Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Χυμους , Κρυο τσαι τωρα καλοκαιρακι , Νερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Perrier με φετα λεμονι σε χαμηλο , καλο υποκαταστατο . Και ψευτικη μπυρα αν υπαρχει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Να δοκιμασετε Τσαι Λεμονι με Λάιμ στημενο σε ποτηρι για Κοκτειλ...λεει και φαινεται σαν κοκτειλ ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 οταν ειναι να μην πιω,πινω καμια βοτκα,κανα τζιν ,η καμια havana με coca cola , ελαφρια πραγματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 μία μπύρα...Nothing else... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 εγω η δεν θα πιω ή θα κανω το αλλο... δηλαδη, οταν θα παω στο μπαρ με το που παω θα πιω μια μπυρα, ετσι και αλλιος θα μεινω εκει πανω απο 2 ωρες (και δεν θα φυγω σε 20 λεπτα), ετσι μολις πιω την μπυρα (συντομα) κατεβαζω αρκετα ποτιρακια νερου! αλλα επισεις πινω και κιουι σπραιτ που το χρεωνουν 6-7 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Για μένα πρέπει να γίνει Sticky! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 οταν οδηγαω πινω ελληνικο καφε η εαν ειναι βραδι μπυρα χωρις αλκοολ αλλα οταν ειναι να πιω δεν οδηγαω και πινω μεχρι να σκασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Γενικώς εδώ και πολλά χρόνια δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Γενικά είμαι του καφέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Γενικώς εδώ και πολλά χρόνια δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Γενικά είμαι του καφέ. Εγω σε νιωθω. Βασικα και εγω τα ιδια κανω. Κυριως καφε, δεν παω πουθενα χωρις το θερμος μου με το φραπεδακι το παγωμενο με τα 156,3 παγακια. Ρετσινα τρεις φορες το χρονο απο μιση με τη γυναικα μου και αυτη με το ζορι να την τελειωσουμε. Αλλα ο καφες ρε παιδι αμα δουλευεις νυχτα ειναι η καλυτερη παρεα μαζι με το τσιγαρο. Οπου να'ναι θα παω να αγορασω καφετερια espresso για να πινω freddo espressακι καθε βραδυ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Καλοκαίρι το πρωί προτιμώ καμία σοκολάτα η κανένα μιλκσέικ. Χειμώνα είμαι φαν του τσαγιού. Γενικά οποιαδήποτε στιγμή, δυστυχώς η κόκα κόλα και άλλα αναψυκτικά είναι μονόδρομος. Πάντα κάνω κάποια παρασπονδία και πίνω κανένα κουτάκι μπύρα αλλά κοιτάζω να περάσει καμία ωρίτσα μέχρι να ανέβω στην μοτο. Στο τσαγάκι ρίχνω καμιά φορά και λίγο amaretto που μου αρέσει αλλά δεν νομίζω πως η ποσότητα είναι αρκετή για οτιδήποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Purple_Haze 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Εμένα μου φαίνεται περίεργο που πολλοί ψάχνουν ποτό μη αλκοολούχο που να νομίζει ο άλλος οτι είναι αλκοολούχο. Να μη θεωρηθούν τι δηλαδή? Φλώροι που δε πίνουν? Ξεκολάτε, είναι φυσιολογικό να πιείς νεράκι ανθρακούχο, χυμό ή αναψυκτικό. Προσωπικά όταν βγαίνω με την παρέα και οδηγώ πίνω ΜΙΑ μπύρα ή ανθρακούχο. Όταν κάνω ταξίδι και γενικά είναι να οδηγήσω πολλές ώρες μόνο νερό και χυμούς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 λοιπον,οσο φτιαχνουν καφε,πινω καφε μιας και ειναι και το παθος μου,απογευματινες ωρες και δη τον χειμωνα ο irish ειναι υπεροχος και δεν εχει αλκοολ γιατι το μισο εχει εξατμιστει... οταν ολοι ειναι με ποτα,cola,redbull,ανθρακουχο με στιμενο λεμονι πολλα τα βασικα αυτα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TraseOne 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Εμένα μου φαίνεται περίεργο που πολλοί ψάχνουν ποτό μη αλκοολούχο που να νομίζει ο άλλος οτι είναι αλκοολούχο. Να μη θεωρηθούν τι δηλαδή? Φλώροι που δε πίνουν? Ξεκολάτε, είναι φυσιολογικό να πιείς νεράκι ανθρακούχο, χυμό ή αναψυκτικό. Προσωπικά όταν βγαίνω με την παρέα και οδηγώ πίνω ΜΙΑ μπύρα ή ανθρακούχο. Όταν κάνω ταξίδι και γενικά είναι να οδηγήσω πολλές ώρες μόνο νερό και χυμούς. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sofakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Εγώ πάλι προτιμώ να μην την βγάζω με τσάι για αυτο αγγαρεύω άλλον να βάλει μεταφορικό μέσο αλλά όταν έχω εγώ το τιμόνι: τότε τσάι λεμόνι για μένα (και για επιστήμονες) είναι όσο διεγερτικό είναι ο καφές αντί για καφέ ή μπύρα, σε πιο βραδινή φάση perrier αντί για μπύρα ή ποτάκι και αν πάλι παίζει έξοδο σε κλαμπ ή κάτι που επιβάλει αλκόολ και ποτό ή έστω καφείνη τότε virgin coctails. Προτιμώ το virgin mojito πραγματικά ούτε καταλαβαίνεις ότι δεν έχει αλκόολ και έχει μόνο σόδα. Και εξαρτάται το μαγαζί αλλού το χρεώνουν σαν σόδα και γαμολέει και αλλου ή σαν σοδα σπέσιαλ που πάλι έχει νορμάλ τιμή ή σαν καθαρό coctail η δουλειά εκει είναι κολοπιάσιμο αλλά για μένα αξίζει αρκεί να ξέρει ο μπάρμαν που πάνε τα 4. Αλλα γενικά αξίζει σαν επιλογή έχεις την αίσθηση ότι δεν στερήσαι το ποτό πίνεις κάτι σπέσιαλ και σου βγαίνει και πιο φθηνά. Για όσους δεν κατάλαβαν τα virgin ποτά συνήθως coctails αντί για αλκόολ έχουν μέσα σόδα. p.s(off-topic). από ότι καταλάβατε δεν είμαι καθόλου φαν της καφείνης που την αποφεύγω συστηματικά ειδικά coca-cola και φραπέ που η πρώτη για να αποβληθεί μια ποσότητα 330ml απο τον οργανισμό χρειάζονται 32 ποτήρια νερό (το ίδιο ισχύει για τα ενεργειακά ποτά) και ο δεύτερος που συμβολίζει την γεννέτηρά μου φτιάχνεται απο την φύρα και τα κατακάθια του καφέ οπότε καλύτερα ένα τσάι ως γνωστών διεγερτικό που καθαρίζει και τις τοξίνες ή έστω μια πιο εκλεκτή ποιοτική ποικιλία καφέ για τους λάτρεις της καφείνης. Ξέφυγα, τέλος offtopic. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 Πορτοκαλα ή Redbull Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2011 πάρα πολύ παγωμένο ice tea και καροτόζουμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες