dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) γεια και χαρα! λοιπον δερματινο μπουφανακι και χρειαζεται το κατιτις του για μην περναει η βροχη. εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 Αγαπητε φιλε, κατα αρχην να γινει το δερματινο εντελως αδιαβροχο, ξεχασε το. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Αν ειναι καλης ποιοτητας και με λιγη ¨βοηθεια¨ μπορει ομως να αντεξει αρκετη ωρα βροχης μεχρι να αρχισει να μπαζει και να μεινει σε καλη κατασταση. Ενα απ τα δικα μου, το οποιο χρησιμοποιω χειμωνα, το εχω περασει με σπρεϊ ειδικο για αδιαβροχοποιηση δερματων (μαρκες εχει πολλες κοντα στα 10 ευρω σε ολα τα μαγαζια που εχουν δερματινα ειδη και σε ειδη κατασκηνωσης) και λιγο περισσοτερη επιμονη στις ραφες. Τα δερματινο (bering highland) εχει αντεξει αρκετη ωρα καταιγιδας μεχρι να αρχισει να μπαζει. Θυμιζω ομως: το δερματινο κατα 90% παιρνει νερο απ τις ραφες και πολυ πολυ αργοτερα απ τις δερματινες επιφανειες. Τα σπρεϊ ειναι για να προστατευσουν το δερμα και οχι εμας, και αναφερεται και στις οδηγιες τους. Αν θελεις να κυκλοφορεις χειμωνα και με βροχες, επενδυσε σε ενα μπουφαν cordura που δε παιρνει χαμπαρι απο βροχη και ειναι και πιο ζεστο. Με ενα μεσο κοστος 150 ευρω θα εισαι αδιαβροχος πιο ζεστος και θα γλιτωσει και το δερματινο σου που αν κυκλοφορει τακτικα σε βροχη, ειναι σιγουρο οτι θα αλλοιωθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2011 δεν παιζει μια για καινουριο μπουφαν (εβαλα λαστιχα) θα ριξω μια ματια να βρω το sprey κ οτι γλυτωσω many thanx φιλος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Tα προιοντα της nikwax τα εχει δουλεψει κανεις; http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=714 Λεω να παω να αγορασω το παραπανω spray για δοκιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Τι σχεση εχει ρε Ηλια το σπρευ με τα δερματα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Απλα δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα : Υ.γ: Στεφανε ξερεις τι απαντηση πηρα ε; Απο δεκεμβρη........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 γιατι δεν παιρνεις ενα αδιαβροχο μπουφανακι που φοριετε πανω απο το δερματινο??.....εγω εχω παρει ενα σετ που εχει τα παντα μεσα μεχρι γκετες και γαντια και δεν καταλαβαινεις τιποτα...αν θυμαμαι καλα γυρω στα 40 ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Bear Guard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Απο δεκεμβρη........ Τελικα δεν φταινε οι καταναλωτες που δεν αγοραζουν απο τα καταστηματα (λογο τιμων), αλλα και τα καταστηματα που δεν εχουν ενα υποτιποδες στοκ... Οπου και να πας, σου λενε "υπο παραγγελεια" . Αν ειναι να τα παραγγειλει ο καταστηματαρχης, το κανω και μονος μου απο το ιντερνετ ναουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Επαναφέρω το θέμα, γιατί χθες μετά από 3 χρόνια χρήσης το δερμάτινο bering μου, πήρε νερά για 1η φορά χθες κ αυτό στις ραφές που είναι στο ύψος των αγκώνων. Κάνουν τπτ αυτά τα spay? Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Ξεχάστε τις πατέντες... Το δερμάτινο στην βροχή θα γίνει τσαρούχι αργά ή γρήγορα με ό,τι και αν το ψεκάσεις. Αν δεν μπορεί να πάρει κανείς μια cordura με κάποια αδιάβροχη μεμβράνη, η μόνη λύση είναι ένα απλό αδιάβροχο από πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες