μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Μια Υπηρεσια που δεν ηξερα για το google ειναι και η Let me google that for You ...δηλαδη "Ασε με να googlαρω για σενα"... Η διευθυνση ειναι ΑΥΤΗ στην οποια μολις πας βαζεις στην γραμμη αναζητησης αυτο που θελεις και σου δινει μια αυτοματη αναζητηση για οτι ζητησες(ενα link απο κατω με αυτοματα αποτελεσματα) πχ ζηταει καποιος να βρεις κατι σχετικο με BMW F800GS ..Παω εκει το ψαχνω και δινω το αποτελεσμα "μασημενο" και ετοιμο...δηλαδη ΑΥΤΟ ΕΔΩ Αν μη τι αλλο "πιασαρικο" και χρησιμο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Μάλλον είμαι χαζός... :/ Ποια είναι η διαφορά με το κανονικό google;;; Εγω νομίζω οτι αντί να βολεύει μάλλον κουράζει κιόλας... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Ειλικρινά, δεν το'πιασα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειναι σαν να κοροιδευεις...π.χ καποιος ρωταει ποσους κατοικους εχει η Ελλαδα. Και εγω σαν εξαπνακιας σου λεω: Θα το Γκουγκλαρο εγω για σενα...( και καλα να ειδεσ δεν ειναι δυσκολο να βρεις την απαντηση :P ) δηλαδη αυτο πιστευω οτι ειναι...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση βασικα τωρα που το ξαναειδα για αυτο ειναι :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 από τον Ftiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Μάλλον είμαι χαζός... :/ Ποια είναι η διαφορά με το κανονικό google;;; Εγω νομίζω οτι αντί να βολεύει μάλλον κουράζει κιόλας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 ...τελος...εχει ξεφυγει ο κοσμος.Ποσταρω κατι που ειναι μια ευκολια και μασημενη τροφη "ετοιμη αναζητηση' για καποιον και βαζουνε -1 ...Και ποσταρουνε οι αλλοι απο κατω οτι δεν το πιασανε και παιρνουν +1... Τοσο πολυ τρεφεστε με + - μερικοι;.....ΕΛΕΟΣ ρε σεις ποσο μυαλο θελει πια με αυτα τα συνπλην και την ανοησια χρησης;;;;;;... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επειδη εχει παραγινει η ΜΑΛΑΚΙΑ με τα + και - και μεχρι να αφαιρεθει αυτο το ΗΛΙΘΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αξιολογησης (κυριως απο τρολ και αργοσχολους) ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ...myBike ΤΕΛΟΣ για μενα....Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!Τα ειπαμε τα ξανειπαμε αλλά στου κουφου την πορτα...Μεινετε με τα συνπλην....και παρτε και τα συν μου και μοιραστε τα σε οσους τρεφονται με ηλιθια κατασκευασματα...Δεν προλβαινουμε να πουμε μια κουβεντα κια πλακωωνουν τα κορακια της ανοησιας... Τα λεμε... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) ...τελος...εχει ξεφυγει ο κοσμος.Ποσταρω κατι που ειναι μια ευκολια και μασημενη τροφη "ετοιμη αναζητηση' για καποιον και βαζουνε -1 ...Και ποσταρουνε οι αλλοι απο κατω οτι δεν το πιασανε και παιρνουν +1... Τοσο πολυ τρεφεστε με + - μερικοι;.....ΕΛΕΟΣ ρε σεις ποσο μυαλο θελει πια με αυτα τα συνπλην και την ανοησια χρησης;;;;;;... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επειδη εχει παραγινει η ΜΑΛΑΚΙΑ με τα + και - και μεχρι να αφαιρεθει αυτο το ΗΛΙΘΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αξιολογησης (κυριως απο τρολ και αργοσχολους) ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ...myBike ΤΕΛΟΣ για μενα....Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!Τα ειπαμε τα ξανειπαμε αλλά στου κουφου την πορτα...Μεινετε με τα συνπλην....και παρτε και τα συν μου και μοιραστε τα σε οσους τρεφονται με ηλιθια κατασκευασματα...Δεν προλβαινουμε να πουμε μια κουβεντα κια πλακωωνουν τα κορακια της ανοησιας... Τα λεμε... αραξε ρε,επιτηδες το κανουν γιατι σε ενοχλει! Do not feed the trolls Η σελιδα,για οσους δεν το καταλαβαν, ειναι ειρωνικη.Οταν καποιος σε ρωταει κατι γελοιο, το οποιο μπορουσε απλα να ψαξει στο Google, πας σε αυτην την σελιδα, γραφεις την ερωτηση του και του στελνεις το λινκ σαν να του λες ''Ειδες; δεν ειναι τοσο δυσκολο''...Τοσο μυαλο θελει δηλαδη για να το καταλαβετε; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 από τον Vagner_xD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) . ...τελος...εχει ξεφυγει ο κοσμος.Ποσταρω κατι που ειναι μια ευκολια και μασημενη τροφη "ετοιμη αναζητηση' για καποιον και βαζουνε -1 ...Και ποσταρουνε οι αλλοι απο κατω οτι δεν το πιασανε και παιρνουν +1... Τοσο πολυ τρεφεστε με + - μερικοι;.....ΕΛΕΟΣ ρε σεις ποσο μυαλο θελει πια με αυτα τα συνπλην και την ανοησια χρησης;;;;;;... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ επειδη εχει παραγινει η ΜΑΛΑΚΙΑ με τα + και - και μεχρι να αφαιρεθει αυτο το ΗΛΙΘΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αξιολογησης (κυριως απο τρολ και αργοσχολους) ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ...myBike ΤΕΛΟΣ για μενα....Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!Τα ειπαμε τα ξανειπαμε αλλά στου κουφου την πορτα...Μεινετε με τα συνπλην....και παρτε και τα συν μου και μοιραστε τα σε οσους τρεφονται με ηλιθια κατασκευασματα...Δεν προλβαινουμε να πουμε μια κουβεντα κια πλακωωνουν τα κορακια της ανοησιας... Τα λεμε... :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 από τον KaTeMas 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Κώστα...στα παπάκια σου ρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sofakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Εν τέλει ο mathosalas πότε θα γυρίσει στην παρέα μας. Μπορεί να είμαι νέος αλλά με ενδιαφέρει η γνωμη του γιατί από όσα threads και ποστ έχω διαβάσει νομίζω ότι είναι πιο κοντά σε αυτό που ορίζω εγώ μοτοσυκλέτα και αναβάτης άλλοστε έχει και το υπέρτατο εργαλείο και θα ήθελα την γνώμη του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες