Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 238 με το gsr και μετά έκοψα γιατί δεν έμπαινε η δευτέρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 238 με το gsr και μετά έκοψα γιατί δεν έμπαινε η δευτέρα Πως να μπει η Δευτέρα αφού τo τελίκιασες Σαββατιάτικα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Πως να μπει η Δευτέρα αφού τo τελίκιασες Σαββατιάτικα? Σωστός ρε φίλε!!! δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!! Θα το προσέξω την επόμενη φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandros1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Εγω με το BMW μας το 316 Ε36 εχω πιασει 205 στην αττικη οδο και με το mini cooper S 240 και με το honda supraki μου 130 σε πολλα σημεια ....19 χρονων ειμαι ακομα εχω καιρο μπροστα μου αα και 160 με το aprilia pegaso του πατερα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Tώρα... για δικά μας οχήματα θα μιλήσουμε, ή για φίλων, γνωστών, αδερφών, μπατζανάκηδων? Aν είναι έτσι... έχω 300 με μοτό και 260 με αυτοκίνητο. Αν μιλάμε για δικά μας... ...ότι στο video και με μοτό και με το τωρινό αυτοκίνητο. (τα ίδια ακριβώς) Alx μια αλλαγη λωριδας και θα ειχες γινει κολοτριπιδι.Πολυ ρισκω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2011 από τον cliffbass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 240. Σε κατηφορίτσα και με ευνοϊκό τυφώνα. Τότε νόμιζα ότι είμαι μάγκας. Μετά ένας φίλος μου πάσαρε το βιβλίο και το βίντεο του Keith Code. Και κατάλαβα γιατί κλάνω μέντες και δεν διασκεδάζω σε στριφτερούς δρόμους. Και διάβασα κι άλλο. Και από τότε προσπαθώ να πηγαίνω αργά και σωστά. Και έχει πλάκα τελικά. Ίσως κάποια στιγμή να έρθει και η ταχύτητα, αλλά δεν πειράζει και να μην έρθει. Δεν γεννηθήκαμε όλοι για το παγκόσμιο. Κάπως έτσι κατέληξα πως δεν είναι η τελική που απολαμβάνω στο μηχανάκι. Είναι η χαλαρότητα, το flow. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ έχω πιάσει τα 45 χιλ./ω. σε ευθεία με πολύ μικρή κλίση με το ποδηλατάκι μου. Δεν χρειάζεται να ανεφέρω οτι μετά απο το ''τελίκωμα'' δεν μπρούσα να κουνήσω τα πόδια μου :D . Απο μηχανή δεν παίζει τίποτα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2011 από τον dimkorinthos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 χα και εγώ 45 με mountain max μετά η γλώσσα μου έτριβε την άσφαλτο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 χα και εγώ 45 με mountain max μετά η γλώσσα μου έτριβε την άσφαλτο :P :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) 463 :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2011 από τον PKAP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manousta 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 220 με το Hornet, αλλα ενιωθα οτι θα απογειωθω απο την μηχανη και αυτη θα συνεχιζε ευθεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 650++ με ARJ της AEGEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Με το CBR f4 250 km/h αλλα κόντευε να με πάρει ο αέρας , λόγο του υπερβολικού βάρους μου , κι εκοψα Αν βρω τρόπο να δεθώ πάνω στη μηχανη η να παχινω θα ψαξω και τις τελικές της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Με το wr 140km/h, με διπλο ατομο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) -190 με το ΗΟΝDA NSR! -280 με HONDA S2000 !! -302 με AUDI S3 !!! Mε το σημερινό ακόμα τίποτα γιατί είμαι στο στρώσιμο.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2011 από τον Toni Shark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 192 με xtx660 τερμα σκυφτος σε ψιλοκατηφορο εντελως μαμα γυρω στα 190 με terios 1.3 στις 6.900 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 είναι μεγάλη αμαρτία να επιδιώκετε την ηδονή της ταχύτητας... πλακα κάνω... απλα θυμήθηκα εκείνο τον τύπο που τα γραφε! χαχαχαχα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2011 Καταργηθηκε το blog του γαμωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mhtsakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 210 me renault clio rs 200bhp 2.0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 120 χλμ/ωρα με τον μπομπο σε κατηφορα με ευνοικο ανεμο και 10 ριχτερ αερα , 50 κιλα αλευρι στην σχαρα και πολλα πυροκλανια μετα απο 1 πιατο φασολαδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.550 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 192 με xtx660 τερμα σκυφτος σε ψιλοκατηφορο εντελως μαμα Έβγαλε 192 το ΧΤ ρε θηρίο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kawa14 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον kawa14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Ωραίο 275 με ΖΖR 1100 225 με SEAT LEON TURBO Σε ευθειες ολοι λιγο πολυ το τελικιασανε το εργαλειο τους αλλα αυτο λιγοι το κανουν: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mpaokaras 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) 140 με renault megane 2000 model 1600cc. 125 με παπακι φιλου (daytona sprinter πειραγμενο) (μετρημενο απο κοντερ αυτοκινητου) πιστευω οτι αν το πηγενα για ακομα 1 χιλιομετρο ετσι θα εσπαγε το σασι...τσιμα τσιμα κρατουσα ολο το παπι μην μου φυγει με το δικο μου 100 :D :D νεξον ftw :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2011 από τον Mpaokaras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες