Jump to content
Sign in to follow this  
dennisxtx660

δερματινο και αδιαβροχοποιηση

Recommended Posts

γεια και χαρα!

λοιπον δερματινο μπουφανακι και χρειαζεται το κατιτις του για μην

περναει η βροχη.

εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο?

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγαπητε φιλε, κατα αρχην να γινει το δερματινο εντελως αδιαβροχο, ξεχασε το. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Αν ειναι καλης ποιοτητας και με λιγη ¨βοηθεια¨ μπορει ομως να αντεξει αρκετη ωρα βροχης μεχρι να αρχισει να μπαζει και να μεινει σε καλη κατασταση. Ενα απ τα δικα μου, το οποιο χρησιμοποιω χειμωνα, το εχω περασει με σπρεϊ ειδικο για αδιαβροχοποιηση δερματων (μαρκες εχει πολλες κοντα στα 10 ευρω σε ολα τα μαγαζια που εχουν δερματινα ειδη και σε ειδη κατασκηνωσης) και λιγο περισσοτερη επιμονη στις ραφες. Τα δερματινο (bering highland) εχει αντεξει αρκετη ωρα καταιγιδας μεχρι να αρχισει να μπαζει. Θυμιζω ομως: το δερματινο κατα 90% παιρνει νερο απ τις ραφες και πολυ πολυ αργοτερα απ τις δερματινες επιφανειες. Τα σπρεϊ ειναι για να προστατευσουν το δερμα και οχι εμας, και αναφερεται και στις οδηγιες τους. Αν θελεις να κυκλοφορεις χειμωνα και με βροχες, επενδυσε σε ενα μπουφαν cordura που δε παιρνει χαμπαρι απο βροχη και ειναι και πιο ζεστο. Με ενα μεσο κοστος 150 ευρω θα εισαι αδιαβροχος πιο ζεστος και θα γλιτωσει και το δερματινο σου που αν κυκλοφορει τακτικα σε βροχη, ειναι σιγουρο οτι θα αλλοιωθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν παιζει μια για καινουριο μπουφαν (εβαλα λαστιχα) :waycon1:

θα ριξω μια ματια να βρω το sprey κ οτι γλυτωσω :punk:

many thanx φιλος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα προιοντα της nikwax τα εχει δουλεψει κανεις;

http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=714

Λεω να παω να αγορασω το παραπανω spray για δοκιμη surrender.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα :_innocent.gifbiggrin.gif

Υ.γ: Στεφανε ξερεις τι απαντηση πηρα ε;

Απο δεκεμβρη........2funny.gifsopase.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν παιρνεις ενα αδιαβροχο μπουφανακι που φοριετε πανω απο το δερματινο??.....εγω εχω παρει ενα σετ που εχει τα παντα μεσα μεχρι γκετες και γαντια και δεν καταλαβαινεις τιποτα...αν θυμαμαι καλα γυρω στα 40 ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο δεκεμβρη........2funny.gifsopase.gif

Τελικα δεν φταινε οι καταναλωτες που δεν αγοραζουν απο τα καταστηματα (λογο τιμων), αλλα και τα καταστηματα που δεν εχουν ενα υποτιποδες στοκ...

Οπου και να πας, σου λενε "υπο παραγγελεια" . Αν ειναι να τα παραγγειλει ο καταστηματαρχης, το κανω και μονος μου απο το ιντερνετ ναουμε :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επαναφέρω το θέμα, γιατί χθες μετά από 3 χρόνια χρήσης το δερμάτινο bering μου, πήρε νερά για 1η φορά χθες κ αυτό στις ραφές που είναι στο ύψος των αγκώνων. Κάνουν τπτ αυτά τα spay? Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο? :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχάστε τις πατέντες... Το δερμάτινο στην βροχή θα γίνει τσαρούχι αργά ή γρήγορα με ό,τι και αν το ψεκάσεις. Αν δεν μπορεί να πάρει κανείς μια cordura με κάποια αδιάβροχη μεμβράνη, η μόνη λύση είναι ένα απλό αδιάβροχο από πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα