω Θαναση Καλώς σε βρήκα Γιώργο... :cheers: ανεβα να το βαλεις και Σερρες, κερναω εγω καφε σαντουιτς red bull κλπ Μετά το Πάσχα μόλις πάρω το καινούριο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 1.12 ....αλλά πολύ χαλαρά και χωρίς να κυνηγάω το χρονόμετρο... Ωραιες φωτογραφιες. Μπραβο 1.12 πολυ χαλαρα ? Ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ωραιες φωτογραφιες. Μπραβο 1.12 πολυ χαλαρα ? Ωραιος Δεν είναι στημένο γιά πίστα και ειδικά στην συγκεκριμένη, δεν νομίζω να κατάφερνα πολύ περισσότερα πράγματα όσο κι αν προσπαθούσα !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Και εγω θέλω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Αν προσπαθούσες παραπάνω με άστητες αναρτήσεις, και Bt016, μονο αρνητικά αποτελέσματα θα είχες ;) Εγώ πάντως επικροτώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Χα, χα και μετά σου λέει ότι οι χοντρές κυρίες (ZZR, HAYABUSA) δεν κάνουν για τα Μέγρα…ΟΚ SS δεν είναι αλλά την πλάκα σου την κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες