naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Βασίλειε που στα κομμάτια είσαι και δεν δίνεις σημεία ζώνης? Εεεε? Άντε τώρα μην τα πάρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο, Κα-ρβου-νο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Παλιοημερολογιτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Παλιοημερολογιτες δε φταίω εγώ, αυτός με τσιγκλάει με τα παλιοβιδεο του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 δε φταίω εγώ, αυτός με τσιγκλάει με τα παλιοβιδεο του... Ενος μηνα βιντεο................... Ξεχασμενο θα το ειχε...............αλτσχαιμερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Ενος μηνα βιντεο................... Ξεχασμενο θα το ειχε...............αλτσχαιμερ. Εσείς κύριε δεν δικαιούσθε δια να ομιλειται διότι έτσι και αλλιώς είστε ο πιο ευνοημένος. Πρώτη μούρη σε όλα τα βίντεα. Όπιο βίντεο και να σηκώσεις ένας Μανος είναι από κάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Εσείς κύριε δεν δικαιούσθε δια να ομιλειται διότι έτσι και αλλιώς είστε ο πιο ευνοημένος. Πρώτη μούρη σε όλα τα βίντεα. Όπιο βίντεο και να σηκώσεις ένας Μανος είναι από κάτω Εχω φωτογέννεια αδελφε? Μια ωρα φτιασιδονωμουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Περιττό να σου πω Βασίλη ότι είσαι στο τελευταίο βίντεο και δεν θυμάμαι και εγώ πια πόσα είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Ναυτιλε η ποζερια εδεσε απολυτα με το βιντεο.Greek Route99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Ο Βασίλης πάλι εγκατέλειψε τη σκοπιά και την έκανε σκαστός από τα σύρματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κοπανάω και το τελευταίο και καληνύχτα σας wildbilly με τις υγειές σου Το τελευταίο πεντάλεπτο είναι όλο δικό σου Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 πω πωωωωωω!!!! πρώτον πρέπει να βάλω λάστιχα και δεύτερον πρέπει να...μάθω να οδηγάω...πότε θα μάθω τις σωστές ρε γμτ, το ήξερα ότι είμαι κουλάδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Άντε Βασιλάκη σούγινε το χατήρι ! Ευχαριστημένος τώρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τον ατζέντη μου και όλους εσάς που πιστέψατε στο ταλέντο μου, εεεε βέβαια να μην ξεχάσω το σκηνοθέτη μου, αγαπητό κο Ναυτίλο, χωρίς το ταλέντο του οποίου, δε θα γινόμουν το αστέρι που είμαι σήμερα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τον ατζέντη μου και όλους εσάς που πιστέψατε στο ταλέντο μου, εεεε βέβαια να μην ξεχάσω το σκηνοθέτη μου, αγαπητό κο Ναυτίλο, χωρίς το ταλέντο του οποίου, δε θα γινόμουν το αστέρι που είμαι σήμερα... Α χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα, δεν παίζεσαι, είσαι αρχηγός ! :2funny: Άντε να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε κατά κεί να σε δούμε από κοντά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Καλά Billy έγραψες μιλάμε. Θωμά πολύ ωραία βίντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 κ επανερχομαι κ ξαναλεω....μπραβο στο Μπατζαβαλη κ για τις μεριδες που δεν εχουν υποστει "haircut" κ για την υπομονη του σημερα για την φασαρια που εκανε η παρεα μας! ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας με ολη τη σημασια της λεξης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Πω πω βραδιατικα μας ανοιγεις την ορεξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Μετα το Πασχα θα κανονιστει εξορμηση προς τα κει, μην μου αγχωνεστε..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Aντε να κανουμε καμμια εξορμηση για το Γιωργο, να φαμε κανα κοψιδι γιατι σαν το Μπατζαβαλη πουθενα αλλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Ο Γιώργης είναι εγγύηση φίλοι μου και πράγματι αξίζει την αγάπη μας. Τώρα για μετά το Πάσχα και τόσο κοψίδι που θα κοπανίσουμε δεν το βλέπω αλλά μετά από λίγο σίγουρα θα κανονίσουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τώρα για μετά το Πάσχα και τόσο κοψίδι που θα κοπανίσουμε δεν το βλέπω..... Εμενα δεν θα με χαλαγε, εσυ πρεπει να κρατησεις χοληστερινη και τριγλυκεριδια χαμηλα..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2012 από τον nikolas fmx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Εμενα δεν θα με χαλαγε, εσυ πρεπει να κρατησεις χοληστερινη και τριγλυκεριδια χαμηλα..... Πού τα βάζεις και είσαι και σπίνος δεν μπορώ να το καταλάβω βρε Νικόλα ! Πές το κόλπο βρε, ομολόγησε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Πού τα βάζεις και είσαι και σπίνος δεν μπορώ να το καταλάβω βρε Νικόλα ! Πές το κόλπο βρε, ομολόγησε ! Η κυβερνηση με τις νεες μειωσεις φροντιζει να μενω αδυνατος..... :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Θα μας κάνουν όλους στυλάκια σαν τον Γιωργάκη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες